ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داشتن دست و پای بزرگ

Reza.m12
20-05-2018, 13:29
سلام من یه پسر 15 ساله هستم با قد 1.73 و 3 سال دروازه بانی رو شروع کردم ، من ددست و پای بزرگی دارم مثلا اندازه پاهام 27 سانتی متر وغ پهنا 12 سانتی متر دارم چیکار کنم و ایا با بالا رفتن سن پا ها ودستام بزرگ میشن؟و لیا دروازه بانی موجب بزرگی دست پا میشود

alireza9t9
21-05-2018, 00:20
سلام من یه پسر 15 ساله هستم با قد 1.73 و 3 سال دروازه بانی رو شروع کردم ، من ددست و پای بزرگی دارم مثلا اندازه پاهام 27 سانتی متر وغ پهنا 12 سانتی متر دارم چیکار کنم و ایا با بالا رفتن سن پا ها ودستام بزرگ میشن؟و لیا دروازه بانی موجب بزرگی دست پا میشود

زندگیتو کن عزیزم نگران اندازه دست و پات نباش

دکتر سام
21-05-2018, 10:43

سلام
من مشکل خاصی نمی بینم. رشد استخوانی ادامه داره ولی در طول مدت سرعت رشد کم میشه. الان شما وضعیت عادی داری.

دروازه بانی اگر تحت نظر مربی انجام بشه و اصولی باشه مشکل خاصی ایجاد نمی کنه. شوهر خاله خودم دروازه بان هست برای مدت طولانی. یه مقدار مشکل کمر درد داره که به علت استایل بد ایستادنش بوده و همینطور زانو هاش. شما استایل های ایستادن دروازه بان های اروپایی رو ببین الگو بگیر اگر مربی کمکت نمی کنه یا اصلا مربی بدنسازی ندارید.

در کل همه چیز خوبه. می تونی به کارت ادامه بدی. نیاز به بررسی و مراجعه به هیچ پزشکی نداری.

سام :n16:

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-05-2018, 18:11
سلام

اگه باز هم رشد کردین پس شما جز دسته ی درشت اندام هستید
یه ضرب المثل ژاپنی هست که میگه :
یک مردِ خوبِ بزرگ (درشت اندام) بهتر از یک مرد خوبِ کوچک (ریز اندام) هست
پس شاکر باشید