مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب در ویندوز 10
lakers320
24-06-2018, 11:06
با سلام
من توی ویندوز 10 میخوام برنامه های پیش فرض را عوض کنم ! یعنی فایل ویدویی فقط با pot player اجرا بشه نه با پلیر خود ویندوز 10 !! من یکسری تنظیمات مثل عکس زیر را انجام دادم و ظاهرا درست میشه ولی بعد از اینکه سیستم ریست یا خاموش میشه دوباره تنظیمات برمی گرد به حالت پیش فرض !! علت چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
سلام
من ی فیلم دارم ک با دوربین مداربسته گرفته شده و میخام واضحش کنم خیلی خیلی برام مهم و حیاتیه برنامه وی ری ول رو نصب کردم اما کار باهاشو بلد نیسم لطفا هرکی تونس کمکم کنه :n12:
ایدی تل ava_1611
ایدی اینستا f_hdr98
ایمیل heydarifrz@gmail.com
MCSE MAN
24-06-2018, 18:31
با سلام
من توی ویندوز 10 میخوام برنامه های پیش فرض را عوض کنم ! یعنی فایل ویدویی فقط با pot player اجرا بشه نه با پلیر خود ویندوز 10 !! من یکسری تنظیمات مثل عکس زیر را انجام دادم و ظاهرا درست میشه ولی بعد از اینکه سیستم ریست یا خاموش میشه دوباره تنظیمات برمی گرد به حالت پیش فرض !! علت چی هست؟
سپاس
سلام
از این مسیر برید و برنامه های پیش فرض رو مشخص کنید:
ُSettings ------> Apps --------> Default Apps
بعدش هم چک کنید ببینید فقط همین یه برنامه این مشکل رو داره یا برنامه های دیگه هم همینطوره
مثلا jetaudio و KM Player
lakers320
24-06-2018, 21:45
سلام
از این مسیر برید و برنامه های پیش فرض رو مشخص کنید:
ُSettings ------> Apps --------> Default Apps
بعدش هم چک کنید ببینید فقط همین یه برنامه این مشکل رو داره یا برنامه های دیگه هم همینطوره
مثلا jetaudio و KM Player
ممنونم:چک کردم: دیدم همه برنامه ها همین مشکل را دارند و بعد از ریستارت : اتومات ریست میشه تنظیمات!!
سپاس
ممنونم:چک کردم: دیدم همه برنامه ها همین مشکل را دارند و بعد از ریستارت : اتومات ریست میشه تنظیمات!!
سپاس
سلام
1-UAC ویندوزتون رو به حداقل کاهش بدید
2-آنتی ویروس رو چک کنید کاملا خاموش کنید
3- فایروال هم مثل آنتی ویروس خاموش باشه
4-به پوشه پلیرهاتون برید راست کلیک کنید سپس Properties (یک قسمت از مکان پوشه نه روی خود آیکونش) چک کنید ببینید اگر Read-Only غیر فعال بود فعال کنید و بالعکس
5-چک کنید ببینید اکانتتون Administrator هست یا خیر اگر نبود روی آیکون پلیرهاتون راست کلیک کنید سپس Properties بعد به تب Compatibility برید اونجا پایین نوشته Run as Administrator فعالش کنید پایین ترم Change setting for all users رو چک کنید اونم مثل همین قرار بدین
lakers320
25-06-2018, 13:57
ممنون دوست عزیز:
1-UAC ویندوزتون رو به حداقل کاهش بدید
غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت
2-آنتی ویروس رو چک کنید کاملا خاموش کنید
3- فایروال هم مثل آنتی ویروس خاموش باشه
انتی ویروس خاصی ندارم : برای خود ویندوز هست
4-به پوشه پلیرهاتون برید راست کلیک کنید سپس Properties (یک قسمت از مکان پوشه نه روی خود آیکونش) چک کنید ببینید اگر Read-Only غیر فعال بود فعال کنید و بالعکس
باز هم تاثیری نداشت !
5-چک کنید ببینید اکانتتون Administrator هست یا خیر اگر نبود روی آیکون پلیرهاتون راست کلیک کنید سپس Properties بعد به تب Compatibility برید اونجا پایین نوشته Run as Administrator فعالش کنید پایین ترم Change setting for all users رو چک کنید اونم مثل همین قرار بدین
این حرکت هم تاثیری نداشت !
نکته عجیب این هست که این تیک را ندارد !! کادر سبز رنگ ! علت را واقعا نمی دانم چی هست !!
سپاس
ممنون دوست عزیز:
غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت
انتی ویروس خاصی ندارم : برای خود ویندوز هست
باز هم تاثیری نداشت !
این حرکت هم تاثیری نداشت !
نکته عجیب این هست که این تیک را ندارد !! کادر سبز رنگ ! علت را واقعا نمی دانم چی هست !!
سپاس
رضا جان شما هستین ؟ (0Reza666) ?!
در فروم دیگر میشناسمتون حالتون خوبه دوست من چه اتفاق جالبی ....
بر روی درایو ویندوز که اغلب C هست راست کلیک کنید سپس Properties بعد به بخش Security برید چک کنید همه اجازه ها داده شده باشه یا تیک خورده باشن:
از برنامه Windows Repair استفاده کنید در قسمت Repair تمام تیک ها رو بزنید و Start Repair رو بزنید تا مشکل یابی کنه ...
از یک پلیر دیگه هم استفاده کنید و اون رو Default قرار بدید ببینید چی میشه ...
lakers320
25-06-2018, 14:37
رضا جان شما هستین ؟ (0Reza666) ?!
در فروم دیگر میشناسمتون حالتون خوبه دوست من چه اتفاق جالبی ....
بر روی درایو ویندوز که اغلب C هست راست کلیک کنید سپس Properties بعد به بخش Security برید چک کنید همه اجازه ها داده شده باشه یا تیک خورده باشن:
از برنامه Windows Repair استفاده کنید در قسمت Repair تمام تیک ها رو بزنید و Start Repair رو بزنید تا مشکل یابی کنه ...
از یک پلیر دیگه هم استفاده کنید و اون رو Default قرار بدید ببینید چی میشه ...
ممنون دوست عزیز: من سطح دسترسی را درست کردم و بعد از ریست باز مشکل بر طرف نشد : این windows repair را از کجا میشه اجرا کرد ؟ یک مشکل عجیب وجود داره این هست که بعد ریست :بکسری تنظیمات که توی بعضی از برنامه ها کردم از بین میره !! و انگار خافظه نداره سیستم !!!
سپاس
ممنون دوست عزیز: من سطح دسترسی را درست کردم و بعد از ریست باز مشکل بر طرف نشد : این windows repair را از کجا میشه اجرا کرد ؟ یک مشکل عجیب وجود داره این هست که بعد ریست :بکسری تنظیمات که توی بعضی از برنامه ها کردم از بین میره !! و انگار خافظه نداره سیستم !!!
سپاس
خواهش میکنم اینی که گفتم یک برنامه دانلودی هست سرچ کنید من با لینک الان نمیتونم بذارم اسمش Tweak Windows Repair هست اگر اشتباه نکنم شاید ویروس هست که باعث ایجاد این تداخل میشه ...
MCSE MAN
25-06-2018, 16:40
به نظر من مشکل از ویندوزه
ویندوزتون به آخرین Build آپدیت شده؟
اگه آپدیتی برای ویندوز اومده، همه آپدیت ها رو انجام بدید.
اگه هم نیومده، آخرین نسخه ویندوز رو بگیرید و اونو نصب کنید.
lakers320
25-06-2018, 17:14
به نظر من مشکل از ویندوزه
ویندوزتون به آخرین Build آپدیت شده؟
اگه آپدیتی برای ویندوز اومده، همه آپدیت ها رو انجام بدید.
اگه هم نیومده، آخرین نسخه ویندوز رو بگیرید و اونو نصب کنید.
ممنون دوست عزیز: والا من تازه ویندوز را نصب کردم و از سایت پی سی دانلود : دانلود کردم این نسخه را که خودشان می گفتند اپدیت هست !! حالا نمی دانم شاید ویندوز اش دستکاری شده باشد !! اگر شما سایتی را می شناسید که ویندوز اش مشکل نداره لطفا معرفی کنید تا ویندوز را دانلود و از نوع نصب کنم
سپاس
MCSE MAN
25-06-2018, 19:37
ممنون دوست عزیز: والا من تازه ویندوز را نصب کردم و از سایت پی سی دانلود : دانلود کردم این نسخه را که خودشان می گفتند اپدیت هست !! حالا نمی دانم شاید ویندوز اش دستکاری شده باشد !! اگر شما سایتی را می شناسید که ویندوز اش مشکل نداره لطفا معرفی کنید تا ویندوز را دانلود و از نوع نصب کنم
سپاس
همون سایت معمولا برنامه های اوکیه
شما نگاه کردید ببینید آپدیتی برای ویندوز اومده یا نه؟
حالا خواستید از سایت دیگه هم بگیرید و تست کنید.
سلامی دوباره
رضاجان گاهی آپدیت های ویندوز 10 این بلا رو سرش میارن سعی کنید به نسخه بعدی اگر موجود است آپدیت کنید یا دانگرید (Downgrade) کنید.
lakers320
28-06-2018, 11:01
اساتید ممنونم از راهنمایی تان: مشکل از ویندوز بود : رفتم یک ویندوز دیگه دانلود کردم و نصب کردم و مشکل رفع شد
سپاس
noisymind
28-06-2018, 11:42
چه جالب یه زمانی ویندوز منم که از س ا ف ت 98 گرفته بودم هم اینجوری بود!
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-06-2018, 19:42
سلام
اگر روی آیکون فایل راست کلیک کنین و گزینه ی OPEN WITH رو بزنین و برنامه ی مورد نظرتون رو علامت بزنین و علامتِ always open with this app رو هم بزنید دیگه همیشه فایلهای با اون فورمت, با همون برنامه باز میشه و آیکونهاشون هم تغییر میکنه به آیکونِ همون برنامه
.
P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.