مشاهده نسخه کامل
: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | نیمه نهایی
آخرین وضعیت کفش طلای اروپا؛ تنها یک معجزه می تواند مانع دستیابی مسی به کفش طلا شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی موفق شد در ال کلاسیکو گلزنی کند و با افزایش فاصله اش با صلاح حالا دیگر فاصله ای با کسب پنجمین کفش طلای پیاپی ندارد. جدول کفش طلای اروپا تا روز 7 می 2018 به شرح زیر است:
* چیرو ایموبیله به دلیل مصدومیت همسترینگ در هفته پیش رو قادر به بازی نخواهد بود اما احتمالا به بازی برابر اینتر در هفته آخر سری آ خواهد رسید.
Mohammad King
07-05-2018, 19:10
فروم چه بی صاحاب شده !!!
حالا خوبه قبلا مدیر بودی!!! این ..... جاش در تاپیک پایینه !
دوست من زیاد سخت نگیرید این مسائل رو
پست از طرف سینای عزیز هست ایشون تجربشون در مسائل مدیریتی بالاس و احترامشون هم واجب.
بنده هم اگر کل کلی میکنیم سر رفاقت قدیمی هست که با سینای عزیز داریم و برای شوخی و صحبت و استفاده از اطلاعات ایشون هست.
Abdolreza2012
07-05-2018, 21:42
شاید اونجا جاش بهتر باشه ولی اینجا گذاشتنش هم خیلی مورد نداره
زیاد سخت نگیرید
دوست من زیاد سخت نگیرید این مسائل رو
پست از طرف سینای عزیز هست ایشون تجربشون در مسائل مدیریتی بالاس و احترامشون هم واجب.
بنده هم اگر کل کلی میکنیم سر رفاقت قدیمی هست که با سینای عزیز داریم و برای شوخی و صحبت و استفاده از اطلاعات ایشون هست.
من سخت نگرفتم ولی تا جایی که یادم میاد ، قبلا نمی شد اینجور جاها نفس کشید !!! تا یه حرفی ، انتقادی و ... به تیم حریف میشد ( به ویژه بارسا ) کل پست حذف می شد و اخطار هم می گرفتیم ولی الان دیگه رسما ترول به تاپیک اصلی راه پیدا کرده
اصلاحات عربستان اینجام رخ داده انگار :n02:
من سخت نگرفتم ولی تا جایی که یادم میاد ، قبلا نمی شد اینجور جاها نفس کشید !!! تا یه حرفی ، انتقادی و ... به تیم حریف میشد ( به ویژه بارسا ) کل پست حذف می شد و اخطار هم می گرفتیم ولی الان دیگه رسما ترول به تاپیک اصلی راه پیدا کرده
اصلاحات عربستان اینجام رخ داده انگار :n02:
کلا جو انجمن نسبت به اون زمان متفاوت هست. منظورم هم فقط کم شدن میزان فعالیت نیست (قبلا بعد از هر بازی باید سختگیری شدید میشد وگرنه چون میزان فعالیت زیاد بود حتما یکی پیدا میشد که بحث رو به فحش و توهین و ... بکشونه).
الان یوزرهایی که هستن به نوعی فروم بازها هستن که در انجمن موندن و فعالیت می کنن و ظرفیت طنز و شوخی و اذیت کردن طرفداران سایر تیم ها و ... خیلی بیشتر هست بین کاربران نسبت به چند سال پیش (که روزانه جنجال های اساسی داشتیم). اکثر کاربرها همدیگه رو خوب می شناسن و رفاقت های طولانی مدت داریم در انجمن بین کاربران. برای همین سختگیری نمیشه چون برخورد بدی هم از سوی کاربران صورت نمیگیره نسبت به اینگونه فعالیت ها.
خلاصه اینکه دور همیم و خوش می گذره، نیازی به سخت گیری نیست وقتی مشکلی پیش نمیاد :n02:
albertxx
07-05-2018, 23:45
آره راست میگه مدیر محترم
قبلا بعد مسابقه میگفتی آقای مسی دایو کرده صبح که می اومدی فروم یه پیغام میداد مشترک گرامی به دلیل توهین دسترسی شما به بخش ورزش لغو شده و در صورت تکرار آی پی شما از کل سایت و فروم های ایرانی حذف خواهد شد ! :n10: ( بالای 99 درصد پست ها و بن شدگان هم از طرف سروش بود Ezel :n10: :n33:) لامصب صبح بیدار میشد حوصله نداشت می اومد یه 40 50 تا پست رو پاک میکرد یه 10 20 نفری هم قطع دسترسی و بن میکرد :n25::n33: )
الان مدیر سبز رنگ میاد میگه فرازمینی پنالتی رو زد سیاره خودشون یه 10 15 تا لایکم میخوره !
واقعا تا این حد آزادی بی سابقه بوده ! :n09:
kasra_khan2003
08-05-2018, 06:01
مسی موفق شد در ال کلاسیکو گلزنی کند و با افزایش فاصله اش با صلاح حالا دیگر فاصله ای با کسب پنجمین کفش طلای پیاپی ندارد.
پنجمین سال پیاپی؟
۴ سال گذشته مسی فقط یک بار برده.
به ترتیب:
سوارز و رونالدو مشترکاً
رونالدو
سوارز
مسی
(امسال هم احتمالا مسی).
آره راست میگه مدیر محترم
قبلا بعد مسابقه میگفتی آقای مسی دایو کرده صبح که می اومدی فروم یه پیغام میداد مشترک گرامی به دلیل توهین دسترسی شما به بخش ورزش لغو شده و در صورت تکرار آی پی شما از کل سایت و فروم های ایرانی حذف خواهد شد ! :n10: ( بالای 99 درصد پست ها و بن شدگان هم از طرف سروش بود Ezel :n10: :n33:) لامصب صبح بیدار میشد حوصله نداشت می اومد یه 40 50 تا پست رو پاک میکرد یه 10 20 نفری هم قطع دسترسی و بن میکرد :n25::n33: )
الان مدیر سبز رنگ میاد میگه فرازمینی پنالتی رو زد سیاره خودشون یه 10 15 تا لایکم میخوره !
واقعا تا این حد آزادی بی سابقه بوده ! :n09:
البته من اون بخش صبح بیدار شدن وبن وحذف در صبح ر تکذیب میکنم چون من معمولا اون زمونا ظهر ها بیدار میشدم :n09:
Masoud-2014
08-05-2018, 07:14
یک نکته خیلی تعجب برانگیز اینه که رئالی های محترم از همین الان خودشون و قهرمان چمپو میدونن ...
صلاح و لیورپول و دست کم نگیرید!
albertxx
08-05-2018, 09:13
البته من اون بخش صبح بیدار شدن وبن وحذف در صبح ر تکذیب میکنم چون من معمولا اون زمونا ظهر ها بیدار میشدم :n09:
مهم اصل نیت هست که اونم تایید کردی
وگرنه بقیه انحرافیه ! :n09:
یک نکته خیلی تعجب برانگیز اینه که رئالی های محترم از همین الان خودشون و قهرمان چمپو میدونن ...
دقیقا مشکلی که هست و میتونه باعث قهرمانی لیورپول بشه غرور کاذب رئالیاست
بازی برگشت با یووه هم کار دستشون داد ( اگرجه نبود راموس خیلی تاثیر داشت )
SA3EDLORD
08-05-2018, 10:24
همین حرفو راجع به بایرنم شنیدیم:n09:
Masoud-2014
08-05-2018, 10:47
همین حرفو راجع به بایرنم شنیدیم:n09:
خب رئال به فینال رسیده درست و تبریک ...
ولی درسته شنیدیم و نتیجه بنفع رئال شد ...
باز هم میشنویم ... ولی کدام قطعیت؟
اگر حتی احتمال بالا رو هم واسه رئال در نظر بگیریم باز هم احتمالی برای لیورپول هست ...
درضمن اگر رئال هم قهرمان اروپا بشه خب چکار کنیم دیگه شده ... نوش مردمانش و حقوق بگیرانش و ...
صد البته در مورد بارسا هم هنوز در تعجبم چطور تو اروپا اینطور سوتی داد اونم به کی رم اونم نتیجه 4-1 ...
باور کنید علی رغم تصرف کامل اسپانیا توسط کاتالانها هنوز هم گله داریم والا ...
من تهران بودم و دسترسی به سیستم نداشتم. رو گوشیم که حال نمیده
یه چیزی و من بگم. الان اکثر فوتبال دوستان کشور رعالی یا بارسایی هستن...حالا به هر دلیلی:n02:
ولی رعالی ها دیگه نوبرن خدایی بابا یه ذره منطق..رفت و برگشت چی کار کردین جلو بایرن؟ ما داریم از چند پنالتی صحبت میکنیم که همه چیز رو تغییر میداد. و این شما بودین که از لاک 11 نفره دفاعی در خانه باید خارج میشدین و فضا میدادین.هر انسان با منطقی اتفاقت غیر فوتبالی رو موثر میدونه در اون بازی 1 پنالتی حداقل در بازی رفت لوا و کارواخال تو هوا میخوان هد بزنن قشنگ با دو دست مهار میکنه و نمیزاره سر بزنه نمیدونم دقیقه چنده. قیلمشو دارم.بازی برگشت هند مارسلو که خودش اعتراف کرد. و دقیقه 20 قیچی کردنم 2 پای لوا توسط راموس فک کنم.نمیفهمم یه آدم فوتبالی چرا قبول نمیکنه که اینا میتونه جریان یه بازی و عوض کنه ؟؟ عجیبه واقعا
بعدش بیای به هاینکس تیکه بندازی ؟ همین آقا 1998 بعد از 30 سال:n02: برای شما سی ال آورد. تا قبل از این افتضاح یوفا 3 حضور در سی ال و 3 فینال که دوتاش قهرمانیه در کارنامه ش بود.ایشون با 68% پیروزی رکورد پیروزی در سی ال دستشه. بعد تو میای تیکه میندازی ؟ کی هستی ؟ و چیکار کردی ؟رعایت کنید.تمام دنیا اون شب بایرن و تحسین کردن.تازه بایرن نصفه.یعنی فقط اگر نویر بود داورم میبردیم. خود تونی کروس برگشته به هوملز گفته آقا ما گند زدیم ما هیچی نبودیم و شما برنده واقعی هستین بعد اینا میان از عملکرد حقیرانه تیمشون دفاع میکنن.یکیتون فقط گفت تبریک به بایرنی ها برای کلاس تیمتون. نمیتونین مثل اون شخص واقعیت و ببینین ؟ طرف از پست کیبرد یوپ هاینکس و به چالش میکشه :n02::n02:
من تهران بودم و دسترسی به سیستم نداشتم. رو گوشیم که حال نمیده
یه چیزی و من بگم. الان اکثر فوتبال دوستان کشور رعالی یا بارسایی هستن...حالا به هر دلیلی:n02:
ولی رعالی ها دیگه نوبرن خدایی بابا یه ذره منطق..رفت و برگشت چی کار کردین جلو بایرن؟ ما داریم از چند پنالتی صحبت میکنیم که همه چیز رو تغییر میداد. و این شما بودین که از لاک 11 نفره دفاعی در خانه باید خارج میشدین و فضا میدادین.هر انسان با منطقی اتفاقت غیر فوتبالی رو موثر میدونه در اون بازی 1 پنالتی حداقل در بازی رفت لوا و کارواخال تو هوا میخوان هد بزنن قشنگ با دو دست مهار میکنه و نمیزاره سر بزنه نمیدونم دقیقه چنده. قیلمشو دارم.بازی برگشت هند مارسلو که خودش اعتراف کرد. و دقیقه 20 قیچی کردنم 2 پای لوا توسط راموس فک کنم.نمیفهمم یه آدم فوتبالی چرا قبول نمیکنه که اینا میتونه جریان یه بازی و عوض کنه ؟؟ عجیبه واقعا
بعدش بیای به هاینکس تیکه بندازی ؟ همین آقا 1998 بعد از 30 سال:n02: برای شما سی ال آورد. تا قبل از این افتضاح یوفا 3 حضور در سی ال و 3 فینال که دوتاش قهرمانیه در کارنامه ش بود.ایشون با 68% پیروزی رکورد پیروزی در سی ال دستشه. بعد تو میای تیکه میندازی ؟ کی هستی ؟ و چیکار کردی ؟رعایت کنید.تمام دنیا اون شب بایرن و تحسین کردن.تازه بایرن نصفه.یعنی فقط اگر نویر بود داورم میبردیم. خود تونی کروس برگشته به هوملز گفته آقا ما گند زدیم ما هیچی نبودیم و شما برنده واقعی هستین بعد اینا میان از عملکرد حقیرانه تیمشون دفاع میکنن.یکیتون فقط گفت تبریک به بایرنی ها برای کلاس تیمتون. نمیتونین مثل اون شخص واقعیت و ببینین ؟ طرف از پست کیبرد یوپ هاینکس و به چالش میکشه :n02::n02:
برادر در مورد داوری ها و اینها که همگی صحبت کردن و من چیزی اضافه تر از همه ی دوستان رئالی و بارسایی و بایرنی و ... ندارم بگم ؛
اما قطع به یقین بدونید اون کسی که به آقای هاینکس بزرگ و عزیز تیکه بندازه یا خائن است یا بسیاااااار غافل و جرم وی محاربه و افساد فی الارض و بغی هست :n35:
برادر در مورد داوری ها و اینها که همگی صحبت کردن و من چیزی اضافه تر از همه ی دوستان رئالی و بارسایی و بایرنی و ... ندارم بگم ؛
اما قطع به یقین بدونید اون کسی که به آقای هاینکس بزرگ و عزیز تیکه بندازه یا خائن است یا بسیاااااار غافل و جرم وی محاربه و افساد فی الارض و بغی هست :n35:کنایه ی خنده داری بود!!
خیر دوست عزیز...حرف ما اینه دوستان اومدن گفتن طرف جو گیر شده و فک کرده کسیه.گفته من به اسپانیایی ها نباختم و وقتی نبودم بایرن به اسپانیایی ها باخته..اسم این قطعا جوگیری نیست.چون با رجوع به نتایج بایرن در سال ۲۰۱۲ و نیمه نهایی مقابل رعال که اگر کسی جز ماریو گومز مهاجم بایرن بود ۹۰% بایرن در وقتهای قانونی پیروز میدان بود.حالا نمیخوام از داوری و پنالتی که با برخورد توپ به دست آلابا صحبت کنم.که اگر اون پنالتی بود هند مارسلو سه تا پنالتی بود.سال 2013 که بارسا رو به اون شکل حذف کرد.حالا پیدا کنید شخص جوگیر را!
اصلا نتایج بایرن در اون دو فصل همه چیز و مشخص میکنه.2013 که در دو مرحله ی یک چهارم و نیمه نهایی جمعا 4بر صفر یووه و 7 بر صفر بارسا شکست داد.خیلیه به خدا.چهار بازی کلین شیت در بالاترین سطح فوتبال دنیا.بایرن 2013 ژانر وحشت فوتبال اروپا بود.سالی که دو تیم آلمانی دو تیم اسپانیایی رو حذف کردن.
(آمادگی این دو تیم قطعا در قهرمانی آلمان در جام جهانی موثر بود)
ما انتظار نداریم به زور همه این پیرمرد 73 ساله رو دوست داشته باشن،ولی انتظار داریم به دور از منطق و واقعیات صحبت نکنن..همین [emoji255]
Sent from my Nokia6 TA-1021 using Tapatalk
آغاز تحقیقات یوفا در مورد پرونده جیجی بوفون
یوفا قصد دارد اتفاقات پایان دیدار رئال مادرید و یوونتوس در لیگ قهرمانان با محوریت جان لوییجی بوفون را مورد بررسی قرار دهد.
در دیدار برگشت 2 تیم رئال مادرید و یوونتوس در لیگ قهرمانان در برنابئو، مایکل اولیور داور انگلیسی در دقایق پایانی پنالتی مشکوکی علیه بیانکونری اعلام کرده که در نهایت منجر به حذف این تیم شد.
Buffon hit with UEFA charges after Madrid fury
kasra_khan2003
12-05-2018, 15:55
تاپیک فینال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.