amirdelta110
11-05-2018, 22:34
سلام...
من یه گیرنده دیجیتال مکسیدر خریدم.....مشخصات گیرنده به شرح زیر هست:
مشخصات فنی گيرنده ديجيتال مکسيدر مدل MX-2056 مشخصات فيزيکي
ابعاد 4 × 13 × 21.5 ميليمتر
وزن 354 کيلوگرم
مشخصات فني
قابليت PVR با USB2.0، ضبط برنامهها بر روي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
قابليت ضبط يک کانال و تماشاي کانال ديگر در همان TS
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
بازي
ظرفيت ذخيره کانال 4000 کانال
گزينه جستجوي خودکار و دستي کانالها
دستگاه ريموت کنترل با دکمههاي ميانبر رنگي
منوي فارسي
نمايشگر قدرت و کيفيت سيگنال ديجيتال دريافتي
مشخصات صوتي
فرمت پخش AAC، MP3، WMA، M4A
مشخصات تصويري
دريافت و پخش تصاوير Full HD
فرمت هاي عکس قابل پخش JPG
فرمت هاي ويديويي قابل پخش FLV,MKV-TS,MAV-TS,AVI,DIVX
مشخصات اتصال
خروجي HDMI
پورت USB
مشخصات ديگر
ساير قابليت ها - داراي قابليت PVR با USB2.0 ضبط برنامهها برروي فلش مموري USB يا هارد اكسترنال - داراي قابليت ضبط كانالها حتي در صورت خاموش بودن تلويزيون - قابليت نمايش محتويات تلهتكست - پشتيباني از چند فرمت صدا - داراي گزينه جستجوي خودكار و دستي كانالها - نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده به زبان فارسي و انگليسي - راهنماي الكترونيكي برنامهها EPG - پشتيباني از ماشين زمان جهت از دست ندادن پخش تصاوير تلويزيوني - قابليت نمايش كانالهاي متعدد در يك صفحه - امكان نمايش عكس بهصورت سه بعدي با استفاده از عينك مخصوص - داراي امكان جلو و عقب بردن و تكرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي - داراي بازيهاي فكري
لوازم جانبي - كابل تبديل RCA - ريموت كنترل - دو عدد باتري نيمقلمي
وقتی فلش مموری رو که وارد گیرنده میکنم، در پخش فایل های اودیو هیچ مشکلی نداره ولی در پخش برخی فایل های ویدئوی با فرمت mp4 مشکل داره.. در واقع بعضی فایل های ویدئویی با این فرمت رو کامل با تصویر و صدا میاد و مشکلی نداره اما در پخش برخی فایل های ویدئویی با این فرمت مشکل داره فقط تصویر دارم و صدا وجود نداره...
ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل کجاست....با تشکر
من یه گیرنده دیجیتال مکسیدر خریدم.....مشخصات گیرنده به شرح زیر هست:
مشخصات فنی گيرنده ديجيتال مکسيدر مدل MX-2056 مشخصات فيزيکي
ابعاد 4 × 13 × 21.5 ميليمتر
وزن 354 کيلوگرم
مشخصات فني
قابليت PVR با USB2.0، ضبط برنامهها بر روي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
قابليت ضبط يک کانال و تماشاي کانال ديگر در همان TS
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
بازي
ظرفيت ذخيره کانال 4000 کانال
گزينه جستجوي خودکار و دستي کانالها
دستگاه ريموت کنترل با دکمههاي ميانبر رنگي
منوي فارسي
نمايشگر قدرت و کيفيت سيگنال ديجيتال دريافتي
مشخصات صوتي
فرمت پخش AAC، MP3، WMA، M4A
مشخصات تصويري
دريافت و پخش تصاوير Full HD
فرمت هاي عکس قابل پخش JPG
فرمت هاي ويديويي قابل پخش FLV,MKV-TS,MAV-TS,AVI,DIVX
مشخصات اتصال
خروجي HDMI
پورت USB
مشخصات ديگر
ساير قابليت ها - داراي قابليت PVR با USB2.0 ضبط برنامهها برروي فلش مموري USB يا هارد اكسترنال - داراي قابليت ضبط كانالها حتي در صورت خاموش بودن تلويزيون - قابليت نمايش محتويات تلهتكست - پشتيباني از چند فرمت صدا - داراي گزينه جستجوي خودكار و دستي كانالها - نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده به زبان فارسي و انگليسي - راهنماي الكترونيكي برنامهها EPG - پشتيباني از ماشين زمان جهت از دست ندادن پخش تصاوير تلويزيوني - قابليت نمايش كانالهاي متعدد در يك صفحه - امكان نمايش عكس بهصورت سه بعدي با استفاده از عينك مخصوص - داراي امكان جلو و عقب بردن و تكرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي - داراي بازيهاي فكري
لوازم جانبي - كابل تبديل RCA - ريموت كنترل - دو عدد باتري نيمقلمي
وقتی فلش مموری رو که وارد گیرنده میکنم، در پخش فایل های اودیو هیچ مشکلی نداره ولی در پخش برخی فایل های ویدئوی با فرمت mp4 مشکل داره.. در واقع بعضی فایل های ویدئویی با این فرمت رو کامل با تصویر و صدا میاد و مشکلی نداره اما در پخش برخی فایل های ویدئویی با این فرمت مشکل داره فقط تصویر دارم و صدا وجود نداره...
ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل کجاست....با تشکر