مشاهده نسخه کامل
: بالاخره با مشکل انحصار فیبر نوری چه کنیم؟
newsaber
22-01-2018, 13:23
سلام دوستان
کسی اقدامی در این زمینه کرده؟ اصلا میشه کاری کرد یا باید به زور از مخابرات ADSL گرفت؟
●●●FDR●●●
22-01-2018, 14:53
سلام دوستان
کسی اقدامی در این زمینه کرده؟ اصلا میشه کاری کرد یا باید به زور از مخابرات ADSL گرفت؟
چرا موقتا از اینترنت ایرانسل یا رایتل استفاده نمیکنید تا زمانی که انحصار رفع بشه ؟ البته گفته شده بزودی این انحصار برداشته میشه ولی همونطور که میدونید معمولا اینا یه سیب رو میندازن بالا هزار تا چرخ میخوره تا بیاد پایین آخرش هم زرشک و هندونه میاد پایین. :n15:
Meysam Raz
23-01-2018, 01:16
شما مثل ما فعلا بساز و شب از نت رایگان همراه اول برای دانلود استفاده کن
رایتل و ایرانسل هم هست خوبه
متاسفانه پینگ شبکه موبایل بالاست وگرنه در مخابرات رو تخته میکردم
farhadhttp
24-01-2018, 13:48
شما مثل ما فعلا بساز و شب از نت رایگان همراه اول برای دانلود استفاده کن
رایتل و ایرانسل هم هست خوبه
متاسفانه پینگ شبکه موبایل بالاست وگرنه در مخابرات رو تخته میکردم
چرا میگی پینگ شبکه موبایل بالاست. اتفاقا من بعد از سال ها کلنجر رفتن با سرویس های مختلف بلاخره الان یکماه دارم یه پینگ قابل قبول پایدار رو تجربه می کنم.(TD-LTE ایرانسل دارم.)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت timeout نداره. حتی یک timeout هم ندیدم تو این یک ماه. پینگش هم خدایی قابل قبوله.(با FDD هم وصل میشم timeout نداره ولی خوب 20 تا میره رو پینگ) تنها مشکلش قیمت بالاشه. (خدایی خیلی گرونه...)
اما از لحاظ پینگ الان شما کدوم اینترنت کابلی سراغ داری که تو ایران پینگ بهتر بده ؟
malek911
24-01-2018, 16:13
چرا میگی پینگ شبکه موبایل بالاست. اتفاقا من بعد از سال ها کلنجر رفتن با سرویس های مختلف بلاخره الان یکماه دارم یه پینگ قابل قبول پایدار رو تجربه می کنم.(TD-LTE ایرانسل دارم.)
هیچ وقت timeout نداره. حتی یک timeout هم ندیدم تو این یک ماه. پینگش هم خدایی قابل قبوله.(با FDD هم وصل میشم timeout نداره ولی خوب 20 تا میره رو پینگ) تنها مشکلش قیمت بالاشه. (خدایی خیلی گرونه...)
اما از لحاظ پینگ الان شما کدوم اینترنت کابلی سراغ داری که تو ایران پینگ بهتر بده ؟
پینگ کلا واسه گیم مهمه,الان من که فیبر مخابرات دارم پینگم با ۸۰۸۰۸۰۸ حدود ۵۰ هستش اما واسه آی پی های گیم خیلی بالاست.البته قبلا هم ۳۹ بودم.
ولی منم ۴g رو امتحان کردم و در کمال تعجب پایداریش تو پینگ از فیبرنوری مخابرات خاک بر سر بهتره.
الان با آی پی 54.154.207.39 که مال سرور ایرلند بتل ۱ هست ۴g برام ۱۲۰ میده ولی فیبرنوری مخابرات ۲۴۰.کلا واسه مخابرات کیفیت و مشتری مداری ذره ای ارزش نداره چون کاملا انحصاری کار میکنه بیشرف
Meysam Raz
24-01-2018, 16:20
برای من بالاست ، توی اون پست وضعیت اینترنت موبایلی کشور رو بررسی نکردم
farhadhttp
24-01-2018, 18:40
پینگ کلا واسه گیم مهمه,الان من که فیبر مخابرات دارم پینگم با ۸۰۸۰۸۰۸ حدود ۵۰ هستش اما واسه آی پی های گیم خیلی بالاست.البته قبلا هم ۳۹ بودم.
ولی منم ۴g رو امتحان کردم و در کمال تعجب پایداریش تو پینگ از فیبرنوری مخابرات خاک بر سر بهتره.
الان با آی پی 54.154.207.39 که مال سرور ایرلند بتل ۱ هست ۴g برام ۱۲۰ میده ولی فیبرنوری مخابرات ۲۴۰.کلا واسه مخابرات کیفیت و مشتری مداری ذره ای ارزش نداره چون کاملا انحصاری کار میکنه بیشرف
آره دیگه منم دقیقا حرفم همینه پینگ اروپا من تو بازی های آنلاینی که می کنم بین 100 تا 120 (بازی با بازی فرق میکنه. ذره ای هم نوسان نداره.)
برای من بالاست ، توی اون پست وضعیت اینترنت موبایلی کشور رو بررسی نکردم
بابا من بحثی ندارم که دارم ایده می دم واسه بدبختی که همه گیر افتادیم توش . شما یه مودم TD-lte از آشنایی، دوستی، کسی جور کن. برو اونجای که هستی تست کن اگه آنتن دهی خوب بود . برو TD-LTE بگیر تا حداقل بتونی با خیال راحت یه مدت بازی کنی.
نمی دونی من چقدر بدبختی کشیدم الان تازه چند وقت آروم شدم.هیچی مثل این نیست که توانایی انجام یه بازی رو داشته باشی ولی بخاطر اینترنت هیچ وقت اون نتیجه ای که می خوای رو نگیری. فعلا همه این مشکل اینترنت رو داریم ولی حداقل الان این راه حل موقتی که من پیدا کردم. اما اگه بعد 120 سال شرکت دیگه هم بتونن اینترنت فیبر نوری ارایه بدن اون وقت آدم می تونه مثلا از شرکت هایی مثل پارس آنلاین که پروفایل گیم میدن اینترنت بگیره تا شاید بتونه پینگ بهتری رو تجربه کنه.
البته باید اینم در نظر داشته باشیم که پینگ 100 برای سرور اروپا با توجه به فاصله ای که داریم کاملا منطقیه . شاید بشه یه مقدار کمترش کرد اما دیگه مثلا غیر ممکه بشه بردش زیر 80 . الان کسایی که تو خود اروپا هم هستن و استریم می کنن اگه بازی هاشون رو نگاه کنی پینگشون بین 40 تا 65 .(تازه اونا با کیفیت ترین اینترنت رو می گیرن که بتونن استریم کنن)
به هر حال اگرم الان کسی سرویسی سراغ داره که پینگ بهتری به آدم بده بگه منم با کمال میل میرم از اون سرویس استفاده می کنم چون TD-lTE خیلی گرونه ...
اين مشکلو من امروز براي اولين بار شنيدم،
يعني خواهرم توو يه محله هست امروز گفت که کابلهاي ما فيبره و هيچ شرکتي پشتيباني نميکنه!
تعجب کردم، گفتم برم انجمن ببينم جريان چيه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ghost wars
25-01-2018, 10:56
من هزار بار به این سوال جواب دادم دوستان فیبر نوری تو ایران فقط کافو نوریه که به دو درصدم نمیرسه از این دروغا به منم گفتن یه ماه به خاطر همین دروغ از نت مخابرات استفاده کردم شما برو درخواست تخلیه بده بگو میخوان از اینترنت سیم کارت مودم همراه استفاده کنم باهاشون درگیر نشید شما فقط بگید من adsl به کارم نمیاد اونا میدونن میخواین از یه شرکت دیگه بگیرید برا همین میگن نمیتونید بگیرید به منم همینو گفتن ولی الان من به سادگی نت شرکتی دارم
اون روز رفتم باسه تخلیه یه ذره بالا پایین میفرستنت پیش ريس که اینا همش الکیه میخوان تو رو تصمیم تو عوض کنن وقتی از پیش رئس اومدی یه برگه پرینت میگیرن اون اصل کاریه اون برگه درخواست تخلیه است که فقط یه امضاء میخواد شما چرا راضی میشید به حرفشون گوش میکنید شما فقط بگید من میخوام تخلیه کنم اگرم خیلی به مشکل میخورید صداشون و ضبط کنید
چون من اینکارو کردم وقتی قرار بود فرداش تخلیه کنن
که نکردن دوتا شکایت کردم به صورت تلفنی به 195 گفتم اینا خط منو تخلیه نمیکنن با هزار تا مشکل باهاشون برخوردم در ضمن به چه اجازه ای خط منو فیبر کردن وقتی گفتم من صداشون و ضبط کردم رسیدگی کردن دو روز نشد خطم تخلیه شد در حالیکه بهم گفته بودن شما فیبر هستید نمیتونید از شرکتا بگیرید
misam5526
25-01-2018, 13:11
همکاری مخابرات با اپراتورهای اینترنت برای توسعه فیبر نوری در کشور
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از برنامه ریزی برای همکاری همه جانبه با اپراتورهای اینترنت (FCP) برای توسعه فیبر نوری و ارائه سرویس های مبتنی بر دسترسی اینترنت خبر داد.
به گزارش کلیک به نقل از مهر؛ به دنبال مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر لزوم تعامل شرکت مخابرات ایران با اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در کشور، مجید صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از هم افزایی و تعامل با اپراتورهای FCP برای افزایش حجم بازار ارتباطات کشور خبر داد.
وی در نشست با مدیران شرکت های FCP با تاکید بر تعامل روزافزون با اپراتورهای ارتباطاتی کشور گفت: صنعت مخابرات به اندازه ای پیشتاز است که تمام بازیگران این عرصه می توانند با گسترش سرویس ها، بهترین خدمات را در بازار رقابتی به مشتریان ارائه دهند.
صدری با بیان اینکه یک پروژه «برد – برد» را با شرکت های FCP پیش خواهیم برد که نفع آن به تمام مشتریان می رسد، عنوان کرد: شرکت مخابرات ایران علاوه بر بحث های خرده فروشی، عمده فروشی را نیز به عنوان یکی از مهم ترین مسئولیت های شرکت دانسته که در این راستا با هم افزایی با شرکت های همکار، آماده ارائه تمام ظرفیت های قابل ارائه مخابرات به FCP ها هستیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه تعداد مشترکان تلفن ثابت و فاصله زیاد این تعداد با تعداد مشتریان اینترنت ثابت، بهترین ظرفیت برای گسترش بازار و ارائه دیتای پر سرعت به مشتریان در سراسر کشور است، بیان کرد: افزایش تعداد مشتریان و رشد روز افزون بازار ICT، در تحقق اقتصاد مقاومتی، رشد استارتاپ ها و اشتغال زایی در سطح جامعه موثر است. بر این اساس ما آمادگی داریم تا با تمام شرکت های FCP به منظور توسعه بازار ارتباطات کشور همکاری کنیم.
وی با بیان اینکه توسعه بخش دیتا در اقصی نقاط کشور یک کار ملی است تا در نتیجه، سهم دسترسی مشتریان در سراسر کشور به میزان قابل قبولی افزایش یابد، تصریح کرد: ارائه سرویس های نوین ارتباطی از جمله ویدیو درخواستی (VOD)، به همراه افزایش کیفیت خطوط ADSL از مهمترین راهکارهای افزایش سوددهی بخش ارتباطات ثابت کشور است.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران یادآور شد: در بخش توسعه فیبر نوری و ارائه سرویس های مبتنی بر شبکه دسترسی به اینترنت پرسرعت، آماده همکاری همه جانبه با تمام شرکت های FCP هستیم.
در این جلسه، مدیران شرکت های FCP نظرات خود را به منظور تقویت مشارکت با مجموعه مخابرات ایران و استفاده از پتانسیل بازار دیتا برای ارائه سرویس های بهتر، مطرح کردند.
newsaber
25-01-2018, 14:50
من هزار بار به این سوال جواب دادم دوستان فیبر نوری تو ایران فقط کافو نوریه که به دو درصدم نمیرسه از این دروغا به منم گفتن یه ماه به خاطر همین دروغ از نت مخابرات استفاده کردم شما برو درخواست تخلیه بده بگو میخوان از اینترنت سیم کارت مودم همراه استفاده کنم باهاشون درگیر نشید شما فقط بگید من adsl به کارم نمیاد اونا میدونن میخواین از یه شرکت دیگه بگیرید برا همین میگن نمیتونید بگیرید به منم همینو گفتن ولی الان من به سادگی نت شرکتی دارم
سلام تشکر از وقتی که گذاشتید.
یادمه که جنین متنیو قبلا خونده بودم ولی جوابمو نگرفتم مشکل من تخلیه نیس خطم صفر کیلومتره خواستم از یه شرکتی اینترنت بگیرم که بعد از پرداخت هزینه رانژه فرداش پولو پس دادن و گفتن خطتون فیبره، مخابرات درخواست رانژرو برگشت داده.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران یادآور شد: در بخش توسعه فیبر نوری و ارائه سرویس های مبتنی بر شبکه دسترسی به اینترنت پرسرعت، آماده همکاری همه جانبه با تمام شرکت های FCP هستیم.
چند ساله میخوان همکاری کنن ولی بجا همکاری تعداد بیشتریو به چاه فیبر انداختن :n02:
misam5526
25-01-2018, 15:14
چند ساله میخوان همکاری کنن ولی بجا همکاری تعداد بیشتریو به چاه فیبر انداختن :n02:
چند ساله!!!! کلا 2 ماهه به دستور وزیر و مصوبه رگلاتوری انحصار مخابرات روی فیبر لغو و این شرکت موظف به همکاری با شرکتا برای اینترنت روی فیبر شده! چند سال کجا بود :n13:
یادمه که جنین متنیو قبلا خونده بودم ولی جوابمو نگرفتم مشکل من تخلیه نیس خطم صفر کیلومتره خواستم از یه شرکتی اینترنت بگیرم که بعد از پرداخت هزینه رانژه فرداش پولو پس دادن و گفتن خطتون فیبره، مخابرات درخواست رانژرو برگشت داده.
شرکتها دقیقا نمیدونن کدوم رنج از پیش شماره های یک مرکز روی فیبر رفتند. باید از خود مخابرات قبل ثبت نام استعلام میکردید.
nima_solook
30-01-2018, 20:53
خطمو یک هفته پیش تخلیه کردن اما هیچ شزکتی به مرکز مخابراتی منطقه ما سرویس نمیده ؟! مطمئنم که فیبر نشده هنوز
اینو چی میگید !
alireza_pes33
30-01-2018, 21:06
دوست عزیز باز خوبه خوده مخابرات به شما نت داده
من سال 93 ثبت نام کردم (االبته پول ندادم) و گفتن که امکانات (پورت) نداریم و معلوم نیس کی به شما نت بدیم!!!!!!!!
شرکت های خصوصی هم کلا هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!
البته یکی از مغازه ای سره کوچمون ADSL مخابرات داره ازش پرسیدم چجوری بهت نت دادن گف من آشنا داشتم و مغازمم کافی نته بالاخره بهم نت دادن.
خط های مام فیبر نوریه و ساکن کرجیم
nima_solook
30-01-2018, 21:21
منظورم مخابرات نبود. از شرکت دیگه ای درخواست تخلیه دادم حالا نمیخوام به اجبار از مخابرات adsl بگیرم. الانم دارم با 3G/4G کج دار و مریز میگذرونم تا این داستان تموم بشه
همون بهتر که بهت از مخابرات نت ندادن، خوش شانس بودی
گویا به زودی های وب و شاتل سرویس دهی رو شروع میکنند
MeHrDaD-91
02-02-2018, 12:59
گویا به زودی های وب و شاتل سرویس دهی رو شروع میکنند
تو منظقه ما که شاتل شروع به ارائه خدمات کرده و من هم گرفتم و فعلا خیلی بهتر از مخابرات هست.
تو منظقه ما که شاتل شروع به ارائه خدمات کرده و من هم گرفتم و فعلا خیلی بهتر از مخابرات هست.
ببخشید خونه شما در کدوم منطقه است؟
MeHrDaD-91
03-02-2018, 00:16
ببخشید خونه شما در کدوم منطقه است؟
من اصفهانم
مرکز مخابراتیمون روح الامین هست که فقط مخابرات سرویس میداد تا ماه قبل، الان شاتل هم سرویس ارائه میده.
abdollahspice
03-02-2018, 02:54
اون روز رفتم باسه تخلیه یه ذره بالا پایین میفرستنت پیش ريس که اینا همش الکیه میخوان تو رو تصمیم تو عوض کنن وقتی از پیش رئس اومدی یه برگه پرینت میگیرن اون اصل کاریه اون برگه درخواست تخلیه است که فقط یه امضاء میخواد شما چرا راضی میشید به حرفشون گوش میکنید شما فقط بگید من میخوام تخلیه کنم اگرم خیلی به مشکل میخورید صداشون و ضبط کنید
چون من اینکارو کردم وقتی قرار بود فرداش تخلیه کنن
که نکردن دوتا شکایت کردم به صورت تلفنی به 195 گفتم اینا خط منو تخلیه نمیکنن با هزار تا مشکل باهاشون برخوردم در ضمن به چه اجازه ای خط منو فیبر کردن وقتی گفتم من صداشون و ضبط کردم رسیدگی کردن دو روز نشد خطم تخلیه شد در حالیکه بهم گفته بودن شما فیبر هستید نمیتونید از شرکتا بگیرید
باید بگم درخواست تخلیه ی فیبر نوری دارم؟
navid.zz68
05-02-2018, 14:02
سلام خط ما فيبر هست شاتل گفته نميتونه سرويس بده چكار ميشه كرد از تهرانم
farhadhttp
05-02-2018, 14:34
صبر... فقط باید صبر کنی
البته اینم بگم که من الان 3 سال صبر کردم هنوز چیزی درست نشده ...
همین چند روز پیش گقتند که شاتل و های وب میتونند ، از های وب هم سوال کردید ؟
masooumi
05-02-2018, 20:52
همین چند روز پیش گقتند که شاتل و های وب میتونند ، از های وب هم سوال کردید ؟
فعلا فقط در حد قرارداد هست و اجرایی نشده
navid.zz68
05-02-2018, 21:43
شاتل امروز گفت مقدور نيست
albertxx
05-02-2018, 22:39
همه جای دنیا فیبر یه پیشرفت محسوب میشه و تمام تلاش و برنامه ریزیشون وسه اینه که هرچه سریعتر منازل فیبر بشه
اونوقت تو ایران فیبر به یک معضل تبدیل شده !!!:n29:
به حدی که باید زنگ بزنید و بگید که بیان خط شما رو از فیبر به مسی تبدیل کنند تا قابل استفاده بشه !!
یه چیزی فراتر از مایه تاسف هست این داستان ! :n01:
تنها راهش پیج وزیره
باید بریم اونجا کامنت بزاریم
حداقل حرف حساب تحویل ملت بده
کلا پیچوندن رو خوب بلدن
نمی تونن حتی اسم بدن یا زمان تعیین کنند
navid.zz68
06-02-2018, 00:03
فيبر از انحصار در بياد تحولي ايجاد ميشه فضا رقابتي تر ميشه
اگه بفهمن اينو
فيبر از انحصار در بياد تحولي ايجاد ميشه فضا رقابتي تر ميشه
اگه بفهمن اينوتا از انحصار در بیاد موهامون سفید شده که
من اگه واقعا الان نیاز ندارم برای چی منتظر باشم. مسئله همین زمان نامعلوم هست تا تکلیفمون روشن بشه !
امروز رفته بودم مرکز مخابراتی، بهم گفتن خط های شما به زودی به فیبر تبدیل میشه و با اطلاعاتی که به ما دادن تا آخر امسال انجام میشه.
چی کار کنم؟
چه طوری میتونم جلوشو بگیرم؟
The Dreadnaught
15-02-2018, 13:41
ببین چی کار کردن که مردم باید امیدوار باشن تکنولوژی جدید پیاده نشه چون بدتر مایه رنج و عذاب و گرفتاری بیشتر میشه براشون!
خدا لعنتشون کنه
ehsanehsan007
15-02-2018, 18:13
تعجب میکنم چرا بعضیا اینقدر از فیبر شدن خطتشون میترسن!!درسته مخابرات مشکلات خودش رو داره ولی همیشه مهم تر از شرکت،شرایط خط و بستر دریافت اینترنته...من قبل از فیبر شدن خطم نهایتا چهار مگ کشش داشت ولی الان واقعا سرعت و پینگ خوب شده و راضیم...این انحصار هم بمرور رفع میشه
تعجب میکنم چرا بعضیا اینقدر از فیبر شدن خطتشون میترسن!!درسته مخابرات مشکلات خودش رو داره ولی همیشه مهم تر از شرکت،شرایط خط و بستر دریافت اینترنته...من قبل از فیبر شدن خطم نهایتا چهار مگ کشش داشت ولی الان واقعا سرعت و پینگ خوب شده و راضیم...این انحصار هم بمرور رفع میشه
من به دلیل فاصله زیاد از مرکز مخابراتی به شدت مشکل نویز دارم و سرعت بالای ۴ هم نمیتونم بگیرم. خیلی دلم میخواد از این قضیه استقبال کنم ولی طرح های کنونی مخابرات در برابر سایر شرکت ها حرفی برای گفتن نداره و انحصار هم معلوم نیست کی رفع بشه.
newsaber
22-02-2018, 18:41
شرکتها دقیقا نمیدونن کدوم رنج از پیش شماره های یک مرکز روی فیبر رفتند. باید از خود مخابرات قبل ثبت نام استعلام میکردید.
سلام چطوری استعلام بگیرم؟ اینترنتی که موفق نشدم.
misam5526
22-02-2018, 20:48
سلام چطوری استعلام بگیرم؟ اینترنتی که موفق نشدم.
تماس با 2020 یا مراجعه حضوری به امور مشترکین تلفن ثابت.
soroori2
27-02-2018, 17:47
سلام
خط من فیبر نوری است و فقط آسیاتک سرویس میده وحتی مخایرات هم سرویس نمیده چنین چیزی چطور ممکنه ؟ مگه نه اینه که مخابرات میتونه روی همه خطوط فیبر نوری سرویس بده ؟
mostafa_gm
27-02-2018, 18:09
سلام
خط من فیبر نوری است و فقط آسیاتک سرویس میده وحتی مخایرات هم سرویس نمیده چنین چیزی چطور ممکنه ؟ مگه نه اینه که مخابرات میتونه روی همه خطوط فیبر نوری سرویس بده ؟
باز هم خدا رو شكر كنيد كه آسياتك هست. به نسبت شركت بدي نيست.
اين انحصار فيبر هم به نظرم يا دروغ مخابرات هست يا مشكل شركت هاي ديگه كه تجهيزات ندارند.
soroori2
27-02-2018, 18:15
باز هم خدا رو شكر كنيد كه آسياتك هست. به نسبت شركت بدي نيست.
اين انحصار فيبر هم به نظرم يا دروغ مخابرات هست يا مشكل شركت هاي ديگه كه تجهيزات ندارند.
آخه شرکتای دیگه با هزینه کمتر حجم بیشتری میدند و آدم به دلیل احساس ضرر وسوسه میشه که شرکت رو تغییر بده.
mr korash
28-02-2018, 01:31
ip من شده شاتل ولی فقط مخابرات سرویس میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
217.60.0.0 - 217.60.255.255
Aria Shatel Company Ltd
RealFlow
01-03-2018, 04:33
مخابرات سر خود خطم رو فیبر کرده!! چطور میشه خط رو دوباره به سیمی تغییر داد؟؟ جائی هست که تخلفات مخابرات رو گزارش داد؟؟!
یا مخابرات جائی هست که هیچ ارگان و و بالا دستی نداره و به هیچکس و هیچ چیز پاسخگو نیست؟؟ اگه کاربران خط تلفن شاکی باشن به کدام نهاد و چه کسی شکایت کنند تا رسیدگی بشه؟؟؟!
barooni10
03-03-2018, 19:34
من هم با های وب و هم شاتل تماس گرفتم کاملا بی اطلاع هستند !! اینطوری که معلومه یه چیزی فقط امضا کردند و معلوم نیست اجرابشه و نشه :n35::n35:
اینترنت 1 مگ من الان سرعتش 7-8 کیلوبایته :n28::n28:
خدا لعنت کنه مخابراتو
navid.zz68
04-03-2018, 00:31
چطوريه كه شاتل به من گفته خطت فيبره و نميشه سرويس بديم ولي مخابرات تونسته همون adsl رو بفروشه به من
misam5526
04-03-2018, 01:15
چطوريه كه شاتل به من گفته خطت فيبره و نميشه سرويس بديم ولي مخابرات تونسته همون adsl رو بفروشه به من
چون کافوی شما فیبر نوریه. در این حالت هر شرکتی بخواد اینترنت ارائه بده باید تجهیزاتش رو داخل اون کافو قرار بده که فعلا فقط مخابرات اینکار رو کرده. با برداشته شدن انحصاز همه شرکتها میتونن تجهیزاتشون رو در داخل کافوهای نوری قرارداده و به مشترکانی مثل شما اینترنت ارائه بدند اگر حاضر به سرمایه گذاری و خرید تجهیزات جدید و دادن جاره کافو و هزینه فیبر و تجهیزات فیبر نوری مخابرات در داخل کافو به مخابرات باشند.
اصلا کار فیبر نوری معلوم نیست همون اسیاتک هم که روی فیبر نوری سرویس میده بعضی جاها نمیده. مثلا من در محل کار فیبر هست از آسیاتک گرفتم. منزل قبلا PCM بود اخیرا خودشون فیبر نوری کردن اسیاتک تماس گرفتم گفتند در مرکز شما ارائه میدیم هزینه روهم پرداخت کردم بعد از چند روز دیدم خبری نشید تماس گرفتم برای پیگیری میگن بعلت مشکل فنی امکان واگذاری سرویس وجود نداره! حالا این مشکل فنی چیه نمیدونم اما مخابرات میگه سرویس میدم اما با این قیمتها بدرد عمشون میخوره چون یکچهارم ترافیک رو بین الملل میده و ترافیک داخلی هم که یک شوخی مسخره هست کی مصرف داخلی داره مثلا میخوایم شبکه خبر رو نگاه کنیم یا سایت العالم رو! این روزها عمده مصرف نت شبکه های اجتماعی هست که همه بین الملل هستند.اسیاتک سرویس 8 با دویست گیگ بین الملل گرفته بودم مخابرات همین سرویس با همون قیمت رو نود گیگ میخواد بده! حالا کیفیتش هم که میگن پایین هست بکنار.ظاهرا بهتره فعلا با همون نت موبایل سر کنیم
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
misam5526
06-03-2018, 17:03
توافقي مثبت ميان مديران عامل مخابرات ايران و آسياتك
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با هدف رقابتی نمودن هرچه بیشتر بازار و تسهیل در ارائه خدمات ارتباطات ثابت و ایجاد فرصت های برابر و حداکثری از منابع و امکانات موجود، تفاهم نامه ای کم نظیر میان شرکت های مخابرات ایران و آسیاتک منعقد شد.
براساس این خبر شرکت آسیاتک می تواند پس از اجرای مراحل فنی، در سرتاسر کشور و در مراکز و خصوصا در کافو های نوری که پیش از این امکان ارائه خدمات در آن ها وجود نداشت، با استفاده از امکانات ایجاد شده ی شرکت مخابرات ایران ارائه سرویس و خدمات نماید. در همین راستا سید مجید صدری و محمد علی یوسفی زاده مدیران عامل دو شرکت طی تفاهمی، اجرایی نمودن این تفاهم نامه را تایید و امضا کردند.
mostafa_gm
06-03-2018, 18:35
توافقي مثبت ميان مديران عامل مخابرات ايران و آسياتك
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با هدف رقابتی نمودن هرچه بیشتر بازار و تسهیل در ارائه خدمات ارتباطات ثابت و ایجاد فرصت های برابر و حداکثری از منابع و امکانات موجود، تفاهم نامه ای کم نظیر میان شرکت های مخابرات ایران و آسیاتک منعقد شد.
براساس این خبر شرکت آسیاتک می تواند پس از اجرای مراحل فنی، در سرتاسر کشور و در مراکز و خصوصا در کافو های نوری که پیش از این امکان ارائه خدمات در آن ها وجود نداشت، با استفاده از امکانات ایجاد شده ی شرکت مخابرات ایران ارائه سرویس و خدمات نماید. در همین راستا سید مجید صدری و محمد علی یوسفی زاده مدیران عامل دو شرکت طی تفاهمی، اجرایی نمودن این تفاهم نامه را تایید و امضا کردند.
بيخود ميگن. همين دو روز پيش آسياتك ثبت نام كردم ولي تاييد نشد چون خط فيبره. بايد دوباره از مخابرات بگيرم.
10 سال ديگه طول مي كشه اين داستان.
ارائه اینترنت روی خطوط فیبر نوری دیگر تنها در انحصار مخابرات نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).... اینا فقط میگن تفاهمنامه امضاء کردیم ولی در عمل کاری انجام ندادن
mr.arbab28
11-03-2018, 16:41
هزارسال دیگم خبری از فیبر نیست مطمن باشین فقط اسمش هست خودش نیست الان مخابرات هرکی بن هرکیه
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
بيخود ميگن. همين دو روز پيش آسياتك ثبت نام كردم ولي تاييد نشد چون خط فيبره. بايد دوباره از مخابرات بگيرم.
10 سال ديگه طول مي كشه اين داستان.
منم همینطور تازه اسیاتک ازم پول هم گرفت یعنی گفتن سرویس میدیم اما برای رانژه که رفت مخابرات نکرد گفتن مشکل فنی! دو ساعت بعدش از مخابرات گرفتم و فردا صبحش گفتن خط رانژه و آمادست! دیگه مشکل فنی هم نبود... بدترین مشکل مخابرات چهار برابر حساب کردن ترافیک بین الملل هست کسی هم که مصرف داخلی نداره این روزا سرویس هشت مگ اسیاتک به من دویست گیگ بینالملل میداد مخابرات نود گیگ. تفاوتش خیله
mostafa_gm
14-03-2018, 20:48
منم همینطور تازه اسیاتک ازم پول هم گرفت یعنی گفتن سرویس میدیم اما برای رانژه که رفت مخابرات نکرد گفتن مشکل فنی! دو ساعت بعدش از مخابرات گرفتم و فردا صبحش گفتن خط رانژه و آمادست! دیگه مشکل فنی هم نبود... بدترین مشکل مخابرات چهار برابر حساب کردن ترافیک بین الملل هست کسی هم که مصرف داخلی نداره این روزا سرویس هشت مگ اسیاتک به من دویست گیگ بینالملل میداد مخابرات نود گیگ. تفاوتش خیله
بله مخابرات 2-3 ساعته رانژه مي كنه ولي شركت هاي ديگه رو ميگه فيبره و ادا در مياره. راست و دروغش هم معلوم نيست چون كسي نميتونه پيگير بشه.
البته ترافيكش درسته كه 4 به 1 هست ولي حجم خارجي رو كم نميده، داخلي رو 4 برابر ميده يعني مثلا براي سرعت 2 مگ 150 گيگ حجم ماهيانه ميده كه براي خارجي ميشه 37 گيگ تقريبا مثل بقيه شركت ها.
newsaber
15-03-2018, 02:36
سلام دوستان
بالاخره ناچار شدم از مخابرات ADSL بگیرم. تو فروم خونده بودم ک پشتیبانیش ضعیفه و بالاخره خودم لمسش کردم طرف خودش تعطیل بود از کناریاش میپرسید!
بله مخابرات 2-3 ساعته رانژه مي كنه ولي شركت هاي ديگه رو ميگه فيبره و ادا در مياره. راست و دروغش هم معلوم نيست چون كسي نميتونه پيگير بشه.
البته ترافيكش درسته كه 4 به 1 هست ولي حجم خارجي رو كم نميده، داخلي رو 4 برابر ميده يعني مثلا براي سرعت 2 مگ 150 گيگ حجم ماهيانه ميده كه براي خارجي ميشه 37 گيگ تقريبا مثل بقيه شركت ها.
شاید تو اون سرعتهای پایینتر این تفاوت خارجی داخلی کم باشه اما در سرعتهای بالاتر کاملا مشهوده که مخابرات خیلی کمتر میده بهمون علت چهار برابر حساب کردن. الان سرویس چهار مگ من گرفتم 60 گیگ بین الملل داده شاتل 80 و اسیانک 90 گیگ میدن. سرعت هشت مگ هم که گفتم مخابرات 90 گیگ و شاتل 175 و اسیانک 200 گیگ بین الملل میدن. برای سرویس 16 مگ هم مخابرات 175 گیگ میده شاتل 350 و اسیاتک 400 گیگ....
mr korash
14-05-2018, 21:34
چند ماه گذشت این عن حصار فیبر درست نشد :2:
متاسفانه فعلا خبری نشده [emoji852]️
ArashMiniStar
17-05-2018, 12:42
من به سامانه ۱۹۵ شکایت کردم میگن انحصاری وجود نداره ولی درعمل هم شرکتا رو فیبر نمیتونن بدن :n29: زنگ زدم مخابرات یک هفته هس هنوز ای دی اس ال ندادن میگن باید خالی شه
misam5526
17-05-2018, 13:11
من به سامانه ۱۹۵ شکایت کردم میگن انحصاری وجود نداره ولی درعمل هم شرکتا رو فیبر نمیتونن بدن :n29: زنگ زدم مخابرات یک هفته هس هنوز ای دی اس ال ندادن میگن باید خالی شه
همونطور که بارها در همین تاپیک گفته شده انحصار چند ماهه برداشته شده و شرکتها میتونن اقدام به نصب پورت در کنار کافوی نوری کنن اما اینکار مستلزم اجاره تجهیزات از مخابرات یا راه اندازی کابینی مستقل در کنار کافوی مخابراته که هر دو حالت برای شرکتها هزینه بره و در صورتی که در مناطقی باشن که مشترکا خیلی پول خرج اینترنت نمیکنن و احتمال خالی موندن پورت شرکت هست، شرکت ها از زاه اندازی ADSL خود داری و تقصیر رو معمولا به گردن فیبر بودن خط میندازن که راحت ترین جواب ممکن به مشترکه بیچارست!
misam5526
19-06-2018, 09:58
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار همشهری در مورد کندی روند ارائه اینترنت فیبر نوری به مشترکانی که پیش از این درخواست خود را ارائه دادهاند، اعلام کرد: در مصوبه 260سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تحت عنوان بیت استریمینگ، سازوکار توسعه ارائه اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری به مشترکان مجتمعهای مسکونی و تجاری پیشبینی شده است.
حسین فلاح جوشقانی، افزود: در این مصوبه رقابتی شدن هرچه بیشتر بازار، تسهیل در ارائه خدمات در حوزه ارتباطات ثابت سیمی، کابلی و ایجاد فرصت برای استفاده حداکثری از منابع و امکانات موجود مدنظر قرار گرفته است. به گفته او، این بسترها در اختیار دارندگان پروانه شبکه قرار گرفته تا از هدر رفتن منابع و امکان توزیع و گسترش شبکه با سرعت بیشتر در تمام نقاط کشور جلوگیری شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(رگولاتوری) با بیان اینکه این مصوبه نهایی شده و در حال ابلاغ است، در مورد مشکلات مشترکان برای برخورداری از اینترنت پر سرعت فیبر نوری، افزود: بالاخره باید بپذیریم ظرفیتهای تکنولوژی ایجاب میکند تا برخی تجهیزات قدیمی مبتنی بر بستر کابل مسی با تجهیزات فیبر نوری جایگزین شود اما فراهم کردن این زیرساختها در شرکت مخابرات به هیچ عنوان بهمعنای انحصار نیست و رگولاتوری اجازه شکلگیری انحصار را در این بخش نخواهد داد.
او با بیان اینکه مخابرات ایران باید ظرفیت ایجاد شده در بستر فیبر نوری را در اختیار سایر شرکتهای اینترنتی بخش خصوصی قرار دهد، افزود: راهکار انجام این کار اجرای طرح بیت استریم است که این موضوع دیده شده و در حال پیادهسازی است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(رگولاتوری) در مورد حداکثر مدت زمان ارائه خدمات اینترنتی بر بستر فیبر نوری پس از ارائه درخواست مشتریان مجتمعهای مسکونی و تجاری با اجرای طرح بیت استریمینگ،(ترابرد پذیری اینترنت ثابت) افزود: با اجرای بیت استریم، شرکتهای اینترنتی حداکثر ظرف مدت یک هفته نسبت به ارائه خدمات اینترنت پر سرعت بر بستر شبکه فیبر نوری اقدام کنند و مدت زمان تغییر اپراتورهای ارائهدهنده این خدمات توسط مشترکان نیز به کمتر از یک روز کاهش مییابد.
جوشقانی با بیان اینکه هنوز طرح بیت استریم پیاده نشده است اما بهزودی این کار صورت میگیرد، گفت: کارهای کارشناسی برای پیادهسازی بیت استریمینگ انجام شده وشرکت مخابرات در حال نهایی کردن قراردادهای خود با شرکتهای FCP و Servco است اما اینکه دقیقا طرح مذکور تا چه زمانی اجرایی خواهد شد، مشخص نیست.
جوشقانی با رد انحصاری شدن ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بر بستر شبکه فیبر نوری به مشترکان توسط شرکت مخابرات ایران گفت: مخابرات معمولا ظرفیتهای شبکه فیبر نوری را در اختیار دارد و مشتری نیز انحصاری در ارائه اینگونه خدمات مشاهده نمیکند زیرا اینگونه خدمات را از شرکتهای اینترنتی متفاوت ارائهدهنده دریافت میکند. با اجرای این مصوبه، زیرساختهای فیبرنوری در بخش دسترسی شرکت مخابرات ایران با شرکتهای FCP و Servco به اشتراک گذاشته میشود و با رفع انحصار مخابرات در این بخش، کیفیت خدمات افزایش مییابد.
هر چند وقت یک بار میان سخنرانی یا مصاحبه میکنن وعده وعید میدن ، شعار میدن انحصاری در کار نیست اما در عمل سر سوزن تغییری میبینید ؟
albertxx
22-06-2018, 18:24
هر چند وقت یک بار میان سخنرانی یا مصاحبه میکنن وعده وعید میدن ، شعار میدن انحصاری در کار نیست اما در عمل سر سوزن تغییری میبینید ؟
عزیز انحصار برداشته شده
ولی الزام ارائه اینترنت روی فیبر داشتن امکاناتی تو کافو های نوری هست
که شرکت ها ارائه نمیدن
بالاتر جواب شما داده شده
همونطور که بارها در همین تاپیک گفته شده انحصار چند ماهه برداشته شده و شرکتها میتونن اقدام به نصب پورت در کنار کافوی نوری کنن اما اینکار مستلزم اجاره تجهیزات از مخابرات یا راه اندازی کابینی مستقل در کنار کافوی مخابراته که هر دو حالت برای شرکتها هزینه بره و در صورتی که در مناطقی باشن که مشترکا خیلی پول خرج اینترنت نمیکنن و احتمال خالی موندن پورت شرکت هست، شرکت ها از زاه اندازی ADSL خود داری و تقصیر رو معمولا به گردن فیبر بودن خط میندازن که راحت ترین جواب ممکن به مشترکه بیچارست!
hamid3369
22-06-2018, 20:14
فیبر نوری تا 14 سال دیگه به طور کامل سراسری میشه خیالتون تخت کنین فعلا با همین کابل مسی رو تحمل باید کرد من با 4g همراه اول به کامپیوتر وصل کردم 11 مگ بر ثانیه دانلود کردم ..همراه اول خیلی بهتره..ولی گرونه ...یک طرح مخابرات گرفتم 1mb 100 گیگ ماهیانه 12 تومن با 20 گیگ ترافیک رززو
دوستان من میخوام تا 7 سال اینده به تکنولوژی فیبر نوری مسلط بشم و تا سال های اینده که مخابرات ها دنبال استخدام اینطور متخصصین هستن استخدام بشم چیکار باید کنم اگه کتابی خوندین اگه اطلاعی دارین بگین
عزیز انحصار برداشته شده
ولی الزام ارائه اینترنت روی فیبر داشتن امکاناتی تو کافو های نوری هست
که شرکت ها ارائه نمیدن
بالاتر جواب شما داده شده
یکی از دوستان شکایت ثبت کرده بود، در جواب گفته بودن به دلیل عدم رعایت استانداردها و ... مرکز مخابراتی دچار مشکل شده امکان سرویس دهی نداره. شلوغ ترین مرکز مخابراتی در تهران هیچ شرکتی حتی یک استثنا امکان سرویس دهی ADSL نداره. شما باور میکنید انحصار برداشته شده و شرکتها (هیچ شرکتی) نرفتن اقدام به نصب پورت در کنار کافوی نوری کنن ؟
misam5526
23-06-2018, 09:35
یکی از دوستان شکایت ثبت کرده بود، در جواب گفته بودن به دلیل عدم رعایت استانداردها و ... مرکز مخابراتی دچار مشکل شده امکان سرویس دهی نداره. شلوغ ترین مرکز مخابراتی در تهران هیچ شرکتی حتی یک استثنا امکان سرویس دهی ADSL نداره. شما باور میکنید انحصار برداشته شده و شرکتها (هیچ شرکتی) نرفتن اقدام به نصب پورت در کنار کافوی نوری کنن ؟
گفتنش برای شما راحته! احداث یه کافوی نوری مستقل کنار کافوی نوری مخابرات مثلا از همین zte ها (با تجهیزات مخابراتی، نوری و اینترنتی)، بالای 100 میلیون تومن هزینه داره برای شرکت مربوط! در ضمن ظرفیت کافوی نوری برای نصب پورت پرسرعت محدود و معمولا حدود 250 پورت پرسرعت میشه.
حالا ریسک اینکه اصلا از کافویی که کلا 1000 مشترک تلفن داره چند نفر دارای خط اینترنت انتقال بدن به اون شرکت یا چند نفر جدید ثبت نام کنند و چقدر پورت خالی بمونه، از طرفی شرکتهای دیگه هم بیکار نمیشینن... از همه بدتر گسترش TD-LTE و تعرفه های دستوری ADSL کلا ریسک سرمایه گذاری رو بالا میبره!
گفتنش برای شما راحته! احداث یه کافوی نوری مستقل کنار کافوی نوری مخابرات مثلا از همین zte ها (با تجهیزات مخابراتی، نوری و اینترنتی)، بالای 100 میلیون تومن هزینه داره برای شرکت مربوط! در ضمن ظرفیت کافوی نوری برای نصب پورت پرسرعت محدود و معمولا حدود 250 پورت پرسرعت میشه.
حالا ریسک اینکه اصلا از کافویی که کلا 1000 مشترک تلفن داره چند نفر دارای خط اینترنت انتقال بدن به اون شرکت یا چند نفر جدید ثبت نام کنند و چقدر پورت خالی بمونه، از طرفی شرکتهای دیگه هم بیکار نمیشینن... از همه بدتر گسترش TD-LTE و تعرفه های دستوری ADSL کلا ریسک سرمایه گذاری رو بالا میبره!منظور شما اینه که که تمام شرکت های دارای پروانه FCP خیلی آروم دارن حذف میشن یا میخوان که حذف بشن چون به زودی تمام مراکز مخابراتی تجهیز میشن و شما میگی براشون صرف اقتصادی نداره ؟!
یعنی فیبر نوری باعث شده رقیبی وجود نداشته باشه و انحصار به وجود بیاد. مخابرات هم از این شرایط نهایت استفاده رو میکنه
متاسفانه تو ایران تکنولوژی و فنآوری غیر بومی در بدو ورود باعث رانت، فساد، انحصار و منبع درآمد یه عده میشه. تا جایگاه اصلی و واقعی شو پیدا کنه ملت باید تاوان بدن و تحمل کنن
misam5526
23-06-2018, 10:08
منظور شما اینه که که تمام شرکت های دارای پروانه FCP خیلی آروم دارن حذف میشن یا میخوان که حذف بشن چون به زودی تمام مراکز مخابراتی تجهیز میشن و شما میگی براشون صرف اقتصادی نداره ؟!
یعنی فیبر نوری باعث شده رقیبی وجود نداشته باشه و انحصار به وجود بیاد. مخابرات هم از این شرایط نهایت استفاده رو میکنه
در جواب شما چند مسئله مرتبط با هم باید در نظر گرفته بشه
1- شرکتهای دارای پروانه FCP تمایل دارن از زیرساخت نوری ایجاد شده بصورت غیر عمده و اجاره ای استفاده کنند و وزارت هم ازشون حمایت میکنه (در حالی که مخابرات مخالفه) و در نهایت زیر نظر رگلاتوری به یه توافق مالی خواهند رسید و بحث انحصار در کافوی نوری برای اینده منتفیه.
2- سرمایه گذاری سنگین در تکنولوژی ADSL با قیمتهای دستوری فعلی صرف نداره، مگر اینکه اجازه VDSL یا فناوری بالاتر برای ارائه سرعتهای 50-100 یا حتی بالاتر از طریق کافوی نوری به شرکتها داده بشه که اونم در هاله ای از ابهامه. بنابراین انتظار اینکه ظرفیتها و تعداد پورتها افزایش چشمگیر پیدا کنند با ورود شرکتهای دیگه دور از انتظاره
3- اینده نگری شرکتها و سنجش بازار روز دنیا باعث شده اونها امروز با تعقیب روند گسترش اینترنت وایرلس و نسلهای مختلف اون، از گذاشتن تمام دار و ندارشون روی یک فناوری قدیمی به اسم ADSL خودداری کنند. نمونش شرکتهای شاتل و آسیا تک که مجموعا حدود چهل درصد از کل پورتهای پرسرعت دایر شده در کشور رو تشکیل میدند، به سمت اینترنت همراه و TD-LTE متمایل شدند و از توسعه پورتهای ADSL خودداری میکنند.
misam5526
28-08-2018, 12:22
**بخشی از مصاحبه وزیر ارتباطات**
در حال حاضر به ۱۷ شرکت مجوز FCP داده شده و هر ۱۷ شرکت خواهان فیبر کشی بهموازات مخابرات، نصب کابینت و … هستند. این شرایط یک هدررفت سرمایه به همراه خود دارد. جاهایی که پروژه اقتصادی است همه شرکتها به دنبال نصب کابینتها و فیبرکشی هستند، اما در مقابل جایی که صرفه اقتصادی ندارد هیچ شرکتی حاضر به ورود نیست و این چالشی است که بین خود دارندگان پروانه FCP وجود دارد. مشکلی سومی هم در بحث توسعه شبکه فیبر نوری وجود دارد و آن سرمایهگذاری نکردن دارندگان پروانه FCP در این بخش است. صحبتهای زیادی در مورد سرمایه گذاری چند صد میلیارد تومانی آنها در بخش فیبر نوری و گذاشتن کابینت شنیده میشود، اما در عمل تنها دو شرکت هستند که حدود هزار یا دو هزار کابینت فیبر نوری نصب کردهاند.
اما دارندگان پروانه FCP اعلام میکنند مشکلات توسعه شبکه بر اساس فیبر نوری بیشتر به مقررات گذاری و همکاری نکردن شرکت مخابرات بازمیگردد نه نبود سرمایه.
این چیزی است که آنها اذعان میکنند، اما واقعیت نبود سرمایه کافی است. دارندگان پروانه FCP باید یک ترکیبی داشته باشند و با یک ترکیب بزرگ شده در مقابل مخابرات دست به سرمایه گذاری بزنند تا کار توسعه در این بخش پیش رود. متأسفانه ادبیات گفتمانی مناسب بین دارندگان پروانه FCP وجود ندارد؛ نمیتوانند در رابطه با منافع همسو با یکدیگر به نقطه اشتراک برسند و نقطه اختلافشان باهم بسیار زیاد است.
منطقی هم هست که با یکدیگر به حجم سرمایه گذاری مناسب برسند، نه اینکه تک تک اقدام به سرمایه گذاری کنند. اگر تاکنون شرکتهای اینترنتی رشد کردهاند به خاطر سرمایه گذاریای بوده که مخابرات در بخش زیرساخت شبکه انجام داده. هیچکدام از این شرکتها تاکنون برای شبکه سازی سرمایه گذاری نکردهاند. در حال حاضر نیز با توجه به اینکه مخابرات نمیتواند در بخش شبکهسازی سرمایه گذاری لازم را انجام دهد این شرکتها از بازار عقب افتادهاند.
afceaglee2013
22-11-2018, 12:52
یعنی هزار لایه فیلتر ادب بذاری رو حرفت و بخوای مخابراتو خلاصه کنی میشه همین یه کلمه ای که اخر گفتی :n11:
misam5526
31-01-2019, 17:30
وزیر ارتباطات خبر داد:
شرکت شاتل فرایند شکست انحصار فیبر نوری را آغاز کرد
آذری جهرمی در توییتر نوشت:«حس خوبیه وقتی تجربه حداکثر سرعت اینترنت خانگی ۱۶ مگابیت به حداقل ۷۰ افزایش پیدا کند. با ارتقا تکنولوژی ADSL به FTTC این کار امکانپذیر است. امروز و در آستانه دهه فجر، شرکت شاتل این تکنولوژی را در دزفول ارتقا داد و ۶۰۰۰ مشترک شاتل در دزفول این حس خوب را تجربه میکنند. به زودی همه ایران»
توضیح : منظور از تکنولوژی FTTC همون کافوی نوریه که در حال حاضر تنها توسط مخابرات سرمایه گذاری صورت گرفته و نصب میشه و انحصار خدمات خطوط تلفن این کافوها در انحصار مخابرات بوده.
albertxx
31-01-2019, 21:51
وزیر ارتباطات خبر داد:
شرکت شاتل فرایند شکست انحصار فیبر نوری را آغاز کرد
آذری جهرمی در توییتر نوشت:
«حس خوبیه وقتی تجربه حداکثر سرعت اینترنت خانگی ۱۶ مگابیت به حداقل ۷۰ افزایش پیدا کند. با ارتقا تکنولوژی ADSL به FTTC این کار امکانپذیر است. امروز و در آستانه دهه فجر، شرکت شاتل این تکنولوژی را در دزفول ارتقا داد و ۶۰۰۰ مشترک شاتل در دزفول این حس خوب را تجربه میکنند. به زودی همه ایران»
توضیح : منظور از تکنولوژی FTTC همون کافوی نوریه که در حال حاضر تنها توسط مخابرات سرمایه گذاری صورت گرفته و نصب میشه و انحصار خدمات خطوط تلفن این کافوها در انحصار مخابرات بوده.
در واقع همون VDSL میشه دیگه ؟؟
که فیبر تا کافو اومده و از کافو تا منزل سیم مسی هست ؟
malthael
31-01-2019, 22:08
در واقع همون VDSL میشه دیگه ؟؟
که فیبر تا کافو اومده و از کافو تا منزل سیم مسی هست ؟
بله همون VDSL هست
آرین 0098
01-02-2019, 01:06
کابینت FTTC و کابینت معمولی
طرح اینترنت آسیاتک برای توسعه خطوط فیبرنوری جهت ارائه خدمات VDSL
طرح توسعه اینترنتی شرکت «آسیاتک» با مشارکت مخابرات که با مخالفت سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیویی متوقف شده بود حالا با اعمال تغییراتی در آن به اجرا گذاشته میشود.اگر به خاطر داشته باشید چند هفته پیش بود که مخالفت رگولاتوری با طرح اشتراک جدید اینترنت شرکت آسیاتک را با شما دوستان در جریان گذاشتیم؛ قرار بود در این طرح با همکاری شرکت آسیاتک و مخابرات، زیرساخت لازم برای توسعه خطوط فیبرنوری جهت ارائه خدمات VDSL به صورت گسترده برای 20 میلیون کاربر ایرانی فراهم شود که تا پیش از این با مخالفت سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی به سرانجام نرسیده بود.به گزارش پیوست، مدیرعامل آسیاتک اعلام کرده که در جلسه اخیری که با مدیران رگولاتوری داشتهاند، توانستهاند با تعامل سازنده با یکدیگر موافقت این سازمان برای اجرای طرح توسعه زیرساخت ارائه سرویس FTTC (فیبرکشی تا کافوی مخابراتی) برای ارائه سرویس VDSL با مشارکت شرکت مخابرات را کسب کنند.
همکاری وزارت نیرو با وزارت ICT برای گسترش دسترسی کاربران به سرویس فیبرنوری و شکستن انحصار مخابرات در این بازار
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی در نشست خبری خود به بهانه راهاندازی سامانه سنجش کیفیت اینترنت «نتسنج پلاس» از تشکیل یک کنسرسیوم مشترک با ترکیب اپراتورهای FCP (ارتباطات ثابت) و وزارت نیرو برای استفاده از شبکه فیبرنوری این وزارتخانه خبر داد تا علاوه بر گسترش دسترسی کاربران به سرویس فیبرنوری، انحصار مخابرات در این بازار نیز شکسته شود.
امیدواریم. شعار زیاد شنیدیم مخصوصا نزدیک به انتخابات
نه به انحصار در مخابرات و آری به رقابت در کیفیت
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با هدف رقابتی نمودن هرچه بیشتر بازار و تسهیل در ارائه خدمات ارتباطات ثابت و ایجاد فرصت های برابر و حداکثری از منابع و امکانات موجود، قرار دادی میان شرکت های مخابرات ایران و آسیاتک منعقدگردید.
بر اساس این گزارش در خصوص بهره برداری از Bit stream شرکت آسیاتک از شبکه مخابرات ایران در سراسر کشور عقد قرار داد در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۳۰ انجام پذیرفت.
این گزارش حاکی است مخابرات ایران با رویکرد استفاده از توان علمی و فنی شرکت های خصوصی دارنده پروانه برای ارائه خدمات براساس مصوبه ی ۲۶۰ سازمان تنظیم مقررات، قرار داد بهره برداری از Bit stream شرکت آسیاتک از شبکه مخابرات ایران میان این دو شرکت عقد گردید.
براساس این خبر شرکت آسیاتک می تواند پس از اجرای مراحل فنی، در سرتاسر کشور و در مراکز و خصوصا در کافو های نوری که پیش از این امکان ارائه خدمات در آن ها وجود نداشت، با استفاده از امکانات شرکت مخابرات ایران ارائه سرویس و خدمات نماید.
از دستاوردهای این قرار داد میتوان به پوشش سراسری و کامل تمام خطوط ثابت در سطح ۳۱ استان کشور، ارتقا میزان کیفیت و سرعت اینترنت خانگی و رفع محدودیت های فروش و مهاجرت سریع تر به تکنولوژی VDSL اشاره کرد.
asiatech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه-به-انحصار-در-مخابرات-و-آری-به-رقابت-در-کیفیت)
پیشگامان و آسیاتک پیش ثبتنام اینترنت VDSL را آغاز کردند
از ابتدای امسال، دو شرکت مخابرات ایران و شاتل شروع به ثبتنام برای واگذاری پورتهای VDSL در دو استان تهران و قم کردند.
قرار شد بیش از ۸۵۰ هزار پورت VDSL در این دو استان طی چند ماه به کاربران خانگی واگذار شود که بخشی از این پورتها، تبدیل اینترنت ADSL کاربر به VDSL بدون کسب هزینه است.
آسیاتک توضیحات زیادی برای این پیش ثبتنام ارائه نداده است و فقط به این جملات بسنده کرده:
«با پیش ثبت نام سرویس vdsl در اولویت ارائه خدمات قرار بگیرید. بلافاصله بعد از بوجود آمدن امکان ارائه خدمات vdsl برای شما کارشناسان آسیاتک با شما تماس خواهند گرفت.»
شرکت پیشگامان هم صفحه پیشثبتنام اینترنت VDSL خود را راهاندازی کرده است ولی هیچ توضیحی نداده در کدام استانها و به چه طریقی این سرویس عرضه میشود.
شبکه چی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه به انحصار در مخابرات و آری به رقابت در کیفیت
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با هدف رقابتی نمودن هرچه بیشتر بازار و تسهیل در ارائه خدمات ارتباطات ثابت و ایجاد فرصت های برابر و حداکثری از منابع و امکانات موجود، قرار دادی میان شرکت های مخابرات ایران و آسیاتک منعقدگردید.
بر اساس این گزارش در خصوص بهره برداری از Bit stream شرکت آسیاتک از شبکه مخابرات ایران در سراسر کشور عقد قرار داد در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۳۰ انجام پذیرفت.
این گزارش حاکی است مخابرات ایران با رویکرد استفاده از توان علمی و فنی شرکت های خصوصی دارنده پروانه برای ارائه خدمات براساس مصوبه ی ۲۶۰ سازمان تنظیم مقررات، قرار داد بهره برداری از Bit stream شرکت آسیاتک از شبکه مخابرات ایران میان این دو شرکت عقد گردید.
براساس این خبر شرکت آسیاتک می تواند پس از اجرای مراحل فنی، در سرتاسر کشور و در مراکز و خصوصا در کافو های نوری که پیش از این امکان ارائه خدمات در آن ها وجود نداشت، با استفاده از امکانات شرکت مخابرات ایران ارائه سرویس و خدمات نماید.
از دستاوردهای این قرار داد میتوان به پوشش سراسری و کامل تمام خطوط ثابت در سطح ۳۱ استان کشور، ارتقا میزان کیفیت و سرعت اینترنت خانگی و رفع محدودیت های فروش و مهاجرت سریع تر به تکنولوژی VDSL اشاره کرد.
asiatech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه-به-انحصار-در-مخابرات-و-آری-به-رقابت-در-کیفیت)
سلام
این سرویس بیت استریم آسیاتک سرکاریه ؟تو خبر ها دیدم چند سال پیش هم همین خبر رو گذاشته بودند
زنگ هم میزنم می گند مشخص نیست کی راه اندازی بشه .
شاید تا اون زمان کلا adsl منسوخ شد
Rahpooyan
28-05-2020, 14:32
سلام
شاید تا اون زمان کلا adsl منسوخ شد
ای دی اس ال همین الانشم منسوخ شده است و تا حالا بیشتر از هفت کفن پوسانده است. این ما هستیم که ازش دل نمی کنیم. اصلا ما حس نوستالژیک به چیزای منسوخ شده داریم. همین پرایدی 30-40 سال پیش مردم کره هم سوار نمی شدند، ما برایش 90 میلیون خرج می کنیم. یا ای دی اس ال ی که خودش فریادش در امده ما داریم تبلیغ شو می کنیم با سرعت 128.
کشورتونو عوض کنید مشکل حل میشه :) :) :)
ای دی اس ال همین الانشم منسوخ شده است و تا حالا بیشتر از هفت کفن پوسانده است. این ما هستیم که ازش دل نمی کنیم. اصلا ما حس نوستالژیک به چیزای منسوخ شده داریم. همین پرایدی 30-40 سال پیش مردم کره هم سوار نمی شدند، ما برایش 90 میلیون خرج می کنیم. یا ای دی اس ال ی که خودش فریادش در امده ما داریم تبلیغ شو می کنیم با سرعت 128.
الان ماهی دارم 90 تومن میدم 16 مگابیت ماهی 170 گیگ اما سرعت دریافتیم 2-3 مگابیت هست .الان بخواهم اینترنت ثابت ایرانسل یا مبین نت بخرم باید حدود ماهی 200 بدم .مودم هم باید بخرم .:thumbsdow.علاقه نوستالژی بهش ندارم بحث پولشه:jealous: .
Rahpooyan
28-05-2020, 22:06
الان ماهی دارم 90 تومن میدم 16 مگابیت ماهی 170 گیگ اما سرعت دریافتیم 2-3 مگابیت هست .الان بخواهم اینترنت ثابت ایرانسل یا مبین نت بخرم باید حدود ماهی 200 بدم .مودم هم باید بخرم .:thumbsdow.علاقه نوستالژی بهش ندارم بحث پولشه:jealous: .
با همین پول میتونید سرویس VDSL بگیرید. درسته شاید پول یه مودم واستون بیشتر بیاد ولی هر روز که مودم نمی خرید. ای دی اس ال همین است که هست. نهایتش با دانلود منیجر 2 مگ دانلود شده باشید که واقعا ارزش گفتن ندارد.
سرویس های VDSL با همین قیمت ADSL:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rahpooyan
28-05-2020, 22:08
کشورتونو عوض کنید مشکل حل میشه :) :) :)
اشتباه شما همین است که صورت مسئله رو پاک می کنید. مشکل از کشور نیست. مشکل از مردم است. تا مردم خود را عوض نکنند هیچی عوض نمی شود.
با همین پول میتونید سرویس VDSL بگیرید. درسته شاید پول یه مودم واستون بیشتر بیاد ولی هر روز که مودم نمی خرید. ای دی اس ال همین است که هست. نهایتش با دانلود منیجر 2 مگ دانلود شده باشید که واقعا ارزش گفتن ندارد.
سرویس های VDSL با همین قیمت ADSL:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بخواهم انقدر پول بدم زیتل می خرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.