ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ازون تراپی و درد دست

AliROCK
30-05-2018, 09:34
درود دوستان
دست راست من یه کیست کوچک داشت الان حدود 2 ساله از عمل میگذره و یه درد گنگ خاصی رو بازوم هنوز احساس میکنم دکتر چک کرد گفت کیست برطرف شده
حالا فکر کنم این درد مربوط به جراحی میشه با ازون تراپی این درد برطرف میشه؟
یه چند تا ورزش و نرمش هم برای تقویت عضله های شانه و بازو میخواستم یه بار 2 کیلویی دستم میگیرم زود خسته میشه
دو تا دکتر هم پیدا کردم نظرتون رو بگین
دکتر باقرزاده
دکتر هرندی

دکتر سام
30-05-2018, 09:48
درود دوستان
دست راست من یه کیست کوچک داشت الان حدود 2 ساله از عمل میگذره و یه درد گنگ خاصی رو بازوم هنوز احساس میکنم دکتر چک کرد گفت کیست برطرف شده
حالا فکر کنم این درد مربوط به جراحی میشه با ازون تراپی این درد برطرف میشه؟
یه چند تا ورزش و نرمش هم برای تقویت عضله های شانه و بازو میخواستم یه بار 2 کیلویی دستم میگیرم زود خسته میشه
دو تا دکتر هم پیدا کردم نظرتون رو بگین
دکتر باقرزاده
دکتر هرندی

سلام

در بدترین حالت اگر عمل به درستی انجام شده باشه پس از 6 ماه قاعدتا باید بهبودی کامل صورت می گرفت. الان این درد می تونه نشونه آسیب باشه حین جراحی. البته اندازه کیست و موقعیت اون هم تاثیر زیادی داره در جراحی.

صرفا با توجه به گفته های شما آسیب دیدگی دارین حالا یا از جراحی قبلی یا بعد از اون بهبود صورت نگرفته.

اگر بتونم راحت تر با شما صحبت کنم ازون تراپی راهی برای خالی کردن جیب شما ست. من پیشنهاد نمی کنم. در نهایت خود شما هستید که تصمیم می گیرید.

من نظرم اینه شما به یک فیزیوتراپ یا ارتوپد مراجعه کنید. احتمالا با ورزش های مناسب بهبود پیدا کنید و نهایتا شاید نیاز به یک جراحی تکمیلی داشته باشید.

موفق باشید

سام :n16: