ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شنیدن شدن صدای نویز بوق مانندی هنگام تغییر نور صفحه لپتاپ

Mt.Shadow
22-02-2018, 15:32
سلام خدمت همه دوستان
جدیدا لپتاپم یه مشکلی پیدا کرده وقتی روشن میکنمش تا چند دیقه یه صدای سوت خیلی ضعیفی به گوش میرسه (مشابه صدای شارژر های موبایل که بعضی وقت ها یه صدای نویزی دارن) یکم بلندتر ازون صدا بعد وقتی این صدا میاد یکم نور صفحه رو کم زیاد میکنم صدا تغییر میکنه و کم میکنمش صدا قط میشه شارژ رو میکنم صدا تغییر میکنه باز کلا چیز عجیبیه.

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟

مدل لپتاپ هم Hp4540s

محمد7966
22-02-2018, 16:30
سلام خدمت همه دوستان
جدیدا لپتاپم یه مشکلی پیدا کرده وقتی روشن میکنمش تا چند دیقه یه صدای سوت خیلی ضعیفی به گوش میرسه (مشابه صدای شارژر های موبایل که بعضی وقت ها یه صدای نویزی دارن) یکم بلندتر ازون صدا بعد وقتی این صدا میاد یکم نور صفحه رو کم زیاد میکنم صدا تغییر میکنه و کم میکنمش صدا قط میشه شارژ رو میکنم صدا تغییر میکنه باز کلا چیز عجیبیه.

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟

مدل لپتاپ هم Hp4540s

سلام

فقط تو حین کم و زیاد کردن نور مانیتور این صدا میاد؟

اگر اینطور باشه چون کم و زیاد کردن نور مانیتور از باطری انرژی میگیره،ممکنه مشکل از باطری باشه

باطری رو در بیارید و مستقیم بدون باطری لبتاب رو به برق وصل کنید ببینید باز این صدا هست یا نه

Mt.Shadow
22-02-2018, 19:26
سلام

اگر اینطور باشه چون کم و زیاد کردن نور مانیتور از باطری انرژی میگیره،ممکنه مشکل از باطری باشه

باطری رو در بیارید و مستقیم بدون باطری لبتاب رو به برق وصل کنید ببینید باز این صدا هست یا نه

الان ری استارت کردم صدا نیومد.

همیشگی نیست من لپتاپم صب روشن میشه تا آخر شب روشنه.

بیشتر مواقع اول صب که روشن میکنم اینجوریه همیشه هم وصله شارژر.

حالا فردا صب دوباره تست میکنم به محض روشن کردن باتری رو درمیارم ببینم چی میشه.

masood.ashoori789
23-02-2018, 01:29
درود ، هر وقت صدا اومد ، حاشیه پایین قاب lcd رو گوش بدید ببینید از اونجاست . احتمالا صدای های ولتاژ بک لایت هست ، مشکل خاصی نیست ، کار خاصی هم نیاز نیست انجام بدید ، از کارکرد زیادشه .
اما اگر صدا از خود بدنه دستگاه هست نیاز به بررسی بیشتر داره

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Mt.Shadow
23-02-2018, 22:50
سلام

وقتی این صدا میمود باتری رو خارج کردم هیچ فرقی نکرد !

درود ، هر وقت صدا اومد ، حاشیه پایین قاب lcd رو گوش بدید ببینید از اونجاست . احتمالا صدای های ولتاژ بک لایت هست ، مشکل خاصی نیست ، کار خاصی هم نیاز نیست انجام بدید ، از کارکرد زیادشه .
اما اگر صدا از خود بدنه دستگاه هست نیاز به بررسی بیشتر داره

بله صدا دقیقا از پشت ال سی دی میاد

masood.ashoori789
24-02-2018, 02:28
نیاز به انجام کار خاصی نیست فعلا ، چند وقت دیگه میسوزه که باید برای تعویضش اقدام کنید ، تعمیر نمیشه چون قطعه عمرش رو کرده ، برقرار باشید

ویرایش: شاید حالا حالا ها نسوخت ، فکر نکنید بهش :)

Mt.Shadow
24-02-2018, 10:23
نیاز به انجام کار خاصی نیست فعلا ، چند وقت دیگه میسوزه که باید برای تعویضش اقدام کنید ، تعمیر نمیشه چون قطعه عمرش رو کرده ، برقرار باشید

ویرایش: شاید حالا حالا ها نسوخت ، فکر نکنید بهش :)

چقد هزینه داره اون قطعه ؟ اسمش دقیق چیه ؟

masood.ashoori789
25-02-2018, 17:19
قیمت زیادی نداره، زیر پنجاه تومن

های ولتاژ بک لایت

این شکلیه تقریبا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]