ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد آرمیچر و چرخ دنده

alishahvali
14-01-2018, 23:07
سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یه دستگاهی را بسازم که باید داخلش از دو آرمیچر و چرخ دنده استفاده کنم

شکل دستگاه پایین هست. قطعه قرمز رنگ باید دو حرکت پن و نیلت داشته باشه، وزن نهایتا 4 کیلو، حرکت ها به صورت رفت و برگشت خواهد بود، فعلا سرعت ثابت و پایین میخوام ولی بعدا شاید مجبور بشم سرعتش را متغیر بذارم و ولتاژم هم باید نهایتا 12 ولت باشه که بتونم با جوی استیک کنترلش کنم.

ممنون میشم از دوستانی که بتونن توی طراحی و خرید قطعات و همچنین ساخت کمکم کنند ( بیشتر نوع آرمیچر و چگونگی رفت و برگشت بودنش، شیوه پایین اوردن سرعت و بالا بردن قدرتش و نوع و اندازه چرخ دنده هایی که باید استفاده کنم برام سواله)

اطلاعات تخصصی از الکترونیک و رباتیک ندارم اما یکم دست و پا شکسته کارای الکترونیکی و برقی کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-01-2018, 17:31
سلام

دستگاه ساده ای هست
بالایی چپ و راست میشه . پایینی هم فقط بالا پایین میشه
اگر همینه پس چیز ساده ای هست
برای بالابرش میتونین از طناب باریک و یک آرمیچر 12V استفاده کنین و یک قرقره کوچک . سر آرمیچر هم قرقره کوچک داره .
آرمیچر در پایین هست و قرقره در بالا و طناب از روی قرقره بالائی رد میشه وصل میشه به جای بار
با روشن شدن آرمیچر , طناب کشیده میشه و بالابر میاد بالا اما عیبش اینه که ترمز نداره و با خاموش شدن آرمیچر , بار میاد پایین
با چرخدنده هم میشه
اگر تهران باشید در پاشاژهای توپخونه و خ جمهوری همه چیزش رو پیدا میکنین . آرمیچرها , چرخدنده ها و سوییچها و سیمها
شاسی و اینها رو هم از آلومینیوم میشه ساخت یا ورق ضخیم پلاستیک یا پروفیل آهنی یا ام دی اف و نئوپان