مشاهده نسخه کامل
: تجربه درمان کبد چرب
Переклад не
15-01-2018, 14:13
سلام
از دوستان کسی خودش و یا تو اطرافیان شده که کبد چرب داشته باشن و درمانش کرده باشه؟
از هر راهی سنتی مدرن و غیره
noisymind
15-01-2018, 15:48
سلام
از دوستان کسی خودش و یا تو اطرافیان شده که کبد چرب داشته باشن و درمانش کرده باشه؟
سلام. راه کار کلیش که مصرف کمتر چربی و شیرینی و کاهش وزن و ورزش هست.
فست فود و اینا نخورین.
عرق کاسنی و چای سبز هم فراموش نشه.
سلام
سلام
من چهار سال هست که کبد چرب برایم تشخیص داده شده و توصیه به ورزش و کم خوری و غذای بدون چربی بهم شده
متاسفانه به علت شرایط زندگی اصلا انگیزه برای انجام اینکار ها ندارم و در آزمایش ماه پیش مشخص شد که پیشرفت هم داشته :n27:
اما فوق تخصص گوارش و کبد که رفتم گفت تا ورزش نکنی و رژیم مناسب نداشته باشی ، فایده نداره و درست هم گفت.
ویتامین ای هم بهم دادند که تا وقتی بخوری آنزیم ها کم و التهاب کم میشه اما بعد از قطع ویتامین ای ، همان وضعیت سابق هست.
Переклад не
17-01-2018, 23:47
ممنون از نظرات دوستان . اینها برخی از ده ها راهکاری هست که محافل مختلف توصیه میکنن امامهم اینه که کسی هست که کبد چرب بوده و الان کلا درمان شده؟ مثلا فلان از همین راهکار ها انجام داده باشه و کاملا درمان شده باشه
Soroush-S
18-01-2018, 08:49
سلام
من چهار سال هست که کبد چرب برایم تشخیص داده شده و توصیه به ورزش و کم خوری و غذای بدون چربی بهم شده
متاسفانه به علت شرایط زندگی اصلا انگیزه برای انجام اینکار ها ندارم و در آزمایش ماه پیش مشخص شد که پیشرفت هم داشته :n27:
اما فوق تخصص گوارش و کبد که رفتم گفت تا ورزش نکنی و رژیم مناسب نداشته باشی ، فایده نداره و درست هم گفت.
ویتامین ای هم بهم دادند که تا وقتی بخوری آنزیم ها کم و التهاب کم میشه اما بعد از قطع ویتامین ای ، همان وضعیت سابق هست.
سلام . کبد چرم علامت خاصی داره ؟ یادمه چندسال پیش دکتر گفته بود مقداری کبدم چرب هست
renfield
18-01-2018, 09:36
الکل چربی را حل میکند این تجربه خود من هست.
سلام . کبد چرم علامت خاصی داره ؟ یادمه چندسال پیش دکتر گفته بود مقداری کبدم چرب هست
سلام
من در آزمایش چکآپ متوجه شدم که آنزیم بالاست و رفتم گوارش و کبد ، و یک سری آزمایشات تکمیلی دادند که بفهمند هپاتیت یا مشکل دیگری نداشته باشم و مطمئن شدند چربی کبد است.
Soroush-S
18-01-2018, 15:48
چند سال پیش رفته بودیم برای بیمه تامین اجتماعی . دکتر ازمایشات منو دید گفت کبد یمقدار چرب هست تا میتونی میوه بخور و تخم مرغ نخور یه بنده خدای دیگه اومده بود که کلا کبدش داغون بود دکتر گفت انگار تو اصلا کبد نداری دلیلشم فقط میتونه الکل و مشروب باشه:n02:
کبد چرب دو نوع هست. یکی الکی و یکی غیر الکی
من چون الکل مصرف نداشتم و فست فود و غذاهای که مشخص نیست چطور درست میشه میخوردم این مشکل پیش امده
Переклад не
07-02-2018, 14:24
انگار اصلا درمانی برای کبد چرب و جود نداره و تا حالا هم کبد کسی که چرب شده درست نشده
با سلام . من کبد چرب گرید 3 داشتم . حدود دو سال پیش و درمان شدم .
در مورد کبد چرب باید چند تا نکته رو بدونید .
1) کسی نیست که حداقل گرید 1 رو نداشته باشه و تو ایران عادیه و عموما مشکلی پیش نمیاره .
2)داروی خاصی نداره . داروهایی هستند مثل پودر گیاه خارمریم(به شکل قرص های milk thistle) قابل خریدن هستند و یکمی گران قیمت هستند. همچنین میوه عناب توصیه میشه . اینها فقط کمک کننده هستند و دارو نیستند .
3)منظور از اقدامات درمانی ، در وهله اول جلوگیری از پیشرفت بیماری هست . توجه کنید که اینجوری نیست که کبد چرب درمان نشه . موضوع اینه که درمانش طولانی مدت هستش و صبر و حوصله زیاد میخواد . ضمنا در همه افراد هم مثل هم جواب نمیده . در برخی سریعتر و در برخی کند تر هست .
4)اقدامات درمانی که من انجام دادم اینها بودند : 1 سال مصرف مداوم milk thistle و رژیم غذایی و ورزش شدید . دوری از الکل و مواد غذایی صنعتی و شیمیایی و همچنین دود سیگار . یادمه توی این یک سال حتی یکبار بستنی نخوردم و خیلی شبها غذام سالاد بود . کبد چرب چون نوعی التهاب کبد هست ، کاهش وزن باید آهسته صورت بگیره چون کاهش شدید وزن خودش منجر به التهاب در کبد میشه . دکتر من هفته ای نیم کیلو کاهش وزن رو برام توصیه کرد .
من حدود 16 کیلو وزن کم کردم و در سونوگرافی مشخص شد که کبد چربم از گرید 3 به گرید 1 بهبود پیدا کرده .آنزیم های ALT و AST هم کاملا میزون شدند .
5) توجه کنید که افراد مستعد ابتلا به کبد چرب باید نحوه زندگی کردن و تغذیه شون رو تغییر بدن . وگرنه بیماری همیشه قابل عود شدن هست و سریعتر از اون چیزی که فکر کنید بر میگرده .
Переклад не
14-02-2018, 13:39
شاید باورتون نشه اما یکی از رفقا برای امتحان به این طب اسلامی مراجعه کرده بود . کبد چرب نوع 1 داشت . اینها براش یه ماده ی روغنی سیاه داده بودن و در کنارش بسته هایی شامل یه گیاه . از هر 3 روز یکبار اینها رو طبق دستور مصرف میکرد . آنزیمهای کبدی کاملا نرمال شدن و چربی کبد از بین رفته ! تازه وقتی رفته سونوگرافی دکتره گفته مواظب کبدت باش که یه وقت چرب نشه خخخخخ نمیدونسته قبلا چرب نوع 1 بوده
طول درمان یک ماه بیشتر نشد . من اطلاعات تکمیلی ازش میگیرم هر کی خواست در اختیارش میذارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.