مشاهده نسخه کامل
: پیش خرید سکه
soroori2
15-06-2018, 05:56
سلام
آیا پیش خرید سکه از بانک با سررسید شش ماهه و قیمت یک میلیون و چهارصد هزار تومان به صرفه هست یا نه؟
renfield
15-06-2018, 07:25
خب بستگی داره برا چه کار بخای .. مثلا یکی بچه دبیرستانی ه با پول تو جیبی ش سکه میخره جمع میکنه ، که دانشگاه رفت بتونه مهریه بده . (مهریه نه شهریه) ..
غیر از اون جمع کردن طلا جات کار اسکل ها ست .
و البته قاجاری مانند ها
سلام
آیا پیش خرید سکه از بانک با سررسید شش ماهه و قیمت یک میلیون و چهارصد هزار تومان به صرفه هست یا نه؟
تبدیل ریال به ارز یا طلا حتما توصیه میشه.
غیر از اون جمع کردن طلا جات کار اسکل ها ست .
و البته قاجاری مانند ها
دوست عزیز می شه توضیح بدین در شرایط فعلی چطور به این نتیجه رسیدین؟
renfield
15-06-2018, 15:43
تبدیل ریال به ارز یا طلا حتما توصیه میشه.
دوست عزیز می شه توضیح بدین در شرایط فعلی چطور به این نتیجه رسیدین؟
من البته عذر میخواهم من نباید لفظ اسکل را به کار میبرد م. منظور من اقشار اسکل بود که اگه دیدید سکه میخرند جمع میکنند برا فرزندان ذکرشان است البته ممکنه برا آینده خودشون هم بخرند.. همه جور جونوری پیدا میشه
soroori2
15-06-2018, 17:29
من البته عذر میخواهم من نباید لفظ اسکل را به کار میبرد م. منظور من اقشار اسکل بود که اگه دیدید سکه میخرند جمع میکنند برا فرزندان ذکرشان است البته ممکنه برا آینده خودشون هم بخرند.. همه جور جونوری پیدا میشه
سلام
به نظر شما در حال حاضر با این وضعیت کاهش ارزش پول ملی و سرمایه های مردم اگر خرید سکه و طلا کار اقشار اسکل است پس پیشنهاد شما برای حفظ قدرت خرید چیه؟ تا حداقل جزء این اقشار نباشیم.
renfield
15-06-2018, 17:49
سلام
به نظر شما در حال حاضر با این وضعیت کاهش ارزش پول ملی و سرمایه های مردم اگر خرید سکه و طلا کار اقشار اسکل است پس پیشنهاد شما برای حفظ قدرت خرید چیه؟ تا حداقل جزء این اقشار نباشیم.
سلام
من مجددا من معذرت میخواهم. من خودم اسکل درجه یک هستم. منظور بنده پیوند ناگسستنی اقتصاد و سبک زندگی و غیره بود شما لازم نیست راه دور برید همین ترکیه و گرجستان بروید میبینید کسی سکه برا پسر ش جمع نمیکنه.. روسیه تزاری هم عذر میخواهم مستراح تمام عیوب وسیءات غرب بود و همه میدونیم آنجا چه اتفاقی افتاد. کشوری که با این روش های قاجاری مردم سر کنند و دولت هم مالیات بگیر به شیوه قرن 21 ام.. اگه 3،4 سال دیگه دچار بحران نشه 10 سال دیگش با کله زمین میخورد
اگر سکه طلا سرمایه گذاری میکنید حداقل صندوق امانات بانک بگذارید چون تو شهر ما دزد بازاره.. البته منظور من این نبود
سوسیالیزم اقتصادی هم در ایران طرفداری ندارد و مردم خوششان نمیایید این راهی که ماها میریم سرانجامش قطعا ظهور ایده های افراطی و من درآوردی ناسیونالیستی قومی و غیره است.. بکش بکش همین حوری که یه بنده خدایی یه بار تو تلویزیون گفت
مثال روسیه تزاری را گفتم مثال آلمان وایمار را هم می م که اون موقع مستراح عقده های صهیونیست ها بود. ایران امروز جمع این دو تا به توان ده هست. فقط آتش زیر خاکستر ه
دلار بالا میره اما تنها خریداراش کسایی هستن که میخوان برا بچه هاشو ن پول بفرستن
کسایی که جمع میکنند معمولا خانواده ها هستن که این ور اون ور میرن. مثل جام روسیه. سکه هم جمع میکنند که از زندان سر درنیارند. برا مهریه
Netw0rks
22-06-2018, 11:46
سلام
بانک مرکزی پیش فروش قطعی سکه رو بست
دیگه سکه پیش فروش نمی کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.