ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟



wichidika
16-01-2018, 21:08
چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟یک متخصص طب ایرانی گفت: اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و در میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!
وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با مصلحات (اصلاح کننده) یعنی همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.
عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها در بین دانش‌آموزان و کارمندان به علت عدم به کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست پسته برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معدهای گرم و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.
وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.
انتهای پیام/

wichidika
16-01-2018, 21:12
استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شودخبرگزاری تسنیم: یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه می‌تواند موجب کاهش کارایی ذهنی دانش‌آموزان و دانشجویان شود. برای اصلاح پنیر تازه می‌توان از مغز گردو، آویشن، عسل، نعنا و سبزی‌های معطر استفاده کرد.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), طب سنتی ایران طبی پیشگیرانه است و پیشگیری از بیماری‌ها سرلوحه طب سنتی است و رعایت اصول حفظ سلامتی نقش بسزایی در سلامت افراد جامعه ایفا می‌کند.
نکات سلامتی‌بخش
ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه می‌تواند موجب کاهش کارایی ذهنی دانش آموزان و دانشجویان شود.
ــ برای اصلاح پنیر تازه می‌توان از مغز گردو، آویشن، عسل، نعنا و سبزی‌های معطر استفاده کرد.
به‌گفته وی مصرف زیاد بادمجان باعث درد و سنگینی پهلو، تیره و بدرنگ شدن پوست و تولید سودا در بدن می‌شود.
ــ برای پیشگیری از عوارض مصرف بادمجان می‌توان آن را با روغن, گوشت و سرکه پخت.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد غذاهایی مانند بادمجان، کلم، عدس، گوشت گاو و سوسیس و کالباس باعث ایجاد رؤیاهای سیاه, ترسناک و خواب‌های پریشان می‌شود.
ــ بهترین گوشت برای افراد سالم، گوشت گوسفند است به‌ویژه قسمت بالاتنه شامل دست و سینه که از ران بهتر است. گوشت بخش‌های داخلی نسبت به بخش‌های خارجی نرم‌تر و لطیف‌تر است.
رضایی‌پور بیان داشت: طبیعت قارچ سرد و تر بوده، نفّاخ و دیرهضم است و می‌تواند موجب درد معده و قولنج شود.
ــ مصرف زیاد قارچ، باعث انسداد در رگ‌ها و کبد می‌شود. بهتر است قارچ را با نمک و شوید پخت و ادویه‌های گرم مانند آویشن، فلفل، زنجبیل، زیره و روغن کنجد و روغن زیتون در طبخ آن به کار برده شود.
انتهای پیام/*