مشاهده نسخه کامل
: فعال نبودن گرافیک
Mohammad. 321m
11-02-2018, 12:21
سلام من کامپیوترم خراب شده بود بعد از اینکه از خدمات کامپیوتری گرفتم یه گرافیکnvidiaنصب کرده اما الان گرافیم کار نمیکنه یعنی بازی اجرا نمیشه میگه گرافیک شما فعال نیست منم یه سرچی کردم یه سی دی داده بود که درایور ها توش بود باید نصبش کنم اما من دیوی دی رایترم خرابه حالا چی کار کنم؟
از برنامه درایو پک سولوشن استفاده کن ---درایو گرافیک رو دانلود کن --- دی وی دی رایتر اکسترنال پیدا کن این همه راه حل ....
Mohammad. 321m
13-02-2018, 08:40
گرافیکو دانلود کردم نصب نشد بعد از منیج داریورشو لغو نصب کردم بعد ریست کردم اما اتوماتیک باز نصب نکرد داشت نصب میکرد اما اخرش نشد
از برنامه درایو پک سولوشن استفاده کن ---درایو گرافیک رو دانلود کن --- دی وی دی رایتر اکسترنال پیدا کن این همه راه حل ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
درایور پک ک رو دی وی دی جا نمیشه!!!!!
سلام. همونطور ک دوستان گفت میتونی درایور پک سولیشن دانلود کنی و مشکلت حل شه ولی فقط یرای یک درایور گرافیک نیاز ب دانلود این برنامه ک حجم زیادی هم داره نیست. البته اینم بگم ک نیاز ب رایت کردن نیست و میتونی این برنامه رو از رو سیستم اجرا کنی.
من نظرم اینه ک مشخصات گرافیک رو بگیری و از سایت سازندش یا سایت های ایرانی دانلود کنی که حجمش کمتره .
Mohammad. 321m
15-02-2018, 11:04
سلام اول بگم که دی وی دی رایتر ندارم بعد من اطلاعات گرافیکمو از کجا بیارم وقتی به dxdiag میرم هیچی ننوشته دو تا درایور هستش کدومشه GeForceیاGrapihcs draiver هستش که دومی اصلا توی دیوایس منیحر میست اما توی کنتر پنل قسمت حذف نصب هستش بعد یه برنامه در کنترل پنل ایجاد شده ب نام نویدیا کنترل پنل که می خوام باز کنم ارور میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.