PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین بستر اینترنتی برای استفاده از IPTV

ronin63
12-01-2018, 06:11
سلام دوستان عزیز

همین طور که میدونید برای استفاده از IPTV نیاز به سرعت تک کانکشن بالا داریم . من خودم از پیشگامان ای دی اس ال دارم که متاسفانه از ظهر به بعد سرعت تک کانکشن به حدود 200 کیلوبایت میرسه برای من و شرکت هم چون سرعت دانلود منجر رو ملاک قرار میده اصلا زیر بار این افت سرعت نمیره .

حالا به نظر شما بهترین بستر برای IPTV چی هست ؟ آیا شرکت های دیگه وضعیتشون توی تک کانکشن از پیشگامان بهتر هست یا باید برم سراغ چیزای دیگه مثل وایرلس و فورجی و غیره ؟؟ البته قیمتای این سرویسا نجومی میشه و من تا حدود ماهی 150 بیشتر نمیخوام برای اینترنت هزینه کنم

من تمامی مصرف اینترنتم عصر تا شب هست و اصلا و ابدا نیاز به هیچگونه دانلودی ندارم

میشه راهنمایی بفرمایید

ممنون

naasr
12-01-2018, 10:23
کیفیت سرویسها بستگی به منطقه مخابراتتیون داره باید چندتا شرکت یکماهه بگیری تست کنی سرویس تانوما مخابرات هم اگه منطقه شما پوشش بده برای ایپی تیوی عالیه

misam5526
12-01-2018, 11:37
اگه تک کانکشن داخلی شما از خارجی بهتره، به نظرم از جایی ای پی تی وی بگیرید که سرورش داخل کشور باشه. تک کانکشن ۲۰۰ برای فول اچ دی کافی نیست.

پارس انلاین و شاتل که داشتم تک کانکشن واقعی میدادن. یعنی به چهار مگ پارس راحت میشه ای پی تی وی داشت. الان دیده بان نت دارم برای سرویس ۲ مگ بالای دویسته تک کانکشن و فک کنم اگه سرویس هشت مگش تهیه بشه مشکلی نباشه از این لحاظ برا استریم فول اچ دی.

اسیاتک هم حجم و قیمت شانزده خوبی داره و کیفیت خوبی رو تحویل میده.

essien
12-01-2018, 12:48
البته سروری نداریم که بستر داخل کشور باشه ، اگر هم باشه نباید خیلی پابلیک بشه چون با یه ریپورت درجا دیتاسنتر مجبور میشه کلا قطعش کنه .
میمونه سایتهای داخلی مثل aio و فیلیمو و ... که اتفاقا خانوادگی به قضیه نگاه کنیم برای خیلیا مناسبه .

ولی گفتید تک کانکشن ;
ظاهرا فقط پارامتر تک کانکشن کافی نیست . من تک کانکشنی که دارم هر وقت تست میکنم رو سرور آلمان 9 تا 10 مگابیته و خیلی خوبه ، ولی حتی برای یه شبکه 4 مگابیتی گهگاه می بینم کافی نیست و باعث استپ و فریز تصویر میشه.
متاسفانه سرور استانداری هم خودم سراغ ندارم که از نظر فنی ازشون مطمئن باشیم ...
البته مشکلاتی که گفتم در مورد لایو iptv بود وگرنه با این سرعت تک کانکشن حتی نوسان هم داشته باشه ، مثلا تو یوتیوب 1080p 60 fps رو کامل و عالی جواب میده بدون هیچ مشکلی .

توصیه ای هم میکنم اینه به تاپیک isp ها سر بزنید سعی کنید بفهمید تو منطقه شما کدوم isp ها برای سرعت ترجیحا 16 مگ ، تو بازه زمانی مدنظر شما ،سرعت تک کانکشن خوبی میدن . اونم نه تک کانکشن داخلی که بدرد نمیخوره قاعدتا ، از سایت testmy.net رو سروری مثل آلمان خیلی بهتره .
مثلا من خودم فن آوا داشتم تا همین چند روز پیش ، تو منطقه ما تک کانکشن شاید 2 مگابیت هم نمیداد ، ولی بودن دوستانی که تست میذاشتن تک کانکشن با سرعت 1.8 مگابایت!!
منطقه با منطقه فرق میکنه خلاصه ...

در مورد پروایدرهای iptv هم اطلاعاتی داشتید در صورت تمایل بیاید تو خصوصی با هم اشتراک بذاریم .

misam5526
12-01-2018, 13:15
البته سروری نداریم که بستر داخل کشور باشه ، اگر هم باشه نباید خیلی پابلیک بشه چون با یه ریپورت درجا دیتاسنتر مجبور میشه کلا قطعش کنه .
میمونه سایتهای داخلی مثل aio و فیلیمو و ... که اتفاقا خانوادگی به قضیه نگاه کنیم برای خیلیا مناسبه .

ولی گفتید تک کانکشن ;
ظاهرا فقط پارامتر تک کانکشن کافی نیست . من تک کانکشنی که دارم هر وقت تست میکنم رو سرور آلمان 9 تا 10 مگابیته و خیلی خوبه ، ولی حتی برای یه شبکه 4 مگابیتی گهگاه می بینم کافی نیست و باعث استپ و فریز تصویر میشه.
متاسفانه سرور استانداری هم خودم سراغ ندارم که از نظر فنی ازشون مطمئن باشیم ...
البته مشکلاتی که گفتم در مورد لایو iptv بود وگرنه با این سرعت تک کانکشن حتی نوسان هم داشته باشه ، مثلا تو یوتیوب 1080p 60 fps رو کامل و عالی جواب میده بدون هیچ مشکلی .

توصیه ای هم میکنم اینه به تاپیک isp ها سر بزنید سعی کنید بفهمید تو منطقه شما کدوم isp ها برای سرعت ترجیحا 16 مگ ، تو بازه زمانی مدنظر شما ،سرعت تک کانکشن خوبی میدن . اونم نه تک کانکشن داخلی که بدرد نمیخوره قاعدتا ، از سایت testmy.net رو سروری مثل آلمان خیلی بهتره .
مثلا من خودم فن آوا داشتم تا همین چند روز پیش ، تو منطقه ما تک کانکشن شاید 2 مگابیت هم نمیداد ، ولی بودن دوستانی که تست میذاشتن تک کانکشن با سرعت 1.8 مگابایت!!
منطقه با منطقه فرق میکنه خلاصه ...

در مورد پروایدرهای iptv هم اطلاعاتی داشتید در صورت تمایل بیاید تو خصوصی با هم اشتراک بذاریم .

یکی از فروشنده های iptv مکرر در سایتشون داره تبلیغ سرورهای واقع در تهران رو میکنه!! البته من مبلغش نیستم و راست و دروغش با خودشون! چون استفاده نکردم نمیتونم بگم راسته یا دروغه.

اما بحث یوتیوب بخاطر فرمت ویدئویی خاص خودش کمی فرق میکنه با ای پی تی وی ولی همچنان تک کانکشن و نبود تایم اوت کافیه!
من تست که کردم با همین تک کانکشن حدود 220 از بین اسپورت اچ دی بصورت منقطع استریم میشد و مطمئنم در صورتی که دوبرابر می بود تک کانکشنم بدون مشکل بصورت زنده پخش میشد.

xshya
12-01-2018, 19:43
شما با اینترنت LTE همراه اول تست تک کانکشن انجام بدهی سرعت معمولا کمتر از 40 مگابیت نمیشود اگر هم خوش شانس باشید و منزل در منطقه مناسبی باشد پینگ تایم شما
در بدترین حالت همیشه کمتر از 90ms است ( در مورد سرعت و کیفیت, شبکه LTE بالاتر از شبکه ADSL قرار میگیرد ) مگر اینکه ارتباط از نوع VDSL و بالاتر ّباشد

ronin63
12-01-2018, 19:45
شما با اینترنت LTE همراه اول تست تک کانکشن انجام بدهی سرعت معمولا کمتر از 40 مگابیت نمیشود اگر هم خوش شانس باشید و منزل در منطقه مناسبی باشد پینگ تایم شما
در بدترین حالت همیشه کمتر از 90ms است ( در مورد سرعت و کیفیت, شبکه LTE بالاتر از شبکه ADSL قرار میگیرد ) مگر اینکه ارتباط از نوع VDSL و کلا XDSL ّباشد

سلام .. ممنون

این حرف شما درسته اما قیمت بسته های فورجی بالا هست . مثلا 70 گیگ سه ماه 125 تومن . ایپی تی وی هم مصرفش بالاس .. میانگین ساعتی 1 تا 2 گیگ

rioman
16-11-2018, 09:38
سلام

اگه کسی از دوستان سرویس IPTV مطمئن و معتبر سراغ داره تو پیام خصوصی
به بنده اطلاع بده.
جایی که تعهد داشته باشند برای کیفیت خوب و اینکه پول آدم رو نخورن!

با تشکر

saber73
26-11-2018, 02:31
علاوه بر سرعت و پهنای باند واقعی و سرعت دانلود تک کانکشن اپراتور شما . 50 درصد قضایا به
پروایدرهای iptv مربوط میشه . اکثرا غیر قانونی هستن و همشون در ساعاتی از روز یا روزهایی از هفته مشکل دارن و زیاد نمیشه تقصیر رو انداخت گردن اپراتورهای اینترنت و بستر اینترنت خودمون . من در بهترین حالت ایرانسل با شبکه 4.5 در ساعات خلوت مثل 3 تا 4 بامداد با سرعت خیلی خیلی بالا و فضایی از چند جا تست کردم باز هم مشکل فریز و قطع و وصلی داشتم . حتی اکانت تست از بهترین سایتهای فروشنده اکانت iptv چه خارجی چه داخلی ( از نظر سایت و فروشنده ) خریداری کردم ولی فرقی باهم نداشتن . جریان iptv غیر قانونی هم شده عینه جریان اکانت های cccam غیر قانونی ----- . که همیشه یک مشکل و ایراد دارن و با ثبات نیستن .

ERF@NIAN
26-11-2018, 13:19
سرویس دهنده های iptv میان 3000 شبکه که هرکدوم مخصوص مناطق و کشورهایی خاصی هستن رو در دسترس عموم قرار میدن. قطعا کارشون قانونی نیست، اوضاع سرورهاشونم معلوم نیست چطوری باشه
سرویسای قانونی مثل Sling ا 60،70 شبکه (در این مورد آمریکایی) بیشتر ندارن. ولی سرورهای قدرتمندی دارن
من با adsl پیشگامان (پهنای باندش بد نیست اینجا) و vpn اکسپرس استفاده میکنم HD بدون قطعی

naasr
26-11-2018, 14:42
سلام

اگه کسی از دوستان سرویس IPTV مطمئن و معتبر سراغ داره تو پیام خصوصی
به بنده اطلاع بده.
جایی که تعهد داشته باشند برای کیفیت خوب و اینکه پول آدم رو نخورن!

با تشکر

برای iptv هر که بهت بگه تضمینی و کیفیت خوب داره دروغ میگه پولت رو که گرفتن هر موقع هم مشکلی داشته باشی میگن مشکل از اینترنتت هست یا میگن مشکل جهانی هست و از طرف خود شبکه قطع شده

soroori2
26-11-2018, 19:17
سلام

سرویس IPTV چیه ؟

saber73
27-11-2018, 03:18
برای iptv هر که بهت بگه تضمینی و کیفیت خوب داره دروغ میگه پولت رو که گرفتن هر موقع هم مشکلی داشته باشی میگن مشکل از اینترنتت هست یا میگن مشکل جهانی هست و از طرف خود شبکه قطع شده

احسنت بر شما . حقیقت رو گفتی . الان خود من تو همین وضعیت هستم . 6 ماهه گرفتم . یه مدت خوب بود . الان کلا قطع و وصل و فریز و با هر اینترنتی امتحان کردم و فهمیدم مشکل از خود iptv هست . فروشنده هم میگه اینترنت مشکل داره و از سمت ما نیست به همین راحتی . الانم یه مدته بیشتر iptv ها چ ی ل ت ر شده و باید از و ی پ ی ا ن استفاده کنید که سرعت دو چندان افت پیدا میکنه و همش فریز .

saber73
27-11-2018, 03:19
سلام

سرویس IPTV چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C

saber73
27-11-2018, 03:24
سرویس دهنده های iptv میان 3000 شبکه که هرکدوم مخصوص مناطق و کشورهایی خاصی هستن رو در دسترس عموم قرار میدن. قطعا کارشون قانونی نیست، اوضاع سرورهاشونم معلوم نیست چطوری باشه
سرویسای قانونی مثل Sling ا 60،70 شبکه (در این مورد آمریکایی) بیشتر ندارن. ولی سرورهای قدرتمندی دارن
من با adsl پیشگامان (پهنای باندش بد نیست اینجا) و vpn اکسپرس استفاده میکنم HD بدون قطعی
بله مشکل کار اینجاست : سرورهای ضعیف و غیر قانونی و کپی کاری از منابع مختلف و ناپایدار و فروختن و شر کردن یک اکانت به چندین نفر همزمان . iptv های قانونی هم به صورت پکیج خاص مثل اسکای ایتالیا یا دیجی ترک ترکیه با قیمت خیلی بالا فروخته میشن و تنوع iptv های غیر قانونی رو ندارن و تفاوت فاحشی در قیمت دارن .

soroori2
27-11-2018, 15:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C

سلام
ممنون حالا از کجا میشه گرفت ؟

saber73
27-11-2018, 17:44
سلام
ممنون حالا از کجا میشه گرفت ؟
همین داخل گوگل سرچ کنید : خرید iptv براتون میاره . فقط داخل هر کدوم رفتید ابتدا با تلگرام پشتیبانی سایت ارتباط برقرار کنید و درخواست اکانت تست بدید و بعد تست اقدام به خرید کنید . داخل تلگرام هم اگر عضو گروه های ستلایت باشید اونجا هم فروشنده و فروشگاه زیاد داره . فقط حتما قبل خرید اکانت تست بگیرید و فردا متحمل ضرر نشید .

GHAGHALEELEE
27-11-2018, 19:19
شماها با این نتهای حجمی چه جوری iptv نگاه میکنید ؟ یادش خیر یه زمانی کلی شبکه با ما-هو-ا باز میشد الان کل دسترسیم یکی یوتیوب هست و یکی هم شبکه های خبری.

naasr
28-11-2018, 13:54
بله مشکل کار اینجاست : سرورهای ضعیف و غیر قانونی و کپی کاری از منابع مختلف و ناپایدار و فروختن و شر کردن یک اکانت به چندین نفر همزمان . iptv های قانونی هم به صورت پکیج خاص مثل اسکای ایتالیا یا دیجی ترک ترکیه با قیمت خیلی بالا فروخته میشن و تنوع iptv های غیر قانونی رو ندارن و تفاوت فاحشی در قیمت دارن .

الان تو کشورهای پیشرفته تمام این پکیج های تلوزیونی دنیا بصورت شبکه کابلی ارایه میشه یعنی شما سفارش میدید خود شرکت از کارهای سیم کشی و نصب باکس مخصوصش و اتصال به تلوزیون را انجام و تحویل میده هر تعداد پکیج و کانال بخواهید بهتون میده قیمتش نسبت به سیستم ریسیور و ماهواره خیلی کمتر درمیاد اما خوب به پول ما بازم خیلی گرونه چند سال پیش تو سایت عصرجوان (ست ست) یه کاربری که ساکن انگلیس بود این شبکه کابلی رو برای منزلش راه انداخته بود عکسهای باکس و سیم کشی و قسمت سفارش پکیجها را گذاشته بود خیلی جالب بود

ERF@NIAN
28-11-2018, 19:12
الان تو کشورهای پیشرفته تمام این پکیج های تلوزیونی دنیا بصورت شبکه کابلی ارایه میشه یعنی شما سفارش میدید خود شرکت از کارهای سیم کشی و نصب باکس مخصوصش و اتصال به تلوزیون را انجام و تحویل میده هر تعداد پکیج و کانال بخواهید بهتون میده قیمتش نسبت به سیستم ریسیور و ماهواره خیلی کمتر درمیاد اما خوب به پول ما بازم خیلی گرونه چند سال پیش تو سایت عصرجوان (ست ست) یه کاربری که ساکن انگلیس بود این شبکه کابلی رو برای منزلش راه انداخته بود عکسهای باکس و سیم کشی و قسمت سفارش پکیجها را گذاشته بود خیلی جالب بود

البته تلوزیون های کابلی به خاطر مشکلاتی مثل قیمت بالا(خیلی از موارد ماهانه بالای 100 دلار)، قرارداد های طولانی مدت، شبکه های خیلی زیاد که بیشترشون رو هیچوقت نگاه نمیکنی کم کم دارن جای خودشون رو به سرویسای اینترنتی با میانگین قیمت 40 دلار ماهانه بدون قرارداد طولانی مدت به همراه یه اندروید باکس میدن

ERF@NIAN
28-11-2018, 19:13
شماها با این نتهای حجمی چه جوری iptv نگاه میکنید ؟ یادش خیر یه زمانی کلی شبکه با ما-هو-ا باز میشد الان کل دسترسیم یکی یوتیوب هست و یکی هم شبکه های خبری.
شرکتایی که حجم ترابایتی میدن. با یک ترابایت میتونید 20 روز یک سره تلوزیون رو روشن بزارید تا بالاخره حجمش تموم بشه

GHAGHALEELEE
03-12-2018, 14:22
شرکتایی که حجم ترابایتی میدن. با یک ترابایت میتونید 20 روز یک سره تلوزیون رو روشن بزارید تا بالاخره حجمش تموم بشه
حالا کدوم شرکت و با چه قیمتهایی این حجم رو میدن ، زمانش هم یک ماهه هست ؟

superbadboy
15-04-2019, 12:58
درود
من تصمیم گرفتم IPTV تهیه کنم. ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده از این سیستم رو دارن راهنمایی بکن که اصلا ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
با سپاس

MMDFullHD
15-04-2019, 13:26
درود
من تصمیم گرفتم IPTV تهیه کنم. ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده از این سیستم رو دارن راهنمایی بکن که اصلا ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
با سپاس

اصلا نداره
دنبالش نباش
فعلا م ا واره ازون بهتره!

بخاطر مشکلات اینترنت ایران و غیرقانونی بودن iptv شبکه های اروپایی بیشتر اون دیتاسنتر محدودیت اجرا میکنن

پولی ک میخوای هزینه کنی رو برو رو م ا واره بگیر فید بگیر راحت بدون گزارشگر و لوگو بشین ورزش هارو ببین :n10: به صد تای iptv موقع فوتبال دیدن می ارزه!
و حتی پول خوب بده اکانت خوب بخر بشین شبکه های اروپایی رو راحت ببین فیلم های عالی میذارن

superbadboy
15-04-2019, 13:41
الان از سی سی کم استفاده میکنم و بدک نیست ولی مثلا نمیتونم شبکه های BEIN داشته باشم (استرا رو ندارم) یا مثلا EUROSPORT PLAYER هارو ندارم واسه همین گفتم IPTV بگیرم
اکانت تست مجانی IPTV گرفتم رو بعضی شبکه ها فریز داشت رو بعضی ها هم نه ولی کلا گفتم شاید چون مجانی هست شاید خوب جواب نده

ERF@NIAN
15-04-2019, 13:59
الان از سی سی کم استفاده میکنم و بدک نیست ولی مثلا نمیتونم شبکه های BEIN داشته باشم (استرا رو ندارم) یا مثلا EUROSPORT PLAYER هارو ندارم واسه همین گفتم IPTV بگیرم
اکانت تست مجانی IPTV گرفتم رو بعضی شبکه ها فریز داشت رو بعضی ها هم نه ولی کلا گفتم شاید چون مجانی هست شاید خوب جواب نده

ا iptv ها خودشون 99 درصد غیرقانونی هستن و سرور درست حسابی ندارن. تنظیم اتوماتیک کیفیت هم ندارن، مثلا اگه برای چندثانیه سرعت افت کنه و بافر به اندازه کافی نبا‌شه به جای اینکه کیفیت تصویر رو کم کنن قطع میشن، تازه هیچوقت تمام شبکه هاشون سالم نیست، همیشه یه تعداد خرابن
اینترنت ایران هم که همش افت تک کانکشن داره مخصوصا شب ها
خلاصه نه اینترنت ما درست حسابیه، نه اکثر اوقات این iptv ها درست حسابی هستن. اصلا توصیه نمیشه همش دردسره
مگه اینکه سرویس های قانونی و گرون قیمت درست حسابی با سرورای قدرتمند و تنظیم کیفیت خودکار داشته باشید که اونارم نمیشه از ایران خرید، مثل Sling, fubo و... اینجور چیزا

rioman
15-04-2019, 14:00

همون اکانت تست رو برات مثلا سه ماهه یا شش ماهه تمدید می کنن.
کیفیتش همونه فرقی نداره چه بسا بدتر هم بشه.
اینایی که میگن سرور دارن دروغ میگن همه شون reseller هستند.
بعد مثلا شما اکانت شش ماهه یا یکساله خریدی معلوم نیست تا اون
موقع بهت سرویس بدن.
یه روز میبینی همه چی قطع شده و کسی هم جوابگو نیست.

هر وقت هم از کیفیت ناراضی باشه و به اون به اصطلاح پشتیبانی 24/7 شون
بگی میگن نه همه راضی هستند!! کسی نگفته قطعی داره!!
لابد خودت مشکلی داری ببین کجا اشکال هست؟
اینترنتت خوب نیست.
من تک کانکشن 28.1 مگ با ایرانسل داشتم بازم نامرد می گفت
نت خوب نیست.

خلاصه بگم تو ایران فروشنده حرفه ای برای IPTV وجود نداره.
اگه هم مثل یوروکم 1 کلاهبردار نباشن سرویس بسیار بی کیفیتی
دارن که جز اعصاب خردی حاصلی برای شما نخواهد داشت.
به همون سیسیکم راضی باش + کانالهای رایگان تا حداقل آرامش داشته باشی.

superbadboy
15-04-2019, 14:15
ممنون لطف کردی
یوروکم اکانت سیسیکم یه ساله داشتم یه دفعه بعد از یکی دو ماه جمع کردن (البته بعد از چن سال کار کردن باهاشون) بدون هیچ پاسخی سرویس هم دیگه ارائه ندادن (البته فکر کنم با داستان مدیر سایت ست ست یا عصر جوان بدون ارتباط نبود)
در هر صورت ممنون از راهنمایی شما فعلا نمیشه همه شبکه ها رو با هم داشته باشم

naasr
15-04-2019, 16:06
ممنون لطف کردی
یوروکم اکانت سیسیکم یه ساله داشتم یه دفعه بعد از یکی دو ماه جمع کردن (البته بعد از چن سال کار کردن باهاشون) بدون هیچ پاسخی سرویس هم دیگه ارائه ندادن (البته فکر کنم با داستان مدیر سایت ست ست یا عصر جوان بدون ارتباط نبود)
در هر صورت ممنون از راهنمایی شما فعلا نمیشه همه شبکه ها رو با هم داشته باشم

یوروکم تو زمینه سیسیکم خیلی خوب کار میکرد یه مدت هم فروش اکانت iptv داشتن اما مشکلات زیادی داشت بیخیالش شدن مدیرش برای فروش قانونی iptv تلاش زیادی کرد حتی با شرکت های وب هم صحبتهای انجام داده بود اما نتونست مجوز بگیره بعد از اون قضیه عصر جوان هم یوروکم کلا سایت را تعطیل کرد در کل همانطور که دوستان گفتن سرویس iptv خوبی الان وجود نداره که پایداری داشته باشن الان هر که هم بفروشه فقط پولت را میگیره و بعد برای مشکلات جوابگو نیست

MMDFullHD
15-04-2019, 21:24

BEIN الان رو فوراور باز هست
و اصلا این شبکه هایی ک اسم بردی بدرد بخور نیستن
فقط دو تا 7 و 10 درجه بهترین هستن یکم هزینه کن و تنظیم دقیق فید ها رو روش دریافت کن نیازی اصلا به شبکه های ک گفتی نداری!
اگ بی ای ان عربی هم میخوای بی اوت ها تو 26 هستن هیچ تفاوتی تو کیفیت و یا... ندارن

dvb55
22-04-2019, 17:54
با سلام

لطفا دوستانی که اکانت ip tv دارن و کانالهای BEIN رو ساپورت می کنه آدرس سایت رو خصوصی برام پیغام کنن.:n16:

ممنون

salam4802
24-04-2019, 02:49
با سلام

لطفا دوستانی که اکانت ip tv دارن و کانالهای BEIN رو ساپورت می کنه آدرس سایت رو خصوصی برام پیغام کنن.:n16:

ممنون
بهترین اکانت و بهترین سرور به نظر من متعلق به dmtnهستش،با سالی۱۰۰دلار تمام کانالهای تلویزیونی با بهترین کیفیت ممکن در اختیارته،من که ۵ساله دارم با اینترنت شاتل از ایپی تیوی استفاده میکنم و بهترین اینترنت برای ایپی تیوی همین شاتله

superbadboy
05-05-2019, 14:43
BEIN الان رو فوراور باز هست
و اصلا این شبکه هایی ک اسم بردی بدرد بخور نیستن
فقط دو تا 7 و 10 درجه بهترین هستن یکم هزینه کن و تنظیم دقیق فید ها رو روش دریافت کن نیازی اصلا به شبکه های ک گفتی نداری!
اگ بی ای ان عربی هم میخوای بی اوت ها تو 26 هستن هیچ تفاوتی تو کیفیت و یا... ندارن

شبکه های bein بدرد بخور نیست یا eurosport palayer ها؟
هردو مجموعه فوق العاده هستن و بی این که حرف نداره و یورواسپورت پلیر هم خیلی عالی هست چون خیلی از رقابتهای ورزشی که شبکه اصلی یورواسپورت پوشش نمیده پوشش کامل میده مثلا مسابقات اسنوکری که هنوز به مرحله نهایی (پخش مستقیم نرسیده) نشون میده (مثلا میتونید مسابقات حسین وفایی اسنوکر باز ایرانی رو از این شبکه تماشا کنید) ممکنه شما علاقه ای به این نوع ورزشها نداشته باشید ولی برای من ارزش داره.
ممنون از راهنمایی شما

MMDFullHD
06-05-2019, 01:17
شبکه های bein بدرد بخور نیست یا eurosport palayer ها؟
هردو مجموعه فوق العاده هستن و بی این که حرف نداره و یورواسپورت پلیر هم خیلی عالی هست چون خیلی از رقابتهای ورزشی که شبکه اصلی یورواسپورت پوشش نمیده پوشش کامل میده مثلا مسابقات اسنوکری که هنوز به مرحله نهایی (پخش مستقیم نرسیده) نشون میده (مثلا میتونید مسابقات حسین وفایی اسنوکر باز ایرانی رو از این شبکه تماشا کنید) ممکنه شما علاقه ای به این نوع ورزشها نداشته باشید ولی برای من ارزش داره.
ممنون از راهنمایی شما

تمامی این ورزش ها فید دارن
میتونی بدون تبلیغ اگهی یا حتی لوگوی کانال رو جهت های اسیای شرقی ببینی

bein ک فوتبال تخصصش هست یورو اسپرته ک نشون میده!

در ضمن اگ اسنوکر میبینی کیفیت زیاد برات مهم نیست sportzone رو نصب کن
پخ بده بهت بدمش