PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستور کباب کوبیده خانگی



abootalebkheshmati
16-06-2018, 14:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مواد لازم کباب کوبیده

قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
راسته گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه کباب کوبیده

ابتدا پوست پیازها را می گیریم ، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در مرحله بعد آب پیاز را می گیریم و پیاز آب گرفته را در یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه گوشت قلوه گاه و راسته را با هم دو مرتبه چرخ می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن گوشت می کنیم. حدود ۱۰ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند ، سپس مایه کباب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
پس از خارج کردن گوشت از یخچال مجددا آنرا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. برای سیخ کردن مایه کباب یک کاسه آب سرد جلوی دستمان می گذاریم. مقدار از مایه کباب بر می داریم و از اطراف سیخ شروع به پوشش دادن می کنیم.
در پایان پس از اینکه سیخ گرفتن کباب تمام شد با فشار دست بالا و پایین مایه کوبیده را به سیخ می چسبانیم. پس از اینکه تمام مایه کوبیده را سیخ گرفتیم ، سیخ های کباب را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مجددا استراحت کند.
پس از گذشت این زمان منقل ذغال را آماده می کنیم و پس از اینکه ذغال ها کاملا روشن شدند سیخ ها را روی منقل می چینیم. اجازه می دهیم کباب ها کمی خودشان را بگیرند سپس اقدام به چرخاندن کباب ها می کنیم تا یکنواخت کباب شوند.
در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و سیخ می کنیم. در کنار منقل قرار می دهیم تا کباب شوند. پس از آماده شدن کباب کوبیده آنرا به همراه گوجه فرنگی ها کباب شده به صورت داغ با نان یا برنج سرو می کنیم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-06-2018, 11:04
با سلام

هشــــــــــــدار
هر چیزی که اونقدر حگارت ببینه که رنگش قهوه ای تیره بشه سرطانزا میشه . قهوه ای سوخته و یا سیاه دیگه بسیار خطرناک و سرطانزا هست چه گوشت باشه چه ته دیگ چه سیب زمینی چه نان و چه روغن و چه پوست گوجه فرنگی چه قارچ چه ذرت یا هر چیز دیگه
این مسئله رو جدی بگیرین و هر قسمتی رو که قهوه ای سوخته یا سیاه هست رو جدا کنین و نخورید چه پوست گوجه فرنگی چه گوشت یا هر چیز دیگه
کباب کردنِ بهداشتی یک هنر هست چه برای گوشت با قارچ یا سیب زمینی یا هرچیز دیگه
روش صحیح رو یاد بگیرین و بهداشتی کباب کنین
گاز و دود ذغال هم مضر و سرطانزا هست
چند سال پیش در تاپیک تجربه ها نوشتم که بهترین روش کباب کردن , گذاشتن یک ورقه ی فولادی روی شعله های چوب یا گاز هست تا از شدتِ حرارت , اشعه ی شدید مادونِ قرمز ازش ساطع بشه (نیازی نیست که رنگش سرخ بشه از شدتِ حرارت)

بعدش دو عدد پروفیل آهنی دو در دو یا یه در سه میذارین روش و سر سیخها و دسته ی سیخها رو میذارین روی پروفیلها تا چیزی که میخواین کباب کنین فاصله داشته باشه از ورق آهنی (حدود 2 سانت) تا به آهن نخوره و نسوزه
اینطوری کبابتون از آتش مستقیم و دود و گاز دور میمونه و خیلی بهداشتی تره
ضمناً وقتی شعله باهاش تماس نداره و فقط گرمای تابشی هست (اشعه مادون قرمز )پس یکنواخت کباب میشه . نه اینکه یه جاش بسوزه یه جاش خام باشه یا خوب کباب نشه
================================
ضمناً تا میتونین چربیهای گوشت رو جدا کنین بعد از شستن گوشت . این چربیها بسیار مضر هست . بدن چربی لازم داره اما چربی جامد گوشت بسیار خطرناکه و باعث تصلب شرائین میشه و کلی بیماری خطرناک و سکته (تصلب شرایین یعنی سفت و تنگ شدنِ رگها ) خصوصاً برای مردم این زمانه که تنبلی و بی تحرکی به شدت شایع شده حتی بین بچه ها که بانشاط ترین انسانها هستند .
از چربیهای سودمند استفاده کنین مثل روغن زیتون بکرِ بودار که کمی تلخ مزه هست و رنگ روشن و شفافی داره . . خوردنِ لبنیات کم چرب هم چربی بدن رو تامین میکنه
خوردن ماهیهای چرب و مغزها هم همینطور مثل پسته و آفتاب گردان و غیره

.
ضمناً غذاها باید خوب جویده و نرم و خمیری بشه وگرنه بیشترش جذب نمیشه و به هدر میره پس دندانهای سالم و با حوصله غذا خوردن و خوب جویدن خیلی خیلی مهم هست چون معده دندان نداره
سوالی داشتین مطرح کنین

P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]