مشاهده نسخه کامل
: با 2 تومن چیکار میشه کرد؟
ali_mohandes
08-05-2018, 12:09
سلام به همگی خسته نباشید
بعد از یه مدت طولانی دوباره اومدم یه سر بزنم به انجمن:n18:
از دوستان نظر سنجی میخوام لطفا راهنمایی کنید دوستان:n01:
الان با این وضع دلار خیلی زشته ک بپرسم با 2 ملیون تومن چیکار میشه کرد :n35:ولی از دوستان تقاضا دارم اگه میشه یه کار اینترنتی یا ....راه انداخت که درامد خوب باشه راهنمایی کنن:n18:
پیشاپیش ممنون:n40:
ali_mohandes
09-05-2018, 10:18
سلام
ماهنوز منتظریمااا:n27:
hosseinmet
09-05-2018, 10:50
سلام
ساخت بندهای فانتزی برای عینک، یه کار خانگی خوبه. هزینه زیادی نمیخواد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دکتر سام
09-05-2018, 10:56
سلام به همگی خسته نباشید
الان با این وضع دلار خیلی زشته ک بپرسم با 2 ملیون تومن چیکار میشه کرد :n35:ولی از دوستان تقاضا دارم اگه میشه یه کار اینترنتی یا ....راه انداخت که درامد خوب باشه راهنمایی کنن:n18:
سلام
می تونید بازار یاب دارو بشید و انواع دارو های جدید رو برای پزشکان معرفی و تبلیغ کنید. کافیه یه مجله پزشکی بخرید و با شرکت های دارو سازی آشنا شوید. 2 میلیون رو می تونید صرف رفت و آمد و ... بکنید.
موفق باشید
سام :n16:
دکتر سام
09-05-2018, 19:15
سلام به همگی خسته نباشید
شرمنده که دوباره جواب می دم.
یه مقدار پرس و جو کردم بهترین کاری که شما می تونید انجام بدید اینه که برید میراث فرهنگی و شهرداری اون محل (حالا هر جایی می تونه باشه به انتخاب خودتون) مجوز بگیرید برای فروش فلافل و .... که حدود 1 میلیون خرج داره. بعد یه گاری برای فروش و تهیه غذا بخرید که با همه ابزار و لوازم و وسایلی که نیاز دارید حدود 2 میلیون هزینه ش میشه. درآمد خوبی در جاهای توریستی می تونید داشته باشید.
می دونم نوشتید شغل اینترنتی و .... ولی این ها تنها چیزایی بود که به من پیشنهاد شد و به فکرم رسید و قانونی بود. وگرنه کلی کار هست. امیدوارم از نتایج حرف های من ناراحت نشی و بهت برنخورده باشه. خودمم داداشی دارم که بیکاره و بی سرمایه و براش کاری نتونستم جور کنم. شما هم به چشمم مثل داداشمی.
ali_mohandes
09-05-2018, 19:27
شرمنده که دوباره جواب می دم.
یه مقدار پرس و جو کردم بهترین کاری که شما می تونید انجام بدید اینه که برید میراث فرهنگی و شهرداری اون محل (حالا هر جایی می تونه باشه به انتخاب خودتون) مجوز بگیرید برای فروش فلافل و .... که حدود 1 میلیون خرج داره. بعد یه گاری برای فروش و تهیه غذا بخرید که با همه ابزار و لوازم و وسایلی که نیاز دارید حدود 2 میلیون هزینه ش میشه. درآمد خوبی در جاهای توریستی می تونید داشته باشید.
می دونم نوشتید شغل اینترنتی و .... ولی این ها تنها چیزایی بود که به من پیشنهاد شد و به فکرم رسید و قانونی بود. وگرنه کلی کار هست. امیدوارم از نتایج حرف های من ناراحت نشی و بهت برنخورده باشه. خودمم داداشی دارم که بیکاره و بی سرمایه و براش کاری نتونستم جور کنم. شما هم به چشمم مثل داداشمی.
سلام
داداش خیلی ممنون شما لطف کردین همین که جواب دادین واسه من خیلیه
بله با فلافل فروشی و..خیلی میشه درامد بالایی داشت مخصوصا تو پارک ها و مکان های توریستی ولی من علاقه ای به این کارا ندارم وگرنه الان این کارو کرده بودم
بازم ممنون از این که پاسخ دادین:n12:
ali_mohandes
10-05-2018, 08:49
سلام
ساخت بندهای فانتزی برای عینک، یه کار خانگی خوبه. هزینه زیادی نمیخواد
سلام
داداش یه سوال حالا فرضا ساختیم بند هارو چجوری بفروشیم؟؟ مشکل تو فروشه وگرنه من خودم یه تنه تولید کنندم حالا چ تولیدی بماند اول باس توانایی فروش داشت
با تشکر که پاسخ دادید
hosseinmet
10-05-2018, 11:38
سلام
داداش یه سوال حالا فرضا ساختیم بند هارو چجوری بفروشیم؟؟ مشکل تو فروشه وگرنه من خودم یه تنه تولید کنندم حالا چ تولیدی بماند اول باس توانایی فروش داشت
با تشکر که پاسخ دادید
سلام عزیز
برا فروش چند کار میتونی بکنی با توجه به حجم تولیدات
۱- فروش مستقیم به عینک فروشی ها
۲- فروش اینترنتی با تبلیغ تو اینستا و...
۳- فروش به کسایی که تو بازار لوارم جانبی عینک میفروشند
sepahangostar_co
20-05-2018, 10:43
طراحی سایت در اصفهان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید الان دیگه با 2 تومن قابل انجامه. شهرای دیگه رو نمی دونم.
شما می تونید یک سایت فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید و از این طریق کسب در آمد خوبی داشته باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.