ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه B | بحث و تبادل نظر | پرتغال - اسپانیا - ایران - مراکش

صفحه ها : 1 [2]

rezapcworld
21-06-2018, 01:12
اقا این بازی و ابرومندانه باختیم.
فکر کنم بازی با پرتغال باید تیم کاملا هجومی بسته بشه. محکوم به بردیم.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

EhsanCPU
21-06-2018, 01:27
صحنه ای که در بازی ایران - اسپانیا جاودانه خواهد ماند ... :V30: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صحنه گل زیبای ایران به اسپانیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :V33:

مصاحبه کی روش و سعید عزت الهی بعد از بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کیروش تو مصاحبه بعد از بازی در مورد انتخاب داور و آفساید بودن گل گفت باید به خودم بقبولونم که گل آفساید بوده ...

یه مطلبی تو دلم مونده که باید حتما بگم لعنت به ویدیو چک و تکنولوژی VAR این سری از بازیها که اگه نبود ما الان حداقل 4 امتیازی بودیم ... به نظر من از جذابیت بازیها خیلی کم میکنه:n15:

امید رض
21-06-2018, 01:46
صحنه ای که در بازی ایران - اسپانیا جاودانه شد :n39: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا سوزش داشت کار شیک وافتخاری ولی زیبا ترین صحنه بازی توپی بود که 10نفری رو خط دروازه ما ریخته بودن اخر داور خطا گرفت ناموسا کمدی بود:n02:

green-mind
21-06-2018, 01:59
واقعا سوزش داشت کار شیک وافتخاری ولی زیبا ترین صحنه بازی توپی بود که 10نفری رو خط دروازه ما ریخته بودن اخر داور خطا گرفت ناموسا کمدی بود:n02:

کمدی نبود داستان زندگی بود
بستکی داره از چه دریچه ای نگاه کنیمبه اون صحنه

EhsanCPU
21-06-2018, 02:10

فردوسی پور میگفت شده مثل برره :n02:

امید رض
21-06-2018, 02:16
فردوسی پور میگفت شده مثل برره :n02:
سوای اینا بازیکنا تیکه مینداختن به راموس اونم اصلا توحه بهشون نمیکرد 4دفعه عزت الهی رفت تو گوش راموس وردی یا تیکه مینداخت اونم عصبانی سرتکون میداد

Hojjatpanahi
21-06-2018, 02:16
ای کاش سردار آزمون اصلا دعوت نمیشد. فراز و نشیب بازیکنا یک مساله طبیعیه... سردار آزمون مثلا 2015 جام ملتهای آسیا عالی بود دلیل نداره که چون اون زمان عالی بوده الان هم به مهاجمایی همچون کاوه رضایی و علی علیپور ترجیح داده بشه
این پسر دقیقا نمادی از جوانهای دهه هفتادی کشورمونه و دقیقا همون حالات و همون روحیات و همون هنگامه هایی که اکثر اون نسل دارند رو داره.. احساساتی میشه... گریه میکنه... توی فضای مجازی فعالیت بیش از حد داره... استرس میگیره...

و مساله دیگه که برای من سواله آیا در پست هافبک ایران به این اندازه فقیره که طارمی و انصاریفرد که در حقیقت مهاجم نوک هستند باید هافبک بازی کنند؟

نیمه اول صحنه ایکه طارمی بهش یک توپ رسید و اتفاقا آفساید هم نبود اما نتونست یه سانتر درست حسابی کنه ... خیلی حیف شد اونجا اگر یه هافبک یا حتی دفاع راست میبود خیلی بهتر سانتر میکرد... کی روش تو این مورد داره اشتباه میکنه که مهاجمای نوک رو بعنوان هافبک استفاده میکنه

من فکر میکنم اگر به بعضی بازیکنان خوب شاغل در باشگاههای داخلی بیشتر بها میداد بهتر بود.

EhsanCPU
21-06-2018, 02:26
درسته سردار در 2 بازی مراکش و اسپانیا هیچ نقطه مثبتی نداشت

من منتظر تعویض اشکان و یا حتی قوچی با سردار بودم که متاسفانه به هیچکدام بازی داده نشد

italodance
21-06-2018, 07:11
سوای اینا بازیکنا تیکه مینداختن به راموس اونم اصلا توحه بهشون نمیکرد 4دفعه عزت الهی رفت تو گوش راموس وردی یا تیکه مینداخت اونم عصبانی سرتکون میداد

فرهنگ والای بی نهایت ساله بودش راموس هم آخرش گفت زودتر تموم بشه به تمدن برگردیم.

احمد1379
21-06-2018, 08:46
من فقط بازیهای تیم ملی را درجام جهانی نگاه میکنم ولی من نفهمیدم اون دقیقه آخر بازی اون بنده خدایی که رفت برای پرتاب اوت پشتک وارو زد دقیقا فازش چی بود؟:n13::n13:

black sabbath
21-06-2018, 09:45
اتفاقاً من داشتم رو شبکه آلمانی بازی رو می دیدم سر این صحنه گزارشگرش که خیلی هم ماست و خنک گزارش می کرد خندش گرفته بود

ولی دلم برای رامین سوخت چقدر لگد خورد

kenzu
21-06-2018, 09:52
داشت میگفت لباستو اخر بازی بده به من . تیکه کجا بود داداچ

V E S T A
21-06-2018, 11:20
تیم ملی تو این بازی خیلی بهتر از بازی با مراکش بود.

یه سوال فنی !

میلاد محمدی چرا موقع پرتاب اوت کله ملق زد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اینو نفهمیدم چه طوری به ذهنش خطور کرد اون لحظه ؟

یه لحظه یاد تک چرخ زدن با موتور جلو دبیرستان دخترونه افتادم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hojjatpanahi
21-06-2018, 11:41
تیم ملی تو این بازی خیلی بهتر از بازی با مراکش بود.

یه سوال فنی !

میلاد محمدی چرا موقع پرتاب اوت کله ملق زد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اینو نفهمیدم چه طوری به ذهنش خطور کرد اون لحظه ؟

یه لحظه یاد تک چرخ زدن با موتور جلو دبیرستان دخترونه افتادم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواست نمایشی بازی کنه دیگه... حالا من متوجه نشدم داور سوت زد که دوباره اوت بندازه یا خودش تمرکزش به هم ریخت... ولی مشخص بود تمرکز نداره و کارشو خوب انجام نداد...

میلاد محمدی بازیکن خوبیه قبلا هم بازی های خوبی برای تیم ملی انجام داده ... حتی میتونست از اولین بازی فیکس هم باشه ...

از اون مدل حرکتا موقع پرتاب اوت قبلا هم انجام شده...

یکی از صحنه های فوتبال زنان نمیدونم کدوم کشور بود شاید برزیل ... بازیکن زن همون مدلی پرتاب میکنه و اتفاقا گل هم میشه در نهایت...

kenzu
21-06-2018, 11:44
نیست که 4 5 تا گل جلو بودیم بچه ها به حرکات نمایشی رو اورده بودن:n08:

mohsen14014
21-06-2018, 11:51
فوتبال هم مثل زندگی میمونه که یه روز با ماست و یه روز علیه ما ،
توی مسابقاتی که با یه گل بخودی میری صدر جدول ، با یه گل بخودی از همون جدول میای پایین ! :n39:

nw_nk
21-06-2018, 12:03
راموس: در بازی مقابل ایران یاد دفاع اتوبوسی افتادم؛ دلیل هو شدن خود از جانب هواداران ایرانی را نمی دانم

سرخیو راموس، مدافع تیم ملی اسپانیا پس از پیروزی تیمش مقابل ایران در جام جهانی 2018 روسیه اظهار داشت تیم ایران خیلی دفاعی بازی می کند و یاد دفاع معروف اتوبوسی افتادم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرجیو راموس پس از دیدار ایران مقابل اسپانیا اظهار داشت:

تیم ایرانی خیلی خیلی دفاعی است و من یاد دفاع معروف اتوبوسی افتادم. ما باید زودتر گل می‌زدیم اما خوشحالم که به پیروی رسیدیم. ایرانی ها خیلی پرتلاش هستند و قطعا پرتغال را به زحمت می‌اندازند.

به نقل از میزان، وی افزود:

ما شانس بزرگ قهرمانی هستیم و تنها باید صبور باشیم تا بهتر از این شویم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال اسپانیا تصریح کرد:

فکر می کنم در بخشی از بازی هواداران ایرانی من را هو کردند که دلیل این موضوع را نمی دانم.

| SoRoush 8K |
21-06-2018, 12:32
اون پرتابی که محمدی میخواست بکنه به اصطلاح Super Throw بهش میگن که باعث میشه توپ قدرت خیلی زیادی بگیره! حالا بخاطر استرس زیاد یا سوت داور نشد که نشد فدا سرش :n12: دمش گرم همون چن دقیقه ای که اومد عالی بود :n12:
بیخیال این دوستان ترول اینجا هم بشید که فقط بلدن گیر بدن و چرت و پرت پست کنن! نکنه عربستان سطح جام جهانی رو بالا برده که 5 تا از روسیه خورد؟؟
تیم ما الان مثل یه پرایده که پشتش شوماخر نشسته درسته امکانات نداره ولی با حرفه ایت تمام داره پیچ و خم هارو پشت سر میذاره! انتظار نداشته باشید که بتونی یه مسابقه رو از بوگاتی ببره! تیمی که هیچ بازی دوستانه درست حسابی نداشته و میبینیم که وقتی چلوی مراکش قرار میگیره چقد استرس داره!
انگار خط حمله ما نیمار و رونالدو عه که بیایم ضد حمله بزنیم 10 ثانیه ای برسیم به دروازه حریف!
بعضی ها کلا فکر میکنن فاز مخالف با جامعه بردارن به اصطلاح "Cool" تر هستن اینارو بذارید تو فاز خودشون بمونن خوش باشن.
همه دنیا دارن از ایران تعریف میکنن فقط اینا دارن ایراد میگیرن!
تیم عالیه و اگه کیروش بره بسیار سخت خواهد بود که دوباره به همچین سطحی از هماهنگی و انسجام تو دفاع کردن برسیم!
نترسیم احتمالش هست بتونیم پرتغالو بزنیم!
در هر صورت ایران تو این دوره واقعا فراتر از انتظار من ظاهر شده و هر نتیجه ای بگیرن واقعا شایسته احترام و تشویق هستن!
+
پ.ن: درباره آزمون هم همه میدونیم بد کار کرده ... ولی الان وقت انتقاد نیست چون فقط روحیشو خراب میکنیم! با شناختی که از کیروش دارم احتمالا بازی بعدم نوک حملمون سرداره! پس بهتره انتقادات رو بذاریم واسه بعد جام جهانی چون الان ققط به تیم و سردار ضربه میزنه نه کس دیگه ای!
فوتبالشم پدرش با اون قرارداد مادام العمر گرفت نابود کرد! سردار کسی بود که استعداد یاب های تیمای اروپایی مث آرسنال یکسره بازیاشو نگاه میکردن! ولی بخاطر قراردادش تو روسیه چسبید و موند و مثل اینکه رو به نابودی داره میره!

omidscafild
21-06-2018, 12:42
یه مطلبی تو دلم مونده که باید حتما بگم لعنت به ویدیو چک و تکنولوژی VAR این سری از بازیها که اگه نبود ما الان حداقل 4 امتیازی بودیم ... به نظر من از جذابیت بازیها خیلی کم میکنه:n15:

چیزی که خیلی از دوستان اشتباه فهمیدن این بود که گل رو کمک داور دوم آفساید گرفت .

در حقیقت VAR داشت کمک میکرد به ما . یعنی بازبینی برا این بود که ببینه پرچم کمک درست بوده یا نه . VAR تو این جام بنظرم پیشرفت فوق العاده ای داشته . کلی بازی با VAR تغییر نتیجه داده . یه تغییر کاملا رو به جلو . چیزی که خیلی وقت پیش بحث کردیم .

misam5526
21-06-2018, 13:04
با اینکه به ماهیت این بحث علاقه ندارم صرفا چون صحبت از این شد که همه دنیا یقه پاره کردن برای بازی ایران ؛ چندتا سایت و روزنامه معتبر رو نقل قول کنم بد نیست...

روزنامه واشنگتن پست:

Iran “parked the bus” (in front of its goal) perfectly for 45 minutes, despite some intricate Spanish football masterminded by a world-beating midfield of Andres Iniesta, Ricardo “Isco” Alarcon and David Silva.

گزارش زنده نیویورک تایمز:

Bus Parked? Bus Parked.

We’re just a few minutes in, and Iran already has 10 men behind the ball as Spain passes it around among themselves. It might be a long night for the Iranian defense.

سایت ورزشی ESPN

Iran's plan was, on the face of things, quite simple: They would let Spain have the ball, defend with 11 behind it and, on the rare occasions when they could retain it for any period of time, look to break sharply

سایت GOAL: " بازی ایران فوتبال نبود، یک خیانت بود"

"Cavarjal : “This is not football, it is disloyal, but everyone there with their conscience

روزنامه ایندپندیت ( تعریف از دفاع چشمگیر و کنایه به ضد فوتبال)

It may have not made for particularly entertaining football but Iran’s defensive display was mightily impressive – despite eventually conceding. From the off it was clear that Carlos Queiroz’s men were out to frustrate their opponents in the hope of snatching a draw

سایت کانادایی sportsnet

Never mind parking the bus, Iran parked an entire convoy at the edge of its penalty area in an attempt to thwart their attack-minded opponents.

M . Sayid
21-06-2018, 13:16
با اینکه به ماهیت این بحث علاقه ندارم صرفا چون صحبت از این شد که همه دنیا یقه پاره کردن برای بازی ایران ؛ چندتا سایت و روزنامه معتبر رو نقل قول کنم بد نیست...

روزنامه واشنگتن پست:

Iran “parked the bus” (in front of its goal) perfectly for 45 minutes, despite some intricate Spanish football masterminded by a world-beating midfield of Andres Iniesta, Ricardo “Isco” Alarcon and David Silva.

Bus Parked? Bus Parked.

We’re just a few minutes in, and Iran already has 10 men behind the ball as Spain passes it around among themselves. It might be a long night for the Iranian defense.

سایت ورزشی ESPN

Iran's plan was, on the face of things, quite simple: They would let Spain have the ball, defend with 11 behind it and, on the rare occasions when they could retain it for any period of time, look to break sharply

"Cavarjal : “This is not football, it is disloyal, but everyone there with their conscience

It may have not made for particularly entertaining football but Iran’s defensive display was mightily impressive – despite eventually conceding. From the off it was clear that Carlos Queiroz’s men were out to frustrate their opponents in the hope of snatching a draw

سایت کانادایی sportsnet

Never mind parking the bus, Iran parked an entire convoy at the edge of its penalty area in an attempt to thwart their attack-minded opponents.

اینا مال همون کشورایی نیست که به فوتبال میگن ساکر ؟ :n09::n09::n02::n02:

misam5526
21-06-2018, 13:20
اینا مال همون کشورایی نیست که به فوتبال میگن ساکر ؟ :n09::n09::n02::n02:

خیر. ایندپندت انگلسیه. ESPN اروپاییه.GOAL تخصصیه فوتباله. امریکن ساکر میگن.

حوصله داشته باشم و وقت بشه یسری توییت هم بزارم تا از میزان ذوق زدگی عالمیان باخبر بشیم.

albertxx
21-06-2018, 13:39

حوصله داشته باشم و وقت بشه یسری توییت هم بزارم تا از میزان ذوق زدگی عالمیان باخبر بشیم.

باشه آقا شما روشن فکر ! بیخیال !
نمیدونم چرا همه جا مخالف جهت آب هستی شما

من چون تاپیک های انجمن اینترنت رو دنبال میکنم میگم تا بقیه دوستان هم با شخصیت شما آشنایی داشته باشن :
ایشون جزو معدود افرادی هستن که در زمان طرح جدید نت از وزارت محترم حمایت کردن و قدمی رو به جلو در آینده اینترنت میدیدن !:n09:
هوش والای ایشون در شناخت پیشرفت و پسرفت اینترنت بی نظیره !
یه جمله شاهکار هم از شما تو انجمن اینترنت هست همچنان :
با این طرح سرعت نت شما 90 درصد تضمینی هست و هروقت شکایت کنید وزیر زنگ میزنه میگه عشقم سرعتت مشکل داره ؟ الان حلش میکنم :n10:

حالا اینکه همچین آدمی همه جا فاز مخالف با بقیه برمیداره بماند ! :n33:

اصلا ایران هیچی بارش نیست یکی شما حالیته یکی ذولفقار نسب و یکی هم مایلی کهن ! :n02:

misam5526
21-06-2018, 13:42
باشه آقا شما روشن فکر ! بیخیال !
نمیدونم چرا همه جا مخالف جهت آب هستی شما

من چون تاپیک های انجمن اینترنت رو دنبال میکنم میگم تا بقیه دوستان هم با شخصیت شما آشنایی داشته باشن :
ایشون جزو معدود افرادی هستن که در زمان طرح جدید نت از وزارت محترم حمایت کردن و قدمی رو به جلو در آینده اینترنت میدیدن !:n09:
هوش والای ایشون در شناخت پیشرفت و پسرفت اینترنت بی نظیره !
یه جمله شاهکار هم از شما تو انجمن اینترنت هست همچنان :
با این طرح سرعت نت شما 90 درصد تضمینی هست و هروقت شکایت کنید وزیر زنگ میزنه میگه عشقم سرعتت مشکل داره ؟ الان حلش میکنم :n10:

حالا اینکه همچین آدمی همه جا فاز مخالف با بقیه برمیداره بماند ! :n33:

اصلا ایران هیچی بارش نیست یکی شما حالیته یکی ذولفقار نسب و یکی هم مایلی کهن ! :n02:

شما بار دوم بحث ها رو شخصی میکنی.

همین که شخصیتت رو در حمله به اشخاص به جای تحمل نظراتشون نشون میدی روشن میکنه ماجرا رو. ادمی بی ادب که از هیچ توهینی ابایی نداره.

kenzu
21-06-2018, 13:47
یه عده اسپانیایی در این انجمن داریم با احتمال پرتغالی شدن در اینده:n02:

kasra_khan2003
21-06-2018, 13:50
کارشناس برنامه ITV اتفاقا از نحوه‌ی بازی ایران کاملا دفاع کرد، کسی از ایران توقع حمله نداشت، همه میدونستن ما ۱۱ نفری دفاع خواهیم کرد. اصلا مهره‌ی لازم جهت حمله کردن رو نداشتیم.

تنها انتقادی که وارد کردن (بعد از نیمه‌ی اول)، نقش بازی کردن بیراوند سر اون صحنه بین دیگو کوستا و بیراوند بود که گفتن این کارها چیپ هست.

خلاف نظر اکثریت نظر دادن نه ایرادی داره، نه جرم هست، اما باید جنبه و توان پذیرش انتقاد اکثریت رو داشته باشید. با زدن دکمه‌ی گزارش تخلف نمیتونین نظرتون رو تحمیل کنید.

misam5526
21-06-2018, 13:59
تویت های فوتبالی در مورد بازی دیشب ایران

یه بخش زیادی از توییت ها شوخی با پیکه بود... تعداد خیلی زیادی شوخی با پرتاب اوت بازیکن ایرانی و بخشی هم در مورد انتقاد نوع بازی

trollFootball
This Iran team is better at parking the bus than Man Utd. Their coach is an ex-ManUtd assistant manager. Coincidence? I think not.

------------------------------------------------------
ibrahimJafr
#IRNESP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Iran are professional bus parkers
--------------------------------------------------------

*Jose Mourinho taking notes from #IRN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vs #ESP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) match***

--------------------------------------------------

:Iran's game plan vs Spain: ***

1. Clear ball
2. Re-assemble

3. Repeat 1 & 2#Worldcup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ⁠ #IRNESP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-------------------------------------------------------

Real Madrid combined with Barcelona against Atlético

-----------------------------------------------

Iran coach Carlos Queiroz pressuring Jordi Alba. Just in case his side didn't have enough men behind the ball..
------------------------------------------

The USA should hire Iran for their border security. Keeping Spain out

------------------------------------------------

49 - Iran's 49 successful passes in the 1st half is the 2nd lowest figure in a World Cup game since 1966, with the lowest also being Iran (47 versus Argentina in 2014). Bus.#WorldCup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #IRNESP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

----------------------------------------------------

albertxx
21-06-2018, 14:01
میگم به یک نکته ریز توجه کردید ؟؟
قبل قرعه کشی جام جهانی اعلام شد که ایران از سید 4 به سید 3 جام جهانی رفته
خیلی ها این حرکت رو عامل پیشرفت دونسته بودن ( با توجه به اینکه با بازی در مقابل تیمای ضعیف داشتیم و رتبمون در رتبه بندی بیشتر میشد )
این حرکت در ظاهر ایران رو در حال پیشرفت نشون میداد

ولی اگه در سید 4 بودیم شاید وضعیتی متفاوت داشتیم و نگران صعود نبودیم !
تمام رقبای ایران در آسیا ( ژاپن و کره و عربستان ) در گروه هایی به مراتب راحت تر قرار دارن
در 3 ایران راحت میتونست مصر و عربستان رو لوله کنه !

اگرچه اینا همش احتمالاته و شاید اصلا سید 4 بودیم بازم گروه 2 می افتادیم
ولی این تغییر سید ایران قبل قرعه کشی مسیر رفتن به گروه 2 رو هموار کرد

انتظارات از این تیم با این هماهنگی در حد صعوده و واقعا عالی ظاهر شدن
اگه جلو پرتغال نتونیم ببریم باید منتظر 2022 بمونیم که حالا مشخص نیست وضعیت کیروش چطوریاست

حیف شد این جام ! با این بازی بچه ها که از جون مایه میزارن :n27:

misam5526
21-06-2018, 14:03
کارشناس برنامه ITV اتفاقا از نحوه‌ی بازی ایران کاملا دفاع کرد، کسی از ایران توقع حمله نداشت، همه میدونستن ما ۱۱ نفری دفاع خواهیم کرد. اصلا مهره‌ی لازم جهت حمله کردن رو نداشتیم.

تنها انتقادی که وارد کردن (بعد از نیمه‌ی اول)، نقش بازی کردن بیراوند سر اون صحنه بین دیگو کوستا و بیراوند بود که گفتن این کارها چیپ هست.

خلاف نظر اکثریت نظر دادن نه ایرادی داره، نه جرم هست، اما باید جنبه و توان پذیرش انتقاد اکثریت رو داشته باشید. با زدن دکمه‌ی گزارش تخلف نمیتونین نظرتون رو تحمیل کنید.

صحبت سر حمله به فرد نظر دهندست. باید این جوانب رو به عنوان مدیر در نظر داشته باشید. شما یک نظر شخصی دارید و یک وظیفه عمومی به عنوان مدیر. کلا توهین به شخصیت دیگران خلاف قوانین سایته. (هر توهینی خلاف قوانینه). این جور رفتارها و انگ زدنها که باعث بشه بقیه بخاطر توهین شنیدن عطای بحث رو به لقاش ببخشن باز هم بر خلاف قوانینه.

misam5526
21-06-2018, 14:11
تکرار میکنم که من علاقه مند به فوتبال نیستم و دیشب اولین و شاید اخرین بازی فوتبال جام جهانی بود که دیدم (اجبارا چون میزبان مهمونا بودم)

الانم کوچکترین اهمیتی نداره کی کجاست. اسم کی چیه تو تیم ایران. ابی کدومه قرمز چیه!! ولی علاقه مند شدم نگاه واقعی بیننده ها و کارشناسای خارج از ایران رو با انچه از برخی در داخل ایران میشنوم مقایسه کنم. خدا رو شکر سر سوزنی دسترسی به منابع و و کمی توان شنیدن و خوندن دارم.... مطلقا هم وارد کل کل فوتبالی نمیشم هم رونالدو ادم خوبیه هم مسی ادم خوبیه (دیشب به بقیه هم همین رو گفتم)

kenzu
21-06-2018, 14:26
تکرار میکنم که من علاقه مند به فوتبال نیستم و دیشب اولین و شاید اخرین بازی فوتبال جام جهانی بود که دیدم (اجبارا چون میزبان مهمونا بودم)

الانم کوچکترین اهمیتی نداره کی کجاست. اسم کی چیه تو تیم ایران. ابی کدومه قرمز چیه!! ولی علاقه مند شدم نگاه واقعی بیننده ها و کارشناسای خارج از ایران رو با انچه از برخی در داخل ایران میشنوم مقایسه کنم. خدا رو شکر سر سوزنی دسترسی به منابع و و کمی توان شنیدن و خوندن دارم.... مطلقا هم وارد کل کل فوتبالی نمیشم هم رونالدو ادم خوبیه هم مسی ادم خوبیه (دیشب به بقیه هم همین رو گفتم)

شما همه چی به شخمته غمت نیست ولی خیلیا تنها دلخوشیشون تو این وضع مملکت همین فوتباله که میتونن یکم شادی کنن . حالا یکی مثل شما میاد هی تضعیف میکنه تیم ملی رو . ما هم میدونیم فوتبالمون کجای دنیاست .

nw_nk
21-06-2018, 15:02
پاسخ تند کی روش به انتقادات کارواخال

کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران، پاسخ تندی به انتقادات دنی کارواخال، مدافع تیم ملی اسپانیا داد.

شب گذشته دو تیم ایران و اسپانیا در ورزشگاه کازان آره نا مقابل یکدیگر صف آرایی کردند و ایران با ارائه یک بازی دفاعی و منظم، کار اسپانیا برای رسیدن به گل را بسیار دشوار کرد. با این حال اسپانیا با تک گل کاستا، به سختی توانست تیم ملی کشورمان را شکست دهد و پس از بازی، بازیکنان این تیم از جمله کارواخال، به انتقاد از رویکرد ایران در این بازی پرداختند و انتقاداتی مطرح کردند. کارواخال معتقد بود که بازیکنان ایران در این دیدار وقت کشی می‌کردند و فوتبال تمیزی ارائه نکردند که صحبت های او با پاسخ تند کارلوس کی روش همراه شد.

سرمربی ایران در این رابطه گفت:"به نظرم کارواخال نباید انقدر از بازیکنان ایران انتقاد کند و حواسش به هم تیمی هایش در فینال چمپیونز لیگ و بلایی که سر بازیکن مصری آوردند باشد."

اشاره کی روش به برخورد سرخیو راموس و محمد صلاح است که باعث مصدومیت ستاره مصری لیورپول شد. راموس دست صلاح را قفل کرد و او را به زمین زد که این موضوع باعث شد صلاح دیگر قادر به همراهی تیمش در فینال چمپیونز لیگ نباشد و پس از تعویض او، لیورپول افت کرد و نتوانست به روند خوبش در ابتدای بازی ادامه دهد و در نهایت 3-1 شکست خورد.

black sabbath
21-06-2018, 15:06

نظر کارشناس itv در مورد بازی ایران و مراکش چی بوده؟اونجا هم دفاعی بودیم.بعید می دونم اونجا از تیم ایران دفاع کرده باشه.فکر کنم 64 به 37 درصد برای مراکش بود.جلوی اسپانیا نمی تونستیم درصد حتی 60 به 40( 60 برای اسپانیا)رو بگیریم و موقعیت زیادی خلق کنیم اما جلو مراکش که اصلاً خوب نبودیم.شاید یکی از دلایلش کمبود بازی های تدارکاتی با تیم های قدر بود.اگه دو یا سه تا بازی با تیم هایی تقریباً هم رده اسپانیا داشتیم ترسمون می ریخت
من میگم بازی با پرتغال و بازی های آسیایی آینده حلال خیلی از این ابهامات هست

M . Sayid
21-06-2018, 15:08

شما کلا قضیه رو نگرفتید ، چیزی که نوشتم جنبه طنز داشته و اشاره به یک ترول فوتبالی فوق معروف داره :

4 سال پیش ایران جلوی آرژانتین خفن ترین اتوبوس تاریخ رو جلوی دروازه پارک کرد وآخرش گل و خورد و باخت ، ولی هر عکس و تصویری که دیدم ناراحتی بقیه به خاطر باخت ایران بود !!

این جام هم ایسلند جلوی تیم مورد علاقه بنده یعنی آرژانتین اتوبوس پارک کرد و مساوی گرفت ، ولی تو همین سایت هم کسی نگفت ایسلند کثیف بازی کرد و فلان و ... ! چون همه می دونن تفاوت بین 2 تیم چقدره و ایسلند راه دیگری نداشت !

شما مدام تکرار می کنید که فوتبالی نیستید و ... ، به نظرتون مشکل اصلی همین نیست ؟ اینکه دارید در مورد چیزی صحبت می کنید که اطلاعی در موردش ندارید ؟

misam5526
21-06-2018, 15:35
شما کلا قضیه رو نگرفتید ، چیزی که نوشتم جنبه طنز داشته و اشاره به یک ترول فوتبالی فوق معروف داره :

4 سال پیش ایران جلوی آرژانتین خفن ترین اتوبوس تاریخ رو جلوی دروازه پارک کرد وآخرش گل و خورد و باخت ، ولی هر عکس و تصویری که دیدم ناراحتی بقیه به خاطر باخت ایران بود !!

این جام هم ایسلند جلوی تیم مورد علاقه بنده یعنی آرژانتین اتوبوس پارک کرد و مساوی گرفت ، ولی تو همین سایت هم کسی نگفت ایسلند کثیف بازی کرد و فلان و ... ! چون همه می دونن تفاوت بین 2 تیم چقدره و ایسلند راه دیگری نداشت !

شما مدام تکرار می کنید که فوتبالی نیستید و ... ، به نظرتون مشکل اصلی همین نیست ؟ اینکه دارید در مورد چیزی صحبت می کنید که اطلاعی در موردش ندارید ؟

من مطلقا نظر شخصی ندادم که مطلع بودن یا نبودن تاثیری داشته باشه. من فقط نظرات دیگرانی در جاهای مختلف رو انعکاس دادم و با نقل قول اولیه که از یه بنده خدای دیگه بود در رابطه با انگ خوردن و تاثیر بد اون بر روی افکار عمومی موافقت کردم. که شاید چون موج این هیجان زیاد طیفی از علاقه مندان به فوتبال در برابر رضایت ارومتر دسته دیگه خیلی عجیب تر از شرایط تجربه شده دیگه بود.

در اون بحثی که شنیدم و باهاش موافق بودم منطقاً هم برچسب "اتوبوس چیدن" رو خودم الان بخوبی دیدم که در بین بیننده و خواننده تاثیر منفی داره. شما الان دفاع کارشناسانه میکنی که دلایل فنی و فلان در حالیکه خیلی ها هدفشون از دیدن فوتبال غرور ملی یکی از طرفین نیست و یک ورزش رو با قواعدی که باعث جذابیت میشه میپسندن!

مقالات نیویورک تایمز صدها میلیون خواننده داره (تعجب نکنید) و وقتی این روزنامه میاد برچسب میزنه کسی که حتی بازی رو ندیده باشه اولین چیزی که به ذهنش میاد اینه "فوتبال ایران=اتوبوس چیدن!!" اگه این بدنامی نیست و افتخاره و راهی دیگه نداره جز اینکه 10 نفر در کنار محوطه پنالتی باشن (نوشته مقاله یکی از همین سایتا که نقل کردم) و تیم های دیگه هم بگفته شما اینجورند و ملتشون سر افراز و دنیا تحسینشون میکنه و سطح حرفه ایشون بالاتر رفته در اون زمینه خاص ؛ خب پس حتما همینه.

بهرحال انعکاس حوادث و رویدادها در جامعه خودمون و خارج از ایران منحصر به قشر متخصص یا خیلی عاشق پیشه در اون مورد نمیشه... شما وقتی کارت درسته که هیجان و شادیت به من غیر فوتبالی هم تسری پیدا کنه و منم قلبا حس کنم باید افتخار کنم و شادی کنم (هرچند خیلی متخصص نباشم)

اینترنت، فوتبال، سیاست، ... کلا یه حس خوب واقعیه که فقط میتونه گسترش پیدا کنه در یک جامعه. مثلا الان پیام رسان داخلی بهترین مورد هم ساخته بشه کسی نه افتخار میکنه و نه خوشحال میشه . باید به افکار عمومی و خواست و احساس جامعه احترام گذاشت و با گفتن اینکه چون تخصص ندارید ساکت گوشه ای بشینید و هر وقت هورا گفتیم هورا بگید همون ذره اطمینان رو هم در لایه های مختلف جامعه به بدبینی تبدیل نکرد.

green-mind
21-06-2018, 15:48

الان جریان چه ربطی به رونالدو و مسی داره
قضیه فوتبال ملی هیچ اهمیتی هم نداره بازیکن رئال بد بوده یا بازیکن بارسا خوب بوده یا بالعکس. مهم این بود که تیم ملی ما خوب بازی کرد و غیر از آین هیچی مهم نیست

و چیزی که در مورد شما بارز هست آینه که بدون علاقه به فوتبال چطور این همه مشتاقید نظر کسایی که قلم منفی داشتند و بنویسید شاید بهتر باشه اولا تعادل و رعایت کنیم و بعد دقت کنیم که مقابل چه تیمی بازی می کردیم و نفراتشون چه اسم و رسم و لیگشون چه کلاس فوتبال باشگاهی تو جهان داره. یکم منطق چیز خوبی هست به خدا ،
+
در مورد صحبت راموس هم که گفته خیلی خیلی دفاعی بود ، باید گفت برادر ارزشی تیمت اگع میتونست و جنمش و داشت با همون دفاع اتوبوسی ایران ،ایران گلباران می کرد میشدیم مثلعربستان ۵ تایی
والا :n09:

M . Sayid
21-06-2018, 15:52
من مطلقا نظر شخصی ندادم که مطلع بودن یا نبودن تاثیری داشته باشه. من فقط نظرات دیگرانی در جاهای مختلف رو انعکاس دادم و با نقل قول اولیه که از یه بنده خدای دیگه بود در رابطه با انگ خوردن و تاثیر بد اون بر روی افکار عمومی موافقت کردم. که شاید چون موج این هیجان زیاد طیفی از علاقه مندان به فوتبال در برابر رضایت ارومتر دسته دیگه خیلی عجیب تر از شرایط تجربه شده دیگه بود.

اولش نظر شخصی ندادید ولی وقتی به صحبت هایی که گذاشتید ایراد گرفته میشه و در صدد دفاع از اون ها بر میایید و میرید نظرات دیگرانی هم که با نقل قول اولیه شما هم راستا بوده رو میارید ، یعنی بنا بر نظر شخصی تصمیم گرفتید از چیزی دفاع کنید و این میشه متناقض با چیزی که ادعاش رو دارید

FactorX
21-06-2018, 15:54
سلام بر شما

برای من اصلا مهم نیست ایران اتوبوسی کار کرده یا نه برای من این مهمه که ایران آبروی خودش رو حفظ کرده (اونم در برابر تیم به این قدرتمندی) و واقعا از کارشون خوشم اومد از جونشون مایه گذاشتن بقیه چیزهاش بسیار بی اهمیت هستن و به چشمم نمیان میدونین من نتیجه رو حداقل 3 گل برای اسپانیا میدونستم و وقتی دیدم چقدر ایران از جونش مایه گذاشت کلا نظرم تغییر کرد...، اینی هم که میگین مردم میرن نیویورک تایمز اینا میبینن که مثلا ایران اتوبوسی کار کردن فقط اینطور نیست خیلی جاها از ایران تعریف شده داخل توییتر پره میتونین نگاه کنین.

italodance
21-06-2018, 15:56

روزنامه واشنگتن پست:

Bus Parked? Bus Parked.

سایت ورزشی ESPN

سایت کانادایی sportsnet

عالی بود

یازی بی کیفیت ایران را خوب توضیح دادند که سبب بی کیفیتی مسابقات شده

FactorX
21-06-2018, 16:07
عالی بود

یازی بی کیفیت ایران را خود توضیح دادند که سبب بی کیفیتی مسابقات شده

سلام دوباره

اگر بازی ایران بی کیفیت بود مطمئن باشید الان بالای 2 الی 3 گل به راحتی میخوردیم خوب خودتون بگین

این نتیجه بهتره یا اون ؟! تعجب میکنم از اینکه بعضیا بازی ایرانو در این مسابقه بی کیفیت دونستن ... شگفتا! هیچ تعصبی هم ندارم منم اسپانیا رو برنده میدونستم اونم با چند گل !

misam5526
21-06-2018, 16:07
الان جریان چه ربطی به رونالدو و مسی داره
قضیه فوتبال ملی هیچ اهمیتی هم نداره بازیکن رئال بد بوده یا بازیکن بارسا خوب بوده یا بالعکس. مهم این بود که تیم ملی ما خوب بازی کرد و غیر از آین هیچی مهم نیست

و چیزی که در مورد شما بارز هست آینه که بدون علاقه به فوتبال چطور این همه مشتاقید نظر کسایی که قلم منفی داشتند و بنویسید شاید بهتر باشه اولا تعادل و رعایت کنیم و بعد دقت کنیم که مقابل چه تیمی بازی می کردیم و نفراتشون چه اسم و رسم و لیگشون چه کلاس فوتبال باشگاهی تو جهان داره. یکم منطق چیز خوبی هست به خدا ،

والا :n09:

من اشتیاقی نداشتم برای بحث در باره چیزی که علاقه ندارم (الانم ندارم) اما بخاطر بعضی از پستها و گفته ها ادامه دادم و فعلا هم دارم ادامه میدم.

اصولا برداشت قلم منفی بخاطر کانالیزه بودن افکار شما در این زمینست (بخاطر علاقه) وگرنه برای من مثبت و منفی نداره و تنها این گزاره بیان شد که دنیا به طور عام تحسین نمیکنه روشی که قاعده ای خلاف خواست عام باشه. (عام یعنی مردم جهان با تخصص و بی تخصص) ولی حتی نه نگاه عام بلکه مطالبی از خواص فوتبال (سایتها و مقاله نویسها) و نوع نگاهشون رو انعکاس دادم. (مرم عادی نه تحسین میکنند و نه تقبیح و فقط بی محلی می کنند به چیزی که از نظرشون خوب نباشه. توضیح هم به کسی لازم نیست بدن)

پی نوشت: کانالیزه بودن نه فحشه نه توهین یک اصطلاحه. وقتی مسیر انتقال اطلاعات به ذهن خودتون رو منحصر میکنید به یک ارزش یا باور یا علاقه؛ و تمام گفته های دیگران رو به داخل کانال مطلوب یا خارج تقسیم میکنید.

italodance
21-06-2018, 16:11
سلام دوباره

اگر بازی ایران بی کیفیت بود مطمئن باشید الان بالای 2 الی 3 گل به راحتی میخوردیم خوب خودتون بگین

این نتیجه بهتره یا اون ؟! تعجب میکنم از اینکه بعضیا بازی ایرانو در این مسابقه بی کیفیت دونستن ... شگفتا! هیچ تعصبی هم ندارم منم اسپانیا رو برنده میدونستم اونم با چند گل !

خوب بازی میکردیم و 3 تا میخوردیم خیلی بهتره بود تا کثیف بازی بکنیم چون شرف داشت.

misam5526
21-06-2018, 16:17
اولش نظر شخصی ندادید ولی وقتی به صحبت هایی که گذاشتید ایراد گرفته میشه و در صدد دفاع از اون ها بر میایید و میرید نظرات دیگرانی هم که با نقل قول اولیه شما هم راستا بوده رو میارید ، یعنی بنا بر نظر شخصی تصمیم گرفتید از چیزی دفاع کنید و این میشه متناقض با چیزی که ادعاش رو دارید

اشتباه شما اینه که فکر میکنید دارم در باره "نظر درباره بازی ایران" مباحثه میکنم و از بد بودن دفاع یا رد میکنم.

نه اونی که من مورد نظرم بود در بحث "موافقت یا رد کردن نظرات درباره خوب بودن یا بد بودن این سبک بازی و اثرات بد احتمالی" (اصطلاح اتوبوس یا ضد فوتبال) و اثار اون در افکار مردم دنیاست. من اینو دارم بحث میکنم و در باره خود فوتبال که اتوبوس اصلا چی هست از نظر فنی کاری ندارم. یعنی درباره ماندگار شدن یک برداشت بد در ذهن مردم در باره ایران (فوتبال ایران) بواسطه اجرای یک سبک بازیه.

پستهای من هم در رد این نظر مکرر توسط بیش از یک کاربر بود که "تمام دنیا دارن تیم ایران و کشورمون رو تحسین میکنند" ... این چیزیه که من دارم رد میکنم و روشش هم مراجعه به بخشی از نظرات همون جهانه!! همچنان نظر کارشناسی نمیدم در مورد خود فوتبال و فقط منعکس کنننده این بودم که ایران الان از نظر تمام دنیا خوشنامه یا نه . اینکه به وطر کلی اسا برچسب بدی به ایران زده شده یا نه.

افرین گفتن ها هم کم نیست و خیلی ها بازی شجاعانه رو مبینم تحسین کردند ولی امان از اون برچسب نامناسب اتوبوس پارک شده و یا دفاع سنگین که در ادامه افرین گفتنها میاد! کار رو در ذهن خواننده بی طرف خراب میکنه!

kenzu
21-06-2018, 16:23
خوب بازی میکردیم و 3 تا میخوردیم خیلی بهتره بود تا کثیف بازی بکنیم چون شرف داشت.
الان تیم ملی بی شرفه چون کم گل خورده؟:n08:

italodance
21-06-2018, 16:25
الان تیم ملی بی شرفه چون کم گل خورده؟:n08:

جمله رو درست بخون بی شرف هر تیمی هست که کثیف بازی بکنه میخواد ایران باشه یا عراق یا هر کی

SA3EDLORD
21-06-2018, 16:31
جمله رو درست بخون بی شرف هر تیمی هست که کثیف بازی بکنه میخواد ایران باشه یا عراق یا هر کی
عزیز دل تو فوتبال امروز کسی نمیره دنبال شرف. جمله تون مضحک ترین حرفیه که میشه در مورد فوتبال زد.
برای فوتبال ما نتیجه از هر چیزی مهم تره.
شما مطمئن باش اگر کیفیت بازیکنان مارو اسپانیا داشت و کیفیت بازیکنان اونارو ما داشتیم اونا میپیچیدن تو دفاع.
تاکتیک و برنامه بازی رو بر اساس مهره ها میچینن و چیزی که میتونه یه گروهی از بازیکن اجرا کنه.
دیگه حرف شرف و آبرو و این حرفا در فوتبال جایی نداره و باید تو دعواهای بین چند تا لات تو چاله میدون دنبالش بگردی نه زمین فوتبال

italodance
21-06-2018, 16:40
عزیز دل تو فوتبال امروز کسی نمیره دنبال شرف. جمله تون مضحک ترین حرفیه که میشه در مورد فوتبال زد.
برای فوتبال ما نتیجه از هر چیزی مهم تره.
شما مطمئن باش اگر کیفیت بازیکنان مارو اسپانیا داشت و کیفیت بازیکنان اونارو ما داشتیم اونا میپیچیدن تو دفاع.
تاکتیک و برنامه بازی رو بر اساس مهره ها میچینن و چیزی که میتونه یه گروهی از بازیکن اجرا کنه.
دیگه حرف شرف و آبرو و این حرفا در فوتبال جایی نداره و باید تو دعواهای بین چند تا لات تو چاله میدون دنبالش بگردی نه زمین فوتبال

با این حرفها سبب عدم پیشرفت فوتبال ایران و ذهنیت اشتباه سبک بازی غیر حرفه ای شدید. فوتبال ایران در این جام دقیقا مانند جام پیشین هست و 1% هم تغییر نکرده و چهان هم هیچ وقت فوتبال بی کیفیت ایران را بخاطر نمی سپاره.

فوتبال ایران همون جام 20 سال پیش خوب بود که 2 بر صفر به المان باخت ولی زیبایی و خاطره یک بازی با کیفیت رو برامون و تو ذهنمون گذاشته
بازی زیبا مقابل امریکا که خاطره اش تو تک تک ذهن بچه های قدیم و حتی جدید مونده

ولی این بازی و کیفیت هیچی ازش نمیمونه

SA3EDLORD
21-06-2018, 16:48
با این حرفها سبب عدم پیشرفت فوتبال ایران و ذهنیت اشتباه سبک بازی غیر حرفه ای شدید. فوتبال ایران در این جام دقیقا مانند جام پیشین هست و 1% هم تغییر نکرده و چهان هم هیچ وقت فوتبال بی کیفیت ایران را بخاطر نمی سپاره.

فوتبال ایران همون جام 20 سال پیش خود بود که 2 بر صفر به المان باخت ولی زیبایی و خاطره یک بازی با کیفیت رو برامون و تو ذهنمون گذاشته
بازی زیبا مقابل امریکا که خاطره اش تو تک تک ذهن بچه های قدیم و حتی جدید مونده

ولی این بازی و کیفیت هیچی ازش نمیمونه
اتفاقا اون باخت 2 بر 0 جلو المان هم تو ذهن هیچکس غیر از ایرانیا باقی نمونده و اتفاقا این بازی با اسپانیا رو من میدونم خودم هیچوقت فراموش نمیکنم.
بحث فوتبال زیبا رو جلو یکی مثه مورینیو بکنی فقط میخنده....از مورینیو که شاخص تر نداریم.
اتفاقا فوتبال کثیف فوتبال دفاعی ای هست که یکی یکی خطا کنن و کارت زرد بگیرن و مصدوم کنن...یعنی فوتبالی که اتلتیکو بازی میکنه... اما ایران دیشب اصلا هچین چیزی رو اجرا نکرد.......و اتفاقا موقعیت های خطرناک ما فوق العاده بهتر بود.
من نمیدونم چطوری بگم فوتبال دفاعی ضد فوتبال نیست. شاید یه سری بگن هست......ولی هستن بزرگای فوتبال که این نوع تاکتیک رو اجرا میکنن که همه جا قابل دفاع هست.
مطمئن باشید این فوتبال بیشتر به فوتبال ایران امکان پیشرفت میده....دو تا وینگر سرعتی تو فوتبال ایران ظهور کنه با همین فوتبال میتونیم حرف واسه گفتن داشته باشیم.

FactorX
21-06-2018, 16:53
اشتباه شما اینه که فکر میکنید دارم در باره "نظر درباره بازی ایران" مباحثه میکنم و از بد بودن دفاع یا رد میکنم.

نه اونی که من مورد نظرم بود در بحث "موافقت یا رد کردن نظرات درباره خوب بودن یا بد بودن این سبک بازی و اثرات بد احتمالی" (اصطلاح اتوبوس یا ضد فوتبال) و اثار اون در افکار مردم دنیاست. من اینو دارم بحث میکنم و در باره خود فوتبال که اتوبوس اصلا چی هست از نظر فنی کاری ندارم. یعنی درباره ماندگار شدن یک برداشت بد در ذهن مردم در باره ایران (فوتبال ایران) بواسطه اجرای یک سبک بازیه.

پستهای من هم در رد این نظر مکرر توسط بیش از یک کاربر بود که "تمام دنیا دارن تیم ایران و کشورمون رو تحسین میکنند" ... این چیزیه که من دارم رد میکنم و روشش هم مراجعه به بخشی از نظرات همون جهانه!! همچنان نظر کارشناسی نمیدم در مورد خود فوتبال و فقط منعکس کنننده این بودم که ایران الان از نظر تمام دنیا خوشنامه یا نه . اینکه به وطر کلی اسا برچسب بدی به ایران زده شده یا نه.

افرین گفتن ها هم کم نیست و خیلی ها بازی شجاعانه رو مبینم تحسین کردند ولی امان از اون برچسب نامناسب اتوبوس پارک شده و یا دفاع سنگین که در ادامه افرین گفتنها میاد! کار رو در ذهن خواننده بی طرف خراب میکنه!

شما طرفدار فوتبال نبودید درسته ؟

باید بگم من هم طرفدار فوتبال نیستم زیاد و از همه این بازی های که برگزار شده یکی رو هم ندیدم ! من از روی تعصب هیچوقت حرف نمیزنم ولی انصافا قشنگ کار کرد ایران در این مسابقه ، شما درست میفرمایید ایران نباید فقط اتوبوسی کار کنه در برابر پرتغال درسته از این موضوع صحبت شده ولی جنبه منفی نداره والا اگر 2 الی 3 گل میخوردیم اونوقت از حیث آبروی ایران و رفتن آبروش کلا ناامدید می شدیم در ضمن "" به نظرتون سردار آزمون خوب کار میکنه ؟ نظر من به این سوال خیر هست ""

Life24
21-06-2018, 16:59
اتوبوسی بازی کردن و صرفا رفتن برای حداقل گل خورده این چه جور بازی هست؟ کدام افتخار و پیشرفت؟

به جز گل به خودی مراکش چند تا گل زدیم در دو بازی؟ مالکیت توپ چند درصد بود ؟

SA3EDLORD
21-06-2018, 17:08
اتوبوسی بازی کردن و صرفا رفتن برای حداقل گل خورده این چه جور بازی هست؟ کدام افتخار و پیشرفت؟

به جز گل به خودی مراکش چند تا گل زدیم در دو بازی؟ مالکیت توپ چند درصد بود ؟
این چیزی بود که اتفاق افتاد ولی لزوما برنامه بازی نبود.
نیمه اول ایران دنبال تساوی بدون گل بود و نیمه دوم ایران بیشتر به جلو اومد و رفت دنبال گل و اتفاقا موفق هم بودیم و فقط رو اتفاق گل خوردیم پس حرف شما اصلا قابل دفاع نیست.
مالکیت توپ هم بدون نتیجه به هیچ درد هیچ تیمی از جهان نمیخوره.
میتونید برید از دوستان بارسایی بپرسید که بارها با مالکیت توپ بالای 70 درصد جلو اتلتیکو و رئال بازی رو واگذار کردن. دیگه اون که بارساست.
گل زده هم از روی بد شانسی و بی دقتی بوده وگرنه موقعیت گل کم نداشتیم.....حالا اگه مثلا توپ رو دروازه هاشون نداشتیم حرفتون درست.

Life24
21-06-2018, 17:10
این چیزی بود که اتفاق افتاد ولی لزوما برنامه بازی نبود.
نیمه اول ایران دنبال تساوی بدون گل بود و نیمه دوم ایران بیشتر به جلو اومد و رفت دنبال گل و اتفاقا موفق هم بودیم و فقط رو اتفاق گل خوردیم پس حرف شما اصلا قابل دفاع نیست.
مالکیت توپ هم بدون نتیجه به هیچ درد هیچ تیمی از جهان نمیخوره.
میتونید برید از دوستان بارسایی بپرسید که بارها با مالکیت توپ بالای 70 درصد جلو اتلتیکو و رئال بازی رو واگذار کردن. دیگه اون که بارساست.
گل زده هم از روی بد شانسی و بی دقتی بوده وگرنه موقعیت گل کم نداشتیم.....حالا اگه مثلا توپ رو دروازه هاشون نداشتیم حرفتون درست.

چرا جای طارمی علیپور را نیاوردند؟ اگر سید جلال آمده بود درصد موفقیت بیشتر بود.
خوب ما الان نه مالکیت توپ داریم نه نتیجه ..کل دستآورد یک گل به خودی مراکش بود!

green-mind
21-06-2018, 17:16
من اشتیاقی نداشتم برای بحث در باره چیزی که علاقه ندارم (الانم ندارم) اما بخاطر بعضی از پستها و گفته ها ادامه دادم و فعلا هم دارم ادامه میدم.

اصولا برداشت قلم منفی بخاطر کانالیزه بودن افکار شما در این زمینست (بخاطر علاقه) وگرنه برای من مثبت و منفی نداره و تنها این گزاره بیان شد که دنیا به طور عام تحسین نمیکنه روشی که قاعده ای خلاف خواست عام باشه. (عام یعنی مردم جهان با تخصص و بی تخصص) ولی حتی نه نگاه عام بلکه مطالبی از خواص فوتبال (سایتها و مقاله نویسها) و نوع نگاهشون رو انعکاس دادم. (مرم عادی نه تحسین میکنند و نه تقبیح و فقط بی محلی می کنند به چیزی که از نظرشون خوب نباشه. توضیح هم به کسی لازم نیست بدن)

پی نوشت: کانالیزه بودن نه فحشه نه توهین یک اصطلاحه. وقتی مسیر انتقال اطلاعات به ذهن خودتون رو منحصر میکنید به یک ارزش یا باور یا علاقه؛ و تمام گفته های دیگران رو به داخل کانال مطلوب یا خارج تقسیم میکنید.

لطفا مغلطه نفرمایید که بنده کاربر علوم انسانی بودم و با این تیپیک رفتارها ، آشنا
اولین پست هام هم ذکر کردم بازی رو با تلویزیون ایران تماشا نکردم حتی پخش مجددش رو هم با یک کشور دیگه نگاه کردم پس چیزی به نام کانالیزه کردن وجود نداره که شما بخواهید به بنده معنیش و یاد بدید
و اصولا عادت دارم حرف و یک بار بزنیم ، پس وقت من و نگیرید !
اومدم تو این تاپیک تا از لذت تماشای یک بازی صحبت کنم نه اینکه بشینم پست های پر از عناد شما رو بخونم

.و مجددا
اصولا اگه از یک موضوعی لذت ببریم اون موضوع جز وقت های تلف شده ما محسوب نمیشه و اگرنه وقت تلف شدس
موفق باشید .

SA3EDLORD
21-06-2018, 17:25
اخه متوجه نیستید......بحث اینه که ایران مهره های لازم رو برای اجرای بازی مالکیتی نداره.
مثه اینه که تو دنیای امروز با شمشیر بری جنگ با امریکا. خب نرسیده بهشون همه شهید میشن که:n02:
حالا ما نمیتونیم فوتبال مالکیتی اجرا کنیم بعد اداشو در بیارم؟

امید رض
21-06-2018, 17:27
باهمون سید جلال ۳تا از بوسنی خوردیم پرسپولیس هم تو اسیا گل بارون شد کجا بودی؟
علی پور بدرد تیم ملی نمیخورد ....رحمتی هم بدرد درواره نمیخورد گفتی باید دروازه باشه کلی هم انتقاد کردی ...
مایلی کهنی؟ ۵تا میخوردیم میگفتی ابروریزی بود ۵تا میزدیم هم میگفتین اسپانیا تیم نبود یعنی هرجور شده تیم ملی رو بکوبین .....برزیل ومکزیک بهتر از اسپانیا وپرتغال بود که شکست نمیخورن

Life24
21-06-2018, 17:33
باهمون سید جلال ۳تا از بوسنی خوردیم پرسپولیس هم تو اسیا گل بارون شد کجا بودی؟
علی پور بدرد تیم ملی نمیخورد ....رحمتی هم بدرد درواره نمیخورد گفتی باید دروازه باشه کلی هم انتقاد کردی ...
مایلی کهنی؟ ۵تا میخوردیم میگفتی ابروریزی بود ۵تا میزدیم هم میگفتین اسپانیا تیم نبود یعنی هرجور شده تیم ملی رو بکوبین .....برزیل ومکزیک بهتر از اسپانیا وپرتغال بود که شکست نمیخورن

خاک بر سر من اگر بخواهم حق و نا حق کنم برای طرفداری از فردی میخواد مایلی کهن باشه یا کیروش یا هرکسی دیگه...اونا پول و امکانات میگیرند و کیف میکنند ، بعد من جانب داری کنم ازشون؟
من صرفا نظرات خودم میگم و سعی میکنم منطقی و بدون تعصب باشد.
نظرات باهم فرق دارد و این طبیعی هست :n16:

misam5526
21-06-2018, 17:38
شما طرفدار فوتبال نبودید درسته ؟

باید بگم من هم طرفدار فوتبال نیستم زیاد و از همه این بازی های که برگزار شده یکی رو هم ندیدم ! من از روی تعصب هیچوقت حرف نمیزنم ولی انصافا قشنگ کار کرد ایران در این مسابقه ، شما درست میفرمایید ایران نباید فقط اتوبوسی کار کنه در برابر پرتغال درسته از این موضوع صحبت شده ولی جنبه منفی نداره والا اگر 2 الی 3 گل میخوردیم اونوقت از حیث آبروی ایران و رفتن آبروش کلا ناامدید می شدیم در ضمن "" به نظرتون سردار آزمون خوب کار میکنه ؟ نظر من به این سوال خیر هست ""

کاری به نتایج فوتبال ایران ندارم و انتقادی هم برا بازنده بودن وبرنده بودنش نداشته و ندارم. اینم بازیه بالاخره یکی میبره یکی میبازه :n05: حالا خیلیها طرفدار این بازین و چند برابر ناراحت یا خوشحال میشن.

فضای هیجانی ناپایداره اما نظرات و برچسب هایی که به کشور ما زده میشه پایدار! اینکه برای نشریات ورزشی و سایتهای تابعشون در سطح دنیا فرصت جا انداختن عبارت parked bus برای ایران در ذهن مخاطب بدست بیاد چیزیه که سالهای سال باقی خواهد بود!

albertxx
21-06-2018, 17:38

با گفتن این 2 تا جمله دیگه مشخص شد هدف از شما از کوبیدن تیم ملی چیه !

جای طارمی علیپور را نیاوردند

سید جلال آمده بود

یعنی واقعا رنگ و تعصب به تیم باشگاهی واسه شما از تیم ملی بیشتره ؟؟

افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نوعی و ..... که وقتی اهدافشون به نتیجه نرسید شروع به کوبیدن تیم ملی کردن
خیلی از این افراد هم هوادارا رو بازیچه دستشون کردن تا علیه تیم ملی حرف بزنن
و متاسفانه یکسری از افراد هم با کوبیدن تیم ملی سعی در پیش بردن اهداف خودشون داشتن و دارن !

پست های شما تا قبل از این پست رو خوندم و فکر کردم هدف انتقادی دارید
ولی بعد گفتن این 2 جمله مشخص شد انتقادی در کار نیست و مشکل جای دیگست ! ( وقتی بازیکنای پرسپولیس دعوت نمیشن )

دیگه فکر کنم بقیه دوستانم جوابشون رو در مورد بحث با شما گرفتن و بحث کردن بی فایدست !

:n01:

Life24
21-06-2018, 17:45
با گفتن این 2 تا جمله دیگه مشخص شد هدف از شما از کوبیدن تیم ملی چیه !

یعنی واقعا رنگ و تعصب به تیم باشگاهی واسه شما از تیم ملی بیشتره ؟؟

افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نوعی و ..... که وقتی اهدافشون به نتیجه نرسید شروع به کوبیدن تیم ملی کردن
خیلی از این افراد هم هوادارا رو بازیچه دستشون کردن تا علیه تیم ملی حرف بزنن
و متاسفانه یکسری از افراد هم با کوبیدن تیم ملی سعی در پیش بردن اهداف خودشون داشتن و دارن !

پست های شما تا قبل از این پست رو خوندم و فکر کردم هدف انتقادی دارید
ولی بعد گفتن این 2 جمله مشخص شد انتقادی در کار نیست و مشکل جای دیگست ! ( وقتی بازیکنای پرسپولیس دعوت نمیشن )

دیگه فکر کنم بقیه دوستانم جوابشون رو در مورد بحث با شما گرفتن و بحث کردن بی فایدست !

چرا باید من از حسینی و علیپور دفاع کنم؟ طارمی هم مدت هاست که پرسپولیسی بوده . اما طارمی توپ خراب کن هست...

حسینی و علیپور و طارمی میلیاردی قرارداد میبندند و ماشین میلیاردی سوار میشن بعد من طرفداری بکنم بی جانب؟ افسوس از اینکه سریع قضاوت کردید

امید رض
21-06-2018, 17:46
خاک بر سر من اگر بخواهم حق و نا حق کنم برای طرفداری از فردی میخواد مایلی کهن باشه یا کیروش یا هرکسی دیگه...اونا پول و امکانات میگیرند و کیف میکنند ، بعد من جانب داری کنم ازشون؟
من صرفا نظرات خودم میگم و سعی میکنم منطقی و بدون تعصب باشد.
نظرات باهم فرق دارد و این طبیعی هست :n16:
به خودت چرا توهین میکنی مایلی کهنی؟
انتقاد به جا ...بدترین گروه تاریخ برا ایران خورده کاشکی فرانسه یا برزیل تو گروهمون بودن ....
از پرتغال هم میبازیم ...اسپانیا وپرتغال تو گروه ایران خیانت بود

Hojjatpanahi
21-06-2018, 19:10
کلا به نظرم حرف مسخره ایه اگر از تیم ایران انتقاد بشه که چرا خوب دفاع میکنه؟ باید کلی هم خوشحال باشید که تیم کشورتون حد اقل دفاعش قویه یکی از مشکلاتی که در دوره های مختلف راجع به تیمی مثل برزیل میشنویم اینه که جلوش خوبه اما عقبش بده:n02: خب حالا تیم ما هم عقبش خوبه اما جلوش بده!:n02: حدود 10 سال پیش و پیش از اون اتفاقا تیم ایران هم خیلی بازیا همونجوری میشد و خوب گل میزد اما بهتر گل میخورد... همه کارشناسا هم اون موقع میکوبیدن تیمو که چرا اینقدر دفاعش ضعیف... چرا دفاع بلد نیستند... حالا از زمانی که کیروش اومده خب روی دفاع خیلی کار کرده و الان ایران یک تیم منسجم و سازمان یافته حداقل به لحاظ دفاعیه بدشانسی و ناکامی بزرگی سالهای اخیر فوتبال ایران اینه که هافبک های خوب و سازنده تولید نشدند توی باشگاه ها ... بازیکنانی همچون کریمی و نویدکیا و جباری و مهدوی کیا. علاوه بر پست هافبک. یک مهاجم نوک شش دانگ چهارچوب شناس که در حدود بیست سالگی ظهور کنه و تا سی سالگی هم در اوج و یکه تاز باشه و تا 10 سال فیکس تیم ملی باشه هم در ایران پرورش پیدا نکرده... قوچان نژاد متوسط به بالا بود اما دیر پیداش شد الانم دیگه داره سنش زیاد میشه. علیپور و سردار آزمون و طارمی و اینها (با احترامی که بهشون دارم) اما استایلشون بیشتر به بچه سوسولا میخوره و کاریزمای لازم رو ندارند با این حال امیدوارم سردار دوباره به روزهای اوجش برگرده و اوضاع فوتبال ایرانو بهتر کنه... ما برای این تیم ملی که توانایی حفظ نتیجه و خلق تک موقعیتهای جدی داره مهاجمی چالاک و وحشی میخوایم یکی مثل همین دیگو کاستا/ لواندوسکی/لوکاکو/ ابراهیمویچ / رونالدو و ... (حالا نمیگم در اون سطح بلکه فقط یک نمونه و مدل شبیه سازی شده از همانها)

EhsanCPU
21-06-2018, 20:15

:n08:

green-mind
21-06-2018, 22:01
ه گزارش خبرورزشی و به نقل از خبرگزاری تاس روسیه، لیلیا گالیمووا، نماینده دولت جمهوری تاتارستان از قدردانی جانی اینفانتینو از این نهاد به خاطر آماده‌سازی و میزبانی مطلوب جهت دیدارهای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه خبر داد.

شب گذشته (چهارشنبه) دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و اسپانیا از گروه B جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با حضور رئیس فیفا و رئیس جمهوری تاتارستان در ورزشگاه شهر کازان برگزار و رکورد حضور تماشاگر نیز در این ورزشگاه شکسته شد.

نماینده دولت جمهوری تاتارستان در این رابطه گفت: جانی اینفانتینو بارها از شهر کازان در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال دیدن کرد. او دیشب اتسمفر ایجاد شده در ورزشگاه کازان را مورد ستایش قرار داد و در پیامش آورده است: از کارهای انجام شده در شهر کازان برای میزبانی از بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال قدردانی می‌کنم و بازگشتم به این شهر جهت تماشای بازی مرحله یک هشتم نهایی را رد نخواهم کرد.

دستیار سفیر اسپانیا در روسیه نیز در دیدارش با رئیس جمهوری تاتارستان پس از بازی شب گذشته تیم‌های ملی فوتبال ایران و اسپانیا از او به خاطر آماده‌سازی مطلوب کازان قدردانی و اعلام کرد که اسپانیایی‌ها از بازی در این شهر خوشحال هستند.

نبرد تیم‌های ملی فوتبال ایران و اسپانیا با شکست یک بر صفر شاگردان کارلوس کی‌روش پایان یافت

italodance
21-06-2018, 22:10
:n08:

italodance
21-06-2018, 22:14
این ویدیو کارتون هم خیلی جالبه به‌خصوص که ایران مضحکه جهان خنده شده حتما پرش پرتاب اوت ایران را ببینید :n08:

:n31:

albertxx
21-06-2018, 22:30
امیدوارم فارغ از هر نتیجه ای قرارداد کیروش حداقل واسه جام ملت ها تمدید بشه !
قطعا موندنش تا جام جهانی بعدی سخته ( با توجه به این همه کارشناس ملی که داریم و خودشون رو برترین میدونن )

هیچ مربی ملی فکر نکنم عرضه قهرمان کردن این تیم تو جام ملت ها رو داشته باشه

تنها افتخاری که میتونیم بعد سال ها به دست بیاریم و یه افتخاری باشه

FactorX
21-06-2018, 22:44
این ویدیو کارتون هم خیلی جالبه به‌خصوص که ایران مضحکه جهان خنده شده حتما پرش پرتاب اوت ایران را ببینید :n08:

شما هرچی میخواید بگید کوچکترین اهمیتی نداره یا بقیه هیچ فرقی نداره ، اتفاقا باید بگم آفرین ایران که 2-3 تا نخورد! همین معجزه ای است (حتی با اون اتوبوسی بازی کردن به عبارتی)

خسته نباشی ایران واقعا زحمت کشیدی و به وضوح دیده میشد یکم هم کار کنن رو سیستم گل زنیشون حله ...

green-mind
21-06-2018, 22:47
امیدوارم فارغ از هر نتیجه ای قرارداد کیروش حداقل واسه جام ملت ها تمدید بشه !
قطعا موندنش تا جام جهانی بعدی سخته ( با توجه به این همه کارشناس ملی که داریم و خودشون رو برترین میدونن )

هیچ مربی ملی فکر نکنم عرضه قهرمان کردن این تیم تو جام ملت ها رو داشته باشه

تنها افتخاری که میتونیم بعد سال ها به دست بیاریم و یه افتخاری باشه

امروز تو خبرورزشی خوندم قراردادش تمدید شده

ALIRK
21-06-2018, 23:05
دوستان ایران چند تا بازی دیگه میتونه داشته باشه با وجود باخت دیشب
و اینکه اگر بازی پرتقال رو ببره چگونه میشه
و امار دقیق بازی ها و ساعتشون رو به وقت ایران از کجا ببینم

green-mind
21-06-2018, 23:06
و خبر بعدی اینکه ایران تا اینجا بهترین دفاع رو تو جام جهانی داشته

Hojjatpanahi
21-06-2018, 23:16

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=t;/m/01n_2f;2;/m/030q7;mt;fp;1

albertxx
21-06-2018, 23:27

صعود ما دست خودمونه
در صورتی که پرتغال رو ببریم قطعا صعود میکنیم !!

ولی اگه پرتغال مارو ببره قطعا حذف میشیم

در صورت تساوی هم پرتغال صعود میکنه ( بجز اینکه تو بازی همزمان مراکش بتونه با تفاضل 2 گل اسپانیا رو ببره مثلا 2 - 0 و 3-1 و ... )

EHSANRF
22-06-2018, 02:27
درود دوستان

بازی رو دیدم ولی فرصت ورود به اینترنت به خاطر امتحانات دانشگاه نداشتم

به نظر من این تغییرات توی تیم برای بازی آینده لازمه:

1. مهدی طارمی تعویض بشه (رسما سه یا چهار موقعیت گل صددرصدی رو خراب کرد)
2. سردار آزمون تعویض بشه (هنوز بازی ازش ندیدیم، نمیدونم اصلا توپ به پاش خورده یا نه)
3. ارنج تیم برابر پرتغال باید تغییر کنه

- از قوچان‌نژاد و دژاگه اگر استفاده بشه تاثیرات خیلی زیادی داره
- نباید توی تله‌ی آفساید بیفتن، باید بیشتر دقت کنن
- جای سیدجلال که میگفتن خالیه، اصلا حس نمی‌شد، واقعا دفاع‌مون قوی و جانانه بود
- برابر تیم‌های قوی، همیشه قوی بازی می‌کنیم ولی برابر تیم‌های ضعیف (که البته خط دفاع قوی‌تری دارن) ضعیف بازی می‌کنیم که این رو باید یه فکری براش بکنن
- حرکات نمایشی توی وقت اضافه‌ای که تیمت عقب هست اصلا کار درستی نیست...
- لایی زدن امتیاز حساب نمیشه که به لایی زدن افتخار می‌کنیم، مهم نتیجه هست، شما تو بازی بعدی 10 تا هم لایی به رونالدو بزنی ولی 2 گل ازش بخوری، نمی‌گن "گل خوردیم ولی به‌جاش رونالدو تحقیر شد!!!"
- ضدحملات رو باید مدیریت کنن، عملا وقتی توپ ارسال میشد به زمین حریف کسی نبود که استفاده کنه
- بیرانوند میتونه به جای شوت پاس بدن تا توپ مستقیما تقدیم حریف نشه
و ...

امیدوارم مقابل تیم پرتعال خوب ظاهر بشیم.

sasan.69
22-06-2018, 02:50
بازی با پرتقال اگه تو لاک دفاعی نرن و ب خوبی رونالدو رو مهار کنن و بهش فضا و فرصت ندن میتونیم ببریم اما با همه این تفاسیر فکر نکنم بتونیم نتیجه مورد نظر رو بگیریم!

jack82
22-06-2018, 02:57
پستای دوستان رو درباره نحوه بازی با اسپانیا خوندم.چیزی که مشخصه هر کسی ازاده نظر خودش رو دزباره این گونه بازی داشته باشه ولی متاسفانه باز هم لابه لای حرفهای دوستان به عباراتی از قبیل parked bus فوتبال کثیف و ... برخورد کردم.
شخصا معتقدم نحوه بازی هر تیمی به هر شکلی به جز وحشی گری و خشونت صرف که منجر به نتیجه گیری بشه قابل ستایش هست.تنها راه موفقیت تیم ما در مقابل اسپانیا با توجه به داشته های دوتیم فقط و فقط بازی دفاعی همراه با جنگندگی و چشم دوختن به ضد حمله ها و استفاده از ضربات ازاد بود که میتوان گفت تو اجرای این کار به بهترین شکل ممکن عمل کردیم و تنها با بدشانسی محض بازی رو واگذار کردیم.
بدون شک یکی از به یاد موندترین بازیای تاریخ تیم ملی رو شاهد بودیم و امیدوارم تو بازی بعدی کمی شانس و اقبال با ما همراه باشه.خدا رو چه دیدید شاید به مرحله بعد صعود کردیم.
نکته اخر اینکه بنده بارها بهش اشاره کرپم وجالبه تا الان هیچ‌کس جواب قانع کننده ای به بنده نداده.
دوستانی که به سبک بازی تیم ملی خوزده میگیرن اگه ممکنه به بنده توضیح بدن چطور میشه که از مثلا ۲۵ذتا تیمی که هر سال با بارسا تو نوکمپ بازی میکنن و تقریبا همشون هم بازی دفاعی و خیلیاشونم هم همون parked bus رو در دستور کارشون قرار میدن، تقریبا اکثرشون با شکست مقابل بارسا این ورزشگاه رو ترک میکنن.؟؟؟
دفاع کردن یک هنره و هر تیمی از عهده این کار برنمیاد.شاید به نظر خیلیا جالب به نظر نرسه ولی بزرگترین کار کی روش برای تیم ملی ساختن یه خط دفاعی مستحکم و با برنامه بوده که حتی مقابل بهترین تیمهای جهان هم براحتی باز نشده و اجازه خلق موقعیت به حریفان رو نداده و این کار کی روش بدون شک جای بسی سپاس و‌قدر دانی داشته و داره هر چند بنده هم مثلا دوستان نسبت به نوع چیدمان بازیکنان توی فاز حجومی انتقاد دارم ولی در مجموع کار کیروش و تیم ملی تا الان بسیار عالی بوده.

Hojjatpanahi
22-06-2018, 12:48
کی روش دیشب توی مصاحبه ای که فردوسی پور با اون داشت یک حرفی زد که با توجه به جدول گروه بی زیاد جالب نبود.

گفت: ترجیح من اینه که پرتغال و ایران صعود کنند

(البته در کنارش کلی حرفهای جالب و امیدوار کننده هم گفت)

دیگه به فکر مساوی و باخت با تفاضل دو گل اسپانیا نباید باشه... برای حیثیت هم که شده این بازیو باید ببره...

البته یک حالت دیگه هم هست که ایران بازیو ببره اما پرتغال هم صعود کنه ... ایران با تفاضل یک گل ببره و اسپانیا از مراکش با تفاضل سه تا ببازه... اونجوری هم ایران و پرتغال میان بالا و اسپانیای 4 امتیازی به دلیل تفاضل کمتر از پرتغال هم امتیازیش از صعود جا میمونه و دیگه در اون صورت آقا کیروش هم تیم تحت مربیگری خودشو برده بالا و هم تیم کشورشو که فقط این کار از دست یک نابغه برمیاد!:n04:

واقعا سخن گزافه ای نیست که بازی های ایران بخصوص بازی دوم از بازیهای پرتغال زیباتر/ تاکتیکی تر/ منسجم تر/ و حرفه ای تر بوده...
پرتغال بازی دومش لوله بود... مراکشی ها خیلی بدشانس بودند که موقعیتای زیادشون حتی یک گل هم براشون نداشت.

italodance
22-06-2018, 16:32
انصافا مایه خنده شدیم همه سایتهای فوتبالی حسابی این صحنه را مسخره و انواع طنزها را براش ساختند:

Hojjatpanahi
22-06-2018, 21:51
این صربستان چقدر تیم قدریه
بازی اول که کاستاریکا رو راحت برد
بازی دومش هم دقیقه 5 به سوییس قدرتمند گل زد البته هنوز دقیقه بیسته و ممکنه نتیجه تغییر کنه

این تیم (صربستان) داخل سید 4 بود و اینقدر خوبه ... ایران خیلی شانس آورد که با صربستان همگروه نشد... چند صفحه پیش هم گفتم الکی گروه بی رو بزرگش کردند... ایران قرعه خوبی داشت...

حالا مثلا فکر کنید گروهش اینطوری میشد:
فرانسه. مکزیک. ایران. صربستان.

از طرفی پرتغال هم سید 1 بود اما جزو تیم های سید یکی بوده که نمایش خوبی تا اینجای جام نداشته.

الان شرایط و فرصتی که ایران برای صعود داره خیلی تاریخیه و نباید این فرصت عالی رو از دست بده ... دیگه معلوم نیست جام جهانیای بعدی هم ما چنین شرایطی داشته باشیم یا نه ... یک برد عالی دوشنبه شب میتونه تاریخ سازی خوبی برای فوتبال ایران شروع کنه.

danielo
22-06-2018, 22:04
این صربستان چقدر تیم قدریه
بازی اول که کاستاریکا رو راحت برد
بازی دومش هم دقیقه 5 به سوییس قدرتمند گل زد البته هنوز دقیقه بیسته و ممکنه نتیجه تغییر کنه

این تیم (صربستان) داخل سید 4 بود و اینقدر خوبه ... ایران خیلی شانس آورد که با صربستان همگروه نشد... چند صفحه پیش هم گفتم الکی گروه بی رو بزرگش کردند... ایران قرعه خوبی داشت...

حالا مثلا فکر کنید گروهش اینطوری میشد:
فرانسه. مکزیک. ایران. صربستان.

از طرفی پرتغال هم سید 1 بود اما جزو تیم های سید یکی بوده که نمایش خوبی تا اینجای جام نداشته.

الان شرایط و فرصتی که ایران برای صعود داره خیلی تاریخیه و نباید این فرصت عالی رو از دست بده ... دیگه معلوم نیست جام جهانیای بعدی هم ما چنین شرایطی داشته باشیم یا نه ... یک برد عالی دوشنبه شب میتونه تاریخ سازی خوبی برای فوتبال ایران شروع کنه.

حالت خوبه؟ داری ترول میکنی؟
پرتغال با اسپانیا 3 3 مساوی کرده و مراکش را برده .
عملکرد خوبی نداشته ؟

Hojjatpanahi
22-06-2018, 23:32
حالت خوبه؟ داری ترول میکنی؟
پرتغال با اسپانیا 3 3 مساوی کرده و مراکش را برده .
عملکرد خوبی نداشته ؟

ممنون خوبم تو خوبی؟

پرتغال بازی با اسپانیا فقط به دلیل نبوغ رونالدو تونست 3 3 بگیره و البته تیم برتر میدان اسپانیا بود و تا دقایق اضافه هم اسپانیا برنده بود

مراکش درسته تیم خوبی بود اما نشون داد راحت گل میخوره و به سختی هم گل میزنه (که هنوز نزده) بازی پرتغال مراکش تیم برتر میدان مراکش بود.

پرتغال در حد مدعی قهرمانی ظاهر نشده و مقصود از عملکرد خوب در مقایسه با تیم های سید 1 بود ... که مثلا روسیه خیلی بهتر از حد تصور ظاهر شده. فرانسه آهسته و پیوسته داره پیش میره. بلژیک بهترین بازیا رو داره انجام میده. انگلیس و اسپانیا هم سید 2 بودند اما از تیمی مثل پرتغال خیلی بهترند.

italodance
23-06-2018, 07:28
راموس: کی‌روش هم مثل مارادونا بی‌منطق حرف می‌زند! / ايران وقت‌كشی‌ كرد!

راموس اما درباره سبک بازی ایران گفت: «من نمی‌خواهم قضاوت کنم. این هم بخشی از فوتبال است. اگر آنها می‌آیند که وقت تلف کنند، مشکل خودشان است.

۰۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹

به گزارش پارسينه کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران پس از جدال منتهی به شکست یک بر صفر شاگردانش مقابل اسپانیا در مسیر خروج از ورزشگاه کازان آره‌نا ایستاد و سرخیو راموس، کاپیتان حریف را در آغوش گرفت و بعد به راهش به سمت اتوبوس تیم که هنوز در گوشه‌ای پارک بود، ادامه داد. وقتی کی‌روش راهش را به سمت اتوبوس تیمش در پیش گرفت، کاپیتان اسپانیا نگاهی معنادار به او کرد و در همان لحظه هم یکی زیر لب به مدافع رئال مادرید در کنایه به درگیری لفظی این دو نفر حین بازی گفت:« حالا آمده و بغلت می‌کند!». شنیدن این جمله باعث نشستن لبخندی طعنه‌آمیز روی لبان راموس شد و او گفت: بین دو نیمه هم او مرا در آغوش گرفت و حالم را پرسید. ما رابطه خوبی داریم و به همین دلیل یکسری چیزها می‌گوید که مرا متعجب می‌کند. مثل دیه‌گو مارادونا، کی‌روش هم حرف‌هایی می‌زند که هیچ منطقی ندارد.»

چیزهایی که کی‌روش پس از بازی گفت، در واقعاً فقط تعریف و تمجید از بازی اسپانیا نبود، چیزی که راموس آن را به میل این مرد پرتغالی برای قرار گرفتن در کانون توجه و برای اینکه درباره‌اش حرف زده شود ربط داد و بعد از برد یک بر صفر اسپانیا هم جوابش را داد.

رویکرد دفاعی و فیزیکی ایران و متهم شدنش به ضد فوتبال سوژه بحث بود. راموس اگرچه محترمانه جواب کی‌روش را داد - با وجود اینکه این مرد پرتغالی از او به خاطر مصدوم کردن محمد صلاح در فینال لیگ قهرمانان اروپا انتقاد کرده بود اما - نیشی دردناک به مارادونا زد.

مارادونا در ابتدای هفته از دیه‌گو گودین، دفاع وسط اتلتیکومادرید تمجید و ادعا کرد با اینکه راموس بیشتر در کانون توجه و انظار قرار دارد، ستاره دفاعی واقعی جام مدافع تیم ملی اروگوئه است و همین سبب شد که راموس در قالب جوابش به کی‌روش، پاسخی کنایه‌‌آمیز هم به اسطوره آرژانتینی‌ها بدهد. او گفت: مارادونا یک شخصیت بزرگ است، او یک ستاره است و من برایش احترام قائلم پس نمی‌خواهم نظر شخصی او را قضاوت کنم. من فکر می‌کنم که او یک ستاره است اما فوتبال آرژانتین می‌‌داند که مارادونا چند سال نوری با بهترین بازیکن این کشور فاصله دارد و آن بازیکن به نظر من لئو مسی است.

داستان درگیری کی‌روش با راموس بر سر اظهارات دنی کارواخال، دفاع راست اسپانیایی‌ها آغاز شد. بعد از بازی، یکی از شبکه‌های تلویزیونی اسپانیا از دفاع راست رئال مادرید درباره سبک بازی ایران سؤال پرسید و او گفت فوتبالی که ایران ارائه کرد، فوتبال نبوده بلکه جفا به این ورزش بوده است. او با عقب نشستن ایران و خطاهای این تیم مشکلی ندارد اما وقت‌کشی و تظاهر به مصدومیت را برای فوتبال بد دانست و داور را موظف به برخورد با این وضعیت دانست.

راموس اما درباره سبک بازی ایران گفت: «من نمی‌خواهم قضاوت کنم. این هم بخشی از فوتبال است. اگر آنها می‌آیند که وقت تلف کنند، مشکل خودشان است. ما می‌خواهیم بازی را به شکلی دیگر ببریم اما درست است که داور به صورت یک‌طرفه به آنها اجازه انجام هر کاری داد اما هر کاری که ما انجام می‌دادیم را خطا می‌گرفت.»

وقتی اظهارات کاروخال به کی‌روش منتقل شد، به خصوص اصلاح «جفا به فوتبال» که او در مورد شیوه بازی ایران به کار برد، سرمربی پرتغالی گفت: «کاروخال این حرف را زده است. این درست نیست. در این بازی دو تیم بودند که سخت داشتند می‌جنگیدند و برخوردهای فیزیکی شدیدی هم میان‌شان رخ داد و به همین دلیل بازیکنان ما نیاز به معاینه پزشکان تیم داشتند. اگر شما می‌خواهید می‌توانید به کلینیک بیاید و ببینید که دو بازیکن‌مان را از دست دادیم و بابت ضرباتی که به آنها وارد شد بازیکن حریف کارت زرد هم نگرفتند. به کارواخال توصیه می‌کنم که به هم‌تیمی‌ خودش نگاه کند که داشت بازیکن تیم ملی مصر را از بازی در جام جهانی محروم می‌کرد.»

وقتی از کی‌روش پرسیده شد که آیا منظورش خطای راموس روی صلاح در فینال لیگ قهرمانان است، گفت: «خیر، من فقط می‌گویم که اگر کارواخال دارد بازیکنان ایران را مؤاخذه می‌کند، بهتر است که هم‌تیمی‌های خودش را هم ببیند. کی‌روش سپس به این سؤال که آیا فکر می‌کند راموس به عمدی صلاح را مصدوم کرده، پاسخ داد و گفت: من هیچ چیز نمی‌گویم. من فقط به کارواخال توصیه می‌کنم که هم‌تیم‌های خودش را هم ببیند. راموس بازیکن بزرگی است و من با او هیچ مشکلی ندارم. سرخیو بازیکنی است که من در زمان مربیگری‌ام در رئال مادرید سخت جنگیدم تا او را به تیمم بیاورم.»

راموس تائید می‌کند کی‌روش در این مورد درست می‌گوید و به همین دلیل هم از حرف‌های این مرد پرتغالی متعجب است. او گفت: «بله می‌دانم (که او برای بردن من به رئال تلاش کرد) و به همین دلیل هم از چیزهایی که می‌گوید تعجب کردم.»

راموس سپس از کاری که کی‌روش انجام داد (ایجاد درگیری لفظی) هم ابراز تعجب کرد.

italodance
23-06-2018, 08:52
حرکتی زشت در آستانه یک دیدار حساس +عکس

انتقادات از سردار آزمون پس از بازی مقابل اسپانیا در نهایت منجر به بروز یک رفتار زشت شد. در حالی که تیم ملی دوشنبه شب در مسابقه ای فوق العاده حساس باید به مصاف تیم ملی پرتغال برود و این روزها احتیاج به روحیه و امید دارد، در حرکتی بسیار زشت و زننده عکس سردار آزمون در بنر حمایت از تیم ملی در یکی از خیابان های تهران پاره شد.

البته به نظر من بازی بسیار بد و زشت ایران هست که سبب ناراحتی و خشم بسیار مردم در جامعه شده.

italodance
23-06-2018, 12:40
تقدیر از ایسکو و پیکه بعد از بازی برابر ایران

از دو بازیکن تیم ملی فوتبال اسپانیا بعد از پیروزی مقابل ایران تقدیر شد.

تیم ملی فوتبال اسپانیا چهارشنبه شب در دومین دیدار خود در گروه B. مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ در حالی موفق شد به لطف گل دقیقه ۵۴ دیه‌گو کاستا با نتیجه یک بر صفر بر ایران غلبه کند که در حدود ۸۰ درصد از مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت. در جریان این بازی ایسکو و جرارد پیکه یک پرنده کوچک را که روی چمن بود و نمی‌توانست پرواز کند، گرفتند و به بیرون از زمین انتقال دادند.

بر اساس گزارش نشریه «دیلی‌میل» انگلیس، پس از این بازی انجمن حمایت از حیوانات در آمریکا به نام «PETA» دو گواهینامه «قهرمان حیوانات» را برای دو بازیکن نامدار تیم ملی فوتبال اسپانیا صادر و به کمپ تمرینی ماتادور‌ها در روسیه ارسال کرد تا این حرکت آن‌ها را در بازی با ایران به رسمیت شناخته باشد.

درود بر شرف این قهرمانان که قهرمان همیشه واقعی هستند و وجدان و اخلاق و فرهنگ والای خود و کشورشان را همیشه رعایت و حفظ می کنند. :42::42::42::42::42::42:

italodance
23-06-2018, 13:47

دیگو کاستا به عنوان مهاجمی كه اصولا تندخو و البته بی اخلاق است شهره هواداران شده اما امروز مدافع ايران نيز اين مساله را تاييد كرده است كه بخشی از اين صحبت را باهم مرور مي كنيم.

مرتضی پور علی گنجی در این باره گفته است: «به نظرم او یک مهاجم بی اخلاق بود و برایش متاسفم. کاستا به خانواده من، به مادرم، به خواهرم، به زن داداشم فحش داد. به هر کسی که دوست داشت فحش می‌داد و واقعا چیزهایی که درباره‌اش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه می‌کرد و من به فحش ناموسی می‌داد. او می‌خواست عصبانی‌ام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری می‌کنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. او زرنگ بود و می‌دانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم می‌آمد ساکت می‌شد. او معمولا دورتر از ما بود و نمی‌شنید کاستا چقدر توهین می‌کند.»

چی بگم شما باور می کنید؟ :n13:

black sabbath
23-06-2018, 14:00

دیگو کاستا به عنوان مهاجمی كه اصولا تندخو و البته بی اخلاق است شهره هواداران شده اما امروز مدافع ايران نيز اين مساله را تاييد كرده است كه بخشی از اين صحبت را باهم مرور مي كنيم.

مرتضی پور علی گنجی در این باره گفته است: «به نظرم او یک مهاجم بی اخلاق بود و برایش متاسفم. کاستا به خانواده من، به مادرم، به خواهرم، به زن داداشم فحش داد. به هر کسی که دوست داشت فحش می‌داد و واقعا چیزهایی که درباره‌اش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه می‌کرد و من به فحش ناموسی می‌داد. او می‌خواست عصبانی‌ام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری می‌کنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. او زرنگ بود و می‌دانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم می‌آمد ساکت می‌شد. او معمولا دورتر از ما بود و نمی‌شنید کاستا چقدر توهین می‌کند.»

نه
زن دادادش؟؟!!!!من باورم نمیشه.البته شاید درست باشه؟خدا می دونه

FactorX
23-06-2018, 15:26

آره فحش داده ارواح ع-م-ش عجب داستانی شد :n08:چقدر با اخلاق ... که زن برادرش هم فحش داده ... S-h-i-t

Hojjatpanahi
23-06-2018, 15:37
مرتضی پورعلی گنجی توی اینستاگرامش چندبار عکسای زن داداششو گذاشته و گفته براش مثل خواهر میمونه احتمالا کاستا هم میدونسته.

البته به نظر من بازی بسیار بد و زشت ایران هست که سبب ناراحتی و خشم بسیار مردم در جامعه شده.

اگه بهتر از سردار فوتبال بازی میکنی میتونی بری کمپ تیم ملی یه تست بدی؟:38:

kenzu
23-06-2018, 16:28
بیچاره زن داداشش چه گناهی داشت این وسط:n08:

IRAN_KING
23-06-2018, 17:50
سرمربی تیم ملی ایران تهدید شد!:n04:

با توجه به دیدار حساس تیم ملی ایران در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ برابر پرتغال، کی روشامروز در بخشی از تمرین تیم ملی فوتبال ایران گفتگویی را با رسانه‌های پرتغالی داشت و پرده از یک تهدید برداشت.کی روش در صحبت هایش با رسانه‌ها از مردم پرتغالی بابت اینکه او را تهدید کرده بودند ناراحت بود و به همین دلیل در این باره حرف‌هایی را بیان کرد. کی روش گفت: پیام‌های زیادی را دریافت کردم. البته دوستانم همیشه با من هستند. بعضی‌ها هم گفتند که دیگر پایت را در پرتغال نگذار.تهدید مردم پرتغال بیشتر به خاطر این بود که کی روش در قالب سرمربی تیم ملی ایران باید با تیم محبوب پرتغالی‌ها بازی کند.

italodance
23-06-2018, 19:03
بیچاره زن داداشش چه گناهی داشت این وسط:n08:

بابا مگه نمیدونی؟ زن برادرش جادو و‌جنبل بازه و گویا پیش از شروع بازی انواع دسیسه رو در خانه اش تو ایران برای کاستا طرح ریزی کرده بود خدایی خودتو بگزار بجای کاستا ؟! فقط یک لحظه فکر کن تو هم بودی ناراحت نمیشدی؟ فحش نمیدادی؟ :n08::n08:

:39::9::16::14::28:ح

ALIRK
23-06-2018, 20:13
بنظر شما ایران میتونه بازی با پرتقال رو ببره یانه .
از روی احساسات نظر ندید از نظرقدرتی و فنی
دوستانی که اشنایی کامل از فوتبال پرتقال دارن و بازیهاشو دنبال کردن تا این لحظه

italodance
23-06-2018, 20:34

اگه با همین نمایش ضعیف جلوی اسپانیا جلوی پرتقال هم بیاد که نه ولی اگر افراد تیم را دست بزنند و دژاگه را به جای آزمون تو‌ زمین بیاره شاید شانسی داشته باشه وگرنه این تیم اتوبوسی و مربی که می‌خواد جلوی تیم کشورش بازی بکنه باز یک بازی بی کیفیت و خسته کننده از ایران میبینیم که به جای اینکه منتظر گل ایران بمونیم باید منتظر گل پرتغال باشیم.

Hojjatpanahi
23-06-2018, 20:43

پرتغال تیم مرموزیه. بد و نچسپ بازی میکنه و بازیش زیاد چنگی به دل نمیزنه اما نتایجی که میخواد رو میگیره. اگر به روال یورو 2016 بخواد پیش بره در ادامه جام میتونه در ادامه بازیهاش بازی متفاوتی ارایه کنه و تیم بهتر و کامل تری بشه.

بازی اولش با اسپانیا به مراتب بهتر از بازی دومش بود. در بازی دوم اصلا بازی خوبی نکرد و تیم برتر میدان مراکش بود. اما تمام موقعیتهای مراکش از دست رفتند.

در مورد ایران و پرتغال و با بازیهایی که از دو تیم دیدیم هر نتیجه ای ممکنه ... برد پرتغال - مساوی - برد ایران
دیگه اینکه کدوم تیم بهترین بازیشو بتونه انجام بده و شانس و اقبال هم طرف کدام باشه معلوم نیست واقعا.

پیشبینیم اینه که کارلوس کیروش سورپرایزهایی هم داره که بازیکنا یک شکل خاصی از دفاع و پرسینگ رو انجام بدن و شرایط طوری باشه که اصلا چیز خاصی از رونالدو در طول بازی نبینیم. یعنی زیاد امکان مانور نداشته باشه.

بازی هایی که از پرتغال دیدیم هماهنگی بین بازیکنا وجود نداره. .
کریس رونالدو براشون هم گل میزنه و هم موقعیت گل برای بقیه بازیکنا ایجاد میکنه اما تا به اینجا برای هر کسی موقعیت خوب درست کرده اونها موقعیتا رو از دست میدند (تصویری شبیه به بازی مراکش و از دست دادن موقعیتهای سردار و انصاریفرد)

دفاع خوبی هم ندارند و پپه که سنش هم بالا رفته استعداد های خوبی برای سوتی دادن جلوی بازیکنایی مثل امیری خواهد داشت. البته پپه وحشی هم بوده و هست و امکان داره بزنه بازیکنای خوبی همچون امیری و جهانبخش و انصاریفرد و حتی سردار رو مصدوم کنه.

در کل اینجوری بهتون بگم که سه عامل اساسی :

- شانس با ما یاری کنه
-کارلوس کیروش هم قلبا بخواد تیم کشورشو شکست بده و تیم رو برای پیروزی به میدان بفرسته
- رونالدو توسط بازیکنای ایران مهار بشه

در اون صورت پیروزی و صعود ایران اصلا بعید نیست. و بعد بازی اسپانیا خیلیا گفتند که ایران از پرتغال تیم بهتریه.

البته اتفاقی که قابل پیش بینی تر به نظر میرسه بازی بسیار خوب و لایق ایران اما نتیجه نگرفتن هست که آرزو میکنیم اینجوری نباشه... چون واقعا دیگه وقتشه ایران نتیجه بگیره... هوادارا دلشون نتیجه میخواد... برای اولین باره که در طول دوره های حضور ایران شرایط ایران در بازی آخر دور گروهی به این اندازه خوبه... این هفت هشت ساله حضور کیروش توی تیم هم اگه شانس و اقبال بهتری داشتیم خیلی نتایج بدی که گرفتیم میتونست نتایج خوب باشه (آرژانتین/اسپانیا/عراق)

امید رض
23-06-2018, 20:48
نه نمیتونه ببره پرتغال درسته رونالدو رو فقط داره نه دیگه حلو اسیایی هاهم بخوای همین نظر داشت
.......
اونایی هم که تیم ملی ایراد میگیرن بار فنی ندارن الکی نظر میدن .... بهترین بازی های جام جهانی بازی های ایران بوده که یه مشت واقعا بی سابقه وضایع دارن از کشورشون دفاع میکنن :n02:....بفرما عربستان وکره رفتن فاطی باقالیا ..کره واقعا باید شرم کنه :n09:

Hojjatpanahi
23-06-2018, 20:52
اونایی هم که تیم ملی ایراد میگیرن بار فنی ندارن الکی نظر میدن .... بهترین بازی های جام جهانی بازی های ایران بوده که یه مشت واقعا بی سابقه وضایع دارن از کشورشون دفاع میکنن :n02:....بفرما عربستان وکره رفتن فاطی باقالیا ..کره واقعا باید شرم کنه :n09:

آره دقیقا

البته بین تیمهای آسیایی استرالیا که با نتیجه خوبی که جلوی دانمارک گرفت حتی شانسش از دانمارک بیشتر شد . که البته در اصل نباید استرالیا رو آسیایی حساب کرد چون فقط توی کنفدراسیون ای اف سیه اما کلاس فوتبالش خیلی بالاتر از تیمهای آسیاییه.

ژاپن هم که شانسی کلمبیا رو زد

اما بهترین و مهیج ترین و تاکتیکی ترین بازی ها رو ایران انجام داد... واقعا حیفه این تیم زود بره از جام.

حالا اصلا هم معلوم نیست یکوقت دیدی اسپانیا باخت و پرتغال و ایران صعود کردند.

jack82
23-06-2018, 21:09
بازی امروز تونس مقابل بلژیک نشون داد که چقدر نیم ملی ما مقابل اسپانیا نمایش فوف العاده هوسمندانه و خوبی رو داشت.فکر کنم همه دیدن که تونس فوتبال رو‌به جلو تقریبا تهاجمی رو له نمایش گذاشت ولی در اخر ۵ گل خوردن و حداقل دو سه تا دیگه نخوردن.
اگه تیم ملی خودمون مقابل اسپانیا کمی از دفاع غافل میشد مطمعن باشید نتیجه خیلی بدتری در انتظارمون بود.

shangil
23-06-2018, 21:11

مراکش جلو اسپانیا سوراخ خواهد شد همون اول و ایران مجبوره حمله کنه و میخوره از پرتغال به راحتی
قضیه 4 سال پیشه ا این تفاوت که نیجریه به خودش گل نزد آن زمان!

italodance
24-06-2018, 09:20
دیدم دوستی دیگر اشاره به عکسهای زن داداش در اینستاگرام کرده. اخه مگه کاستا ایرانیه بره پیج یارو رو ببینه؟ البته میدونم مزاح کردی شایدم هم نکردی و راست گفتی و البته بخاطر نوع دید و تفکر در سن خیلی پایین هست که اینجوری میگید. بسته به خدا نفس ندارم مردم از خنده :n20: اکثریت مردم دنیا اصلا نمیدونند ایران رو نقشه کجاست و چه نژادیند. چه برسه به وجودش بگذریم.
برم به کاستا بگم تا از خنده بمیره :n08::n02:

HDana
24-06-2018, 09:36
........
-کارلوس کیروش هم قلبا بخواد تیم کشورشو شکست بده و تیم رو برای پیروزی به میدان بفرسته
.........
یکی دو روزه این موضوع فکر و ذهن من رو هم مشغول کرده...با توجه به اینکه پرتغالی ها بهش پیام دادن پایت را به پرتغال نگذار!

Hojjatpanahi
24-06-2018, 12:30
دیدم دوستی دیگر اشاره به عکسهای زن داداش در اینستاگرام کرده. اخه مگه کاستا ایرانیه بره پیج یارو رو ببینه؟ البته میدونم مزاح کردی شایدم هم نکردی و راست گفتی و البته بخاطر نوع دید و تفکر در سن خیلی پایین هست که اینجوری میگید. بسته به خدا نفس ندارم مردم از خنده :n20: اکثریت مردم دنیا اصلا نمیدونند ایران رو نقشه کجاست و چه نژادیند. چه برسه به وجودش بگذریم.
برم به کاستا بگم تا از خنده بمیره :n08::n02:

شما از کجا میدونی که سن من کمه :) ؟
اگه بازیکنی واقعا هدف فحش دادن داشته باشه قبلش یک تحقیقاتی راجع به اون کسی که میخواد بهش فحش بده میکنه

یکی دو روزه این موضوع فکر و ذهن من رو هم مشغول کرده...با توجه به اینکه پرتغالی ها بهش پیام دادن پایت را به پرتغال نگذار!

احتمالا بیشتر این مدل حرف ها که کی روش تهدید شده و یا امیری از رئال پیشنهاد داره شایعه است.

قبلا از این مدل تقابل ها زیاد بوده ... که یک مربی یک کشور دیگه مقابل کشورش قرار بگیره...

italodance
24-06-2018, 12:47
شوخی میکنی یا جدی میگی؟
اخه یک ادم پولدار و معروف که اینستاگرام شخصا هم نمیره یک مدیر انجا گذاشته تا اپدیت فقط بده و فارسی هم بلد نیستند و وقت این حرفهایی که من دارم الان میزنم هم نداره چه برسه فکر بکنه بیاد این همه دسیسه برای ایران که بت قول میدم بگی ایران کجاست میگه جزو نژاد اعراب میشه یا نه؟ بچینه با آمادگی بالای ضد اخلاقی.

در ادامه اخه باز هم خنده داره واقعا نتکریدی از خنده؟ :n19:

"به هر کسی که دوست داشت فحش می داد و واقعا چیزهایی که درباره اش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه می کرد و من به فحش ناموسی می داد. او می خواست عصبانی ام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری می کنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. "

داور چیزی متوجه نشد یا اصلا به او چیزی نگفتی؟
نه زرنگ بود و می دانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم می‌آمد ساکت می شد. او معمولا دورتر از ما بود و نمی شنید کاستا چقدر توهین می کند.

و عجیب نبود که کاستا باید بهترین بازیکن زمین می شد؟
واقعا من نمی فهمم، اینهمه بازیکن خوب واقعا حق کاستا نبود که بخواهد بهترین بازیکن زمین شود. کلا 5 تا توپ به پایش نخورد که بخواهد بهترین بازیکن شود. اصلا حقش نبود و وقتی دیدم کلی تعجب کردم.

اخ اخ یاد دوران دبستان افتادم :n08: وای وای یعنی دقیقا هواسش به متراژ فاصله با داور بود تا داور دور می شد کاستا سریع خودشو می رسوند و باز شروع می کرد. :n31:

کاستا توپ را گرفت یک نگاه به چپ یک نگاه به راست هیشکی نبود بعد فحش میداد و ادامه حرکت ...:n04:

Hojjatpanahi
24-06-2018, 13:01
این مساله مساله ی جدیدی نیست

فینال 2006 هم زیدان چند هفته بعد از فینال گفت ماترازی به من فحش ناموسی داده و به این علت باهاش درگیر شدم.

نه بخدا من جدی میگم... حرفم هم خنده دار نیست :)

احتمالا کاستا میشینه با خودش فکر میکنه اینا که از ایران میان و یک کشور مسلمون و جهان سومی هم هستند لابد بیشتر هم روی این مسایل حساس اند.

بعدشم حالا پورعلی گنجی هیچی ... بیرانوند (البته نمیخوام فیلمی که بازی کرد و پاشو گرفتو توجیح کنم) ولی توی اون صحنه که دقیق مشخص بود کاستا اومده بود چشماشو غره کرده بود و معلوم نیست به بیرانوند چی میگفت ...

italodance
24-06-2018, 13:04
والا چی بگم اون از مسی اون از کافو حالا توبت کاستا
برید به شبکه های مجازی کاستا همین الان سر بزنید و ببینید سیل ایرانهای مهد فرهنگ پرور رو ببینید که چقدر پیشرفت تو این زمینه کردند.
مدیران و صاحب شبکه ها باید جلوی ایرانی ها را در شبکه های مجازی کلا ببندند چون مایه مفاخرند.

کاستا میگه اعراب با اون خطهای عربیتون که تو فیلمها دیدم ولم کنید دیگه خاورمیانه تون نمیام :n08:

EhsanCPU
24-06-2018, 13:07

کی روش در مصاحبه اش گفت دوست دارم پرتغال و ایران با هم برن مرحله بعد ...
نظر شما چیه؟ :n13:

Layken
24-06-2018, 13:09

منم همین رو دوست دارم.

Hojjatpanahi
24-06-2018, 13:15
والا چی بگم اون از مسی اون از کافو حالا توبت کاستا
برید به شبکه های مجازی کاستا همین الان سر بزنید و ببینید سیل ایرانهای مهد فرهنگ پرور رو ببینید که چقدر پیشرفت تو این زمینه کردند.
مدیران و صاحب شبکه ها باید جلوی ایرانی ها را در شبکه های مجازی کلا ببندند چون مایه مفاخرند.

کاستا میگه اعراب با اون خطهای عربیتون که تو فیلمها دیدم ولم کنید دیگه خاورمیانه تون نمیام :n08:

بله کاربرای ایرانی هم بخصوص این چند سال اخیر که اینترنت همگانی شد به همه دنیا نشون دادند چه ید طولایی در بیشعوری و احمقی دارند :)
من اصلا و ابدا از این موضوع (حمله به پیجهای کاستا یا شکیرا یا مسی و یا رونالدو و...) حمایت و موافقت نکردم و نمیکنم

این فحاشان مجازی معمولا یک سری بچه ی نادان و جوگیر هم هستند که از یک سری کانالها خط میگیرند که باز خود اون کانالها از جای دیگه خط میگیرند ...
البته الان نسبت به اوایلی که این پدیده بوجود اومده بود اوضاع بهتر شده ... اون موقع که 95 درصد محتوای پیامهایی که رد و بدل شد مربوط به پایین کمر بود الان شاید پیاما رو بخونی 30 درصدشون رکیک باشه 70 درصدش میان ملت با هم چت میکنند:n02:

از این مدل کارا مصری ها هم چند مورد داشتند که حمله کنند به یک پیج بزرگ... چون شرایط مصر هم شبیه ایرانه ... کشورهایی که مردمش از اتفاقات سیاسی و اجتماعی و داخلیشون دلزده و ماتم زده هستند و دنبال یک افیون اند که چند ساعتی سرشو باهاش گرم کنند... لعنت به سری که نیاز افراطی به سرگرمی داره... اینها آدم های سالمی نیستند و مقصر اصلی هم خودشون نیستند.

Hojjatpanahi
24-06-2018, 13:18

خب اگر قبل از شروع اولین بازی این حرفو میزد (که احتمالا بارها هم زده) حرف جالب و طبیعی بود

اما در این مقطع حرف جالبی نیست.

EhsanCPU
24-06-2018, 13:44
خب اگر قبل از شروع اولین بازی این حرفو میزد (که احتمالا بارها هم زده) حرف جالب و طبیعی بود

اما در این مقطع حرف جالبی نیست.

متاسفانه قبل از بازی با پرتغال و در برنامه 2018 این حرف را زد ... :n24:

Hojjatpanahi
24-06-2018, 13:56
متاسفانه قبل از بازی با پرتغال و در برنامه 2018 این حرف را زد ... :n24:

آره منم دیدم ...

خب ممکنه یکی از برداشتهای این حرف این باشه که اسپانیا ببازه و ما مساوی بگیریم و با پرتغال بریم که به این خاطر میگم اصلا حرف جالبی نیست
و البته ممکنه هم کیروش بعلت شرایط خاص خودش و کمتر شدن فشارهایی که از مردم و رسانه های پرتغال روشه این حرفو زده.

البته کیروش علاوه بر این جمله دو سه تا جمله ی امیدوارکننده و جذاب هم گفت ... مثلا گفت به وقتش غافلگیرشون میکنیم و ...

در مورد اون حرف دیگه دوستمون که گفتش کاستا نمیدونه ایران کجاست و آیا آفریقاییه یا عرب هم یادم شدم توضیح بدم :

در همه جای دنیا وقتی راجع به یک محدوده جغرافیایی یا کلا هر موضوعی سوالی پرسیده بشه تعدادی از آدمهای اون جامعه اطلاع دارند و تعدادی ندارند

در کشور خود ما هم هستند افرادی که اگر ازشون بپرسی ولز کجاست ؟ میگن یک شهریه توی ایتالیا که مردمش با قایق رفت و آمد میکنند:n02: ولز رو با ونیز اشتباه میگیرند:n02: تازه باز اینها یک مرحله بالاتر از اونهایی اند که کلا کلمه ولز یا ونیز رو به کل نشنیدند:n02:
اما نمیشه بگیم پس به این دلیل ولز کشوری ناشناخته است. (البته در حقیقت ولز یک کشور واحد نیست و به همراهی انگلستان و ایرلند شمالی و اسکاتلند کشور بریتانیا رو تشکیل میدهند)

کشور ایران هم به همین صورت ... شما هر جای دنیا که برید بگید ایران. افرادی که مطالعه و اطلاعات کمتری داشتند میگن ما چیزی راجع بهش نمیدونیم و ممکنه اسمشو هم نشنیده باشند اما اگر از اهل فن و اهل مطالعه بپرسید یک سری توضیحاتی راجع بهش میدن و احتمالا اسم چندتا از دانشمندا مثل خیام یا در همین معاصر مریم میرزاخانی رو نام میبرند و میشناسند.

IRAN_KING
24-06-2018, 14:25
احتمالا بیشتر این مدل حرف ها که کی روش تهدید شده و یا امیری از رئال پیشنهاد داره شایعه است.

کیروش خودش گفته تهدید شده یعنی دروغ میگه ؟!

Stream
24-06-2018, 14:42

ممکنه نحوه بیانش در ترجمه گم شده باشه. مثلا گفته باشه دوست داشتم ایران و پرتغال با هم صعود می کردن، یا همچین چیزی. البته من مصاحبه رو خودم ندیدم.

آره منم دیدم ...

خب ممکنه یکی از برداشتهای این حرف این باشه که اسپانیا ببازه و ما مساوی بگیریم و با پرتغال بریم که به این خاطر میگم اصلا حرف جالبی نیست

اصلا حرف جالبی نیست و البته این حالت هم احتمالش تقریبا صفر هست چون احتمالا با باخت اسپانیا و تساوی ما، ما حذف میشیم نه اسپانیا مگر اینکه اسپانیا با اختلاف بیشتر از 1 گل ببازه یا ما تساوی 4-4 با پرتغال بکنیم. حتی با باخت 0-1 اسپانیا مقابل مراکش و تساوی 3-3 ما با پرتغال باز هم ما حذف میشیم و اسپانیا صعود می کنه.

از بین ایران و پرتغال قراره یک تیم صعود کنه در عمل و کیروش هم این رو بهتر از همه باید بدونه و نباید همچین حرفی بزنه.

Hojjatpanahi
24-06-2018, 15:08
کیروش خودش گفته تهدید شده یعنی دروغ میگه ؟!

نمیدونم من خبری ندارم

اصلا حرف جالبی نیست و البته این حالت هم احتمالش تقریبا صفر هست چون احتمالا با باخت اسپانیا و تساوی ما، ما حذف میشیم نه اسپانیا مگر اینکه اسپانیا با اختلاف بیشتر از 1 گل ببازه یا ما تساوی 4-4 با پرتغال بکنیم. حتی با باخت 0-1 اسپانیا مقابل مراکش و تساوی 3-3 ما با پرتغال باز هم ما حذف میشیم و اسپانیا صعود می کنه.

از بین ایران و پرتغال قراره یک تیم صعود کنه در عمل و کیروش هم این رو بهتر از همه باید بدونه و نباید همچین حرفی بزنه.

میدونم

البته یک حالت دیگه هم هست که ایران ببره اما باز هم پرتغال و ایران صعود کنند

ایران با اختلاف 1 گل ببره اما اسپانیا با اختلاف 3 گل ببازه اونوقت تفاضل گل اسپانیا از پرتغال پایین تر میشه

اونطور ایران صدرنشین هم میشه:n26: همانطور که اگه ایران ببره و اسپانیا مساوی کنه.

در کل بعید به نظر میرسه که مراکش انگیزه کافی برای شکست دادن اسپانیا اونم با دو گل اختلاف داشته باشه. اسپانیا هم تیمی نیست که حتی اگه گل هم بخوره توانایی کام بک رو نداشته باشه... یه راموس تایم کفایت میکنه.:n02:
ولی برعکس این موارد هم پیش اومده ... یعنی تیمی که در شرایط آرامی قرار داشته تونسته تیمی که احتیاط شرط عقلش بوده رو شکست بده.

برای تیم ما هم این اولین باره که روز آخر بازی گروهی سرنوشت دست خودمونه و خیلی حیفه که این فرصت از دست بره... معلوم نیست جامهای بعدی وضعیتمون به چه شکلی باشه... امیدواریم برای اولین بار مقدمات صعود و موفقیت های بعدی فراهم بشه.

امید رض
24-06-2018, 22:45
بازم ملت جو گیر ریختن به کیروش بازی تدافعیش دربرابر ؟ژاپن انتقاد میکنن:n08::n08:افغانستان 2 رو 2بار برد حام جهانی عزت بهش داد تو دوتا بازی اول ودوم .....واقعا ژاپن با اون فوتبال پایه وکلی امکانات المپیکی وبرنامه ریزی ولژیونرها باید فوتبال ایران هم همون پیشرفت رو بکنه؟بعد اون همه سنگ اندازی ؟؟:n02:مربی اینگلیس ارزون ایا با 8برابر هزینه کیروش ایران میاد؟ اصلا کی میاد یه مشت پیر واز کار افتاده........... ریختن سایت نود سرمربی ترسو ودفاعی رو بیرون کنید :n08:نه امکانات داریم نه فوتبال پایه ....

Life24
25-06-2018, 03:27
تجمع شبانه جمعی از هواداران ایران مقابل هتل تیم پرتغال، بازتاب منفی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرده. در یکی از ویدیوها کریستیانو رونالدو از پشت پنجره اتاقش از مردم خواهش می‌کند بروند تا او بتواند استراحت کند.
در ویدیوی دیگری در حالی که هواداران مشغول دمیدن در بوق و شیپور و سر دادن شعارند، یکی از هواداران می‌گوید عمداً آمده‌ایم سر و صدا کنیم تا نتوانند بخوابند.

- - - Updated - - -

تجمع شبانه جمعی از هواداران ایران مقابل هتل تیم پرتغال، بازتاب منفی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرده. در یکی از ویدیوها کریستیانو رونالدو از پشت پنجره اتاقش از مردم خواهش می‌کند بروند تا او بتواند استراحت کند.
در ویدیوی دیگری در حالی که هواداران مشغول دمیدن در بوق و شیپور و سر دادن شعارند، یکی از هواداران می‌گوید عمداً آمده‌ایم سر و صدا کنیم تا نتوانند بخوابند.

shabkard
25-06-2018, 05:01
وحشی گری اگر راست باشه
هر چند من یک میلیون رو پرتقال شرط بندی کردم
و صد درصد هم پرتقال ایران میبره
ایران البته تیم خوبی
ولی پرتقال چیز دیگری
من کریس رونالدو رو خدایی از کل بازیکنان ایران بیشتر دوست دارم

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

italodance
25-06-2018, 05:34

- - - Updated - - -

واقعا جای تاسف هست البته چون ایرانی هستند بی فرهنگند و همه دنیا ایرانیهای بی فرهنگ رو دیگه خوب میشناسند نه تنها اونجا بلکه جاهای دیگه شهر به جای اینکه بخوابند مزاحمت ایجاد میکنند فکر می کنند خارج یعنی همیشه بیدار و 24 ساعت کیف. بابا مردم تو روسیه ساعت ۸ همگی تو منازلشونند و خیابان ها متروکه میشه و در حال استراحتند.

Life24
25-06-2018, 06:29
با آنچه که در فیلم معلوم است حدود 100 نفر به خیابان هتل محل اقامت تیم پرتغال رفته‌اند و سنج و دمام زنان در حال تکرار شعار "ایران چیکارش می کنه؟ سوراخ سوراخش می‌کنه" هستند.یکی از طرفداران جوان ایرانی حاضر در آنجا خوشحال و راضی از این حرکت قهرمانانه، می گوید: « اومدیم اینجا تا امشب را نگذاریم (بازیکنان تیم پرتغال) استراحت کنند، نگذاریم بخوابند، تا صبح می زنیم، می‌کوبیم، انشالله فردا نای راه رفتن نداشته باشند، ببینیم چیکار می کنیم و ...»!

shabkard
25-06-2018, 06:33
با آنچه که در فیلم معلوم است حدود 100 نفر به خیابان هتل محل اقامت تیم پرتغال رفته‌اند و سنج و دمام زنان در حال تکرار شعار "ایران چیکارش می کنه؟ سوراخ سوراخش می‌کنه" هستند.یکی از طرفداران جوان ایرانی حاضر در آنجا خوشحال و راضی از این حرکت قهرمانانه، می گوید: « اومدیم اینجا تا امشب را نگذاریم (بازیکنان تیم پرتغال) استراحت کنند، نگذاریم بخوابند، تا صبح می زنیم، می‌کوبیم، انشالله فردا نای راه رفتن نداشته باشند، ببینیم چیکار می کنیم و ...»!کاش برن در خونه روحانی دلار یورو بیاد پایین
هر چند ایران باختنش حتمی
اوضاع مملکت رو هواست
ولی حتی اگر توانایی بردن پرتقال هم باشه عمدا نمی‌برن...
برد یا حتی مساوی برای دولت بار امنیتی داره....
من که باخت دو یک ایران پیش بینی میکنم
امیدوارم درست در بیاد پیش بینی ام

Life24
25-06-2018, 07:08
کاش برن در خونه روحانی دلار یورو بیاد پایین
هر چند ایران باختنش حتمی
اوضاع مملکت رو هواست
ولی حتی اگر توانایی بردن پرتقال هم باشه عمدا نمی‌برن...
برد یا حتی مساوی برای دولت بار امنیتی داره....
من که باخت دو یک ایران پیش بینی میکنم
امیدوارم درست در بیاد پیش بینی ام

اتفاقا من فکر میکنم شدیدا حاکمیت به برد نیاز داره تا ایران بره مرحله بعد و مردم مقداری سرگرم بشن و یک دستآورد هم براشون باشه و مردم چند وقتی سرگرم بشن و امیدوار.

italodance
25-06-2018, 09:31
شبکه ورزش استرالیا beinsports با اشاره به صحنه بی فرهنگی و وحشتناک ایرانی ها در جلوی هتل تیم پرتغال نوشته است:

Portugal's players drifted off to sleep to the sounds of horns, drums and chanting as Iranian fans gathered outside the hotel of their team's final Group B opponent to give them a bedtime concert.

Many of those fans assembled outside the Saransk Mercure hotel in the early hours of Monday morning (local time) to treat Portugal's players to a unique street 'concert', complete with chanting, drumming, horns and clapping.

:n34::n38:

منبع:

امید رض
25-06-2018, 10:34
واقعا جای تاسف هست البته چون ایرانی هستند بی فرهنگند و همه دنیا ایرانیهای بی فرهنگ رو دیگه خوب میشناسند نه تنها اونجا بلکه جاهای دیگه شهر به جای اینکه بخوابند مزاحمت ایجاد میکنند فکر می کنند خارج یعنی همیشه بیدار و 24 ساعت کیف. بابا مردم تو روسیه ساعت ۸ همگی تو منازلشونند و خیابان ها متروکه میشه و در حال استراحتند.
اتفاقا عالی ترین تاکتیکی بوده که برا اولین بار هوادارها انجام دادن ایوولا داره ناموسا :n02::n02:یک کار قهرمانانه که دشمن رو ضعیف کنن با هوچی گری
فرهنگ اون داور پستیه که با عصبانیت سربازیکنان ایران فریاد میزد با اسپانیایی ها مهربان......... باید همه رو اسفالت کرد چه با شعور چه بدون اون ....

italodance
25-06-2018, 10:55
گویا بی کیفیت ترین تیم جام یعنی ایران که بازیهای بی کیفیت پیشین خود در برابر اسپانیا و حتی مراکش یک بازی کثیف و ضد فوتبالی و ضد اخلاقی را شروع کرد این بار هم قبل از شروع بازی بی فرهنگی و بی اخلاقی را مجددا اقدام کرده است. :n04::n34:

اپدیت خبر:

پیروزی به هر قیمت ارزش دارد؟
حرکت ناجوانمردانه تعداد زیادی از هواداران ایران مقابل هتل یاران رونالدو+ فیلم

اتفاقی که شب گذشته در هتل محل اردوی تیم ملی پرتغال رخ داد آنقدر شوکه کننده بود که تبدیل به تیتر یک اکثر خبرگزاری‌های معتبر دنیا شد.

سپهر خرمی - دبیرسرویس ورزشی پارسینه؛ امشب دو تیم ایران و پرتغال یکی از حساس‌ترین دیدارهای جام جهانی 2018 را برگزار خواهند تا سرنوشت تیم‌های صعود کننده از این گروه مشخص شود. همچنین در دیگر دیدار این گروه، اسپانیا و مراکش به مصاف هم خواهند رفت که آن مسابقه برای لارخوا از اهمیت خاصی برخوردار است.

اما اتفاقی که شب گذشته در هتل محل اردوی تیم ملی پرتغال رخ داد آنقدر شوکه کننده بود که تبدیل به تیتر یک اکثر خبرگزاری‌های معتبر دنیا شد.

داستان از چه قرار بود؟

تعداد زیادی از هواداران تیم ملی ایران که قرار است امشب در ورزشگاه برای تشویق تیم ملی حاضر شوند شب گذشته به هتل محل اقامت تیم ملی پرتغال رفتند و تا پاسی از صبح با طبل و سنج و سایر وسایل ایجاد کننده الودگی صوتی ایجاد و سر و صدا کردند. نکته زشت اما جایی بود که خبرنگار از آن ها سوال کرد دلیل این کار شما چیست که آنها جواب دادند به این دلیل اینجا جمع شدیم تا بازیکنان پرتغال نتوانند به خوبی استراحت کنند و فردا نای حرکت کردن نداشته باشند!

لازم به توضیح است که چنین اتفاقی چندبار توسط برخی هواداران تیفوسی باشگاه‌های دیگر در اروپا رخ داده که همان جا چنین رفتاری محکوم شد اما اینکه شب مسابقه حساس دو تیم ایران و پرتغال این اتفاق زشت آن هم توسط چنین جمعیت زیادی از هموطنان ما مقابل حریف برای تضعیف آنها شکل بگیرد مایه تاسف است. اینکه در مواقع لزوم و ضروری به فرهنگ 2500 ساله و کوروش و داریوش و اصالت آریایی و ایرانی افتخار می‌کنیم ظاهر قضیه است و در باطن حتی در خارج از کشور بخشی از فرهنگ خود که به دنبال پیروزی به هر قیمت است را به نمایش می‌گذاریم. اینکه می‌خواهیم از راه‌های میان بر و آسان به مطلوب خود برسیم نشان می‌دهد هنوز خیلی کار داریم تا خود را با فرهنگ بین‌المللی که احترام به سایر مردمان جوامع دیگر است وفق دهیم.

وقتی قصد تمجید از فرهنگ و اصالت ایرانی را داریم، صحبت از پوریای ولی و غلام رضا تختی به میان می آید اما با چنین رفتاری که شب گذشته تا پاسی از شب رخ داد فقط آبروی بین‌المللی و فرهنگ ایرانی را خواهیم برد. پیروزی به هر قیمت توسط هیچ یک از مردمان دنیا پذیرفته نیست و بعید بنظر می رسد انسانی که معتقد به اصول جوانمردی باشد، از برد با چنین روش هایی که تیم رقیب با بدنی خسته ناشی از شب زنده داری مقابل ایران قرار بگیرد راضی باشد.

شادی‌های زودگذر و موقتی برای فراموش کردن استرس‌های ناشی از شرایط جامعه شاید ما را به سمتی سوق داده که می‌خواهیم با چنگ زدن به هر روشی ، پیروزی را از ان خود کنیم، غافل از اینکه نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود...

واقعا جای تاسف داره بی کیفیترین تیم جام که هیچی شدیم بی فرهنگترین و وحشی ترین تیم جام.
:n04:

italodance
25-06-2018, 11:09
همین اکنون givemesport گزارش داد

Cristiano Ronaldo reacts to Iranian fans making lots of noise outside Portugal's hotel

Ronaldo had a very clear message for the noisy Iranian fans who came armed with vuvuzelas.

A GIF went viral which clearly showed Ronaldo approaching the window and asking the unwelcome visitors to let the players sleep.

It's unclear how Ronaldo's message was received by the onlooking fans.

But it surely wasn't the best idea to wind up the five-time Ballon d'Or winner.

| SoRoush 8K |
25-06-2018, 11:53
نمیگم کار درستی بوده کاملا هم اشتباهه ولی این حرکت زیاد دیده شده! مثل بازی پاریس و ردال که پاریسی ها هم این حرکت رو انجام دادن و رفتن جای هتل داد و بیداد کردن!
زیاد بولد نکنید!

kenzu
25-06-2018, 11:58
حالا امروز میبازن میگن به خاطر سر و صدای دیشب بوده:n08:

italodance
25-06-2018, 12:10
حالا امروز میبازن میگن به خاطر سر و صدای دیشب بوده:n08:

بدیش اینه که تو این اوضاع ایران و شرایط کشور و....اگر ببازند حالا چه یک بر صفر چه 5 بر صفر
یک سری بی باغ میریزند تو خیابان تو همین شهرهای خودمون سر و صدا و مزاحمت ایجاد می کنند. بعد بشون بگیم چرا اینطوری هستی؟ میگند یک ذره شادی داریم ....مردم حسابی مشکلات کشور رها شده چسبیدیم به این....فاقد منطق کمال و تمام :n08: هفت دولت آزاد

حالا اگه ببره خود من هم میرم بیرون اوکی ولی ببازه شادیش دیگه چه صیغه مسخره ای شده؟ :n21:

Hojjatpanahi
25-06-2018, 12:31
با پیاز داغ زیاد مردم را فریب ندین

این شورشی که کنار هتل پرتغال اتفاق افتاده کار مردم ایران نیست
کار حکومت ایران و طرفدارانشه

حکومت نمیخواد که امشب ایران بازیو ببره

چون اگر ببره یک محرک بزرگ برای ورود مردم به صحنه خیابان های ایرانه و دیگه اونجا مردم به رونالدو فحش نمیدن بلکه میرن سراغ مسبب تمام بدبختیاشون.

اینها حاضرند چندین میلیارد و حتی بخشی از خاک ایرانو به روسیه بدن اما امشب هرطور شده ایران ببازه ...

حرکت دیشبشون حرکت اولیه شون بود. حرکات بعدی رو بزودی خواهید دید

بهرحال امیدواریم بچه های تیم ملی همه معادلاتو به هم بزنند

پ ن :::: صدا و سیما از این حرکت بعنوان یک عمل حماسی و میهن پرستی یاد کرد

Demon King
25-06-2018, 12:49
اووووو تا کجا رفتید!

دوستان به خدا فقط یه فوتباله و کاری که دیشب کردن، هوادارای تیمای دیگه حتی تو سطح لیگ قهرمانان هم انجام دادن. یکی میگه کار حکومته یکی میگه فرهنگمونو به رخ کشیدیم.
خوشتون میاد به هر چیزی متفاوت نگاه کنید نه؟!

همه جور تماشاچی تو همه جای دنیا هست. پس مردم فرانسه و هوادارای پی اس جی هم بی فرهنگن هان؟ یا مثلا اون تجمعشون جلوی هتل مادریدیا کار دولت فرانسه بوده نه؟
جمع کنید بابا ...

Hojjatpanahi
25-06-2018, 13:08
اووووو تا کجا رفتید!

دوستان به خدا فقط یه فوتباله و کاری که دیشب کردن، هوادارای تیمای دیگه حتی تو سطح لیگ قهرمانان هم انجام دادن. یکی میگه کار حکومته یکی میگه فرهنگمونو به رخ کشیدیم.

همه جور تماشاچی تو همه جای دنیا هست. پس مردم فرانسه و هوادارای پی اس جی هم بی فرهنگن هان؟ یا مثلا اون تجمعشون جلوی هتل مادریدیا کار دولت فرانسه بوده نه؟
جمع کنید بابا ...

دولت فرانسه (اگرچه مسبب بسیاری از بدبختی ها برای ایرانیانه) اما یک دولت سکولار و دموکراتیکه و با دول خاورمیانه ای توفیر داره.
دولت فرانسه ترسی هم از مردمش نداره و هر شب کابوس نمیبینه که دولتو از دست بده

کاری که انجام شده هم یک کار احمقانه و بی خردانه و ناشی از بی فرهنگی و بی شعور بودنه.

شما یکی نصف شب بیاد در خونه ات از خواب بپرونت و بعد تا صبح از فکر به اون نتونی بخوابی خوشت میاد؟؟

ایران بزنه و صعود کنه و بعد چندین میلیون حتی چندین هزار ایرانی در شهرهای مختلف ایران پا به خیابون بزارند ... از این طرف بازاریا هم که اعتصاب و تظاهرات کردند کامیون دارا از سمت دیگه و مالباخته های موسسات مالی از سمت دیگه... بحران آب جنوب و تجاوز در سیستان از سمت دیگه و دیماه که هنوز فراموش نشده... و کرمانشاهی که هنوز زیر آوار زلزله است... سیل به این عظمت رو اون موقع چجوری میشه خوابوند؟

حافظه من ضعیف نیست و هنوز جریان اون کشتیگیر یادمه : تو باید ببازی

FactorX
25-06-2018, 13:28
تو رو خدا گل بزن و قشنگ بازی کن ایران ، امیدوارم بتونه گلی به ثمر برسونه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

albertxx
25-06-2018, 13:54
دوستان در دیدن فیلم و سریال ژانر مورد علاقه شما جنایی و ماجراجویی هست ؟:n02:

خیلی جو گرفته هاااااا !
حکومت ایران ؟
بیخیال !!

یعنی مردم ایران برخلاف بقیه مردم دنیا خوراک اولشون مخلوط کردن سیاست با هرکاری هست !! ( حتی اگه دستشویی رفتنشون باشه :n02:)

فیلم کمتر ببینید ! :n09:

danielo
25-06-2018, 14:05
من شدیدا مخالفم که کار حکومته.بلکه کار صیونیستاست .

albertxx
25-06-2018, 14:14
دوستانی که رئالی هستن بیشتر در جریان امور رونالدو قرار دارن
تجربه ثابت کرده این کار ها نه تنها رونالدو رو تضعیف نمیکنه
بلکه به شدت روحیه بهش تزریق میکنه و یه جوری وحشی میشه که تیم حریف پشیمون مییشه از بازی با رونالدو !

پاریس و خیلی از تیمای دیگه هم این بلا سرشون اومد
این کار به شدت میتونه به ضررمون باشه

رونالدو روحیه مبارزه و جنگ طلبی داره ! و هرچقدر کار براش سخت تر یشه رونالدو بیشتر واسه موفقیت تلاش میکنه
اینو اکثر هم تیمی هایی که با رونالدو هم بازی بودن اعتراف کردن
یادمون بیاد اون سال که رئیس فیفا ( بلاتر ) رونالدو رو مسخره کرد رونالدو حرفش رو تو زمین زد و اون خوشحال معروف بعد گل در خطاب به رئیس فیفا

رونالدو از نظر روحی و روانی به شدت ساخته شده برای همچین لحطه هایی !
هیچوقت خودشو نمیبازه و هرچقدر هم شما بد رفتاد کنید اون بهتر میشه ( حتی خودشم چند سال قبل تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که هرچی تماشاچی منو بیشتر مسخره کنه من بیشتر روحیه میگیره )

امیدوارم امشب نابودمون نکنه

mdavoodd
25-06-2018, 14:28
امشب بازی رو پرتغال میبره یا مساوی میکنیم

italodance
25-06-2018, 14:42
با پیاز داغ زیاد مردم را فریب ندین

این شورشی که کنار هتل پرتغال اتفاق افتاده کار مردم ایران نیست
کار حکومت ایران و طرفدارانشه

حکومت نمیخواد که امشب ایران بازیو ببره

چون اگر ببره یک محرک بزرگ برای ورود مردم به صحنه خیابان های ایرانه و دیگه اونجا مردم به رونالدو فحش نمیدن بلکه میرن سراغ مسبب تمام بدبختیاشون.

اینها حاضرند چندین میلیارد و حتی بخشی از خاک ایرانو به روسیه بدن اما امشب هرطور شده ایران ببازه ...

حرکت دیشبشون حرکت اولیه شون بود. حرکات بعدی رو بزودی خواهید دید

بهرحال امیدواریم بچه های تیم ملی همه معادلاتو به هم بزنند

پ ن :::: صدا و سیما از این حرکت بعنوان یک عمل حماسی و میهن پرستی یاد کرد

خوب دوستان راست می گند دیگه چه ربطی به حکومت ایران داره

اتفاقا حکومت برد ایران خیلی براش بهتره چون مردم را بدور از مشکلات اقتصادی ارزی و کالایی نگه می داره.

مردم صبح بیان سر کار راجب فوتبال بگند خیلی بهتره تا راجب حکومت بگند. بگذریم....:n18:

امید رض
25-06-2018, 17:21
اووووو تا کجا رفتید!

جمع کنید بابا ...
اخه اونا فرهنگن هیچکس مثل ایرانی نمیتونه به کشورش پشت وخیانت کنن
خیلی هم کار پسندیده ایه من بودم با تریلی چپ میکردم تو دره اون هتل :n09: نباید کم میاوردن ........دفاع میکنیم جلو اسپانیا میگن فوتبالمون کثیفه.. ۵تا بخوریم میگن ابرومون رفت یه درد دیگه .میان میگن ۶تا میخوریم بعد بازی خط عوض میکنن میگن چرا ۶تا نزدیم فوتبالمون کثیفه....از دست ملت چه کنیم .....دنیا سر ورزشمونو همیشه بریده به علاوه همین مردم ....

Hojjatpanahi
25-06-2018, 18:55
اخبار صدا و سیما مساله ی پیش آمده رو پوشش میده و گوینده خبر اونو حرکتی حماسی و نشان میهن پرستی عنوان میکنه

محمدرضا احمدی در برنامه روسیه 2018 با لپ های گل انداخته و خندون و به به و چه چه میاد در مورد این موضوع حرف میزنه

حال آنکه این دسته ی دیشب اجیرشده های حکومتی بودند یا نه قضاوتش با کسی که اندکی انصاف در وجودش باقیمانده.

بدون شک این حرکت باعث میشه رونالدو مصمم تر بازی کنه.

حالا نمیخوام خودمو بگم آدم کار درستی ام اما زمانیکه دانشجو بودم من دانشجوی خوبی هم نبودم و در کل نمره هام بالا نبود... اما در کل دوران لیسانسم ترم 7 و 8 خیلی خوب بودم و نمره های بالای 18 میگرفتم... یک شب که صبحش ساعت 8 صبح امتحان داشتم یکی از بوزینه های کلاس ساعت 4 صبح به گوشیم زنگ زد و از خوابم پروند... از شانس خوب اون و شانس بد من اون شب گوشیمو هم سایلنت نکرده بودم... خلاصه 19.75 هم شدم آخر:n25:

"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do."

Walter Bagehot-

EHSANRF
25-06-2018, 19:13
دوستان بحثی درمورد نادرست بودن این کار نیست
ولی شما کار راموس رو روی محمد صلاح ندیدین!؟ اگر همچین کاری همون دقایق اول روی رونالدو بشه چی میشه!؟ اگر این بی‌فرهنگی هست پس کار راموس چی میشه!؟

Life24
25-06-2018, 19:20
این ویدئو ببینید، من ماندم چجور به عرب ها می خندیم و میگیم اونا بی فرهنگ هستند و ما بافرهنگ؟!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تجمع-دیشب-هواداران-ایرانی-در-کنار-هتل-تیم‌ملی-پرتغال

Hojjatpanahi
25-06-2018, 19:25
دوستان بحثی درمورد نادرست بودن این کار نیست
ولی شما کار راموس رو روی محمد صلاح ندیدین!؟ اگر همچین کاری همون دقایق اول روی رونالدو بشه چی میشه!؟ اگر این بی‌فرهنگی هست پس کار راموس چی میشه!؟

اگه پستهای قبلی منو بخونی میبینی راجع به کار زشت راموس ابراز تاسف کرده بودم

green-mind
25-06-2018, 21:28
آمــــــــــــاده اید ؟
بازی شروع شد . انرژی بفرستـید بچه ها:n12::n12:

kenzu
25-06-2018, 22:21
نیمه دوم باید انتحاری بزنیم . چیزی واسه از دست دادن نداریم

mohsen14014
تو هر بازی چیزی که فراموش نمیشه لایی زدن به بازیکنهای حریفه .

FactorX
باختیم .... والسلام S-h-i-t :n34:

Reza31001
25-06-2018, 22:23
ولی من ازشون راضی ام
بدون ترس، از خودگذشته و روون بازی میکنیم

italodance
25-06-2018, 22:23
کیروش خیلی مشکوکی!؟ باز آزمون رو گذاشتی و خبری از قوچان و دژاگه نیست 

green-mind
25-06-2018, 22:24
بازی قشنگی بودایران فضاسازی قشنگی انچام داد تیمه اول واقعن این تیم و نمیشه قیاس کرد با جام جهانی 2008
ما چشممون به ساق بچه ها و از همه مهمتر مغز کیروشه
به امید برد

FactorX
25-06-2018, 22:24
هرکاری میکنیم اینو گند نزنیم دیگه واقعا اهه ..... دارم منفجر میشم ................ :n04:

یک گل عین آدم از این ایران ندیدیم ما که ... :n34:

kenzu
25-06-2018, 22:26
کیروش از ترس جونش وا نده خوبه:n02:

green-mind
25-06-2018, 22:29
حیف این تیمه امتیاز نگیره
جدا حیفه لیاقتش 3 امتیاز از سه بازی نیست . جلوی اسپانیا که حقمون باخت نبود
بچه ها انرزی بفرستید هنوز 45 دقیقه بعلاوه وقت های اضافه مونده :n12:

FactorX
25-06-2018, 22:40
چه امیدی وقتی نمیتونه عین آدم گل بزنه انتظار ندارم ولی الان پرتغال گل زده در این شرایط انتظار خیلی میره بالا ... مراکشم که شانسی بردیم (گل به خودی)

kenzu
25-06-2018, 22:41
پنالدو دهنت سرویس

چطوری کیرییییییس:n04:

دمش گرم چه خوب گرفت

mohsen14014
25-06-2018, 23:02
سردار یه افتضاح به تمام معنا . هیـــــــچ کار مثبتی نداشت تو این سه بازی . قوچان نژاد و کریم فوق العاده میتونستن بجاش راه گشا باشن . حیف .
قشنگ جای مسعود شجاعی تو ترکیب پر کرده .

green-mind
25-06-2018, 23:06
پنالتیییی بود !
تابلو حق خوری

mohsen14014
25-06-2018, 23:08
این چه سیستم کنترل تصویریه که داور تصمیم میگیره کدوم صحنه رو ببینه یا نبینه ،
اصلا حاضر نشد بره صحنه رو ببینه :n34::n03:

mohsen14014
25-06-2018, 23:11
خودمونیم ، داور احمقی به تورمون خورده ....
صحنه خطای رونالدو رو رفت ببینه ولی خطا تو محوطه رو نرفت ببینه .

FactorX
25-06-2018, 23:15
مراکش دو گل !! اینو میگن تیم نه ایرانو .... آفرین دمش گرم !
و درنهایت خداحافظی ما از صعود

kenzu
25-06-2018, 23:18
سردار بنگی رو اخرم تعویض نکرد

green-mind
25-06-2018, 23:33
.
داور بازی رو کشت
تمام لحظاتی که بازی به نفع ایران بود و داور بد سوت زد

Hojjatpanahi
25-06-2018, 23:34
تو رو قرعان نگید سردار خوب نبود....

تو رو قرعان

سردار پنالتی گرفت ...

بخدا خوب بود سردار.

طارمی توی لحظاتی از بازی ارتباطو خوب قطع میکرد و مقدمه یک بازیسازی رو درست میکرد... درسته...
منتها ... باید گل میزد هم بازی اسپانیا و هم بازی پرتغال... در کل بازیکن خوبیه.. خیلی از دقایق با خونسردی و آرامش و عزت نفش بازی میکنم اما نمیدونم چرا ضربات آخرشو اینقدر بد زد..... نباید اینجوری میشد.

سبک بازی پرتغالی ها که گوی سبقت رو در وقت کشی از ما گرفتند و داور دیوانه هم کل نیمه دوم را بر باد دادند.

بچه ها خسته نباشند... ایشالا قهرمانی آسیا رو جشن بگیریم.

امیدوارم بیرانوند و ابراهیمی و امیری و عزت اللهی و پورعلی گنجی و سامان قدوس و انصاریفرد و ... به تیمهای خیلی بزرگ برن ... همه ی بچه های تیم خوبند... خیلیای دیگه حقشون بود اسم ببرم.

italodance
25-06-2018, 23:35
خوب بازی خوب نبود اصلا توپ به سمت دروازه واسه هر دو خیلی کم و چارچوب بدتر
پنالتی پرتقال درست بود ولی مال ایران نه مال ایران سایه دست بود اصلا هم که بود دست قصد نبود اشتباه احمقانه داور تحت جو ایران قرار گرفته بود.
ایران هافبکهاش انصافا خوبه دفاش هم خوبه ولی حملش خیلی افتضاهه تا توپ میاد حمله و به خصوص سردار بی آزمون که ابرو ببره تا توپ به سختی میرسه به حمله عین سنگ یا روش میلغزند یا میزننش که بره
دژاگه و قوچان هم باز نیاورد و‌خیلی مشکوکه
درگیری و ... باز از ایران که زشته

ان طرف مراکش خوب بازی کرد دمش گرم متاسفانه با بدشانسی الکی به ایران بی حمله باخت.

امید رض
25-06-2018, 23:37
امیدوارم بیرانوند و ابراهیمی و امیری و عزت اللهی و پورعلی گنجی و سامان قدوس و انصاریفرد و ... به تیمهای خیلی بزرگ برن ... همه ی بچه های تیم خوبند... خیلیای دیگه حقشون بود اسم ببرم.
اگه اینجوری بازیکتیم قهرمان اسیا میشیم ولی بازم نمیذارن وکارشکنی میکنن

Hojjatpanahi
25-06-2018, 23:40
اگه اینجوری بازیکتیم قهرمان اسیا میشیم ولی بازم نمیذارن وکارشکنی میکنن

اونم راحت نیست
ژاپن و استرالیا هم حریفای بزرگی اند
ولی با تلاش بیشتر قطعا این امکان میسره

پ ن : شنیدم جام کنفدراسیون ها دیگه برگزار نمیشه؟

امید رض
25-06-2018, 23:45
اونم راحت نیست
ژاپن و استرالیا هم حریفای بزرگی اند
ولی با تلاش بیشتر قطعا این امکان میسره
پ ن : شنیدم جام کنفدراسیون ها دیگه برگزار نمیشه؟
دیگه اینجوری بازیکنه حتما نایب قهرمان هستیم \از این بهتر ....ناراحتی بازی جایی بود که به جا اسم ایران... عراق رو پیراهن پرتغال هک شده بود

Hojjatpanahi
25-06-2018, 23:46
اگر قراره کسی بن بشه
لطفا تبعیض قایل نشید

قبلا هم در این تاپیک به من توهین شده

منم آدم ام. این حقو دارم که در یک بحث شرکت کنم و بهم توهین نشه

گاگول
دیدی به چی...ته:)
ناراحت نباش البته همیشه تو رادیو ورزش که خودش چرته ، چرت و پرت هات رو شنیدیم
اضافی حرف نزن ابله

black sabbath
25-06-2018, 23:49
این تیم فقط بازی تدارکاتی خوب می خواد.اگه داشتیم هم ترسشون ریخته بود هم هماهنگ تر بودن و خیلی راحت بالا رفته بودیم

italodance
25-06-2018, 23:51
این تیم فقط بازی تدارکاتی خوب می خواد.اگه داشتیم خیلی راحت بالا رفته بودیم

دقیقا باید حمله رو قوی میکرد ‌و با بازی تدارکاتی انسجام بهتری رو مربی می‌دید مثل آرژانتین که آن هم چنین وضعی رو داره.

Hojjatpanahi
25-06-2018, 23:51
تیم مدیریت این انجمن

@pcforlife
@hossein blak
@Stream
@Amir M.ohAma.D
@kasra_khan2003
@Reza31001
@Ezel

اگر قراره کسی بن بشه
لطفا تبعیض قایل نشید

قبلا هم در این تاپیک به من توهین شده

منم آدم ام. این حقو دارم که در یک بحث شرکت کنم و بهم توهین نشه

گاگول
دیدی به چی...ته
ناراحت نباش البته همیشه تو رادیو ورزش که خودش چرته ، چرت و پرت هات رو شنیدیم
اضافی حرف نزن ابله

راشا تهرونی
25-06-2018, 23:52
مراکش حقش بود از این گروه بره بالا

Demon King
25-06-2018, 23:55
سلام.

به نظرم در کل جام خوبی بود برامون. هم از نظر بازتاب جهانی و هم روحیه ی تیمی. طارمی اگه توپو گل می کرد، به عنوان صدر نشین گروه مرگ صعود می کردیم. هر چقدر بازی با مراکش شانس آوردیم، دو بازی بعدی به بدترین شکل ممکن گلا رو خوردیم. هر تیم دیگه ای بود این گلا رو میخورد و ما هم خوردیم.

ای کاش طارمی توپو گل می کرد که بریم برای بازی با میزبان که اون موقع دیگه حریف سختی برامون نبود.
و چه پنالتی زد انصاری فرد! تو این فشار واقعا دمش گرم. صاحبان توپ طلا یاد بگیرن ( رونالدو و مسی )

دیگه وارد بحث فنیش نمی شم اما واقعا یه قدم فاصله داشتیم. ولی مهم اینه نذاشتیم پرتغال اول شه و رونالدو رو به معنای واقعی کلمه، محو کردیم.

من به جام ملت های امسال امیدوارم ...
دم همشون گرم!

albertxx
26-06-2018, 00:14
من کارشناس فوتبال نیستم !
ولی واقعاچندبار آزمون رو دیدید ؟؟

میثاقیان از ورزشگاه داشت گزارش میداد میگفت عالی بود سردار !
من واقعا متوجه نشدم
یا من هیچی از فوتبال حالیم نیست یا اینا دارن حرف مفت میزنن ! :n29:
درسته خوب بودیم ولی نمیشه رو نکات منفی سرپوش گذاشت
اگه قدوس یا انصاری فرد جای سردار می اومدن روند بازی عوض نمیشد ؟

jack82
26-06-2018, 00:31
عملکرمون در مجموع فوقذالعاده بود.داوری فارغ از دو تیم افتضاح تمام بود.شاید ضعیفترین قضاوت جام تا الاان.
کمبود و بهتره بگیم نبود بازی تدارکاتی بیشترین ضربه رو به تیم ما زد

Hojjatpanahi
26-06-2018, 00:44

من واقعا متوجه نشدم

ایراد اصلی سردار اینه که از نظر بدنی کم میاره و زیاد خسته میشه ... بازی اول با مراکش یک صحنه دیدم نیمه اول دستشو گذاشته بود روی قفسه سینه اش انگار که درد میکنه... شاید هم از استرس و تپش قلب بالا بود... از همون اوایلی که اسمش گل کرده بود هم این مشکلو داشت... خیلی از بازیها 90 دقیقه بازی نمیکرد..

منتها یک سری خصوصیات مثبت هم در همین بازیا داشت که نباید نادیده گرفته بشند. بازی اسپانیا یکی از وظایفش این بود که بوسکت رو غیرفعال کنه و تقریبا به شکل بسیار خوب از پس این عمل تونست بربیاد. به نظر من این بازی هم از دو بازی قبلش بهتر بود... و در مساله پنالتی با هوشمندی توپو زد به دست مدافع پرتغال و یک پنالتی گرفت ...

اگه تلاششو بیشتر کنه و دوباره از نظر بدنی و ذهنی خودشو آماده کنه توی جام آسیا خیلی حرفها میتونه داشته باشه و کلا برگرده.

ما به جز اون صحنه هم 2 صحنه مشکوک دیگه به پنالتی توی دقایق بهتر هم داشتیم که متاسفانه اونا گرفته نشدند.

ALIRK
26-06-2018, 00:49
الان تکلیف چی هست کارشناسان فوتبال بگن صعود میکنیم یا تموم شد رفت

Demon King
26-06-2018, 00:53
الان تکلیف چی هست کارشناسان فوتبال بگن صعود میکنیم یا تموم شد رفت
قراره از جام 2026 یه سیستم اضافه شه که بعد بازی کارشناسا یه دور نگاه کنن اگه شد نتیجه عوض شه.

EhsanCPU
26-06-2018, 01:27
ایمان آوردم که گروه ما گروه مرگ بود...

بهترین تیم آسیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیاز
قهرمان جهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 امتیاز
قهرمان اروپا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 امتیاز
قهرمان آفریقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 امتیاز

بچه ها با جون و دل بازی کردن اما بخت با ما یار نبود... واقعا حیف شد...

green-mind
26-06-2018, 01:30
ولی سقف توقعاتمون از تیم ملی چقدر بالا رفته
زمانی برای ما آخر فوتبال همون رفتن به جام جهانی بود و بازی تو این جام
و حالا داریم افسوس میخوریم که ای کاش صعود کرده بودیم ، اون هم دقیقا توی گروه مرگ
و نکته ای که در نهایت میشه بهش رسید این هست که چقدر کچ میتونه تاثیر گذار باشه و چقد بدنسازی نقش کلیدی داره
صحنه پرت کردن کت کیروش و قیاس کنید با جام ۲۰۰۲ و بازی حاوی پرتغال ، که برانکو تو اون صحنه که فیلمبردار ازش فیلم میگرفت اصلا حواسش به بازی نبود و به محض اینکه فهمید فیلمبردار داره فیلمبرداری میکنه رفت لب خط و شروع به دادن دستورات تاکتیکی کرد مربی که نمی تونست و نتونست ستاره ها رو متحد کنه و همه از قدرت مافیایی دایی میگفتن
حالا یک تیم داریم متحد و یک شکل که کسی حتی جرات اعتراض به سرمربی و نداره و تمام دنیا جنگندگی بازیکنانمون و تحسین میکنند
حذف شدیم اما با غرورو پرغرور و سرشار از احترام حذف شدیم
مرسی تیم ملی

Hojjatpanahi
26-06-2018, 01:39
ولی سقف توقعاتمون از تیم ملی چقدر بالا رفته
زمانی برای ما آخر فوتبال همون رفتن به جام جهانی بود و بازی تو این جام
و حالا داریم افسوس میخوریم که ای کاش صعود کرده بودیم ، اون هم دقیقا توی گروه مرگ
و نکته ای که در نهایت میشه بهش رسید این هست که چقدر کچ میتونه تاثیر گذار باشه و چقد بدنسازی نقش کلیدی داره
صحنه پرت کردن کت کیروش و قیاس کنید با جام ۲۰۰۲ و بازی حاوی پرتغال ، که برانکو تو اون صحنه که فیلمبردار ازش فیلم میگرفت اصلا حواسش به بازی نبود و به محض اینکه فهمید فیلمبردار داره فیلمبرداری میکنه رفت لب خط و شروع به دادن دستورات تاکتیکی کرد مربی که نمی تونست و نتونست ستاره ها رو متحد کنه و همه از قدرت مافیایی دایی میگفتن
حالا یک تیم داریم متحد و یک شکل که کسی حتی جرات اعتراض به سرمربی و نداره و تمام دنیا جنگندگی بازیکنانمون و تحسین میکنند
حذف شدیم اما با غرورو پرغرور و سرشار از احترام حذف شدیم
مرسی تیم ملی

کی روش واقعا مرد بزرگیه

بچه ها لطفا در تاپیک زیر راجع بهش اگر صحبتی دارید بکنید
عملکرد کی روش را چگونه ارزیابی می کنید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظر من وقتیکه همکاری ایران و کی روش به پایان برسه شایسته است که فدراسیون از کی روش بخواد جانشین خودشو پیشنهاد کنه.

Life24
26-06-2018, 04:13
من اینجا گفتم جای طارمی باید علیپور یا کسی دیگه رو می اوردند بهم گفتند تو دنبال این بودی پرسپولیسی ها برن تیم ملی یا مایلی کهنی هستی!!
این طارمی زمانی هم که تو پرسپولیس بود ده تا توپ میرفت براش یکی شو گل میکرد...الانم همینه
باید یکی دیگه میزاشتن جاش
جای طارمی و آزمون دو تا مهاجم درست حسابی می زاشتن ، تیم رفته بود بالا

EHSANRF
26-06-2018, 05:33
بازی فراتر از انتظارمون بود به خصوص سیوهای عالی بیرانوند
نمیدونم گوچی یا دژاگه آمادگی داشتن یا نه ولی اگر جای طارمی و آزمون بودن یقیناً نتیجه بسیار بهتر از این می‌شد. خصوصا اون دقیقه‌ی 95 ...
به هر حال با 4 امتیاز از جام خداحافظی کردیم.
خط حمله‌ی خیلی بهتری می‌تونستیم داشته باشیم ولی افسوس ...
امید ابراهیمی هم واقعا گل کاشت دمش گرم

به قول بروبچه‌ها واقعا "لرها" سربلندمون کردن. اون از امیری و این از بیرانوند

italodance
26-06-2018, 05:55
من اینجا گفتم جای طارمی باید علیپور یا کسی دیگه رو می اوردند بهم گفتند تو دنبال این بودی پرسپولیسی ها برن تیم ملی یا مایلی کهنی هستی!!
این طارمی زمانی هم که تو پرسپولیس بود ده تا توپ میرفت براش یکی شو گل میکرد...الانم همینه
باید یکی دیگه میزاشتن جاش
جای طارمی و آزمون دو تا مهاجم درست حسابی می زاشتن ، تیم رفته بود بالا

دیگه ضعف در حمله ایران مشهود بود بازیکنی که به عنوان نوک حمله انتخاب میشه که وظیفه گل زدن را داره ولی در هیچیک از ۳ بازی اول گل نتونه بزنه باید کنار گذاشته می شد هیچ تیمی در دنیا اینجوری نمیتونه بشه

کیروش دیشب مرموز عمل کرد در واقع فوتبال دیشب یک برنده واقعی داشت آن هم کیروش بود که باید خیلی هم خوشحال باشه نه گذاشت ایران ببره به دلیل آن مشکلات کشورش و نگذاشت پرتغال ببره باز به دلیل تیم کشور ایران.

واقعا خودتو بگذار جاش باید راضی باشی از نتیجت

ولی دیگه شاید با تیم ایران نباشه

shangil
26-06-2018, 06:09
تیم مدیریت این انجمن

@pcforlife
@hossein blak
@Stream
@Amir M.ohAma.D
@kasra_khan2003
@Reza31001
@Ezel

شما مشکل داری با خودت
برو نگاه کن اول شروع کردی به بد و بیراه بعد انتظار داری کسی چیزی نگه !
دست به دامن دیگران به جای اینکه بشی رفتارت رو اصلاح کن

در مورد این تاپیک هم فک کنم دیگه تموم شد بحث ها. تر و خشک با هم سوختن رفت پی کارش

kasra_khan2003
26-06-2018, 07:11
تکلیف این گروه مشخص شد و دو تیم اروپایی طبق نظرسنجی تاپیک رفتن بالا.

ایران بد بازی نکرد، هرچند پنالتی ما پنالت نبود. پنالت پرتغال هم ۵۰-۵۰ بود بیشتر. ایران بیشترین امتیاز تاریخ خودش رو از جام جهانی گرفت و اگه تو هر گروه دیگه‌ای بجز این گروه بودیم، شانسمون واسه صعود بیشتر بود.

بعضی‌ها فکر میکردن با VAR دیگه مشکلات حل میشه و فوتبال تو زمین چمن میشه مثل فوتبال تو PS4 اما میبینیم که باز هم اما و اگر هست.

احمد1379
26-06-2018, 07:24
مراکش دیشب تونست با یه بازی هجومی دو تا بزنه به اسپانیا.تیم ما اگه بهتر از مراکش نبود لااقل دیگه در حد مراکش که بود اگه ما هم در بازی با اسپانیا از همون اول هجومی بازی میکردیم به نظر من میتونستیم از اسپانیا امتیاز بگیریم .بهتره که در جامهای بعدی از این ترس در برابر تیمهای بزرگ دست برداریم و بازیهای زیبایی را به نمایش بذاریم

| SoRoush 8K |
26-06-2018, 10:05

من واقعا متوجه نشدم
سردار تو تیم ملی وظایف خیلی بیشتر از یک مهاجم نوک داره!
کل بازی کاروالیو که بازیساز اصلیشون بود رو گرفته بود خیلی کم بهش توپ میرسید!
تو نبرد های هوایی تو دفاع عالیه. همینطور تو حمله!
تو تاکتیک علی اصغری خوب جواب میده! ( سانتر میکنن این با سرش توپ رو کج و کوله میکنه برسه به یکی از مهاجمای دیگمون! )
ولی متاسفانه پا به توپی و فرصت طلبیش افت کرده! ولی از ابعاد دیگه بنظر من واقعا خوبه و وظایفی که کیروش بهش میده رو به نحو احسنت انجام میده.
ولی تنها چیزی که به چشم میاد همین نقش مهاجم بودنشه که مشخصا افت کرده!

shabkard
26-06-2018, 10:12
ایران مشگل گل زنی داره واقعاً مهاجم نداره
تیم ایران خوب بود
ولی امار میگه پرتغال بهتر بوده

omidscafild
26-06-2018, 12:01
ایران بد بازی نکرد، هرچند پنالتی ما پنالت نبود. پنالت پرتغال هم ۵۰-۵۰ بود بیشتر. ایران بیشترین امتیاز تاریخ خودش رو از جام جهانی گرفت و اگه تو هر گروه دیگه‌ای بجز این گروه بودیم، شانسمون واسه صعود بیشتر بود.

نظر شخصیم اینه که این هندها درسته . هرچند هم که فاصله نزدیک باشه این هند جلوی موقعیت مارو گرفت . من با واژه " هند عمد (deliberate handball) " و " هند غیر عمد (not deliberate handball) " مشکل دارم . بنظرم قانون به این شکل باید ویرایش بشه : " در باکس اگر دست ها به بدن نچسبیده باشند و توپ به دست در هر حالتی برخورد کند (فارغ از فاصله توپ) خطا و پنالتی است " اگه قانون به این شکل دربیاد خیلی از مشکلات دوگانگی در داوری حل خواهد شد .

مثال بارز بازی اول آرژانتین مقابل ایسلند . سانتر زمینی مزا در فاصله کم به دست بازیکن ایسلند برخورد کرد که اگه رد میشد یه موقعیت 100 درصد برای آگوئرو ایجاد میشد . VAR اومد چک کرد دید به اصطلاح " هند عمد یا deliberate handball " نیست و ادامه بازی داد . ولی اون هند مانع از یه موقعیت مسلم شد . پس بنظرم این هند هست . مثل هند گوئررو دیشب .

ولی الن شیرر و دروگبا دیشب گفتن " هند عمد " نیست و پنالتی نیست و هرچی دلشون خواست گفتن به داور بخاطر این تصمیم . الن شیرر که میگفت دارم نهایت تلاشمو میکنم که فحش ندم ! :)

Hojjatpanahi
26-06-2018, 12:41
این گلایه هایی که اغلب مردم دارند از تیم ملی که بازی خوب نمیکنه و گل نمیزنه و حمله نمیکنه (و البته درست هم هست)

یک مساله روانشناسی و جامعه شناسی پشتش هست

اینها آثار فقر و جنایت و ظلم و تباهی و سرکوب و تبعیض و مظلومیت ملت ماست که در ورزش هم اومده و خودشو اینطور نشون میده

بچه های تیم ملی مثل تمام بچه های ایرانند... و بچه های ایران مثل گلهایی اند که در یک باغی که سوخته پرپر شده اند. مثل پرندگانی اند که پروازهای بلندی دارند اما همیشه بالهاشون شکسته. مثل ماهیانی اند که به خوبی شنا بلدند اما دریاشون خشکیده. بچه هایی هستند زحمت کش با غیرت و کارگر و باهوش و با استعداد و با فرهنگ و خونگرم و سالم و با روحیه همکاری و خوش تیپ ... که کارشونو میکنند و اما مزدشونو نمیگیرند. و نتایجی که عاید میشه بسیار کمتر از تلاش اونهاست.

بچه هایی که توی خانواده های ناتوان به لحاظ مالی (و عقیدتی) به دنیا میایند همیشه روحیه تدافعی دارند و در برابر مشکلات زندگی حالت دفاعی میگیرند

بر عکس بچه هایی که در خانواده های مرفه به دنیا میان روحیه هجومی دارند و باختن توی مرامشون نیست

تیم ملی ما هم در اینجا مورد مشابه همون بچه های خانواده های فقیره... تیمی که فدراسیون کشورش ناتوان از اینه که زمین تمرین خوب و بازی تدارکاتی و لباس مناسب براش تهیه کنه... همین ورزشگاه آزادی یا آریا مهر سابق هم به لطف رژیم گذشته تاسیس شده و اگر اون نبود و اون سوابق درخشان گذشته (فی المثل سه دوره قهرمانی پیاپی در جام ملتهای آسیا هر سه پیش از انقلاب) اگر اونها نبود بعید بود اصلا تیمی بیشتر از مثلا ترکمنستان یا نهایتش کویت باشیم.

بازی دیشب هم پرتغال و داور مهندسی نتیجه کردند و بازیو خراب کردند تا هم ایران نتیجه نگیره و هم انرژی بازیکنان پرتغال باقی بمونه برای مراحل حذفی... به خیال خودشون زرنگی کردند و حق ما رو خوردند. اگر اون توپ آخر طارمی گل می شد خوب پوزه شون به خاک مالیده میشد. بهر حال مهاجم چارچوب شناس و البته هافبک وسط خلاق و با تکنیک از نون شب برای فوتبال ایران واجب تره و اگر این نقص رفع بشه و نقاط قوت حفظ بشه شاهد رشد فوتبال خواهیم بود.

در مورد پست بالا: بله ممکنه پنالتی گرفته شده صحیح نباشه. اما قبل از اون هم 2 مورد مشکوک دیگه به پنالتی برای ایران به وجود اومد .. که اولی کمتر و دلی دومی خیلی خیلی مشکوک به پنالتی بود به نظر من که پنالتی بود. و البته اگه گرفته میشد در دقیقه خیلی بهتری هم بود و امکان کامبک بالاتر بود... همون زمانیکه کیروش داشت اشاره میکرد باید ویدیو چک بشه و از تماشاگرا هم همینو خواست.
داورا از این کارا زیاد میکنند. خیلی وقتا دیده شده یک پنالتی وقتی گرفته نمیشه مورد مشکوک بعدی گرفته میشه.
به هر حال داور ضعیفی بود و اصلا نتونست مدیریت کنه... جرات کارت قرمز دادن به رونالدو را هم نداشت.

italodance
26-06-2018, 13:01
اساتید علوم انسانی باز اظهار فضل کردند.

با شه فقط ما خوبیم همه بد بودند تو تمام بازیها همه داورها بر ضد ایرانیها بودند فقط ما خوبیم خیلی هم باهوشیم و با ای کیو بالا تو ساعت 3 صبح مردم آزاری میکنیم. فرهنگ پیش از فضا داریم. همه مردم دنیا هم قدرت ورزش و هم فوتبال ایران رو از قرنها همزمان با طلوع ایران زمین می شناسند. تو صنعت ورزش و هنر و تفریجات و...فقط همه به ایران فکر می کنند با یکم از این افغانستان بیچاره.
بری خارج بگی ایران فورا بغلت می کنند چون خیلی عاشق چشم و ابروی ایرانی ها هستند پس چی؟!! هوادار فوتبالیست تیم انگلیس فقط صبح تا شب بیاد قهرمانان و فوتبال ایران هستش آن هم در تمام فصول. خیلی معروفیم. :n26: اصلا چشم و ذهن از این ایرانیها بر داشته نمیشه!!! لعنت (مرگ) به داور لعنت (مرگ) به تیمهای رقیب لعنت (مرگ) به تماشاچیانشان لعنت (مرگ) به خارجی کلا. تکبیر.

همین جور بی ربط گفتم شاید به هم ربط پیدا کرد.

mohsen14014
26-06-2018, 13:16
اگه حرکت رونالدو خطا نبود که هیچی ولی اگه خطا بود که قرمز داشت . پنالتی پرتغال هم واقعا پنالتی نبود ، خیلی خیلی سخت گیرانه بود که بگیم پنالتی بود ، البته پنالتی ما هم اصلا هند و پنالتی نبود . بازیکن که نمیتونه یه لحظه دیلیت کنه دستشو ، به عمد نباید در مسیر توپ قرارش بده . در کل داور خیلی ضعیفی بود که فقط با حالت چهرش و تکون دادن تند دستهاش میخواست القا کنه من خیلی خفنم ولی واقعا نصف ایرماتوف ازبکستانی هم نبود .

...
ولی الن شیرر و دروگبا دیشب گفتن " هند عمد " نیست و پنالتی نیست و هرچی دلشون خواست گفتن به داور بخاطر این تصمیم . الن شیرر که میگفت دارم نهایت تلاشمو میکنم که فحش ندم ! :)

تو BeIn بودن یا SKY ؟

.

kasra_khan2003
26-06-2018, 13:20

صحنه‌هایی که توپ با دست بازیکن برخورد میکنه، در حالی که دستش به بدنش نزدیک نیست، در صورتی میتونه خطای هند نباشه، که خب اولا عمدی نباشه، ثانیا شرایط حکم کنه که بازیکن کمی دستش رو از بدنش جدا کنه، که بیشتر موقع سر زدن پیش میاد، کسی دستاش رو نمیچسبونه به باسنش تا بپره سر بزنه. یا مثلا بازیکن برای اینکه با زمین برخورد نکنه (در شرایطی که تعادلش در هنگام فرود بهم خورده) بصورت غریزی رو دستاش میاد پایین، حالا اگه همون لحظه یکی توپ رو زد به دستاش، آیا پنالت بگیریم؟

البته صحنه‌ای که عکسش رو گذاشتی، یکی از اون موارد بحث برانگیز هست، بارها دیده شده بعضی داور ها این صحنه‌ها رو پنالت میگیرن، بعضی ها نمیگیرن. یادمه پیکه هم یک بار همینجوری به رئال پنالت داد.

Hojjatpanahi
26-06-2018, 13:51

با شه فقط ما خوبیم همه بد بودند تو تمام بازیها همه داورها بر ضد ایرانیها بودند فقط ما خوبیم خیلی هم باهوشیم و با ای کیو بالا تو ساعت 3 صبح مردم آزاری میکنیم. فرهنگ پیش از فضا داریم. همه مردم دنیا هم قدرت ورزش و هم فوتبال ایران رو از قرنها همزمان با طلوع ایران زمین می شناسند. تو صنعت ورزش و هنر و تفریجات و...فقط همه به ایران فکر می کنند با یکم از این افغانستان بیچاره.
بری خارج بگی ایران فورا بغلت می کنند چون خیلی عاشق چشم و ابروی ایرانی ها هستند پس چی؟!! هوادار فوتبالیست تیم انگلیس فقط صبح تا شب بیاد قهرمانان و فوتبال ایران هستش آن هم در تمام فصول. خیلی معروفیم. :n26: اصلا چشم و ذهن از این ایرانیها بر داشته نمیشه!!! لعنت (مرگ) به داور لعنت (مرگ) به تیمهای رقیب لعنت (مرگ) به تماشاچیانشان لعنت (مرگ) به خارجی کلا. تکبیر.

مملکت داران ما در دهه های گذشته کاری کردند که افرادی همچون جنابعالی علوم انسانی را مسخره میکنید. البته علوم انسانی ای که در ایران تدریس میشود به واقع هم مسخره است. در حقیقت مورد اسلامیزاسیون قرار گرفته قوانین دینی مثل یک غربال عمل کرده و علوم انسانی رو به علوم اسلامی تبدیل کرده.

علوم انسانی همون رشته ای از علومه که در اون به دنبال مفاهیمی همچون دموکراسی/ آزادی بیان و عقیده / حقوق بشر / سکولاریسم / مورد پرسش و بحث قرار گرفتن اعتقادات ماورا طبیعه/ و سایر ارزشهای والای انسان باید بود و چون سردمداران شما نمیخوان که مردم با این مفاهیم آشنا بشوند و به دنبال احمق پسندی و سفله پروری هستند و میخوان مردم نادون بمونند تا بر اشتر جهل اونها سوار بشن همه این سالها علوم انسانی رو علومی سخیف و سطحی معرفی کردند. در دبیرستانها دانش آموزان علوم انسانی توسط دانش آموزان رشته های دیگه مسخره میشوند و متهم به این میشوند که از هوش کمتری بهره مندند. البته این درست نیست و همانطور که در سایر رشته ها دانش آموز یا دانشجوی ضعیف/متوسط/ خوب/ عالی داریم در رشته های انسانی هم به همین شکل... انواع مختلف ضعیف/متوسط/خوب / عالی داریم. این در حالیه که به لحاظ کیفیت و کمیت امکانات آموزشی هم علوم انسانی مورد تبعیض قرار داره.

بنده در دانشگاه هم رشته ی فنی و مهندسی خوانده ام و هم رشته انسانی (ابتدا مهندسی و بعد انصراف و رشته ای از علوم انسانی)

و هر چه خاطرات بد از دانشکده علوم مهندسی دارم به همون اندازه خاطرات خوب از دانشکده انسانی دارم (بیشتر کادر مدیریت و آموزشش مد نظرمه... یعنی در یک دانشگاه کادر آموزشی و مدیریت گروه انسانی بسیار آدمهای شریف تر و با اخلاق تر و مهربان تر و پذیرا تر بودند از کادر مهندسی)
بالاخره یک فرقی باید باشه بین فردی که با آثار خیام و مولوی و سعدی و ایرج میرزا و میرزاده عشقی و احمد کسروی و سقراط و افلاطون و ... آشناست با فردی که فقط سرگرم حل معادلات و ... بوده.

mohsen14014
26-06-2018, 14:43
گل اول مراکش : اشتباه آماتور راموس و از دست دادن توپ که منجر به گل شد .
گل دوم مراکش : بازیکنی که راموس مامور مهارش بود بلند شد و با اینکه از راموس بلند قد تر هم نبود با ضربه سر گل زد . (اشتباه در زمانبندی پریدن و ضربه زدن به توپ در بهترین زمان/مکان ، کاری که راموس توی حمله خیلی خوب انجام داده بارها)

خوب شد برا اسپانیا پنالتی نگرفتن که مثل اون پنالتی معروف به بیرون ورزشگاه شوتش کنه .
بهرحال هتریک راموس ناقص موند و اسپانیا به لطف تکنولوژی VAR از باخت فرار کرد .

shangil
26-06-2018, 15:58

بعضی ها عادت دارند که اسپم وار پست بدن و تازه بعد چند ساعت میان پست میزارن قبلی رو نقض میکنن. به خودشون دروغ میگن انگار:)

nw_nk
26-06-2018, 20:28

پنالدو دیگه برازنده رونالدو نیست

HDana
26-06-2018, 23:02
شنیدم جناب کارلوس خان کیروش حسابی از خجالت برانکو دراومده، به قلعه نوعی و کرانچار و حتی عادل فردوسی پور هم انتقاد کرده!
من موندم الان که تیمش حذف شده اینه اگر به دور بعدی صعود میکرد چکار میکرد!
قرارداداش با دلار جهانگیری خداتومن بود..الان که دلار سر به فلک کشیده حساب کنید چقدر پول گرفته
من موندم که الان تا فهرمان ملی بردنش بالا دیگه چه کمبودی داره که با پاچه گرفتتن میخواد جبران کنه؟ امیرکبیر اندازه این محبوبیت نداشت!
دفاع مترویی تو بازی با اسپانیا و تاکتیک هاش همه قبول.....ولی بچه های ما چی؟ بعضیاشون واقعا بهترین بازیشونو کردن و غیرت بخرج دادن..الان نقش کیروش در پنالتی گرفتن بیرانوند از رونالدو دقیقا چیه؟
طارمی تو پرسپولیس گل نمیزد آوردتش تو جام جهانی که سوهان روح ما باشه! من معتقدم علیپور خیلی بهتر از طارمی بود و هست...سردار آزمون تو یه تا بازی جای یه بازیکن اشغال کرده بود..هیچ کاری نکرد
از سید جلال و وریا غفوری که بگذریم بنظرم جای خیلی از بازیکنا تو این تیم خالی بود از جمله کاوه رضایی
ما تا الان که حذف شدیم از دید خیلیا شاخ غولو شکوندیم...ولی همین مراکش بود که تو بازی با اسپانیا 2-2 کرد یا ژاپنی که حداقل دو تا بازی رو 2-1 برده......قبول دارم کسی انتظار همین 4 امتیاز رو نداشت....تیم ملی سیستم داره و گروه ما با ژاپن متفاوته...ولی بنظرم دیگه الان 2018 است....بعد 7-8 سال سرمربیگیری کیروش خان اتتظار صعود از گروهمون به مرحله بالاتر انتظار زیادی نبود و نیست..

albertxx
26-06-2018, 23:26
حقیقت داره کیروش تو کنفراسی خبری گفته من به شرطی تمدید میکنم که برانکو و قلعه نوعی و کرانچار در آماده سازی تیم دخالت نکن ؟؟؟؟
حالا درسته تیم خوب کار کرده ولی این حاصل غیرتمندی بازیکنان هم هست نه فقط تاکتیک علی اصغری کیروش !
تاکتیک کیروش بازی دادن به طارمی و آزمون هست که میشه گفت میتونه بهتر انتخاب کنه

حالا همچین شاخ غولم نشکست که اینجوری به زمین و زمان گیر داده !
هیچ مربی در تاریخ تیم ملی اینقدر بزن و بهادر نبوده

omidscafild
27-06-2018, 00:04
اگه حرکت رونالدو خطا نبود که هیچی ولی اگه خطا بود که قرمز داشت . پنالتی پرتغال هم واقعا پنالتی نبود ، خیلی خیلی سخت گیرانه بود که بگیم پنالتی بود ، البته پنالتی ما هم اصلا هند و پنالتی نبود . بازیکن که نمیتونه یه لحظه دیلیت کنه دستشو ، به عمد نباید در مسیر توپ قرارش بده . در کل داور خیلی ضعیفی بود که فقط با حالت چهرش و تکون دادن تند دستهاش میخواست القا کنه من خیلی خفنم ولی واقعا نصف ایرماتوف ازبکستانی هم نبود .

تو BeIn بودن یا SKY ؟
.

پس اگه مهاجم کاملا بصورت غیرعمد و در یه حرکت سریع و در زمان صدم ثانیه توپ به دستش خورد و رفت تو گل ، VAR باید گل رو قبول کنه ؟! چون به عمد دستشو در مسیر توپ قرار نداده که . به قول کارشناسای داوری دست به توپ که نیست این حرکت ، توپ به دسته ! :n02:

الن شیرر و گری لینه کر کلا با برنامه MOTD شبکه BBC قرارداد دارن و چه برا پرمیر و چه ورلد کاپ BBC پوشش میده این برنامه رو .

امید رض
27-06-2018, 01:24
حقیقت داره کیروش تو کنفراسی خبری گفته من به شرطی تمدید میکنم که برانکو و قلعه نوعی و کرانچار در آماده سازی تیم دخالت نکن ؟؟؟؟
حالا درسته تیم خوب کار کرده ولی این حاصل غیرتمندی بازیکنان هم هست نه فقط تاکتیک علی اصغری کیروش !
تاکتیک کیروش بازی دادن به طارمی و آزمون هست که میشه گفت میتونه بهتر انتخاب کنه

حالا همچین شاخ غولم نشکست که اینجوری به زمین و زمان گیر داده !
هیچ مربی در تاریخ تیم ملی اینقدر بزن و بهادر نبوده
حیلی خوب هم گفته اون 3نفر برن گمشن .........
شاخ غول باید 4تا میخوردیم از پرتغال تا شکسته بشه با یه مشت پست وسنگ انداز که بدون تدارک رفتن .....هنوز یادم نمیره حرفای برانکو رو سال 2006 که گفت نه میومدیم 5تا 4تا با اینا به مکزیک وپرتغال میزدیم مساوی با انگولا بدون بازیکن فرار کرد کشورش .....
ترکیبمون 20ساله عوض نشده بود ویه مشت سیب زمبنی رو نبمکت لم میدادن ......کیروش عالی بوده هرسال ترکیب جدید وجوان مبچینه که حتی اسپانیا یا استرالیا وخیلی کشورها ناتوانن ....موفقیت ابران وایرانی.حتی برا خود ایراتی هاهم مفید نیست جه برسه که میخوان ضربه بزنن
ایران تنها خط حمله داشت 100درصد کارساز بود یعنی اگه توپ میرسید دریبل میزدن میرفتن جلو.........برانکو وکریمی وقلعه سنگ اندازی کنن این خط این نشون افغانستان 2 میشدبم مثل اسیا که تیم های ایرانی ابکش وخفت میکشن جلو اعراب.با این بتنی که ریخته شده برا تیم ملی ..مربی میخواد که با کمربند وشلاق رفتار کنه وهمه رو بترکونه

italodance
27-06-2018, 05:45
بگذارید خلاصه کنم تیم ایران اصلا خوب نبود من متوجه خوب بودن ایران در جام نمیشم.
یک گل شانسی و یک پنالتی که پنالت نبوده ثمره تیم ایران نشانه خوب بودنشون نیست فقط نشانه شانسی بودنشون هست. ایران میتونست بهتر باشه ولی همیشه درگیر مشکلات روحی و روانیست و‌جو متشنجی داره قبول دارم جو و فشارها همه جانبه خیلی بد بوده ولی تیم ایران خوب نبود. ما هر ۱۱ بازیکنمون هم لژیونر باشند ولی موقع تیم ملی بازی ضعیفی از خود نشون بدهند جای بسی تعجب داره.

نبود بازی تدارکاتی کمر تیم رو شکوند و تیم رو ناهماهنگ کرده . کیروش رو‌ دفاع خوب کار کرده ولی حمله و مهره های آن افتضاح و هیچ حق جانب داری نداره البته هیچکی ۱۰۰ ‎٪ خوب نیست ولی تیم ایران تقریبا در ۶ بازی اخیر خود از صعود به جلم‌جهانی تا خود آن پیشرفتی نداشته و برای من قابل حضم نیست تمجیدی که حاصل برتری بودنش باشه.

کیروش بخاطر زندگی در ایران گویا نرمال نیست من متوجه این همه متشنچ بودنش و تحریک تیم به متشنجی و استرس و دعوا پذیر بودنش نمیشم هیچ مربی در جام به اندازه ایشون عصبانی نبوده حتی مربی تیم بزرگی چون آرژانتین که دیشب داشت حذف می‌شد ولی خونسردی و حفظ خونسرد نگه داشتن تیمش را تا حد امکان حفظ می کرد.

ابرو ببره

ادیت: انگار همه رو دشمن میبینه داخلی و خارجی و...

HDana
27-06-2018, 06:12
کیروش بخاطر زندگی در ایران گویا نرمال نیست من متوجه این همه متشنچ بودنش و تحریک تیم به متشنجی و استرس و دعوا پذیر بودنش نمیشم هیچ مربی در جام به اندازه ایشون عصبانی نبوده حتی مربی تیم بزرگی چون آرژانتین که دیشب داشت حذف می‌شد ولی خونسردی و حفظ خونسرد نگه داشتن تیمش را تا حد امکان حفظ می کرد.

ابرو ببره
در واقع گمونم منظور شما اینه که شب جمعه های خوبی رو تو ایران سپری نمیکنه! :n02:
چهارسال دیگه هم نگهش میدارن و با دفاع اتوبوسی، میگن همینکه مفتضحانه نباختیم کلی هنر کردیم و شاخ غولو شکوندیم!

italodance
27-06-2018, 06:40
در واقع گمونم منظور شما اینه که شب جمعه های خوبی رو تو ایران سپری نمیکنه! :n02:
چهارسال دیگه هم نگهش میدارن و با دفاع اتوبوسی، میگن همینکه مفتضحانه نباختیم کلی هنر کردیم و شاخ غولو شکوندیم!

دقیقا اسم این پیشرفت نیست اسمش میشه ثبات نه بهتر نه بدتر البته لغت ثبات باز هم خوبه ولی آن هم حدی و بالاخره باید بالا و پایین بره. اینکه ۴ سال بعد باز تکرار مکررات بشه و از دید ایشون همگی دشمن باشند از داور بگیر تا بازیکنان تیم حریف و تماشاچیان و داخل ایران نمیدونم این و اون و...که نمیشه

تیم این دوره زیاد فرقی با دوره گذشته نداشت ولی مردم انتظار پیشرفت دارند و باید داشته باشند نه ثبات و این حقشون است به هر حال این نیز گذشت ولی از تجربه اش باید استفاده بشه نکه افتخار قلمداد بمونه.

یک چیزی هنوز تو یادمه وقتی تیم ایران به جام ۹۸ راه یافت تلویزیون از عابدزاده دروازه‌بان اسبق ایران پرسید به نظرت ایران باز جام جهانی میره؟ عابدزاده با یک خنده حاصل از غرور گفت دیگه نه و تموم شد همین بار بود.

یاد این حرفش بخیر نمیدونم کسی یادشده یا نه ولی کل فیلم مصاحبه اش تو ذهنم مونده.

mohsen14014
27-06-2018, 08:54
...

الن شیرر و گری لینه کر کلا با برنامه MOTD شبکه BBC قرارداد دارن و چه برا پرمیر و چه ورلد کاپ BBC پوشش میده این برنامه رو .

در کدوم شبکه و کدام جهت ؟

italodance
27-06-2018, 19:32
کره رو همه دیدید؟ تیم خوب به این میگند هم دفاع هم هافبک و هم حملش خوب بود و 2 گل نرمال برای اسیا ارمغان اورد. خشونت دعوا و اتلاف وقت و پریدن به داور نداشت. خیلی راحت و نرمال :n17:

shabkard
27-06-2018, 19:34
المان یک کلام ر ی د ...‌

امید رض
27-06-2018, 19:45
کره رو همه دیدید؟ تیم خوب به این میگند هم دفاع هم هافبک و هم حملش خوب بود و 2 گل نرمال برای اسیا ارمغان اورد. خشونت دعوا و اتلاف وقت و پریدن به داور نداشت. خیلی راحت و نرمال :n17:
به به شما که میگفتی کره ضعیف شده ومثل قبل نیست .. بخاطر اینه از ایران پایین تره و اماده سازی ربطی نداره .......خیلی جالبه پرسپولیسی هم هستی؟

italodance
27-06-2018, 20:00
به به شما که میگفتی کره ضعیف شده ومثل قبل نیست .. بخاطر اینه از ایران پایین تره و اماده سازی ربطی نداره .......خیلی جالبه پرسپولیسی هم هستی؟

کی گفنم؟ اشتباه گرفتی داداش :n41:

EhsanCPU
27-06-2018, 20:14
ایران 4 امتیاز
آلمان 3 امتیاز

این سری رتبه ایران در بین 32 تیم حاضر در جام جهانی از خیلی از تیمهای سرشناس بالاتره:n05:

HDana
27-06-2018, 20:37

کاملا باهات موافقم دوست عزیز....کیروش خل شده....پاچه همه رو میگیره..خصوصا برانکو...من نمیدونم برانکو چه گناهی کرده این وسط

گنده لات پرتقالی که فقط دفاع اتوبوسی رو بلده...الان بره جام ملتها دیگه روش نمیشه دفاع کنه و دوباره با جار و جنجال ما رو حذف میکنه
حیف این همه پولی که به پاش ریختیم...تیم کره جنوبی با مربی وطنی 2-0 آلمان رو زد..الان کیروش جای سرمربی کره بود روحانی رو عوض کرده بود و تو پاستور تاج شاهنشاهی به سرش میذاشت!
با عرض پوزش از دوستان ذوب در کیروش من غیر از خلاقیت بازیکنای باغیرت خودمون چیزی از کیروش ندیدم و اعتقادی به این پیرمرد پرحاشیه ندارم
7-8 ساله تیمو رو دادیم دست یه لات بی منطق....تو رو خدا منطقو داشته باش:

Masoud-2014
27-06-2018, 21:23
و این بار حمله کیروش به کریس رونالدو : کسی که میخواست مرا تخریب کند در مسیر رفتن به پشت میله های زندان است :n02:

« برای من بازیکنانی که به مربی خود احترام نمی گذارند ارزشی ندارند. من 12 سال مربی رونالدو بودم اما او نه قبل و نه پس از بازی با من روبرو نشد و احوال پرسی نکرد.

پرتغال قبلا بدون رونالدو هم موفقیت های زیادی در همه رده ها کسب کرده و فوتبال ما با رونالدو و در جزیره مادیرا شروع نشده است. تاریخ فوتبال پرتغال به سال ها قبل تر برمی گردد. من ارزش های فوتبالی را از افرادی چون اوزه بیو، کوئلیو، سیموئژ و آگوستو یاد گرفته ام. نمی خواهم بگویم که فوتبالیست های امروزی بی فرهنگ هستند ولی به سختی می توانم فرهنگ این دسته از بازیکنان را درک کنم.

تمام افرادی که سعی در تخریب وجهه شخصی و فوتبالی من در سال های گذشته داشته اند، الان یا در زندان هستند یا در مسیر آن قرار دارند.»

albertxx
27-06-2018, 23:34
بعد بازی کره و ژاپن
کیروش همجنان معتقده که توان ما میتونه همینقدر باشه ؟؟

فکر نکنم به این راحتی ها بتونن حریف کره و ژاپن بشن
اگه قهرمان نشن خیلی تابلوئه !

Life24
28-06-2018, 08:42
کره دو تا به آلمان زد از آسیا هم هست.
بعد ما کلا دو گل زده داشتیم. یکی پنالتی و دیگری هم گل به خودی مراکش
همش هم میگی عالی بودیم. حرف نداشتیم.

HDana
28-06-2018, 09:51
برای قهرمانی در جام آسیا با این راننده اتوبوس(کیروش) به هیچ کجا نمیرسیم....میشیم مثل چهارسال پیش که به عراق باختیم!
مگر چهار سال پیش تو جام جهانی با جام جهانی امسال فرقی داشتیم؟؟
بنظرم یا برانکو یا شفر سرمربی تیم ملی بشه بعد 43-44 سال قهرمان آسیا خواهیم شد...بنظرم جام جهانی 2022 هم خواهیم بود و بهتر هم بازی خواهیم کرد
الان وقت قطع همکاری با راننده اتوبوس هست! 7-8 سال خودش یه عمر و یه نسله.....امروز قطع همکاری کنیم بهتر از فرداس
اینطوری سرمایه هامونم نمیسوزه:
مادرم را انتخاب می کنم/سردار آزمون هم از تیم ملی خداحافظی کرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
غیرمنتظره: خداحافظی قوچان‌نژاد از تیم ملی! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیرمنتظره: خداحافظی قوچان‌نژاد از تیم ملی!)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیرمنتظره: خداحافظی قوچان‌نژاد از تیم ملی!)

امید رض
28-06-2018, 10:28
برای قهرمانی در جام آسیا با این راننده اتوبوس(کیروش) به هیچ کجا نمیرسیم....میشیم مثل چهارسال پیش که به عراق باختیم!
بنظرم یا برانکو یا شفر سرمربی تیم ملی بشه بعد 43-44 سال قهرمان آسیا خواهیم شد...بنظرم جام جهانی 2022 هم خواهیم بود و بهتر هم بازی خواهیم کرد
الان وقت قطع همکاری با راننده اتوبوس هست! 7-8 سال خودش یه عمر و یه نسله.....امروز قطع همکاری کنیم بهتر از فرداس
مادرم را انتخاب می کنم/سردار آزمون هم از تیم ملی خداحافظی کرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
غیرمنتظره: خداحافظی قوچان‌نژاد از تیم ملی! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیرمنتظره: خداحافظی قوچان‌نژاد از تیم ملی!)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیرمنتظره: خداحافظی قوچان‌نژاد از تیم ملی!)
با برانکو وشفر قهرمان میشیم یا خدا!:n04::n04::n04: چاه تو چاله دیگه 3سال هرروز سر تیمش تو پس کوچه های اسیا ابرو برا ایران باقی نذاشته...بزار الان الدحیل والسد منتظرنا..برانکو بود میگفت یه بازیکنش اندازه کل هیکل تیم من قیمتشه:n03:
فوتبال نمیبینید نظر ندید ......

HDana
28-06-2018, 10:34
با برانکو وشفر قهرمان میشیم یا خدا!:n04::n04::n04: چاه تو چاله دیگه 3سال هرروز سر تیمش تو پس کوچه های اسیا ابرو برا ایران باقی نذاشته...بزار الان الدحیل والسد منتظرنا..برانکو بود میگفت یه بازیکنش اندازه کل هیکل تیم من قیمتشه:n03:
فوتبال نمیبینید نظر ندید ......
من استقلالی ام دوست عزیز...فوتبال هم کم نگاه نمیکنم....آخریش هم بازی المان و کره جنوبی بود...که فهمیدم کیروش چقدر ما رو فریب داده و چقدر تو پاچه مون کرده! چقدر هم عادل بیخودی جو داده که چقدر خوبیم ما؟؟؟!
.هم برانکو هم شفر الان تو مرحله یک چهارم نهایی آسیا هستند...با امکانات و بازیکنای باشگاهی
مطمئن باش یک پنجم پولی که به این راننده اتوبوس میدن اگر به برانکو یا شفر بدن بهتر از کیروش نتیجه میگیرن..اونم با بازیکنای عصاره لیگ+ لژیونر

امید رض
28-06-2018, 10:46
من استقلالی ام دوست عزیز...فوتبال هم کم نگاه نمیکنم....آخریش هم بازی المان و کره جنوبی بود...که فهمیدم کیروش چقدر ما رو فریب داده و چقدر تو پاچه مون کرده!
.هم برانکو هم شفر الان تو مرحله یک چهارم نهایی آسیا هستند...با امکانات و بازیکنای باشگاهی
مطمئن باش یک پنجم پولی که به این راننده اتوبوس میدن اگر به برانکو یا شفر بدن بهتر از کیروش نتیجه میگیرن..اونم با بازیکنای عصاره لیگ+ لژیونر
زمان 2006 برانکو همین پول فعلی کیروش رو گرفت با یک پنجم یا خدا :n04::n04::n04: صداش در نیومد بخاطر اینه که همه باهم میخوردن ودلار ارزشی نداشت ....مگه بار اوله تیم ها یک چهارم میرن؟ مگه ندیدی باچه خفتی جلو 6جدول امارات تحقیر شد تا دقیقه90؟؟؟ ........فکر نمبکنم شما اصلا بازی رو دیده باشی 90دقیقه کره دفاع کرد بعد از اون حجومی شد بعد اینکه کره دیگه نیاز به برد نداشت پس استرس نداشت ..امادگی وبازیکنان بزرگ وامکانات المپیکی کره وژاپن واسترالیا از خیلی تیم های اروپایی ممتاز تره ...در مقابل لشگر شکست خورده ایران که هیچی نداره همون مربی مراکش با 4برابر هزینه کیروش هم ایران وخاورمیانه نمیاد..

HDana
28-06-2018, 11:05
بحث با شما فایده نداره...ضمنا خیلی نگران نباش الان کیروش تا پایان جام آسیا قرارداد داره با فدراسیون ایران
امیدوارم همونطور که دوره قبل ما رو قهرمان آسیا کرد امسال هم قهرمان کنه!!!
ضمنا جهت اطلاعات عرض کنم قرارداد برانکو تو 2006 دوسالانه 1 میلیون و 110 هزار دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود ولی قرارداد کیروش سالی دومیلیون یورو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یعنی یکم کمتر از قرارداد سرمربی تیم ملی اسپانیا!
به پول ایران تبدیلش نمیکنم که چقدر میشه و اونوخ دلار چقدر بود الان چقدره..به تفاوت دلار و یورو هم کار ندارم....فرض کنیم جفتش با دلار باشه...دلارم که دلاره...فرقی نداره..کیروش سالانه حداقل 4 برابر برانکو دستمزد گرفته و هفتمین مربی گران دنیاست...
بخدا حیف این بازیکنا، حیف این مردم و حیف این همه احساسات...پولش به جهنم!

امید رض
28-06-2018, 11:15
بحث با شما فایده نداره...ضمنا خیلی نگران نباش الان کیروش تا پایان جام آسیا قرارداد داره با فدراسیون ایران
امیدوارم همونطور که دوره قبل ما رو قهرمان آسیا کرد امسال هم قهرمان کنه!!!
ضمنا جهت اطلاعات عرض کنم قرارداد برانکو تو 2006 دوسالانه 1 میلیون و 110 هزار دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود ولی قرارداد کیروش سالی دومیلیون یورو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یعنی یکم کمتر از قرارداد سرمربی تیم ملی اسپانیا!
به پول ایران تبدیلش نمیکنم که چقدر میشه و اونوخ دلار چقدر بود الان چقدره..به تفاوت دلار و یورو هم کار ندارم....فرض کنیم جفتش با دلار باشه...دلارم که دلاره...فرقی نداره..کیروش سالانه حداقل 4 برابر برانکو دستمزد گرفته و هفتمین مربی گران دنیاست...
بخدا حیف این بازیکنا، حیف این مردم و حیف این همه احساسات...پولش به جهنم!
مردم ما حیفن استعدادشون سوپرمنن.....خداکنه بره وجام ملت ها نباشه تا افعی ها ایران رو قهرمان کنن بازیکنان ایرانی همشون حیفس استعداد بلند مرتبشون جلو اعراب :n02:
موندن تا جام ملت ها فایده نداره ونمیذارن کار کنه کیروش تا روز مسابقات نیشش میزنن انتظار فهرمانی هم دارن وقتی 90دقیقه دفاع کره قهرمانانه میشه :n03: ختم جلسه

HDana
28-06-2018, 13:27
پاسخ گلزن پرتغال به ایران(کوارشما) به مربی فهیم و منطقی ایران کارلوس کیروش:

به گزارش "ورزش سه"، کوارشما که گلزن پرتغال در دیدار مقابل ایران بود، پس از این دیدار، مدعی شده بود که کی روش برای بازیکنان تیم ملی پرتغال و کادر فنی این تیم هیچ احترامی قائل نیست. این صحبت های او توسط کی روش بی پاسخ نماند و سرمربی ایران مدعی شد که اگر مربی های کوارشما بخواهند راجع به او صحبت کنند، باید سال‌ها حرف بزنند. به نظر کوارشما از صحبت های کی روش به شدت عصبانی شده و با انتشار پستی در اینستاگرامش، انتقاد تندی از سرمربی ایران به عمل اورده است.

او نوشت:" قبلا از پیش داوری در زندگی ام خیلی رنج کشیده ام و شاید همین موضوع من را قوی تر کرده و من را به انسان بهتری تبدیل کرده است. پاسخ من همیشه با سخت کوشی، جنگیدن بوده و تلاش بسیاری کرده ام که به جایگاه فعلی ام برسم و هدفی که دارم، جایی نیست که تنها بخواهم به آنجا برسم بلکه باید با کل تیم به آنجا برسم، می‌خواهم یکی از اعضای این تیم باشم.

این ضرب المثل که همیشه باید یک نگاهتان به خر باشد و نگاه دیگرتان به کولی، درست است. اینکه صدای عرعر خر هیچگاه به آسمان نمی‌رسد درست است... . حالا وقت بازی کردن است. از تیم ملی حمایت کنید تا مقابل اروگوئه به پیروزی برسیم."

کوارشما همچنین عکس زیر را نیز منتشر کرده که یک طرف ماجرا گفته:" کی روش گفت... " و طرف دیگر که بتمن است، با زدن سیلی به او گفته:" چیزی که در حال حاضر مهم است، دیدار با اروگوئه است"

italodance
28-06-2018, 16:30

واقعا برای قوچان متاسفم و ناراحت شدم و درخواستشون هم مشخصه به دلیل نیمکت نشینی مجبور به جدایی هست حق داره چون کسی به اسم آزمون مسببش شده
آزمون یک بازیکن لوس و ننر هست و بچه سال هست که به دلیل توهین شنیدن از روی بچگی و خامیش در حد همون شبکه اجتماعیش نطق کرده امیدوارم دیگه برنگرنه با اون مشکلات بی فرنگیش و موضوع حجاب و حواشی هاش

ابرو ببره چه در داخل زمین چه در خارج زمین و به فرهنگ ما در خارج از کشور ضربه زده.

ولی برای قوچان متآثر شدم و براش آزوی موفقیت دارم در ضمن خودم هم ناراحتم که بازیکن محبوبم دژاگه با ان استایل خوبش فرصتی بش داده نشد.

albertxx
28-06-2018, 19:54
شانتاژ چیست؟؟
هوچیگری
تلاش برای شکست رقیب از راه سفسطه ، ( تو مثال من میشه ژاپن )
تهییج و تحریک شنوندگان و جلوگیری از مطرح شدن یا اثر گذاشتن سخنان رقیب

اینایی که میبینید از مشخصات بارز گزارشگران صدا و سیماست
یعنی جز تاسف کار دیگه ای نمیشه واسشون انجام داد !

در حالی که ژاپن تنها نماینده آسیا هست که به مرحله بعد رفته فردوسی پور داره از ضد فوتبالی بودن سبک این تیم میگه ! :n29:
چند دقیقه آخر بازی لهستان و ژاپن که بازی به نفع ژاپن بود برای صعود ژاپنی ها اقدام به وقت کشی کردن !
خب طبیعی هم هست
تو گروهی که کلمبیا و سنگال و لهستان باشن باید هم صعود پیروزی محسوب بشه !
اونوقت فردوسی پور میگه اینا برخلاف روح فوتبال هست ! :n29:

یکی نیست بگه حاجی اگه اینا برخلاف روح فوتبال هست سبک بازی ایران سرطان فوتبال باید لقب بگیره
اینجوری حرف ها و گزارش ها عملا شانتاژ هست
جایی که گزارشگر با القای نظر خودش سعی در هدایت منطق بیننده داره
فردوسی پور و محمد حسین میثاقیان به شدت با گزارش های خودشون تلاش کردن تا تیم کیروش رو موفق جلوه بده و به اصطلاح برترین تیم آسیا ! :n29:

متاسفانه مردم هم گول این نوع عوام فریبی رو میخورن ! و با جملاتی مثل چقدر خوبیم ما نظرشون عوض میشه
سبک بازی ما جلو مراکش طوری بود که اگه شانس با مراکشی ها بود همون نیمه اول 3 تا میخوردیم و آقای فردوسی پور خوشحال از تمام شدن بازی در دقیقه 18
بعد همین آدم بعد اینکه با گل به خودی مراکش بازی رو بردیم از برترین تیم آسیا حرف میزنه !

وجدانا صدا وسیما باید یه فکری به حال تیم گزارشگری خودش کنه !

Masoud-2014
28-06-2018, 21:16

رامبد جوان در ظاهر کیروش :n02:

+

فیلمی از مصاحبه کریم انصاری فرد در کودکی ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Masoud-2014
29-06-2018, 11:12

سلام ...

*** خب تو تصویر بالا جوان محترم ایرانی آرزوی موفقیت واسه ایسلند کرده بعدش گفته : " امیدوارم این کامنت , من و به یک دختر ایسلندی برسونه"
بعدش اکانت فیفا اومده و گفته که اونا جمعیتشون فقط 350 هزار نفره , خوش باشی.

--------------------------------------
:n02: خب بنده خدا دختر ایسلندی میخواد چیه مگه؟ یعنی یدونه مجرد هم واسه این بنده خدا نیست ؟
خب حقم داره چرا؟ معلومه : خدا اونا رو چجوری درست کرده؟ با ظرافت انگشت های هنرمند, با صبر و حوصله فراوان در طی چندین دوران , با زیباترین طرح های آفرینش,با لطیف ترین اشکال پیدایش ...

بعد اونوقت ما رو چی؟ ------>>> گل و انداخت همون وسط ... دو تا مشت این ور دو تا اون ور , این شد کله ,,, بعدش یه کف گرگی از دو جناح این شد تنه آخرش هم با یه ضربه پرت کرد اونور و :

"حالا برو آدم شو"

... خدایا شکرت!

ببخش شوخی بود ... ما دوست داریم خیلی.

HDana
29-06-2018, 12:09
بازیکنانم هر زمان که دعوت شدند به اردو تیم ملی رفتند؛

برانکو: ایران مربی برنده مانند دالیچ نداشت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرمربی پرسپولیس می گوید مردم ایران به دنبال دالیچ برای حضور در تیم ملی هستند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، برانکو ایوانکوویچ که از چند روز گذشته تمرینات پرسپولیس را برای فصل جدید استارت زده است، در مورد اتهاماتی که کارلوس کی‌‌روش متوجه او ساخته و گفته است که سرمربی سرخپوشان در راه‌ آماده‌سازی تیم ملی برای جام جهانی 2018 سنگ‌اندازی کرده، به روزنامه «jutarnji list» چاپ زاگرب گفت: از آنجایی که می‌دانم کی‌روش از کدام کشور آمده است، انجام چنین کاری از سوی او برایم عجیب نمی‌آید. ما به لحاظ فرهنگی تحصیل‌ کرده‌ایم و من در مورد چنین شخصیتی صحبت نخواهم کرد.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که «آیا این حقیقت دارد که بازیکنان پرسپولیس هر موقع که به تیم ملی فوتبال ایران دعوت می‌شدند، نمی‌خواستند اردوی این تیم را ترک کنند؟»، گفت: چنین چیزی حقیقت ندارد. بازیکنان من هر موقع که به تیم ملی دعوت می‌شدند، در اردوی این تیم حاضر می‌شدند. کی‌روش این موضوع را مطرح کرده است تا توجهات را از ناکامی تیم ملی دور کند. تیم ملی ایران در جام جهانی نشان داد که بازیکنان بزرگی دارد، اما متأسفانه مربی برنده‌ای همچون زلاتکو دالیچ نداشت، کسی که بتواند از کیفیت بازیکنانش بهره لازم را ببرد. این برای من داستانی در مورد از دست دادن زمان است.

«چطور از تیم شما تنها دو بازیکن در تیم ملی بود؟»، وی در مواجهه با این پرسش نیز اظهار داشت: سیدجلال حسینی، کاپیتان ما نیز باید به تیم ملی دعوت می‌شد، کسی که در بازی با الجزیره گل برتری ما را به ثمر رساند و به صعود پرسپولیس به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کمک کرد. اگرچه کی‌روش در نهایت سیدجلال را به تیم ملی برای حضور در جام جهانی 2018 دعوت نکرد، چون او از دیدن موفقیت‌های باشگاه‌های ایرانی خوشحال نبود.

سرمربی سرخپوشان تهرانی که رابطه خیلی خوبی هم با زلاتکو دالیچ دارد، در تمجید از وی گفت: دالیچ پس از بازی کرواسی و آرژانتین – دیداری که به برتری 3 بر صفر کرواسی انجامید – دو پیشنهاد از آسیا دریافت کرده است. همچنین در ایران همه انتظار دارند که با رفتن کی‌روش، دالیچ جانشین او شود، به همین خاطر کی‌روش از خود بی‌خود شده و ترسیده است. برای ما کروات‌ها، بزرگ‌ترین مشکل‌مان پاسپورت‌هاست. وقتی پرتغال بدون رونالدو را با تیم کرواسی که با ایسلند بازی می‌کند، مقایسه کنید، ما بهتر از آنها هستیم.

وی همچنین به سایت تی پورتال کرواسی گفت: این اولین بار نیست که کی‌روش دست به چنین کارهایی می‌زند. او مقابل هر مربی بادانشی که در ایران هست، چنین رفتاری از خود نشان داده است، از جمله کرانچار. نمی‌دانم او دنبال چیست و منظورش را از چنین رفتارهایی متوجه نمی‌شوم.

HDana
29-06-2018, 12:12

albertxx
29-06-2018, 22:14
روزنامه تایمز: تنها اشتباه VAR در جام جهانی 2018 روسیه؛ اعلام پنالتی به سود ایران! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روزنامه چاپ لندن معتقد است که سیستم کمک داور ویدیویی در جریان رقابت های جام جهانی 2018 روسیه فقط در یک صحنه اشتباه کرده است.

طرفداری- سیستم کمک داور ویدیویی، برای اولین بار در جام جهانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فوتبال استفاده می شود. این سیستم در این جام در بسیاری از صحنه ها به کمک داوران آماده است و تصمیمات اشتباه آن ها را اصلاح کرده است.
روزنامه تایمز لندن، در خصوص عملکرد سیستم VAR مطلبی منتشر کرده است و نوشته است که تصمیمات این سیستم در تمامی صحنه به درستی گرفته شده است اما در صحنه اعلام پنالتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای ایران در دیدار مقابل پرتغال این سیستم اشتباه کرده است.
این روزنامه این اشتباه را تنها اشتباه سیستم VAR در دور گروهی رقابت ها می داند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iy6irmfueky2dxbalu905dgqgrboevtxhm18.jpeg

2 تا نکته

اول
اینکه خیلی ها گفتن صحنه پنالتی نبوده ولی خب رگ غیرت ملی بعضی ها گفت تیم ملی عالی بوده پس پنالتی درست بود ( فردای همین بازی تو بازی نیجریه و آرژانتین گویا همین صحنه رو برای نیجریه پنالتی نگرفتن )
از اعتراضات کیروش کنار زمین تا متقاعد کردن داور به گرفتن پنالتی هم نمیشه گذشت !
از اول تا آخر بازی معترض بود

دوم
با اعلام این خبر و شک تو پنالتی ایران میشه به تاثیر گزارشگران ایرانی تو منطق مردم پی برد
جایی که افرادی مثل خیابانی و یوسفی گزارش میکنن و بعد با رگ ملی همه حریفان رو بیخود میبینن
و بعد عادل و احمدی با نظرات کارشناسی خودشون هر چرت و پرتی رو تحویل ملت میدن

در رابطه با این حرف من میتونید به پست اولم تو همین صفحه تحت عنوان شانتاژ مراجعه کنید

شانتاژ چیست؟؟
هوچیگری
تلاش برای شکست رقیب از راه سفسطه ، ( تو مثال من میشه ژاپن )
تهییج و تحریک شنوندگان و جلوگیری از مطرح شدن یا اثر گذاشتن سخنان رقیب

در حالی که ژاپن تنها نماینده آسیا هست که به مرحله بعد رفته فردوسی پور داره از ضد فوتبالی بودن سبک این تیم میگه ! :n29:
چند دقیقه آخر بازی لهستان و ژاپن که بازی به نفع ژاپن بود برای صعود ژاپنی ها اقدام به وقت کشی کردن !
خب طبیعی هم هست
تو گروهی که کلمبیا و سنگال و لهستان باشن باید هم صعود پیروزی محسوب بشه !
اونوقت فردوسی پور میگه اینا برخلاف روح فوتبال هست ! :n29:

یکی نیست بگه حاجی اگه اینا برخلاف روح فوتبال هست سبک بازی ایران سرطان فوتبال باید لقب بگیره
اینجوری حرف ها و گزارش ها عملا شانتاژ هست
جایی که گزارشگر با القای نظر خودش سعی در هدایت منطق بیننده داره
فردوسی پور و محمد حسین میثاقیان به شدت با گزارش های خودشون تلاش کردن تا تیم کیروش رو موفق جلوه بده و به اصطلاح برترین تیم آسیا ! :n29:

متاسفانه مردم هم گول این نوع عوام فریبی رو میخورن ! و با جملاتی مثل چقدر خوبیم ما نظرشون عوض میشه
سبک بازی ما جلو مراکش طوری بود که اگه شانس با مراکشی ها بود همون نیمه اول 3 تا میخوردیم و آقای فردوسی پور خوشحال از تمام شدن بازی در دقیقه 18
بعد همین آدم بعد اینکه با گل به خودی مراکش بازی رو بردیم از برترین تیم آسیا حرف میزنه !

وجدانا صدا وسیما باید یه فکری به حال تیم گزارشگری خودش کنه !

italodance
30-06-2018, 07:47
دیروز اتفاقی داشتم خبر ورزشی شبکه 3 ساعت 18:30 رو میدیدم بعد گزارشگر می گفت

چقدر خوب بودیم و نقش "وار" ببخشید اصلاح می کنم "وی ای ار" ....

کسی دیده؟ باید ضبط می کردم...:n19:

کلی خندیدم بعد گفتم واقعا جای تاسف داره این از دروغ تیم ملی این هم از سواد پایین گزارشگر مثلا ورزشی که نوه کدوم اقا زاده است اوردند جلو دوربین.

با القاب ما چه قدر خوبیم و عبارات مشابه سعی در کنترل ? ! شما بگید؟

1 مردم و وضعیت اقتصادی
2 مردم و ورزش و تیم ملی و فوتبال و...
3 مردم و کادر تیم ملی

چی بگم بی سوادی فوتبالی و بی سوادی دانشی به هم مربوطه ؟ میتونه باشه که اینطوری شده.

خیلی مشکل دارند جام پیشین تیم محبوبم امریکا صعود کرده بود هی از این اراجیف میگفتند تیم شانسی و نمیدونم چی چی. اخه بی سواد تو رو چه به قضاوت فقط همون عبارتت ما "چقدر خوبیم" را بگو.

shangil
30-06-2018, 07:51
دیروز اتفاقی داشتم خبر ورزشی شبکه 3 ساعت 18:30 رو میدیدم بعد گزارشگر می گفت

چقدر خوب بودیم و نقش "وار" ببخشید اصلاح می کنم "وی ای ار" ....

کسی دیده؟ باید ضبط می کردم...:n19:

کلی خندیدم بعد گفتم واقعا جای تاسف داره این از دروغ تیم ملی این هم از سواد پایین گزارشگر مثلا ورزشی که نوه کدوم اقا زاده است اوردند جلو دوربین.

با القاب ما چه قدر خوبیم و عبارات مشابه سعی در کنترل ? ! شما بگید؟

1 مردم و وضعیت اقتصادی
2 مردم و ورزش و تیم ملی و فوتبال و...
3 مردم و کادر تیم ملی

چی بگم بی سوادی فوتبالی و بی سوادی دانشی به هم مربوطه ؟ میتونه باشه که اینطوری شده.

پوسیده ترین ظالمان

m.faghdani
30-06-2018, 10:16
امیدوارم پرتغال حذف بشه ، یورو 2016 اصلاً حقش نبود
تو جام جهانی هم حرفی واسه گفتن نداره!

HDana
30-06-2018, 18:17
در اینکه بازیکنامون تو تیم ملی از جون مایه گذاشتند و هر چی داشتند رو کردند شکی نیست
ولی در اینکه چقدر ما خوبیم، خوبه یه مقایسه کنیم و سطح فوتبالمون رو از این زاویه هم نگاه کنیم
استقبال از تیم ملی ایران اتوبان قم تهران رو تقریبا با کندی و مشکل مواجه کرد
ولی بازیکنای کره جنوبی وقتی به خاک کره رسیدند با تخم مرغ ازشون استقبال شد
تازه اونا آلمان قهرمان رو هم 2-0 برده بودند
سطح انتظارتمون از تیم ملی زیاد نیست...ولی پس چرا کره ایها اینطور استقبال کردند؟ آیا فردوسی پور داره به این فوتبال خدمت میکنه یا خیانت؟

m.faghdani
03-07-2018, 12:12
در اینکه بازیکنامون تو تیم ملی از جون مایه گذاشتند و هر چی داشتند رو کردند شکی نیست
ولی در اینکه چقدر ما خوبیم، خوبه یه مقایسه کنیم و سطح فوتبالمون رو از این زاویه هم نگاه کنیم
استقبال از تیم ملی ایران اتوبان قم تهران رو تقریبا با کندی و مشکل مواجه کرد
ولی بازیکنای کره جنوبی وقتی به خاک کره رسیدند با تخم مرغ ازشون استقبال شد
تازه اونا آلمان قهرمان رو هم 2-0 برده بودند
سطح انتظارتمون از تیم ملی زیاد نیست...ولی پس چرا کره ایها اینطور استقبال کردند؟ آیا فردوسی پور داره به این فوتبال خدمت میکنه یا خیانت؟

این غرور ملی پوچه که چند دهست پرورش دادن ....

jack82
03-07-2018, 19:54
بازی دبشب ژاپن نشون داد که تا چه حد تو خاب رویا موندیم.عملا با حضور ژاپن استرالیا و تا حدودی کره قهرمانینون تو اسیا بیشتر به خاب شباهت داره .
ژاپن دیشب نشون داد که تو سی سال گذشته قشنگ ۵۰ سال از ما جلو افتادن .اگه چیزی که دیشب ژاپن به نمایش گذاشت اسمش فوتباله بازی تیم ما هیچ شباهتی به این ورزش نداره
قشنگ تو کشور ما فوتبال شده وسیله پولدار شدن یه مشت دلال و تا حدودی سر کار گذاشتن این خیل عظیم دوستداران فوتبال.در اینده هم هیچ امیدی نبست

shangil
03-07-2018, 20:46
کل مملکت به فناست فوتبال چیه
چند تا دو تابعیتی رو پیدا کردن و بازی انجام دادن رفت پی کارش

green-mind
03-07-2018, 22:08
کل مملکت به فناست فوتبال چیه
چند تا دو تابعیتی رو پیدا کردن و بازی انجام دادن رفت پی کارش

خب طبیعی هست بازیکن در اصل باید از سنین پایه تاکتیک و یاد بگیره وقتی بازیکنان ما تازه توی باشگاه ها تو بزرگسالی آموزش میبینند مربی هم ترجیح میده بره از لیگی بازیکن برداره که به سنین پایش بها میده

italodance
07-07-2018, 08:24
جواب تست دوپینگ عزت‌اللهی مثبت اعلام شد!

یک منبع آگاه به این سایت روسی گفته که در آزمایش ابتدایی و نوع A نتیجه آزمایش عزت‌اللهی نشان می‌دهد که مساله به استفاده از داروی هورمونی لوته اینیزینگ بر می‌گردد. این ماده به ترشح بیشتر تستسترون کمک می‌کند. گروه ضد دوپینگ فیفا در حال بررسی این موضوع است

ادعای یک سایت روسی باعث حیرت کارشناسان فوتبال شده است. گفته می شود که تست نمونه دوپینگ عزت‌اللهی مثبت اعلام شد. بررسی نهایی فیفا برای جواب آزمایش قطعی در حال انجام است.

طبق ادعای تایید نشده این سایت روسی در آزمایش ابتدایی نتیجه آزمایش عزت‌اللهی مورد غیر معمول A را نشان می‌دهد و این مساله به استفاده از داروی هورمونی لوته اینیزینگ بر می‌گردد. این ماده به ترشح بیشتر تستترون کمک می‌کند.گروه ضد دوپینگ فیفا در حال بررسی این موضوع است. این هورمون فقط با استفاده از مواد ممنوعه یا در برخی از بیماری‌های خاص مشاهده می‌شود.

بر اساس گزارش سایت روسی "S M news" با توجه به بازی‌های تیم‌ملی ایران در جام جهانی روسیه، از سعید عزت‌اللهی ملی‌پوش فوتبال ایران در جریان این بازی‌ها آزمایش دوپینگ گرفته شده و به ادعای این سایت روسی، مسئولان مربوطه مشغول بررسی نهایی این آزمایش‌ها هستند. در این مطلب سایت روسی آمده که امروز جلسات ویژه‌ای برای بررسی موضوع احتمالی دوپینگ بازیکن تیم‌ملی ایران برگزار شده تا به این مساله بازیکن تیم روستوف رسیدگی شود.

یک منبع آگاه به این سایت روسی گفته که در آزمایش ابتدایی و نوع A نتیجه آزمایش عزت‌اللهی نشان می‌دهد که مساله به استفاده از داروی هورمونی لوته اینیزینگ بر می‌گردد. این ماده به ترشح بیشتر تستسترون کمک می‌کند. گروه ضد دوپینگ فیفا در حال بررسی این موضوع است و در این گزارشی که سایت روسی نوشته اعلام شده که این هورمون فقط با استفاده از مواد ممنوعه یا در برخی از بیماری‌های خاص مشاهده می‌شود.

italodance
07-07-2018, 08:26
بازیکن ایرانی به منچسترسیتی می‌رود

بازیکن ایراتی استرالیایی تیم ملبورن سیتی در آستانه پیوستن به منچسترسیتی قرار دارد.

رسانه‌های استرالیایی از علاقه باشگاه منچسترسیتی انگلیس به جذب دنیل ارزانی بازیکن ایرانی استرالیایی تیم ملبورنسیتی خبر دادند.

گفته می‌شود مبلغ پیشنهادی منچسترسیتی برای جذب ارزانی ۳۰۰ هزار پوند است. البته منچسترسیتی قصد دارد پس از خرید ارزانی این بازیکن ۱۹ ساله را به تیم بردا هلند و یا کلوب بروژ بلژیک واگذار کند. ارزانی در ۳ بازی استرالیا در جام جهانی ۲۰۱۸ مقابل فرانسه، دانمارک و پرو به عنوان یار تعویضی به میدان رفت.

2 خبر مربوط به ایران قضاوت همه جانبه با بزرگان

green-mind
07-07-2018, 13:58
جواب تست دوپینگ عزت‌اللهی مثبت اعلام شد!

یک منبع آگاه به این سایت روسی گفته که در آزمایش ابتدایی و نوع A نتیجه آزمایش عزت‌اللهی نشان می‌دهد که مساله به استفاده از داروی هورمونی لوته اینیزینگ بر می‌گردد. این ماده به ترشح بیشتر تستسترون کمک می‌کند. گروه ضد دوپینگ فیفا در حال بررسی این موضوع است

ادعای یک سایت روسی باعث حیرت کارشناسان فوتبال شده است. گفته می شود که تست نمونه دوپینگ عزت‌اللهی مثبت اعلام شد. بررسی نهایی فیفا برای جواب آزمایش قطعی در حال انجام است.

طبق ادعای تایید نشده این سایت روسی در آزمایش ابتدایی نتیجه آزمایش عزت‌اللهی مورد غیر معمول A را نشان می‌دهد و این مساله به استفاده از داروی هورمونی لوته اینیزینگ بر می‌گردد. این ماده به ترشح بیشتر تستترون کمک می‌کند.گروه ضد دوپینگ فیفا در حال بررسی این موضوع است. این هورمون فقط با استفاده از مواد ممنوعه یا در برخی از بیماری‌های خاص مشاهده می‌شود.

بر اساس گزارش سایت روسی "S M news" با توجه به بازی‌های تیم‌ملی ایران در جام جهانی روسیه، از سعید عزت‌اللهی ملی‌پوش فوتبال ایران در جریان این بازی‌ها آزمایش دوپینگ گرفته شده و به ادعای این سایت روسی، مسئولان مربوطه مشغول بررسی نهایی این آزمایش‌ها هستند. در این مطلب سایت روسی آمده که امروز جلسات ویژه‌ای برای بررسی موضوع احتمالی دوپینگ بازیکن تیم‌ملی ایران برگزار شده تا به این مساله بازیکن تیم روستوف رسیدگی شود.

یک منبع آگاه به این سایت روسی گفته که در آزمایش ابتدایی و نوع A نتیجه آزمایش عزت‌اللهی نشان می‌دهد که مساله به استفاده از داروی هورمونی لوته اینیزینگ بر می‌گردد. این ماده به ترشح بیشتر تستسترون کمک می‌کند. گروه ضد دوپینگ فیفا در حال بررسی این موضوع است و در این گزارشی که سایت روسی نوشته اعلام شده که این هورمون فقط با استفاده از مواد ممنوعه یا در برخی از بیماری‌های خاص مشاهده می‌شود.

فیفا رد کرد و پرنده عزت الهی بسته شد

italodance
21-07-2018, 12:17
امیری رسما به ترابزون اسپور پیوست

باشگاه ترابزون اسپور ترکیه اعلام کرد که هافبک ملی پوش کشورمان رسما به این تیم پیوست.
وحید امیری، هافبک ملی پوش کشورمان و عضو باشگاه پرسپولیس امروز در باشگاه ترابزون اسپور ترکیه حضور پیدا کرد و رسما قراردادش را با این تیم قرارداد امضا کرد.

جلسه معارفه امیری لحظاتی پیش در باشگاه ترکیه‌ای برگزار شد. او با قراردادی ۲ ساله به این تیم ملحق شد.

-------------------

نگاه کن چه تیمی تو 98 داشتیم کجاها لژیونر میشدند حالا چی؟ کی روش تیم ایران منهدم کرده یک تیم تمام سیاسی و بی هویت و غیرت :n21:

nw_nk
15-08-2018, 19:30
رسمی؛ داوید سیلوا از تیم ملی اسپانیا خداحافظی کرد

داوید سیلوا، هافبک 32 ساله منچستر سیتی پس از 12 سال حضور در تیم ملی اسپانیا و انجام 125 بازی، از بازی های ملی خداحافظی کرد.

به گزارش بی بی سی، سیلوا که اولین بازی ملی اش را در سال 2006 انجام داده بود، دو بار قهرمان جام ملت ها و یک بار قهرمان جهان شده است. علاوه بر این افتخارات، 35 گل ملی در کارنامه داوید سیلوا به چشم می خورد.

این هافبک باتجربه تصمیمش برای خداحافظی از تیم ملی اسپانیا را "یکی از سخت ترین تصمیمات دوران فوتبالش" توصیف کرد و اظهار داشت نسبت به افتخاراتی که با پیراهن تیم ملی کشورش به دست آورده، احساس غرور می کند.

nw_nk
20-01-2019, 22:00
کی‌روش: از عدم پیشنهاد قرارداد جدید متعجب شدم

فاکس اسپورت آسیا با انتشار مصاحبه‌ای با کارلوس کی‌روش، اعلام کرد به نظر می‌رسد کی‌روش بعد از پایان جام ملتهای آسیا به عنوان سرمربی تیم ملی کلمبیا منصوب خواهد شد.

فاکس اسپورت در گزارش خود می‌گوید کارلوس کی‌روش 65ساله ایران را با موفقیت و به عنوان تیم صدرنشین گروه، به مرحله یک‌هشتم نهایی جام ملتهای آسیا رسانده و تیمش در این مرحله به مصاف عمان خواهد رفت. ولی بعد از پایان تورنمنت، کی‌روش احتمالا دیگر به عنوان سرمربی تیم ملی ایران فعالیت نخواهد کرد چرا که پیشنهادی برای تمدید قرارداد از طرف ایران به او داده نشده است.

کی‌روش در مصاحبه با فاکس اسپورت آسیا گفت:" راستش را بخواهید از اینکه قرارداد جدیدی به من پیشنهاد داده نشد تعجب کردم. این شرایط را من بوجود نیاورده‌ام. این تصمیم فدراسیون فوتبال ایران بوده است".

ادامه مصاجبه

nw_nk
20-01-2019, 22:04
کاپیتان ها عوض می شوند، نتیجه نه!

توییتر جام جهانی درباره بیرانوند: حالا رونالدو تنها نیست!

اکانت توییتر رسمی جام جهانی واکنش فوق العاده ای به مهار پنالتی دروازه بان تیم ملی مقابل عمان نشان داد.

اولین صحنه جذاب دیدار تیم های ایران و عمان در یک هشتم نهایی جام ملتهای آسیا، مهار پنالتی احمد مبارک کانو توسط علیرضا بیرانوند بود. او در اولین دقیقه بازی موفق شد به زیبایی هرچه تمام تر پنالتی بازیکن باتجربه عمان را به کرنر بفرستد و از باز شدن دروازه ایران برای اولین بار در جام ملتها جلوگیری کند.

پس از این اتفاق، اکانت رسمی توییتر جام جهانی با اشاره به پنالتی کریس رونالدو که در جام جهانی 2018 توسط بیرانوند مهار شده بود، به تمجید از گلر جوان ایران پرداخت. در این مطلب نوشته شده است:

« کاپیتان متفاوت، نتیجه یکسان. کریستیانو تنها کسی نیست که از روی نقطه پنالتی مغلوب بیرانوندِ ایران شده است. پس از کاپیتان پرتغال در جام جهانی، در جام ملتهای آسیا هم کاپیتان عمان، احمد المهیجری نتوانست از سد او بگذرد. »

nw_nk
05-04-2020, 11:24
روایت مارکا از ال کلاسیکوی نوامبر 2010؛ پدرو خطاب به رونالدو: من قهرمان جهانم، تو که هستی؟

مارکا درگیری لفظی جالب پدرو و کریستیانو رونالدو در ال کلاسیکویی که بارسلونا 5-0 فاتح آن شد را فاش ساخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x.jpg

ال کلاسیکوی 29 نوامبر 2010، یکی از به یادماندنی‌ترین جدال‌های بارسلونا و رئال مادرید در تاریخ رویارویی این دو تیم است. در اولین حضور ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی رئال مادرید در نیوکمپ، بارسلونا موفق شد 5-0 رئال مادرید را شکست دهد. اما به غیر از نتیجه، این بازی جنجال‌های فراوان دیگری داشت.

پس از گذشت نیم ساعت از بازی، بارسلونا 2-0 از رئال مادرید جلو بود. وقتی در آن زمان توپ به سود رئال مادرید بیرون رفت، پپ گواردیولا، سرمربی وقت بارسلونا توپ را خواست به کریستیانو رونالدو داد اما ستاره پرتغالی وقت رئال مادرید، هنگامی که خواست توپ را بگیرد، دید که گواردیولا توپ را به زمین انداخت. رونالدو در واکنش، با گواردیولا درگیر شد و در نتیجه، تمام بازیکنان دو تیم با یکدیگر درگیر شدند.

آندرس اینیستا اولین کسی بود که به رونالدو واکنش نشان داد و سپس مهاجم رئال مادرید با واکنش ویکتور والدز روبرو شد. در ادامه، نوبت به پدرو رسید تا وارد ماجرا شود. مارکا روایت جالبی را از درگیری لفظی میان پدرو و رونالدو فاش ساخته است. هنگامی که رونالدو در حال بحث با دنی آلوز بود، پدرو وارد ماجرا شد و رونالدو به او گفت:

تو دیگر که هستی؟

پدرو در جواب به رونالدو گفت:

من قهرمان جهانم، تو که هستی؟

پدرو در سال 2010 همراه با اسپانیا قهرمان جام جهانی شد اما کریستیانو رونالدو همراه با پرتغال نتوانسته است فاتح این عنوان شود.