ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارزونترین داروی ضد افسردگی

راشبل
04-04-2018, 18:18
سلام روانپزشک به من داروی فلوکسامین داده که ورقی 10 هزار تومنه ایرانیش...که 5 روزه تموم میشه...میشه ماهی 60 هزار تومن پول قرصم ..قبلا بیمه سلامت 40 هزارتومنشو پوشش میداد ولی الان دیگه بیمه سلامت لغو شده و من باید ماهی 60 هزار تومن پول قرص بدم که چون خودم درآمدی ندارم و از توان پدرم هم خارجه..

می خواستم بدونم ارزونترین قرص ضد افسردگی که ماهی زیر 5 هزار تومن تموم شه چیه؟به روانپزشک بگم اونو برام بنویسه

shangil
04-04-2018, 23:05
به روانشناس بگی اون رو بنویسه!!؟
ببین مملکت به چه بدبختی انداختن گه مریض به خاطر چند هزار تومان به دکتر میگه فلان دارو رو بنویس
دوست عزیز حق داری البته شما

روانپریش
05-04-2018, 00:35
داروی ضد افسردگی ارزون که اون اثر مثبت رو نداره روی شما دوست عزیز

B3NYAMIN
05-04-2018, 09:30
من سیتالوپرام 20 مصرف میکنم. علاوه بر درمان افسردگی، روابط اجتماعیمم خوب شده.

راشبل
05-04-2018, 10:40
من سیتالوپرام 20 مصرف میکنم. علاوه بر درمان افسردگی، روابط اجتماعیمم خوب شده.

سیتالوپرام ورقی چنده؟:n40:

B3NYAMIN
05-04-2018, 12:49
سیتالوپرام ورقی چنده؟:n40:
یه ورق 10 تایی فک کنم چیزی حدود 8 تومن یا کمتر در بیاد

رومنس
05-04-2018, 17:41
سلام روانپزشک به من داروی فلوکسامین داده که ورقی 10 هزار تومنه ایرانیش...که 5 روزه تموم میشه...میشه ماهی 60 هزار تومن پول قرصم ..قبلا بیمه سلامت 40 هزارتومنشو پوشش میداد ولی الان دیگه بیمه سلامت لغو شده و من باید ماهی 60 هزار تومن پول قرص بدم که چون خودم درآمدی ندارم و از توان پدرم هم خارجه..

می خواستم بدونم ارزونترین قرص ضد افسردگی که ماهی زیر 5 هزار تومن تموم شه چیه؟به روانپزشک بگم اونو برام بنویسه

سلام
طبق تجربه شخصی من، شما به هیچ وجه قرص فلووکسامین رو قطع یا عوض نکن. عوارض وحشتناکی رو تجربه می کنی. من قبلا مصرف می کردم پزشک طی دوره ای دو ماهه کم و جایگزین کرد کارم به بیمارستان کشید.

من فرصت ندارم توضیح بدم. خیلی کم سر می زنم وقتم پره ولی این کار رو نکن. پیامم رو رپلی کن سر زدم جواب می دم بهتون.

راشبل
05-04-2018, 18:12
سلام
طبق تجربه شخصی من، شما به هیچ وجه قرص فلووکسامین رو قطع یا عوض نکن. عوارض وحشتناکی رو تجربه می کنی. من قبلا مصرف می کردم پزشک طی دوره ای دو ماهه کم و جایگزین کرد کارم به بیمارستان کشید.

من فرصت ندارم توضیح بدم. خیلی کم سر می زنم وقتم پره ولی این کار رو نکن. پیامم رو رپلی کن سر زدم جواب می دم بهتون.

مرسی از راهنماییتون..پس همین قرص رو ادامه میدم...ولی مجبورم ایندفعه دفترچه بیمه تامین اجتماعی 1 نفرو قرض بگیرم بگم تو اون قرص رو بنویسه که هزینه کمرشکن این قرص کم بشه

ZeroNetizen
05-04-2018, 21:24

کی گفته بیمه سلامت لغو شده؟
اگر شما قبلا بیمه سلامت داشتید و مهلتش گذشته میتونید دفترچه خودتون رو همچنان تمدید کنید، فقط تنها نکته اینه که ثبت نام جدید انجام نمیدن
یعنی اگر تا الان بیمه سلامت نداشتیم شما باید بیمه ایرانیان بشید که سالیانه 240 هزارتومن هست (امیدوارم در حد وسعتون باشه)
در هر صورت تغییر دارو به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه وشما باید با نظر پزشک عمل کنید

Mohammad Hosseyn
05-04-2018, 22:52

فکر میکنم سرترالین از شرکت عبیدی ارزونترین دارو تو این دسته باشه.
ولی بهتر شما خودتون به پزشکتون اطلاع بدید که داروی کم هزینه تر رو براتون اول درنظر بگیره و ببینید اون چی میگه. شاید مثلا سرترالین رو برای شما مناسب ندونه.
خودسرانه هم دارو مصرف نکنید یا قطع نکنید در این موارد.

iranch
06-04-2018, 03:01
درود
من تقریبا چنین مشکلی دارم
باید برم دکتر اعصاب و روان منتها دفترچه ندارم و دکتری که می رفتم مطب خصوصی بوده و ویزیتش 50 هزار تومن هست..
جالب اینجاست دکتر میگه مشکلت چیه میگمش درد من بی پولی و بیکاری هست - بنده خدا چیزی نداره بگه . میگه فلوکستین رو بخور چند ماه دیگه بیا
هر چند من ندارم که هر دو ماه یکبار برم . از رو نسخه میرم داروخانه و دارو رو مجددا میگیرم و چند ماه یکبار میرم پیشش

ZeroNetizen
06-04-2018, 13:58
درود
من تقریبا چنین مشکلی دارم
باید برم دکتر اعصاب و روان منتها دفترچه ندارم و دکتری که می رفتم مطب خصوصی بوده و ویزیتش 50 هزار تومن هست..
جالب اینجاست دکتر میگه مشکلت چیه میگمش درد من بی پولی و بیکاری هست - بنده خدا چیزی نداره بگه . میگه فلوکستین رو بخور چند ماه دیگه بیا
هر چند من ندارم که هر دو ماه یکبار برم . از رو نسخه میرم داروخانه و دارو رو مجددا میگیرم و چند ماه یکبار میرم پیشش

سلام
اگر پزشک شما توی بیمارستان یا درمانگاه دولتی هم ویزیت میکنه برید اونجا تا هزنیه هاتون کمتر بشه
بیمه هم خیلی خوبه برای این موارد (چه مال خودتون یا اینکه استفاده از بیمه شخص دیگه اگر امکانش هست)
نکته سوم اینکه در کنار دارو از ورزش و تفریح (حتی پیاده روی و دویدن و رفتن به بوستان ها و پارک ها که هیچ هزینه ای نداره) استفاده کنید
در فضای مجازی هم وارد کانال ها و شبکه ها و سایت هاییی که اخبار ناامید کننده و نظرات منفی دارند نشید
فیلم ها و سریال های کمدی تماشا کنید و فیلم های ناراحت کنند و ترسناک تماشا نکنید
و در کل روحیه خودتون رو شاد نگه دارید
با آرزوی سلامتی برای همه :n16: