ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کر کردن گوش..ناشنوا کردن خود

wide-ranging
13-05-2018, 20:03
سلام من میخواستم به یه دلیل شخصی ناشنوا بشم برای همه عمر...چیزی باید فرو کنم تو گوشم؟چه طوری میشه ناشنوا شد؟ دردش هم کم باشه لطفا..........

از صبح هدفون رو با صدای بلند تا آخر گذاشتم تو گوشم 4 ساعت موزیک گوش دادم ولی اصلا کر نشدم....چه طور میشه کر شد..

دلیلش هم خانواده به زور میخوان برام زن بگیرن با دختر عموم که خیلی چاق و ازش بدم میاد ولی میگن شما 2 تا عقدتون رو تو آسمونا بستن...

sasan.69
13-05-2018, 20:06
گرفتی مارو؟ راه های منطقی تری هم هست

alireza_pes33
13-05-2018, 20:12
سلام من میخواستم به یه دلیل شخصی ناشنوا بشم برای همه عمر...چیزی باید فرو کنم تو گوشم؟چه طوری میشه ناشنوا شد؟ دردش هم کم باشه لطفا..........

از صبح هدفون رو با صدای بلند تا آخر گذاشتم تو گوشم 4 ساعت موزیک گوش دادم ولی اصلا کر نشدم....چه طور میشه کر شد..

دلیلش هم خانواده به زور میخوان برام زن بگیرن با دختر عموم که خیلی چاق و ازش بدم میاد ولی میگن شما 2 تا عقدتون رو تو آسمونا بستن...

داداش به زور هم که شده ازدواج نکن اون دوره تموم شد مگه الکیه زن گرفتن زوری؟!!!!!!!!!!!!!!
خودتو بدبخ میکنی
تیریپ نصیحتم برنداشتم
فقط شجاعتتو نشون بده همین!

دکتر سام
14-05-2018, 10:21

شما باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید. اون ارزون ترین و کم درد ترین راه رو می دونه.

سام :n16:

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-05-2018, 14:07
سلام
صدمه زدن به خود برای لجبازی با دیگران و یا برای مخالفت با دیگران ابداً کاری عاقلانه ای نیست بلکه میتونه نشان از مشکل روانی باشه .
بنده یک نفر رو میشناختم معتاد بود .
بهش گفتم چطوری معتاد شدی . گفت برای لجبازی با زنم عمداً اونقدر کشیدم تا معتاد شدم !!!!!!....
مسئله شما ساده هست .
ازدواجی که با اجبار و تهدید و علی رغم میل باطنی باشه باطله و زن و شوهر حساب نمیشند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%D8%AC%20%D8%B2%D9%88%D8%B1%DB%8C%20%D8%A8%D8%A 7%D8%B7%D9%84%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA&spell=1&sa=X
اما شما هم اگر همه چیز براتون مناسب هست و فقط چاقی رو مانع موافقتتون میبینید بهشون بگین شرط من اینه که باید اصولی وزن کم کنه چون حاضر نیستم همسرم چاق باشه .
ولی اگر همه چیز مناسب هست و چاقیشون هم در حد نرمال هست که بهش میگن توپول پس زیاد سخت نگیرین
در هر صورت , ازدواج اجباری باطل هست و رابطه ی جنسیشون زنا هست مگر اینکه زباناً ناراضی باشند اما قلباً ناراضی نباشند
P===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

italodance
14-05-2018, 15:07
ازدواج فامیلی نکنی هان
بچه هاتون ترنس میشند یا بدتر و معلول و...:V27: