مشاهده نسخه کامل
: خواب راحت
سلام
پنجره های خانه ما دو جداره است. من آدم حساسی هستم به صدا و بیدار میشم اگر صدا بیاد. کوچکترین صدا. متاسفانه سگ های ولگرد هستن در محله ما! ایران نیستم!
اینها به سگ احترام میزارن کسی کاری انجام نمیده رفتم دنبالش گفتن عادت باید بکنی!
چطور میشه خواب رو عمیق ورد؟ همه راهها رو امتحان کردم نشده کسی تجربه ای داشته
دارو هم عوارض داره ولی شاید مجبور باشم بخورم
کمک کنید دوستان
سلام
پنجره های خانه ما دو جداره است. من آدم حساسی هستم به صدا و بیدار میشم اگر صدا بیاد. کوچکترین صدا. متاسفانه سگ های ولگرد هستن در محله ما! ایران نیستم!
اینها به سگ احترام میزارن کسی کاری انجام نمیده رفتم دنبالش گفتن عادت باید بکنی!
چطور میشه خواب رو عمیق ورد؟ همه راهها رو امتحان کردم نشده کسی تجربه ای داشته
دارو هم عوارض داره ولی شاید مجبور باشم بخورم
کمک کنید دوستان
خیلی حساس:n02: من برعکس شما
از عایق گوش استفاده کنید برا افراد حساس طراحی شده که باید استاندارد باشه یا عایق صدا برروی در وپنجره اصلا نباید به دوجداربودن پنجره تکیه کنید شیشه باید ضد گلوله عمل کنه
عایق گوش در برابر صدا موقع خواب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عایق پنجره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
>.......
از دارو هم به هیچ عنوان استفاده نکنید برا خواب
renfield
11-04-2018, 09:17
سگ بدبخت از رو گرسنگی زوزه میکشه .. ترکیه هستی ؟ اونجا که برا سگ احترام بیشتر قاءل هستند .. من خودم استانبول بودم یه سگه ولگرد تصادف کرد بردنش کلینیک فرداش هم اونجا بود ..
سگ ولگرد به ندرت حمله میکنه . حتی اگه هار باشه .. تو اخبار بخونی فقط تو جاهای جنوب تهران مثل شهریار که اذیت میکنند و سنگ میزنند این اتفاق میفته
اگه خوب خارج کشور هستی زنگ بزن بیان ببرنشون
سگ بدبخت از رو گرسنگی زوزه میکشه .. ترکیه هستی ؟ اونجا که برا سگ احترام بیشتر قاءل هستند .. من خودم استانبول بودم یه سگه ولگرد تصادف کرد بردنش کلینیک فرداش هم اونجا بود ..
سگ ولگرد به ندرت حمله میکنه . حتی اگه هار باشه .. تو اخبار بخونی فقط تو جاهای جنوب تهران مثل شهریار که اذیت میکنند و سنگ میزنند این اتفاق میفته
اگه خوب خارج کشور هستی زنگ بزن بیان ببرنشون
اتفاقا نیومدن
به همه جا کفتم
چه گرسنه ای
عوضی ها بهتر از خود مردم میخورند
شکر کنن کسایی که خواب عمیق دارن!
خیلی حساس:n02: من برعکس شما
از عایق گوش استفاده کنید برا افراد حساس طراحی شده که باید استاندارد باشه یا عایق صدا برروی در وپنجره اصلا نباید به دوجداربودن پنجره تکیه کنید شیشه باید ضد گلوله عمل کنه
عایق گوش در برابر صدا موقع خواب
عایق پنجره
>.......
از دارو هم به هیچ عنوان استفاده نکنید برا خواب
همچنین فقط عایق نیست موندم لای درز پنجره ها رو چه کنم!
البته یکم هم شرطی شده لامصب مغز من !!! یه جوری دستور میده انگار به مغزم که پا شو الان سگ میاد یا صدا میکنه
طبقه 6 هستیما ولی بد مصب عوضی ها
brad pitt
14-04-2018, 10:15
عزیز ملاتونین داروخانه داره و برای تنظیم خواب هست
2 عدد قبل خواب بخور هر شب سره یک تایم و بعد خوابت تنظیم میشه
مکمل هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.