مشاهده نسخه کامل
: سوال خیلی فوری : آیا قیمت دلار در مناطق مرزی کشور مثل بانه ارزانتر است؟ چقدر؟ چرا؟
دکتر سام
08-06-2018, 21:38
سلام دوستان
سوال بسیار حیاتی و فوری هست.
سوال خیلی فوری : آیا قیمت دلار در مناطق مرزی کشور مثل بانه ارزانتر است؟ چقدر؟ چرا؟
دکتر سام
09-06-2018, 00:10
دوستان خواهش می کنم کسی اطلاع داره بگه.
دکتر سام
09-06-2018, 07:04
up..............
دکتر سام
09-06-2018, 14:15
upppppppppppppppppppppp
renfield
09-06-2018, 17:45
ممکنه خدا میدونه . شاید پول بنزین قاپاق رو با دلار بدن .
دکتر سام
09-06-2018, 21:16
دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا
- - - Updated - - -
رقم بالاس در حد 2 میلیون دلار تقاضا.
milad_heartsick
09-06-2018, 21:24
دوست عزیز گیرم اونجا ارزون باشه ،از تلویزیون و سیستم صوتی حرف نمیزنید که هر مغازه ی خواستید موجود باشه، دارید از دو میلیون دلار اسکناس حرف می زنید ریسک ،جابجایی ،انتقال، دستگیری به جرم قاچاق ارز و.... رو در نظر بگیرید.
دکتر سام
09-06-2018, 22:04
دوست عزیز گیرم اونجا ارزون باشه ،از تلویزیون و سیستم صوتی حرف نمیزنید که هر مغازه ی خواستید موجود باشه، دارید از دو میلیون دلار اسکناس حرف می زنید ریسک ،جابجایی ،انتقال، دستگیری به جرم قاچاق ارز و.... رو در نظر بگیرید.
اصلا این موارد مهم نیست.
فقط دلار نسبت به تهران ارزون تره یا نه؟ کسی می دونه؟ اگر آره علت چیه؟
دکتر سام
09-06-2018, 22:42
آقا اصلا رقم رو می ذاریم 10 هزار دلار.
آیا در بانه دلار نسبت به تهران ارزان تره؟
نرخ امروز دلار در تهران چقدر بوده؟
کسی می دونه لطفا جواب بده.
renfield
10-06-2018, 06:50
لب مرز همه چی ارزون تره . بابا ی من رفت ارومیه قبل از رجیستری میگفت اونجا آیفون مفت بود از اربیل میارن
forbidddden
10-06-2018, 12:40
لب مرز همه چی ارزون تره . بابا ی من رفت ارومیه قبل از رجیستری میگفت اونجا آیفون مفت بود از اربیل میارن
در حد چقدر مفت بود؟ قیمتت هم میشه بگی؟؟
renfield
11-06-2018, 08:38
در حد چقدر مفت بود؟ قیمتت هم میشه بگی؟؟
مفت یعنی اون موقع 60-70 درصد قیمت فروشگاه های اپل. من یه 6s گرفتم سه و چهارصد، دوست بابای من لب مرز با زیر اون قیمت یه 7 پلاس گرفت. یه دونم برا بچش گرفت. اپل همه دیگه قانونی غیر قانونی تو ایران نداره.. این رجیستری رو اصلا به خاطر اپل راه انداختن. من خودم چند روز پیش یه سیم کارت شاتل موبایل انداختم رو گوشی برام از رجیستری پیامک آوند این گوشی مال شما نیست!
دیجی کالا جنس خوب میفروشه.. ولی اگه جنس خوب لب مرز بهت بدن رجیستری خیلی گرون نباشه من البته نمیدونم رجیستری چنده..
خواهر من کانادا یه آیفون ایکس خریده 1000 دلار به تومن میشه در حد چهار و نیم دیجی کالا میده هفت و سیصد چهارصد....
aidin619
11-06-2018, 10:06
خواهر من کانادا یه آیفون ایکس خریده 1000 دلار به تومن میشه در حد چهار و نیم دیجی کالا میده هفت و سیصد چهارصد....
1000 دلار میشه 4.5 میلیون :n04:
| SoRoush 8K |
11-06-2018, 10:32
مفت یعنی اون موقع 60-70 درصد قیمت فروشگاه های اپل. من یه 6s گرفتم سه و چهارصد، دوست بابای من لب مرز با زیر اون قیمت یه 7 پلاس گرفت. یه دونم برا بچش گرفت. اپل همه دیگه قانونی غیر قانونی تو ایران نداره.. این رجیستری رو اصلا به خاطر اپل راه انداختن. من خودم چند روز پیش یه سیم کارت شاتل موبایل انداختم رو گوشی برام از رجیستری پیامک آوند این گوشی مال شما نیست!
دیجی کالا جنس خوب میفروشه.. ولی اگه جنس خوب لب مرز بهت بدن رجیستری خیلی گرون نباشه من البته نمیدونم رجیستری چنده..
با دلار سر کوچه اسی حساب کردی؟ :n02:
دکتر سام
12-06-2018, 03:14
دوستان مبلغ درخواستی از بانه تهیه شد. هر دلار 6510 تومان.
جهت اطلاع دوستان قیمت روز دلار در بازار تهران 6980 بود (بهترین قیمتی که داشتیم از صرافی آشنا و شک داشتن بتونن مبلغ مورد نظر ما رو تهیه کنند) و ما هر دلار 6510 تهیه کردیم. یعنی هر دلار 470 تومان ارزون تر که با یه حساب ساده برای ما 940 میلیون ارزون تر از بازار تهران تهیه شد.
یعنی اینجاست که باید از این شکلک استفاده کرد :n34::n34::n34: 940 میلیونننننننننننن تفاوت
anti-military
13-06-2018, 12:10
با دلار سر کوچه اسی حساب کردی؟ :n02:
مالک دلار و هر ارز دیگه ای دولت اون کشوره و وقتی میگه باید 4200 باشه اگه تمام دنیا هم ایران رو تحریم کرده باشن بازم باید 4200 باشه و مردم و دلال ها نمیتونن قیمت بالاتری بزارن و هر قیمت بالاتری میشه سودجویی. همون اسی که میگی باید قیمت دلار رو مشخص کنه نه صراف ها و دلال هایی که فقط دنبال منافع شخصی خودشونن.
| SoRoush 8K |
13-06-2018, 12:38
مالک دلار و هر ارز دیگه ای دولت اون کشوره و وقتی میگه باید 4200 باشه اگه تمام دنیا هم ایران رو تحریم کرده باشن بازم باید 4200 باشه و مردم و دلال ها نمیتونن قیمت بالاتری بزارن و هر قیمت بالاتری میشه سودجویی. همون اسی که میگی باید قیمت دلار رو مشخص کنه نه صراف ها و دلال هایی که فقط دنبال منافع شخصی خودشونن.
چه جالب!
بعد اونوقت شما برو ببینم بهت 10 دلار هم با دلار 4200 تومنی میدن؟؟!!
میگن برید از طریق سایت و سامانه های مختلف بگیرید ... اونا هم همیشه میگن نوبت پره و به هیچکی نمیدن! دولت فقط داره خودشو با این دلار 4200 تومنیش گول میزنه! شایدم میخواد مارو گول بزنه نمیدونم! ولی الان قیمت دلار حدود 6000 تومن هست! اون 4200 هم فقط به دارو ها میدن! الان اوضاع انقدر فاجعست که حتی قطعات کامپیوتری و لپتاپ و گوشی و ... رفته جزو طبقه لوکس! یعنی دولت دلار 4200 تومنی حتی به اونا هم نمیده! بعد انتظار داری بیاد به شما بده؟
به مسافرای روسیه گفتن حداکثر 500 دلار میتونید بگیرید! 500 دلار هزینه یک روزم تو روسیه نمیشه نمیدونم بقیشو میخوان چیکار کنن!
پس از نظر شما تحریم ها هیچ تاثیری ندارن و فقط دولت کشور تعیین کننده قیمت دلاره؟؟ وقتی ارزش پول ریالی ایران به شدت کاهش پیدا کرده چیجوری میخوان قیمت دلارو 4200 نگه دارن ؟ مگه کشکه؟ الان 95 درصد کشورا با ایران مبادله ارزی نمیکنن! یه جورایی برگشتیم به مبادله کالا با کالا! اونم فقط با چین! نفت میدن جنس بنجل چینی ازشون میگیرن! نمونش همین ماشینای چینیه! دنیا دنیای ارتباطات هست! تا وقتی که بخوای با همه کشورا دشمن باشی و همه جا دخالت کنی و به هیچکی گوش نکنی وضعیت همینه!
چه جالب!
بعد اونوقت شما برو ببینم بهت 10 دلار هم با دلار 4200 تومنی میدن؟؟!!
میگن برید از طریق سایت و سامانه های مختلف بگیرید ... اونا هم همیشه میگن نوبت پره و به هیچکی نمیدن! دولت فقط داره خودشو با این دلار 4200 تومنیش گول میزنه! شایدم میخواد مارو گول بزنه نمیدونم! ولی الان قیمت دلار حدود 6000 تومن هست! اون 4200 هم فقط به دارو ها میدن! الان اوضاع انقدر فاجعست که حتی قطعات کامپیوتری و لپتاپ و گوشی و ... رفته جزو طبقه لوکس! یعنی دولت دلار 4200 تومنی حتی به اونا هم نمیده! بعد انتظار داری بیاد به شما بده؟
به مسافرای روسیه گفتن حداکثر 500 دلار میتونید بگیرید! 500 دلار هزینه یک روزم تو روسیه نمیشه نمیدونم بقیشو میخوان چیکار کنن!
پس از نظر شما تحریم ها هیچ تاثیری ندارن و فقط دولت کشور تعیین کننده قیمت دلاره؟؟ وقتی ارزش پول ریالی ایران به شدت کاهش پیدا کرده چیجوری میخوان قیمت دلارو 4200 نگه دارن ؟ مگه کشکه؟ الان 95 درصد کشورا با ایران مبادله ارزی نمیکنن! یه جورایی برگشتیم به مبادله کالا با کالا! اونم فقط با چین! نفت میدن جنس بنجل چینی ازشون میگیرن! نمونش همین ماشینای چینیه! دنیا دنیای ارتباطات هست! تا وقتی که بخوای با همه کشورا دشمن باشی و همه جا دخالت کنی و به هیچکی گوش نکنی وضعیت همینه!
صحبت های شما کاملا تایید می شه .
دوستانی که این تاپیک رو می خونید اگر سرمایه ای بصورت نقد دارین ( هرچند به میزان اندک ) بدونید نگهداری ریال حماقتی بیش نیست و حتما اون رو به طلا یا ارز تبدیل کنید .
اگر هم سرمایه ای ندارین که :n13: .... مثل اون دوست بالایی منتظر باشین حتما 4200 به دستتون می رسه :n02: و دوستان اخلال گر در بازار به سزای اعمالشون می رسن . انشا ا.. :n33:
پ. ن :
آخرین حرکت برای کنترل بازار ارز و طلا وارد کردن فرمایشی و دستکاری بازار بورس برای ایجاد فضای کاذب تا مردم بدبخت رو به تله ای تازه بندازن و از فشار بازار ارز و طلا کم کنن.:n18:
دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا
- - - Updated - - -
رقم بالاس در حد 2 میلیون دلار تقاضا.
اااااااااااااااااااااااا
دوستان مبلغ درخواستی از بانه تهیه شد. هر دلار 6510 تومان.
جهت اطلاع دوستان قیمت روز دلار در بازار تهران 6980 بود (بهترین قیمتی که داشتیم از صرافی آشنا و شک داشتن بتونن مبلغ مورد نظر ما رو تهیه کنند) و ما هر دلار 6510 تهیه کردیم. یعنی هر دلار 470 تومان ارزون تر که با یه حساب ساده برای ما 940 میلیون ارزون تر از بازار تهران تهیه شد.
یعنی اینجاست که باید از این شکلک استفاده کرد :n34::n34::n34: 940 میلیونننننننننننن تفاوت
نمیدونم واقعا خریدی یا نه! ولی اینطوری ها هم نیست
بله با حساب ماشین حسابی درسته ولی اون چیزی که مشخصه خرید در این حجم از لب مرز کار هر کسی نیست و در واقع خود افرادی که در این رژیم کار میکنند از این کارها میکنند که اگر اینطور نبود همه میرفتن بانه و کار رو یکسره میکردن مرض ندارن این همه بدبختی بکشن!
این حجم پول در ضمن به صورت حواله صادر میشه نه به صورت فیزیکی و در عمل میفته خارج از کشور!
یاد یکی از دوستان خوشحال و خندون چند سال پیش از بانه خرید کرد دلار و میگفت تو راه 4 میلیون سود کرده در یه روز
اورد دیدن دلارهاش کاغذ باطله هم نیست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.