ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با اینکه سیم کارت جدید تو گوشی می زارم، تلگرام شماره سیم کارت قبلی رو نشون می ده؟ اس ام اس هم با سیم کارت قبلی فرستاده میشه؟!

Nostophobia
22-01-2018, 15:56
سلام

من سیم کارت قبلی و قدیمی رو از گوشی خارج کردم و سیم کارت جدید رو داخل گوشی گذاشتم. اما وقتی تلگرام رو باز می کنم شماره سیم کارت قبلی رو زیر عکس و نام کاربری پروفایلم نشون می ده و یا وقتی اس ام اس به کسی می زنم طرف مقابل مقابل اس ام اس رو با شماره قبلی و سیم کارت قدیم دریافت می کنه. چطوری این مشکل رو حل کنم؟ بیشتر اوقات سیم کارت قدیمی داخل گوشی هست ولی بعضی مواقع می خواهم سیم کارت جدید رو بزارم و استفاده کنم ولی نمی خواهم شماره سیم کارت قبلی و قدیمی در تلگرام یا واتس آپ نمایش داده بشه یا اس ام اس که می زنم با شماره جدید فرستاده بشه و شماره سیم کارت قدیمی و اصلی رو نشون نده.
هر دو سیم کارتم ایرانسل هست. گوشی اندرویدی هست.

ممنون

shaahani
22-01-2018, 23:04
شما با شماره جدید باید یک اکانت جدید در تلگرام بسازید و از اون استفاده کنید .
اکانت قبلی رو هم میتونید به کلی پاک کنید و یا خیر از هر دو استفاده کنید .

چگونه در آپدیت جدید تلگرام چند اکانت همزمان داشته باشیم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Nostophobia
23-01-2018, 14:59
شما با شماره جدید باید یک اکانت جدید در تلگرام بسازید و از اون استفاده کنید .
اکانت قبلی رو هم میتونید به کلی پاک کنید و یا خیر از هر دو استفاده کنید .

چگونه در آپدیت جدید تلگرام چند اکانت همزمان داشته باشیم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد SMS چطور؟ وقتی سیم کارت جدید رو تو گوشی میزارم و به یک گوشی دیگه SMS می فرستم با شماره سیم کارت قبلی فرستاده میشه؟! در حالیکه سیم کارت قبلی خارج از گوشی هست!

shaahani
24-01-2018, 01:58
خب بدون سیم کارت امتحان کنین ببینین بازم sms میفرسته یا نه
گوشی رو به یک متخصص نشون بدین تا مشکل رو رفع کنه

sandra89
24-01-2018, 22:50
از قسمت تنظیمات تلگرام قسمت info میتونی شماره جدید رو به تلگرام بشناسونی،بدون اینکه اکانت تلگرامت حذف بشه.برای واتساپ هم همین کارو میتونی بکنی.
منظورت از sms همون پیامهای توی تلگرام و واتساپه یا sms از طریق اپراتور(یعنی بدون اینترنت و کلاسیکه)؟؟
اگر اپراتور باشه که همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه،مگر گوشیهای قدیمی جاوا و سیمبین که امکان تغییر شماره ارسال و حتی جایگزاری اسم بجای شماره را داشت

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk