ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف زیاد cpu

mrahmadabadi
28-06-2018, 15:04
سلام موقعی که برنامه فایر فاکس را باز میکنم به یکبار در صد استفاده cpu لبتابم از روی 5 و 6 درصد میرود روی 100 درصد و بعد از چند دقیقه کار کردن با موزیلا لبتابم دچار هنگی میشود.
به محض اینکه برنامه موزیلا را می بندم دوباره مصرف cpu به حالت عادی برمی گردد . چکار باید انجام دهم تا این مشکل برطرف شود .
البته نمیخواهم مرورگر را عوض کنم لطفا راهی به غیر از تعویض مرور گر به من بدهید.

radarz
28-06-2018, 15:53
ویروس یابی ... اپدیت فایرفاکس به اخرین نسخه ...

haniey
30-08-2018, 10:13
فایرفاکس بخاطر حجم کوکی ها دچار مشکل میشه - کوکی های مرورگرتون رو پاک کنید درست میشه

haniey
30-08-2018, 10:14
توی قسمت آپشن - کوکی - دلیت

ربات اینستاگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - خرید فالوور هدفمند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kian98
30-08-2018, 16:10
سلام موقعی که برنامه فایر فاکس را باز میکنم به یکبار در صد استفاده cpu لبتابم از روی 5 و 6 درصد میرود روی 100 درصد و بعد از چند دقیقه کار کردن با موزیلا لبتابم دچار هنگی میشود.
به محض اینکه برنامه موزیلا را می بندم دوباره مصرف cpu به حالت عادی برمی گردد . چکار باید انجام دهم تا این مشکل برطرف شود .
البته نمیخواهم مرورگر را عوض کنم لطفا راهی به غیر از تعویض مرور گر به من بدهید.

این مشکل به خاطر دو قابلیت Content Process Limit و Hardware Acceleration هست .
به قسمت Options موزیلا برید و در قسمت General دنبال بخشی بنام Performance بگردید . بعد از پیدا کردنش تیک گزینه Use recommended performance settings رو بردارید .
بعد از برداشتن تیک دو قسمت ظاهر میشن .
اگر تیک Use hardware acceleration when available رو بردارید شتاب دهنده سخت افزاری غیر فعال میشه و سرعت مرورگر به حالت عادی بر می گرده .
قسمت Content Process Limit هم یه حالت پروسه های موازی به ازای تب های باز شده در فایرفاکس بوجود میاره که سرعت بازشدن صفحات وب رو بالا می برده در عوض حجم زیادی از مموری رو اشغال می کنه .
بهتره قسمت اول رو غیر فعال و تعداد پروسه های قسمت دوم رو کم کنید .

hamid3369
30-08-2018, 19:18
فایر فاکس همیشه این مشکلاتو داره باید حافظه اضافی سیستمی رو پاک کنید کش های فایرفاکس رو پاک کنید و نسخه جدید رو دانلود و این رو حذف. کنید