مشاهده نسخه کامل
: کابل های تلفن
hamid3369
21-06-2018, 12:03
دوستان سلام
پیمانکاران مخابرات که در زمینه توسعه کابل ها خاکی و هوایی کار میکنند در کجا اموزش دیده اند
misam5526
21-06-2018, 15:50
دوستان سلام
پیمانکاران مخابرات که در زمینه توسعه کابل ها خاکی و هوایی کار میکنند در کجا اموزش دیده اند
من مورد میشناسم که بدون دیپلم و بدون هیچ تخصصی جذب شده در قالب نیروی شکتی و 4-5 سالی هم هست که کار میکنه. زمان ورودش هیچ اموزش و تخصصی نداشت و بیشتر کاری که میگفتن انجام میداد ولی کم کم عملی با حوقوق اموزش دید و الان بلده کارش رو بگی نگی :n10:
hamid3369
21-06-2018, 20:51
من مورد میشناسم که بدون دیپلم و بدون هیچ تخصصی جذب شده در قالب نیروی شکتی و 4-5 سالی هم هست که کار میکنه. زمان ورودش هیچ اموزش و تخصصی نداشت و بیشتر کاری که میگفتن انجام میداد ولی کم کم عملی با حوقوق اموزش دید و الان بلده کارش رو بگی نگی :n10:
باید کجا دوره ببینم
misam5526
21-06-2018, 21:13
باید کجا دوره ببینم
دوره های مخابراتی رو جهاد دانشگاهی برگزار میکنه گاهی و مدرک میده. موسسات خصوصی هم دوره بر گزار میکنن و مدرک متناسب میدن. اگه دو مورد اول نشد دوره های کاردانی موسسات اموزش عالی (خصوصی یا غیر انتفاعی) هم هست و هنرستانها.
hamid3369
22-06-2018, 09:53
دوره های مخابراتی رو جهاد دانشگاهی برگزار میکنه گاهی و مدرک میده. موسسات خصوصی هم دوره بر گزار میکنن و مدرک متناسب میدن. اگه دو مورد اول نشد دوره های کاردانی موسسات اموزش عالی (خصوصی یا غیر انتفاعی) هم هست و هنرستانها.
زیاد وقت میبره اینا..اگه یکم بالاتر مثل فیبر نوری بخوام یاد بگیرم کتابی هست اصولش رو بگه
misam5526
22-06-2018, 10:11
زیاد وقت میبره اینا..اگه یکم بالاتر مثل فیبر نوری بخوام یاد بگیرم کتابی هست اصولش رو بگه
کتاب زیاده در این موارد. دوتا رو معرفی میکنم به عنوان نمونه ولی عنوان های مشابه خیلی زیادن. البته اگه تالیف فارسی و یا ترجمه میخواید انتخابها کمتر میشه اما باز وجود داره.
Fiber Optics Technician’s ManualCabling: The Complete Guide to Copper and Fiber-Optic Networking 5th Edition
hamid3369
22-06-2018, 10:16
مرسی دوست عزیز زنده باشید
green-mind
01-07-2018, 22:43
فیبر نوری و یادمه بک آموزشگاه دوره فشردهش و گذاشته بود
اسم آموزشگاه الان یادم نمیاد متاسفانه
- - - Updated - - -
فیبر نوری و یادمه بک آموزشگاه دوره فشردهش و گذاشته بود
اسم آموزشگاه الان یادم نمیاد متاسفانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.