PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اشتراک گذاری ویندوز 10 ( اشتراک گذاری میشود ولی خودش سایر شبکه ها را نمی بیند )

v9d3
25-06-2018, 07:26
سلام
وقت همگی بخیر.
توی یک شبکه که چند سیستم با ویندوز 7 نسخه 32 بیتی نصب می باشد که همگی با هم Share هستند
در اینجا یک سیستم هم هست که ویندوز 10 نسخه 64 بیتی آخرین ورژن هست ( بروزرسانی همیشه میشود ).
سیستم که ویندوز 10 نصب هست یک فایل Share شده و بقیه سیستم ها این سیستم و همدیگه را راحت در نتورک میبینند، اما ویندوز 10 به هیچ عنوان سیستم های دیگر را نمیبینه!
پینگ سایر سیستم ها را داره، حتی بجای نام کامپیوتر \\IP هم میزنم باز نمیتونه باز کنه چیزی را!
همه سیستم های توی یک گروپ هستند.
فایروال ها آف هست، و فایرل وال آنتی ویروس هم اون رنج شبکه را براش Rule کردم که موردی باهاش نداشته باشه و به خوبی همه سیستم ها کار میکنن بجز ویندوز 10 که هیچ سیستم را پیدا نمیکنه ( لازم به ذکر است سایر سیستم ها هم این سیستم را میبینن اشتراک گذاری انتقال فایل از سایر سیستم ها به اون به کندی انجام میشه )

همه شبکه WLAN هستند و ارتباط کابلی امکان پذیر نیست. و روتر هم یک مودم وایرلس هست.

یکبار کل نتورک ویندوز 10 ریست کردم، از نوع اشتراک گذاری کردم، تنظیمات اشتراک گذاری تغییر دادم. نشد که نشد.

ممنون میشم اگه راهی دارید اینجا در میان بگذارید

با تشکر

radarz
25-06-2018, 09:41
پیغام خطای SMB نمیده ؟؟؟

v9d3
25-06-2018, 12:29
تا جایی میدونم ویندوز 10 نسخه 1803 دیگه HomeGroup نداره
سایت های مختلفی چک کردم.
یک سری سرویس ها گفتن فعال کردم.SMB را هم فعال کردم. قبلش نه خطایی از این بابت نمیداد.
اما بازم ویندوز 10 بقیه را نمی بینه

Update: Microsoft acknowledged the issue recently. The company's workaround for the issue suggests to make sure that the following services are set to Automatic (Delayed Start):

Computer Browser (Browser)
Function Discovery Provider Host (FDPHost)
Function Discovery Resource Publication (FDResPub)
Network Connections (NetMan)
UPnP Device Host (UPnPHost)
Peer Name Resolution Protocol (PNRPSvc) استارت نمیشد.
Peer Networking Grouping (P2PSvc) استارت نمیشد.
Peer Networking Identity Manager (P2PIMSvc)

v9d3
25-06-2018, 18:33
در حالت نرمال ویندوز 10 نسخه 1803 وقتی فایلی را به اشتراک میگذاریم سایر ویندوز ها میتونن ببین و استفاده کنن اما ویندوز 10 قادر به دیدن سایر ویندوز ها نیست.
اگر توی ویندوز 10
Function Discovery Resource Publication (FDResPub) را فعال کنیم ویندوز 10 خودش و سایر را در نتورک میبینه، سایر هم میبینن اما ویندوز 10 قادر به باز کردن فایل اشتراک شده از سایر سیستم ها نیست!! و ارورو 0x80070035 را میده
هر کار دیگه شد کردم اعم از فعال کردن SMB Client در ویندوز 10 ، اما بازم نشد

sunshineboy
25-06-2018, 18:45
سلام همونطور ک خودتم گفتی تو نسخه 1803 مایکروسافت حذف کرده هوم گروپ رو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه راه ساده واسه حل این مشکل هست.

sunshineboy
25-06-2018, 18:46
این نرم افزار هم شاید کمک کنه:

v9d3
25-06-2018, 19:46
این نرم افزار هم شاید کمک کنه:

ممنون

دست ماکروسافت هم درد نکنه

حالا ما اگه پرینتر تو شبکه داشته باشیم چطور روی ویندوز 10 هم جوینش کنیم؟!

radarz
26-06-2018, 20:39
پرینتر کاری به workgroup نداره ... با IP یا اسم کامپیوتر نصب میشه رو سیستم های دیگه /// :n02:

v9d3
27-06-2018, 07:19
پرینتر کاری به workgroup نداره ... با IP یا اسم کامپیوتر نصب میشه رو سیستم های دیگه /// :n02:
متاسفانه اصلا نمیتون سیستم های دیگه باز کنه که بتونه پرینتر اد بکنه
حتی IP بدیم توی اد پرینتر فایده نداره

Function Discovery Resource Publication (FDResPub) را فعال کنیم ویندوز 10 خودش و سایر را در نتورک میبینه، سایر هم میبینن اما ویندوز 10 قادر به باز کردن فایل اشتراک شده از سایر سیستم ها نیست!! و ارورو 0x80070035 را میده

خیلی باهاش ور رفتم اما نشد که نشد

siava5h
27-06-2018, 13:01
سلام همونطور ک خودتم گفتی تو نسخه 1803 مایکروسافت حذف کرده هوم گروپ رو:
سه راه ساده واسه حل این مشکل هست.

یعنی چی؟
یعنی از این به بعد ما نمیتونیم با هوم گروپ، شیر فولدر کنیم؟
دقیقا از کدوم آپدیت این اتفاق افتاده؟
شیر کردن خود ویندوز که از طریق ondrive هستش نیاز به اینترنت داره. چه مسخره بازی شده.

پس این چیه که من دارم؟

v9d3
27-06-2018, 13:18
یعنی چی؟
یعنی از این به بعد ما نمیتونیم با هوم گروپ، شیر فولدر کنیم؟
دقیقا از کدوم آپدیت این اتفاق افتاده؟
شیر کردن خود ویندوز که از طریق ondrive هستش نیاز به اینترنت داره. چه مسخره بازی شده.

پس این چیه که من دارم؟

دقیقا نمیدونم از کدوم ورژن ولی 1803 و قبلیش فکر کنم اینجور شده.
وقتی هم چیزی شیر کنیم سیستم های دیگه که توی یک ورک گروپ باشن میبینن فایل ما را اما ما چیزی پیدا نمیکنیم. حتی با کامپیوتر نیم یا آی پی باز نمیشه.
یک قسمت تو سرویس ها هم هست استارت کنیم سیستم ما ویندوز 10 هست بقیه را میبینه اما بجز خودش بقیه را قادر نیست باز کنه ( درصورتی که سایز سیستم ها به راحتی جواب میده ) و خطای 0x80070035 میده هر کاری کردم نشد رفعش کرد.

اینا حالا هیچ من موندم پرینتر را چطور توی شبکه توی این ویندوز نصب کنیم ( شیکه شیر از یک سیستم دیگر )
هیچ طریقی نمی شد ادش کرد.

کل شبکه را هم پینگ داریم

siava5h
27-06-2018, 13:57
دقیقا نمیدونم از کدوم ورژن ولی 1803 و قبلیش فکر کنم اینجور شده.
وقتی هم چیزی شیر کنیم سیستم های دیگه که توی یک ورک گروپ باشن میبینن فایل ما را اما ما چیزی پیدا نمیکنیم. حتی با کامپیوتر نیم یا آی پی باز نمیشه.
یک قسمت تو سرویس ها هم هست استارت کنیم سیستم ما ویندوز 10 هست بقیه را میبینه اما بجز خودش بقیه را قادر نیست باز کنه ( درصورتی که سایز سیستم ها به راحتی جواب میده ) و خطای 0x80070035 میده هر کاری کردم نشد رفعش کرد.

اینا حالا هیچ من موندم پرینتر را چطور توی شبکه توی این ویندوز نصب کنیم ( شیکه شیر از یک سیستم دیگر )
هیچ طریقی نمی شد ادش کرد.

کل شبکه را هم پینگ داریم

آخرین ورژنی که من ویندوز نصب کردم 1703 بود. و آپدیت جدید رو نگرفتم.

حالا نمیدونم مشکل شما به چه شکلی هست.
اما من یه تاپیکی با عنوان شیر کردن توسط وایرلس رو به روش ساده زدم. شاید در اون مطالب نکته ای وجود داشت باشه که بتونه مشل شما رو نمایان کنه

آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق وایرلس و شیر فولدر بین کامپیوتر و حتی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

v9d3
27-06-2018, 14:06
آخرین ورژنی که من ویندوز نصب کردم 1703 بود. و آپدیت جدید رو نگرفتم.

حالا نمیدونم مشکل شما به چه شکلی هست.
اما من یه تاپیکی با عنوان شیر کردن توسط وایرلس رو به روش ساده زدم. شاید در اون مطالب نکته ای وجود داشت باشه که بتونه مشل شما رو نمایان کنه

آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق وایرلس و شیر فولدر بین کامپیوتر و حتی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی دوست عزیز.
مطلب جامعه و کاملی بود

اما برای یک اشتراک گذاری توی شبکه باید اینکارا رو کرد. اما متاسفانه ویندوز 10 نسخه 1803 با وجود همه این ها و نیز فعال کردن
Function Discovery Resource Publicatio ویندوز قادر به باز کردن سیستم های دیگر نیست.

siava5h
27-06-2018, 14:14
مرسی دوست عزیز.
مطلب جامعه و کاملی بود

اما برای یک اشتراک گذاری توی شبکه باید اینکارا رو کرد. اما متاسفانه ویندوز 10 نسخه 1803 با وجود همه این ها و نیز فعال کردن
Function Discovery Resource Publicatio ویندوز قادر به باز کردن سیستم های دیگر نیست.

من یه سوالی بپرسم.
شما کامپیوترهای دیگه رو در پنچره نتورک میبینی اما نمیتونی باز کنی؟
یا اینکه اصلا کامپیوترهای دیگه لیست نمیشن؟

v9d3
27-06-2018, 15:54
ویندوز ۱۰ نسخه ۱۸۰۳ : امکان دیدن بقیه کامپیوتر ها در نتورک در حالت معمولی نیست، حتی فایل شیر خودش نمیبینه، پینگ همه را داره، با آی پی یا کامپیوتر نیم نمیتونه باز کنه ارور 0x80070035 میده.
وقتی توی سرویس ها Function Discovery Resource Publicatio را استارت کنیم، در نتورک هم خودش و هم دیگران را میبینه، اما فقط قادر هست فقط شیر خودش باز کنه و باز ارور کد بالا برای سایرین میاد.
بقیه سیستم ها همه را میبینن و به راحتی شیرشون کار میکنه، حتی ویندوز ۱۰ را هم میبینن و هم قادرن بازش کنن.

sunshineboy
28-06-2018, 01:06
پرینتر باید کار بکنه نباید مشکلی داشته باشه کاری به اون هوم گروپ نداره اصلا شما بایدبگردی ببینی مشکل از کجاس
الان چند تا راه داری ک تو اون پستم گفتم:
1-وان درایو ولی چون اینجا سرعت اپلود کمه واسه فایلهای حجیم قابل استفاده نیست
2-استفاده از ی حافظه ذخیره قابل حمل مثل یو اس بی(اگه امکانش هست این بهترین راه و بی دردسرترینه)
3-استفاده از workgroup.ورک گروپ هم شبیه همون هوم گروپ هستش و تازه بهترم هس.
4-استفاده از اون نرم افزاری ک لینک کردم.
5-نصب کردن ورزن های قبلی ویندوز! مثلا 1709.همیشه یه نسخه جدید ک از ویندوز میاد سریع عجله نداشته باشید واسه نصبش :) بزار 3 ماه بگذره بقیه نصب کنن بقیه باگهاشو پیدا کنن وقتی ک مایکروسافت 4 یا 5 تا اپدیت داد اون موقع نصب کن.
ی موضوع دیگم اینکه ک مایکروسافت میخواد بیشتر خدماتش رو ببره رو میحط ابری و اینترنت اگه شما دقت کنی الان افیسش هم به صورت اینترنتی قابل دسترسه! همه چیز میخواد بره به سمت میحط ابری و اینترنت. شما چند سال دیگه مطمعن باش خیلی از نرم افزارهایی ک الان رو هادرت باید نصب کنی رو دیگه نیاز نیس نصب کنی و به صورت مجازی از طریقه مروگرت قابل اجراس! و فایل های اون برنامه تو یه سرور ی جای دیگه از کره زمین هست!همین الان هم این کار داره انجام میشه ولی هنوز فراگیر نشده اما میشه به زودی و این کار یه اینترنت خوب میخواد!

v9d3
28-06-2018, 08:14
پرینتر باید کار بکنه نباید مشکلی داشته باشه کاری به اون هوم گروپ نداره اصلا شما بایدبگردی ببینی مشکل از کجاس
الان چند تا راه داری ک تو اون پستم گفتم:
1-وان درایو ولی چون اینجا سرعت اپلود کمه واسه فایلهای حجیم قابل استفاده نیست
2-استفاده از ی حافظه ذخیره قابل حمل مثل یو اس بی(اگه امکانش هست این بهترین راه و بی دردسرترینه)
3-استفاده از workgroup.ورک گروپ هم شبیه همون هوم گروپ هستش و تازه بهترم هس.
4-استفاده از اون نرم افزاری ک لینک کردم.
5-نصب کردن ورزن های قبلی ویندوز! مثلا 1709.همیشه یه نسخه جدید ک از ویندوز میاد سریع عجله نداشته باشید واسه نصبش :) بزار 3 ماه بگذره بقیه نصب کنن بقیه باگهاشو پیدا کنن وقتی ک مایکروسافت 4 یا 5 تا اپدیت داد اون موقع نصب کن.
ی موضوع دیگم اینکه ک مایکروسافت میخواد بیشتر خدماتش رو ببره رو میحط ابری و اینترنت اگه شما دقت کنی الان افیسش هم به صورت اینترنتی قابل دسترسه! همه چیز میخواد بره به سمت میحط ابری و اینترنت. شما چند سال دیگه مطمعن باش خیلی از نرم افزارهایی ک الان رو هادرت باید نصب کنی رو دیگه نیاز نیس نصب کنی و به صورت مجازی از طریقه مروگرت قابل اجراس! و فایل های اون برنامه تو یه سرور ی جای دیگه از کره زمین هست!همین الان هم این کار داره انجام میشه ولی هنوز فراگیر نشده اما میشه به زودی و این کار یه اینترنت خوب میخواد!

همه سیستم ها توی یک workgroup هستند
\\PCName یا \\IP باز نمیشه.
پرینتر اد نتورک میزنیم قادر نیست نه پرینتر در شبکه شناسایی کنه و نه با آدرس دستی دادن سیستم و پرینتر را اد کنه.