PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرز تهیه و دستور پخت پوره سیب زمینی



abootalebkheshmati
17-04-2018, 16:02
مواد لازم پوره سیب زمینی


سیب زمینی
۴ عدد


شیر
¾ لیوان


کره
۱۰۰ گرم


جعفری
۱ قاشق سوپخوری


فلفل سیاه
به میزان لازم


نمک
به میزان لازم




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرز تهیه و دستور پخت

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم ، سپس آنها را می شوییم و خرد می کنیم. بهتر است سیب زمینی را با اندازه های درشت خرد کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را خرد کردیم با سه روش می توانیم آنها را بپزیم.
روش اول بخارپز کردن ، روش دوم آبپز کردن و روش سوم کباب کردن در فر است ، که به سلیقه و راحتی خود می توانید هر کدام از این روش های پخت را انتخاب کنید. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود.
پس از اینکه سیب زمینی ها را پختیم آنها را با گوشتکوب به خوبی له می کنیم ، سپس کره آب شده را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
پس از اینکه پوره سیب زمینی آماده شد جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را باید به صورت گرم سرو کنیم. با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پودر سیر یا پودر پیاز هم به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.
منبع : همدوره

امید رض
18-04-2018, 20:35
مواد لازم پوره سیب زمینی



سیب زمینی
۴ عدد



شیر
¾ لیوان


کره
۱۰۰ گرم



جعفری
۱ قاشق سوپخوری



فلفل سیاه
به میزان لازم


نمک
به میزان لازم



منبع : همدوره
شیر بدمزه نمیکنه ؟ مثلا کنار مرغ سوخاری یا میگو سوخاری یا سوسیس
پوزه سیب زمینی خوردم خوشمزس ولی شیر نمیدونستم توش میریختن:n03:جور درنمیاد

abootalebkheshmati
20-04-2018, 13:59
شیر بدمزه نمیکنه ؟ مثلا کنار مرغ سوخاری یا میگو سوخاری یا سوسیس
پوزه سیب زمینی خوردم خوشمزس ولی شیر نمیدونستم توش میریختن:n03:جور درنمیاد

بعضی ها خامه میزنن بعضی ها شیر
اگر خامه یا شیر نزنید که پوره به اون لطافت نمیرسه و مثل سیب زمینی آبپز سفت میشه

امید رض
20-04-2018, 17:44
بعضی ها خامه میزنن بعضی ها شیر
اگر خامه یا شیر نزنید که پوره به اون لطافت نمیرسه و مثل سیب زمینی آبپز سفت میشه
عزیز اصلش اینه که باپوست پخت بشه بعد باخود پوست له بشه کره فراوان که لطافتش براهمینه و فلفل ونمک وجعفری هم بهش اضافه بشه خوب مخلوط بشه حتی شبکه های خارجی اروپا وامریکا شبکه جهانی food networkهمینجوری پوره سیب زمینی درست میکنن .خامه یا شیر فاجعس سفیدی و عجیب میشه ..درهر صورت ممنون از مطلبتون

abootalebkheshmati
21-04-2018, 17:16
عزیز اصلش اینه که باپوست پخت بشه بعد باخود پوست له بشه کره فراوان که لطافتش براهمینه و فلفل ونمک وجعفری هم بهش اضافه بشه خوب مخلوط بشه حتی شبکه های خارجی اروپا وامریکا شبکه جهانی food networkهمینجوری پوره سیب زمینی درست میکنن .خامه یا شیر فاجعس سفیدی و عجیب میشه ..درهر صورت ممنون از مطلبتون


شما کمتر غذای خارجی رو می تونید پیدا کنید که ایرانی ها تغییرات داخلش نداده باشن
شما تست کردید با شیر؟

امید رض
21-04-2018, 19:42
شما کمتر غذای خارجی رو می تونید پیدا کنید که ایرانی ها تغییرات داخلش نداده باشن
شما تست کردید با شیر؟
نه اصلا مدل خارجی خوردیم خیلی بده دستکاری ها ...مثل اینه که خارجی ها تو قرمه سبزی سکنجبین بریزن . مگر سس مایونز بزنی که میشه الویه ...تسته خیلی چیزا عقلانی نیست مثل شکلات ماکارانی یاجگر سفید تو کله پاچه ..پوره مثل کره رو مربا میمونه ولی بااین موضوع که نه اون کره هست نه میخواد رو مربا قرار بگیره