ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد باکس های هارد 3.5 اینچی؟

amirpcp30
16-03-2018, 19:40
سلام دوستان
من به دلیل اینکه اعتماد بیشتری به هارد های اینترنال 3.5 دارم ، اینترنال خریداری می کنم و بعد داخل باکس میزارم
قبلا دو دفعه باکس seagate backup plus خریدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداروشکر خیلی خوب بودن و هیچ مشکلی هم نداشتم ، مزایایی هم که داره از نظر من ، مثل وسترن ها رمزنگاری نمیکنن که بعدا هارد نیاز به فرمت داشته باشه ، فقط زمانی روشن میشن که کابل usb متصل شه (اگه همینطور به برق باشه روشن نمیشه)
اما متاسفانه این مورد رو ندیدم داخل سایت ها موجود داشته باشن ، به نظرتون چه نوع باکس هاردی مناسبه؟ (روی عمر هارد حساس هستم که اداپتور باکس هم ریپل کمی داشته باشه)
عموما برند orico رو موجود دارند اما متاسفانه نمیدونم این برند در چه سطحی هست
راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
با سپاس

Angel4
16-03-2018, 20:06
سلام - من به خاطر داشتن آرشیو کاملی از فیلم و سریال و بازی کلا هارد زیاد می خرم.

به هیچ عنوان توصیه نمی کنم که این کار رو بکنید و از باکس هارد استفاده کنید. متاسفانه برند های موجود در ایران واقعا غیر استاندارد و افتضاح هستند. اون موقع که به این هارد های تقلبی و ریجکتی و شرکتی گیر داده بودن و از بازار جمع می کردن تمام این زباله ها هم به همراهشون جمع می شد.

روی هارد لتنسی می اندازن که همونطور خودتون می دونید هیچ جوری نمیشه درستش کرد.

فرصت ندارم بیشتر بنویسم فعلا تا همینجا. اگر فرصت کردم کامل می کنم.
موفق باشید

amirpcp30
18-03-2018, 22:35
سلام - من به خاطر داشتن آرشیو کاملی از فیلم و سریال و بازی کلا هارد زیاد می خرم.

به هیچ عنوان توصیه نمی کنم که این کار رو بکنید و از باکس هارد استفاده کنید. متاسفانه برند های موجود در ایران واقعا غیر استاندارد و افتضاح هستند. اون موقع که به این هارد های تقلبی و ریجکتی و شرکتی گیر داده بودن و از بازار جمع می کردن تمام این زباله ها هم به همراهشون جمع می شد.

روی هارد لتنسی می اندازن که همونطور خودتون می دونید هیچ جوری نمیشه درستش کرد.

فرصت ندارم بیشتر بنویسم فعلا تا همینجا. اگر فرصت کردم کامل می کنم.
موفق باشید
سلام
دقیقا سوال من هم همین هست که چه باکسی رو خریداری کنم ، تنها برندی که دیدم چند تا باکس زده باشه و البته هارد اکسترنال (که مطمعنن هارد داخلشون از شرکتای دیگس) همین orico بود که نمیدونم تا چه حد قابل اطمینانه

Angel4
18-03-2018, 23:06
سلام
دقیقا سوال من هم همین هست که چه باکسی رو خریداری کنم ، تنها برندی که دیدم چند تا باکس زده باشه و البته هارد اکسترنال (که مطمعنن هارد داخلشون از شرکتای دیگس) همین orico بود که نمیدونم تا چه حد قابل اطمینانه

نه من از این مارک استفاده کردم، اصلا مورد تایید من نیست. تنها دلیل هم ایجاد بدسکتور و لتنسی روی هارد هست. متاسفانه برد بسیار کیفیت پایینی دارن و سیستم برق رسانی مناسبی برای هارد ندارن. یه 2 ترا من از بین رفت.

dione
07-06-2019, 14:43
فرق باکس با این چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])