ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این زنبوک زنبوک UX490UA می کردین این بود ؟؟؟؟:(((

radarz
28-02-2018, 15:12
با سلام

بنده با کلی ذوق و شوق و دیدن تبلیغات رنگاوارنگ زنبوک های ایسوس رفتم مدل UX490UA رو خریدم 5700 بعد از 3 روز کار کردن گفتم ویندوزشو ی اپدیت بکنیم وقتی اپدیت تموم شد و سیستم ریست شد دیگه روشن نشد هر چی پاور رو زدیم انگار نه انگار اداپتور هم که تست کردم سالم بود //// اصلا طوری خورده تو ذوقم که اگر شرکت ایسوس تو ایران بود الان سر درشو گل می گرفتم !!! زنگ زدم پشتیبانی مثلاً یکپارچشون میگن بیارید بررسی کنیم /// بررسی شما رو میخوام چیکار اخه :n41::n24::n13: الانم که رفتم میگن فرم ور جدیدش هنوز نیومده دست به اپدیت های ویندوز نزنید /// اینو قبل خرید بگین میخواستم اولش سورفیس بخرم فروشنده زد تو سر مال گفت برگشتیش زیاده /// ابنم که برگشت خورده ///

radarz
04-03-2018, 18:33
سلام مجدد

امروز از نمایندگی زنگ زدن میگن مادربورد سوخته !!! :n04: بهشون میگم 5 روز خریدم تعویضش کنید میگن تعویض نداره :n05: در ضمن باید یکی 2 ماه صبر کنی تا مادربورد از شرکت ایسوس ارسال کنن :n23: چی باید به این جماعت گفت ، دلشون خوشه گارانتی یکپارچه هم گذاشتن :n22:خدا ازون فروشنده که با چرب زبونی مشتری رو فریب میده نگذره :n37:

MCSE MAN
07-03-2018, 07:28
منم 3-4 ماه پیش که میخواستم لپ تاپ بخرم، این مدل تو ذهنم بود ولی در نهایت تصمیم گرفتم مقداری بیشتر خرج کنم و HP specter x360 بگیرم
این مشکلات ممکنه پیش بیاد ولی این گارانتی هست که باید درست سرویس بده

radarz
08-03-2018, 08:20
منم 3-4 ماه پیش که میخواستم لپ تاپ بخرم، این مدل تو ذهنم بود ولی در نهایت تصمیم گرفتم مقداری بیشتر خرج کنم و HP specter x360 بگیرم
این مشکلات ممکنه پیش بیاد ولی این گارانتی هست که باید درست سرویس بده

من با کلی پرس و جو تونستم برم صنف کامپیوتر تهران و موضوع رو دارن بررسی میکنن تا روز دوشنبه که کمیسیون میزارن !!! گفتن مبلغ رو بهم برمی گردونن ( البته وقتی دیدن کی منو پاس داده اونجا ) !!! گارانتی حتی به من نگفت چرا مادربورد سوخته و دقیقاً کدوم قسمتش !!! :n35: