مشاهده نسخه کامل
: لطفا کمک کنید
سلام من واقعا عذر میخوام ک تاپیک زدم ولی اگ میشه یکی ب من کمک کنه ویندوز عوض کردم هیچ درایی نصب نیست نمیتونم درایوامو پیدا کنم دوروزه همش دارم دانلود میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیدم وای فایم از کار افتاده کارت شبکمم فک کنم نصب نیست چون صفحه نمایش ی جوریه لطفا اگ میشه راهنمایی کنید مدل لب تابم dell n4050 هست
rezapcworld
17-06-2018, 16:06
سلام من واقعا عذر میخوام ک تاپیک زدم ولی اگ میشه یکی ب من کمک کنه ویندوز عوض کردم هیچ درایی نصب نیست نمیتونم درایوامو پیدا کنم دوروزه همش دارم دانلود میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیدم وای فایم از کار افتاده کارت شبکمم فک کنم نصب نیست چون صفحه نمایش ی جوریه لطفا اگ میشه راهنمایی کنید مدل لب تابم dell n4050 هستدرایو ها رو از خود سایت دل دانلود کردی یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
استفاده از برنامه Driver magician برای یافتن درایورها
از خود سایت دانلود نشد ولی از خود ویندوز گذاشتم اپدیت شه حالا نمیدونم روش درستیه یا نه
راستی میتونی راهنمایی کنی بگی دقیقا الان گرافیکم چنده؟
نمیتونم شات بدم ولی نوشته
Adapter RAM 731.34 MB (766,867,456 bytes)
از خود سایت دانلود نشد ولی از خود ویندوز گذاشتم اپدیت شه حالا نمیدونم روش درستیه یا نه
راستی میتونی راهنمایی کنی بگی دقیقا الان گرافیکم چنده؟
نمیتونم شات بدم ولی نوشته
Adapter RAM 731.34 MB (766,867,456 bytes)
سایت دل برای ایرانیها فیلتر شده. با فندوق شکن باید درایورهارو دانلود کنید. اگر مقدور نیست به یک کافی نت برید و ازشون بخواهید که براتون دانلود کنن. در ضمن هیچ نگرانی نداشته باشید. قبلا از این چیزا برای هممون اتفاق افتاده.:n02:
hamid3369
28-06-2018, 14:53
شما یک پک درایور سولتویشن داشته باشین هر موقع خواستین براتون کل درایورارو نصب میکنه و مشکلتون رفع میشه یک حلقه dvd ارزونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.