مشاهده نسخه کامل
: ایجاد فایل دانلودی باتوجه به دادههای کاربر
سلام دوستان
من یک وب سایت فروش فایل دارم.
چطور میتونم بطور اتوماتیک نام، ایمیل یا یکسری اطلاعات کاربر رو در فایلی که میخواد دانلود کنه قرار بدم؟ مثلا داخل فایل پی دی اف خریداری شده از سوی کاربر درج بشه که این فایل برای کاربر x آماده شده.
سپاسگزارم
tabriz-info
06-06-2018, 22:02
سلام دوستان
من یک وب سایت فروش فایل دارم.
چطور میتونم بطور اتوماتیک نام، ایمیل یا یکسری اطلاعات کاربر رو در فایلی که میخواد دانلود کنه قرار بدم؟ مثلا داخل فایل پی دی اف خریداری شده از سوی کاربر درج بشه که این فایل برای کاربر x آماده شده.
سپاسگزارم
خوب شما چند تا راه دارید
یکیش اینه که این اطلاعاتی که میخواهید به صورت داینامیک تبدیل به پی دی اف کنید و با فایل دانلودی مرج کنید
البته اینجا شما مشخص نکردید دقیقا از چه سیستمی استفاده میکنید تا بشه بیشتر راهنمائی کرد
خوب شما چند تا راه دارید
یکیش اینه که این اطلاعاتی که میخواهید به صورت داینامیک تبدیل به پی دی اف کنید و با فایل دانلودی مرج کنید
البته اینجا شما مشخص نکردید دقیقا از چه سیستمی استفاده میکنید تا بشه بیشتر راهنمائی کرد
سلام عزیز
اگر منظورتون cms هستش، من از وردپرس استفاده میکنم
خوب شما چند تا راه دارید
ممنون میشم در ارتباط با تبدیل داینامیک دادهها به فایل پی دی اف بیشتر راهنماییم بفرمایید.
tabriz-info
11-06-2018, 15:46
ممنون میشم در ارتباط با تبدیل داینامیک دادهها به فایل پی دی اف بیشتر راهنماییم بفرمایید.
کتابخانه های زیادی برای این کار هست مثل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.