PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا میتوانم لب تاب vaio خودمو ارتقا بدم؟

Hamed.HD
03-01-2018, 20:14
سلام عرض ادب
اول عذرمیخوام اگر جای بدی سوال پرسیدم

لبتاب سونی وایو مدل vpccw15fg دارم و دیگه جدیدا کار باهاش برایم یکم دشوار شده و راستش با این وضعیت گرونی امکان خرید یه لبتاب دیگه رو فعلا ندارم
البته این لب تاب رو هم واقعا دوستش دارم و توی این ده سال چیزیش نشده

هاردش رو به یه ترا ارتقا دادم قبلا

میخواستم رم رو که الان سه هست مثلا بکنم 8 یا بیشتر
و همینطور سی پی یو
و گرافیک

رم تنها رو هم بتونم ارتقا بدم خیلی عالیه چون بیشتر رم کم میاره

ممنون میشم بفرمایید ایا اصلا این کار شدنی هست یا خیر اگر بله بفرمایید چه نوع رم یا سی پی یوی باید خریداری کنم

kenzu
03-01-2018, 20:28
رم رو میتونی ارتقاع بدی . بیشترین تاثیر رو ssd داره . اگه یه ssd بندازی روش سرعتش زیر و رو میشه .

Hamed.HD
03-01-2018, 20:42
سپاس میشه توضیح بفرمابید چی هست اس اس دی؟

رم رو میتونی ارتقاع بدی . بیشترین تاثیر رو ssd داره . اگه یه ssd بندازی روش سرعتش زیر و رو میشه .

kenzu
03-01-2018, 20:46
سپاس میشه توضیح بفرمابید چی هست اس اس دی؟
مثل هارد ولی با سرعت خیلی بالاتر . مثل حافظه های فلش میمونه . به جای هارد استفاده میشه

Hamed.HD
03-01-2018, 20:48
:n16::n16::n16::n16::n16:

taghi_ramzi
03-01-2018, 23:58
سلام عرض ادب
اول عذرمیخوام اگر جای بدی سوال پرسیدم

لبتاب سونی وایو مدل vpccw15fg دارم و دیگه جدیدا کار باهاش برایم یکم دشوار شده و راستش با این وضعیت گرونی امکان خرید یه لبتاب دیگه رو فعلا ندارم
البته این لب تاب رو هم واقعا دوستش دارم و توی این ده سال چیزیش نشده

هاردش رو به یه ترا ارتقا دادم قبلا

میخواستم رم رو که الان سه هست مثلا بکنم 8 یا بیشتر
و همینطور سی پی یو
و گرافیک

رم تنها رو هم بتونم ارتقا بدم خیلی عالیه چون بیشتر رم کم میاره

ممنون میشم بفرمایید ایا اصلا این کار شدنی هست یا خیر اگر بله بفرمایید چه نوع رم یا سی پی یوی باید خریداری کنم

سی پی یوش اگه t6600 باشه متاسفانه ارزش ارتقا نداره ، چون بالاترین سی پی یو این سوکت هم الان رده پایین حساب میشه و هزینه نسبتاً زیادی(شاید تا 300 تومن دست دوم) هم احتمالا خواهد داشت.
ارتقا گرافیک لپتاپ هم ممکن نیست.
تعویض یا ارتقای همون رم و ssd که دوستمون گفتن تنها ارتقا هاییه که میتونین انجام بدید. اگه پورت رم اضافه داشته باشه میتونید یه رم هم اضافه کنید.

Hamed.HD
04-01-2018, 23:37
سلام
دوستان ظاهرا رم رو میتوانم تا 8 گیگ ارتقا بدم
رم های داخل خودش رو باز کردم یه 1 گیگ بود یه دو گیگ

از یه نفر پرسیدم ظاهرا هر رمی رو نمیشه اضاف کرد و باید دو تا 4 گیگ خاص یا یه 8 گیگ خاص خرید که میگفت چون قدیمیه نیست یا بد گیر میاد

مشخصات رم فعلی:

uupload.ir/files/mb53_untitled.jpg

ممنون میشم بفر مایید دقیقا چه مارک رمی باید خریداری کنم؟
سپاس از توجه شما:n16:

xshya
05-01-2018, 00:22
سلام
فکر کنم این نوع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رمهای لپتاپ شما باشد
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فروشگاه تماس بگیر شاید 4 گیگ هم داشته باشند !
بنظرم شما دوتا 2 گیگ استفاده کنی برای این لپتاپ کافیه و بیشتر از این هزینه نکن