ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست خرید سیستم (فقط قطعات اصلی داخل کیس) مناسب برای برنامه نویسی اندروید

Hadiir
17-04-2018, 07:21
سلام
من میخوام یک سیستم جدید بگیرم البته فقط قطعات اصلی داخل کیس چون سایر قطعات و دارم، بیشتر برای برنامه نویسی اندرویدو تست نرم افزارهای اندرویدی تحت اجرا بر روی ماشین مجازی میخوام،
باتوجه به امولاتور پیشنهادی و ملزم اندروید استودیو ، پردازنده و باید اینتل انتخاب کنم و سایر قطعات هم هماهنگ و سازگار باهم باشند
غیر از برنامه نویسی کار خاص دیگه ای و انجام نمیدم (در حد کارها و فعالیت های یک سیستم خانگی متوسط) زیاد هم نمیخوام هزینه کنم اما میخوم توی برنامه نویسی مشکلی نداشته باشم، درضمن خیلی وقته که به بازار قطعات کامپیوتر ی سر نزدم ممنون میشم معرفی قطعات همراه با قیمت حدودی باشه!
اولویت ها: سیستم ۶۴ بی تی باشه، ویندوز ۸.۱ و ۱۰ و رو هم ساپورت کنه، پردازنده حتما اینتل باشه و قابلیت راه اندازی ماشین مجازی یا ویرژوال ماشین و هم داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین،

renfield
17-04-2018, 07:33
رایزن ارزونه .. رایزن 2 هست 3 هم هست .

امير موسر
17-04-2018, 10:49
بودجتون نهایت چقدره ؟!

Hadiir
18-04-2018, 02:35
رایزن؟ سی پی یو باید اینتل باشه! بودجه نهایتا یک میلیون تومن، کارت گرافیک، دی وی دی رام، هارد دیسک، مونیتور، موس و کیبرد ، اسپیکر دارم

امير موسر
18-04-2018, 10:43
CPU : I3 6100
MAIN : ASROCK H110M-DVP
RAM : SILICON POWER 2133 4GB D4

حدوده 1.150.000 یا یکم کمتر میشه اینا ... سی پی یو 6100 با 7100 قیمتشون یکیه که خوب ارزش خرید 7100 رو بالاتر میبره ولی در این صورت باید حتما بایوس برد رو قبلش یا خودتون آپدیت کنید یا بدید براتون آپ کنن که به نظر من با توجه به دردسر و همچنین پرفورمنسه تقریبا یکسانشون ارزش دردسر نداره اگه خودتون نمیتونید آپ کنید همون 6100 رو بگیرید ...

پاور و کیس دارید ؟ اگر ندارید که باید برید سمت پنتیوم ...

Hadiir
20-04-2018, 01:57
پاور هم دارم (سه تا پاور دارم) (۲ دو تا کیس دارم با قطعات نسبتا قدیمی، یک کیس با پردازنده ای ام دی ، و دوتای دیگه هم اینتل)
یک کیس جدید دست دوم با این قطعات خریدم ده هزار تومن

Hadiir
20-04-2018, 02:30
پاور هم دارم (سه تا پاور دارم) (۲ دو تا کیس دارم با قطعات نسبتا قدیمی، یک کیس با پردازنده ای ام دی ، و دوتای دیگه هم اینتل)

Hadiir
21-04-2018, 15:35