مشاهده نسخه کامل
: معرفی طرج ها و جشنواره های سرویس دهنده های اینترنت ADSL
FlashGet
04-06-2018, 13:30
دوستان سلام
به نظرم وجود چنین تاپیکی میتونه بسیار کمک کننده باشه برای افرادی که میخوان سرویس دهنده شون رو عوض کنن یا تازه روی خطشون اینترنت ADSL بگیرن
اگر طرح و جشنواره ی خاصی سراغ دارید در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید
بحث و تبادل نظر در مورد کیفیت و شرکت فوق در تاپیک اختصاصی خودش صورت بگیره و در اینجا فقط طرح ها و جشنواره ها معرفی بشند تا کاربر سردرگم نشه
الان دیده بان نت یک طرح خوب داره که شاید خودم بردارم . البته تماس که گرفتم گفتند بعد از تعطیلات مجددا تماس بگیرید شاید طرح یک ساله هم موجود باشه بهتون معرفی کنیم
جشنواره ماه رمضان شرکت دیده بان نت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
به نظرم وجود چنین تاپیکی میتونه بسیار کمک کننده باشه برای افرادی که میخوان سرویس دهنده شون رو عوض کنن یا تازه روی خطشون اینترنت ADSL بگیرن
اگر طرح و جشنواره ی خاصی سراغ دارید در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید
بحث و تبادل نظر در مورد کیفیت و شرکت فوق در تاپیک اختصاصی خودش صورت بگیره و در اینجا فقط طرح ها و جشنواره ها معرفی بشند تا کاربر سردرگم نشه
الان دیده بان نت یک طرح خوب داره که شاید خودم بردارم . البته تماس که گرفتم گفتند بعد از تعطیلات مجددا تماس بگیرید شاید طرح یک ساله هم موجود باشه بهتون معرفی کنیم
جشنواره ماه رمضان شرکت دیده بان نت :
سلام دوست عزیز شما اول تحقیق کن ببین این جشنواره هنوز هست یا نه بعد تاپیک بزن و تبلیغ این شرکت رو بکن معلوم میشه از اعضای این شرکت هستی :n02:
این شرکت قرار بود تا عید فطر این طرح رو ارائه بده متاسفانه برداشتنش :n13:
مدیران و مسئولین و دست اندرکارن این ispکه در این سایت حضوردارن بررسی کنن ایا عید فطر شده :n08:
misam5526
04-06-2018, 14:03
تاپیک مشابه قبلاً ایجاد شده و اتفاقاً جشنواره ها هم در اون معرفی میشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به فرض کسی به خاطر یه جشنواره 6 ماهه ای رفت سرویس دهندش رو عوض کرد اونم به یه شرکت گمنام مثل دیده بان، حالا بعد از 6 ماه چکار کنه؟
اگه طرح های بعدیشون خوب نباشه گیر تخلیه و تعویض دوباره isp و دردسرها و هزینه هاش میفته
خوبه شرکت ها برای کاربران فعلیشون هم از اینجور طرح ها بذارن نه فقط جهت جذب مشتری
FlashGet
04-06-2018, 18:31
سلام دوست عزیز شما اول تحقیق کن ببین این جشنواره هنوز هست یا نه بعد تاپیک بزن و تبلیغ این شرکت رو بکن معلوم میشه از اعضای این شرکت هستی :n02:
این شرکت قرار بود تا عید فطر این طرح رو ارائه بده متاسفانه برداشتنش :n13:
مدیران و مسئولین و دست اندرکارن این ispکه در این سایت حضوردارن بررسی کنن ایا عید فطر شده :n08:
والا چی بگم من دیدم تو سایتشون لینک خریدش فعاله گفتم اطلاع رسانی کنم
من تا مرحله خریدش پیش رفتم ولی قرار شد شنبه زنگ بزنم ببینم طرح یک ساله دارن یا نه
عاشقی ها رفیق ، من اگه کارمند بودم که باید خبر میداشتم چنین طرحی هست یا نیست :n02::n36:
راستی اگه واقعا چنین طرحی میخوای من با شرکت پیشگامان هم تماس گرفتم برای طرح یک ساله اونم گفت فعلا 6 ماهه داریم با قیمت 109 هزار تومن . قیمتش از دیده بان نت بهتر بود اما نامردا گفتن سرعت روی 2 مگ بسته میشه که بهشون گفتم دیده بان نت سرعت 8 میده که بعدش اونام گفتن بعد از تعطیلات تماس بگیر شاید بشه روی سرعت بالاتر هم برات ببندیم . فکر کنم کله گنده های شرکت ها تعطیلات رو رفتن سفر و روزه خوری خخخخ
FlashGet
04-06-2018, 18:36
حالا به فرض کسی به خاطر یه جشنواره 6 ماهه ای رفت سرویس دهندش رو عوض کرد اونم به یه شرکت گمنام مثل دیده بان، حالا بعد از 6 ماه چکار کنه؟
اگه طرح های بعدیشون خوب نباشه گیر تخلیه و تعویض دوباره isp و دردسرها و هزینه هاش میفته
خوبه شرکت ها برای کاربران فعلیشون هم از اینجور طرح ها بذارن نه فقط جهت جذب مشتری
خوب رفیق اینجا طرح ها رو میبینی بعد میری تو تاپیک خودش از بچه هایی که دارن تحقیق میکنی ببینی اینترنتش چطوره
خودم دیده بان میخواستم بگیرم تو تاپیکش از دوستان سوال کردم گفتن مالی نیست ولی خوراکه دانلوده
من 2 تا سرویس دارم یکی شاتل یکی هم صبا نت
شاتل برای دانلود هام بود که اونم جشنواره بود داره تموم میشه دنبال یک سرویس دهنده ی دیگه ام که طرح خفنی داشته باشه
از صبانت هم برای کارهای روزمره استفاده میکنم وبگردی و استریم و .... راضی ام ازش
fanoostalaei
04-06-2018, 18:43
سلام
تاپیکی قبلا برای این منظور ایجاد شده
لطفا از اون تاپیک استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.