مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کانفیگ نشدن مودم tp link
سلام و عرض ادب
من یک مودم tp-link دارم ، چندسال استفاده میکنم و بارها کانفیگ کردم و مشکلی نداشتم .
چند روزی هست که مشکل کانفیگ کردن دارم باهاش.
من مودم کانفیگ کردم و تنظیمات انجام دادم و ریست کردم و درست بود . شب مودم خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم تنظیماتش همه پریده ، دوباره کانفیگ کردم ، بعد از ان ریست که میکنم میبینم تنظیمات پریده .
ریست کارخانه ای کردم ، ریست سخت افزاریش کردم و دوباره کانفیگ کردم ، بعد یک ریست تمام تنظیمات برمیگرده به یک حالت اشتباه .
میخواستم ببینم مشکل از چی هستش ؟
چطوری میتونم اصلاحش کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
shaahani
22-01-2018, 11:33
در کل مودم رو نباید خیلی خاموش و روشن کرد همین خودش باعث آسب میشه .
روتر ها رو نگاه کنید مثل کامپیوتر ریستارت نرم افزاری دارد و حتا برای خاموش کردن قبل از قطع برق به طور نرم افزاری باید اقدام به خاموش کردن دستگاه کرد.
اگر نیاز به قطع و وصل اینترنت دارید و یا نیاز به خاموش و روشن کردن وای فای مودم (اگه وای فای کلید جدا نداشته باشه) بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم باید از داخل تنظیمات دستگاه عملیات را انجام دهید تا دستگاه آسیب نخورد.
در صورت امکان از وارد کردن تنظیمات زیاد روی دستگاه خودداری کنید و تنظیمات ضروری کانکت رو انجام بدین .
من بارها مشاهده کردم زمانی که نوع تنظیم اتصال به اینترنت در حالت Bridge قرار میگیره و بعد از اون سعی در اتصال PPPoE میشه ، این مشکل پیش میاد .
گاهی به دلیل ناهمخوانی با دستگاه Isp نیز هست ، مشاهده کردم با اشتباه وارد کردن یوزرنیم و پسورد isp این اتفاق افتاده ، با وجود اینکه به اینترنت متصل میشه اما این مسئله بوجود میاد.
دستگاه رو ریست سخت افزاری کنید و مدت نسبتا طولانی خاموش کنید ، بعد از روشن کردن فقط تنظیمات ضروری اتصال رو انجام بدین و رمز isp رو چک کنید ، بهتره یک بار با isp چک کنید که بدلیل اشتباه وارد کردن رمز یا مسئله ای مشابه خط شما از نظر امنیتی در دستگاه های اونها قفل نشده باشه .
بعد از یک هفته تست مجدد و سعی در رفع مسئله اگر مجدد بعد از قطع برق مودم ، تنظیمات به حالت اولیه برمیگشت ، اقدام به ریختن مجدد فریمور دستگاه کنید .
در نهایت اگه مشکل حل نشه به احتمال زیاد دستگاه آسیب سخت افزاری جدی دیده و اگه نتونید با اون بسازید میبایست دستگاه جدید خریداری کنید.
samrelax2020
21-12-2018, 21:54
مودمو چند وقته دارید استفاده میکنید؟اگه تونستی فریم ویر مودمتو آپدیت کن اگه درست نشد ممکنه ic بایوس مودم مشکل درست کرده باشه که باید پروگرام مجدد بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.