PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Phone Recorder Plus | سیستم خودتون رو به یک تلفن مجهز تبدیل کنید

ramin_zero1818
28-09-2006, 13:09
Phone Recorder Plus اسم نرم افزاری هستش که به کمک اون میتونید سیستمتون رو به یک تلفن مجهز و کامل تبدیل کنید
این نرم افزار قدرتمند میتونه این امکان رو در اختیار شما قرار بده که بتونید تمامه مکالمه های تلفنی رو با جزئیات کاملش (روز و ساعت و...) ذخیره کنید!
همچنین میتونید از این مکالمات با ایمیل با خبر شید و اینکه حتی با فرمت صوتی دلخواه اون رو گوش بدید
با این نرم افزار والدین میتونند از مکالمات تلفنی فرزندانشون مطلع شن و به نوعی اونا رو کنترل کنند
بعلاوه با استفاده از این نرم افزار سیستم شما به یک منشی تلفنی بسیار قدرتمند و کامل مجهز خواهد شد
یکی دیگه از ویژگیهای مهم این برنامه ذخیره اطلاعات تماسهاست که شما رو در جریان جزئیات کامل تماسهای ورودی و خروجی و ناموفق خواهد گذاشت
همچنین شما فضایی با امکانات کامل خواهید داشت برای ذخیره لیست کامل تمامیه شماره های مورد نیازتون بدون محدودیت با قابلیت گروه بندی لیستها
امکان نمایش شماره شخص تماس گیرنده و در صورت وجود , نام و عکس وی در مونیتور از دیگر امکانات این نرم افزار هستش

ويژگي ديگر قدرتمند و منحصر به فرد نرم افزار اينترنت سرور آن است كه با ساخت يك وبسايت در آن به شما امكان خواندن,‌ويرايش, حذف و تغيير در تنظيمات نرم افزار را تنها از طريق يك مرورگر اينترنت مي دهد‌!
Forwarding details of incoming calls to your e-mail - اين ويژگي جالب همانطور كه از نامش پيداست امكان Forward و فرستادن جزييات و تماسها را به Email شما بلافاصله پس از دريافت دارد .
برش خودكار بخش سكوت تماس ديگر ويژگي منحصر به فرد اين نرم افزار است

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم 2.24 مگابایت

satttanism
29-09-2006, 00:15
آقا دستت درد نکنه دنبالش بودم

morteza_k
29-09-2006, 01:07
سلام
ممنون دارم دانلود مي كنم .
اين برنامه قابليت محدود كردن تماس ها رو هم داره .

Mehdi_Full
29-09-2006, 15:00
دستت درد نكنه بايد مفيد باشه

galaxy_110
29-09-2006, 15:11
عزيز ممنون :happy:

فقط يه سوال:

ميشه با اين برنامه تمام مكالمات رو ظبط كرد. منظورم اينه كه فرض كن شما خونه نيستي و يكي زنگ ميزنه. حالا يه نفر handset رو برميداره. آيا اين برنامه اين قابليت رو داره كه به محض پاسخ به تماس اتومات شروع به ضبط مكالمه كنه و بعد از اتمام اون هم اتومات off شه.
بعدشم ميتونه مكالماتو ظبط كنه طوريكه به محض اينكه يكي handset رو برداره رو و شروع به dial كنه اين برنامه هم active شه و مكالمه رو ضبط كنه؟

Cheers

palizesoftware
30-09-2006, 15:22
برنامه خوبي هست اينم سريالش:
htpre-6448-wwsa-9981

bb
30-09-2006, 15:30
پرسش:: با چه مودمي بهتر كار ميكنه .

Kav3h
30-09-2006, 15:33
مرسی عزیز
جالب بود

Mo7amad
17-02-2009, 12:34
سریال این برنامه رو کسی نداره؟ اینی که این بالاست کار نمیکنه

x_2007
18-02-2009, 00:32
سریال این برنامه رو کسی نداره؟ اینی که این بالاست کار نمیکنه

پچ برنامه رو از فایل پیوست دریافت کنید

LordMMD
26-10-2010, 19:16
کسی تونسته با هیج مودمی تماس بگیره و صداش رو هم بشنوه و صحبت کنه با PC ؟
من مودم Zoltrix
CXT1056
دارم
اما هدست رو به خود مودم زدم هیچ صدایی ازش نیومدو شاید من بلد نیستم شایدم این مودم قابلیتش رو نداره.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

Ship Storm
11-03-2011, 09:59
Phone Recorder Plus 1.0.3.0

SIZE = 2.27MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد فایل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید