PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوختن مین بورد تلویزیون ال جی و زیر بار نرفتن گارانتی تکنوسرویس

infinite.tr
12-02-2018, 14:21
سلام دوستان میخام مشکلی که برام پیش اومده رو براتون بازگویی کنم تا شما دچارش نشید،
6 ماه قبل تلویزیون LG با گارانتی 18 ماهه تکنو سرویس خریدیم حالا مین بوردش سوخته و تلویزیون روشن نمیشه، به نمایندگی گارانتی تکنوسرویس بردمش با دفتر گارانتی تماس گرفتند اول ازشون مشکل تلویزیون رو پرسید که مین بوردش سوخته بعد شماره کارت گارانتی رو خواستند بلافاصله اعلام کردند که این کارت گارانتی ثبت نشده و از انجام تعهدات شانه خالی کردن در صورتیکه نصب و راه اندازی توسط نمایندگی تکنوسرویس انجام شده مهر و امضا شده بیشتر از یک سال هم از مدت اعتبار گارانتی باقیمونده،
از شرکتهای گارانتی معتبر خرید کنید تا مثل من گرفتار نشید و پولتون بابت گارانتی هدر نره

radarz
24-03-2018, 18:09
والا خدا اون روزی رو نیاره که این بلا رو سرم بیارن !! صنفشونو بهم میزنم شما هم برو تو صنف پیش رییس و مدیرشون اونا برات بررسی میکنن /// من ی لپ تاپ 6 م تومنی گرفتم 5 روزه سوخت گفتن تعویض نداریم کل صنف و اصناف رو بهم زدم :n26: هم پولمو گرفتم هم معذرت خواهی کردن ...

!As@d
27-04-2018, 22:40
برو تعزیرات شکایت کن...

hamidjj
28-10-2018, 22:37
اصلا ناراحت نباش هم توی تعزیرات ازشون شکایت کن هم صنف یکم حوصله کنی همه چی حل میشه

amir_t6262
29-10-2018, 10:29
سلام دوستان میخام مشکلی که برام پیش اومده رو براتون بازگویی کنم تا شما دچارش نشید،
6 ماه قبل تلویزیون LG با گارانتی 18 ماهه تکنو سرویس خریدیم حالا مین بوردش سوخته و تلویزیون روشن نمیشه، به نمایندگی گارانتی تکنوسرویس بردمش با دفتر گارانتی تماس گرفتند اول ازشون مشکل تلویزیون رو پرسید که مین بوردش سوخته بعد شماره کارت گارانتی رو خواستند بلافاصله اعلام کردند که این کارت گارانتی ثبت نشده و از انجام تعهدات شانه خالی کردن در صورتیکه نصب و راه اندازی توسط نمایندگی تکنوسرویس انجام شده مهر و امضا شده بیشتر از یک سال هم از مدت اعتبار گارانتی باقیمونده،
از شرکتهای گارانتی معتبر خرید کنید تا مثل من گرفتار نشید و پولتون بابت گارانتی هدر نره

نمایندگی تلویزیونهای LG که گلدیرانه. هر شرکت دیگه ای ادعای گارانتی آن را کنه، دروغ گفته

MMDFullHD
31-10-2018, 19:16
نمایندگی تلویزیونهای LG که گلدیرانه. هر شرکت دیگه ای ادعای گارانتی آن را کنه، دروغ گفته

اقا خیلی ما مخلصیمم بخدا چندین ساله داریم فیلم هارو اگه زیرنویستون باشه میبینم واقعا عالی و با دقت و فوق العاده هستید!
اصلا خدایش ایدی رو دیدم اولش باورم نشد فک کردم اون امیر طهماسبی ک زیرنویساشو میبینم و میخونیم نیستین!
قصدم از ریپلی رو شما این بود یه تشکر کامل و خسته نباشید کلی بگم بهتون و خوشحال شدم اصلا دیدم اینجا فعالیت دارید!

دقیقا درست فرموندن نمایندگی تلویزون های ال جی گلدیران هست
حتما ازین گارانتی سه هزار تومنیا خریدی تلویزیونو که از بانه میارن و فقط برچسب میچسبونن روش هست!
من یه oled داشتم مدل ۲۰۱۶ الجی ۵۵ اینچ 4k کانال یک اینقد روش مونده بود لوگو کانال یک روش سوخته بود ! یعنی تو رنگ ابی شدیدا سیاهی خود کانال یک ادمو ازار میداد
تماس گرفتم با گلدیران فقط ۶۰۰ تومن گرفتش با مدل ۲۰۱۸ تعویضش کردن!
شما شکایت بزن به تعزیزات پیگری کنید اگه مشکل از گارانتی کننده نباشه حتما وارد کننده و فروشنده دستشون تو کار هست که اینکارو کردن راحت این حرکت رو زدن!

hamid3369
01-11-2018, 09:44
گارانتی معتبر باستی خرید میکردید

amir_t6262
01-11-2018, 18:30
اقا خیلی ما مخلصیمم بخدا چندین ساله داریم فیلم هارو اگه زیرنویستون باشه میبینم واقعا عالی و با دقت و فوق العاده هستید!
اصلا خدایش ایدی رو دیدم اولش باورم نشد فک کردم اون امیر طهماسبی ک زیرنویساشو میبینم و میخونیم نیستین!
قصدم از ریپلی رو شما این بود یه تشکر کامل و خسته نباشید کلی بگم بهتون و خوشحال شدم اصلا دیدم اینجا فعالیت دارید!

:n16:

سلام و ممنون از شما.
البته من 10 سالی است که در این فروم هستم و عضویتم در این فروم تقریبا همزمان با شروع کار ترجمه م بوده.