PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ریدایرکت شدن فایرفاکس به deloton.com

hamid.2017
31-12-2017, 10:43
سلام چند وقته بعضی سایتارو ک تو فایرفاکس میزنم ریدایرکت میشه به deloton.com
اونجا هم ریدایرکت میشه ب دامین های دیگه و هزارتا مشکلات دیگه پیش میاد خلاصه خیلی اعصاب خورد کنه
چطور میتونم از شر این بدافزار رها شم؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
ویندوز 10 دارم انتی ویروس هم همون ویندوز دفندر خود ویندوزه با اخرین اپدیت ها ویندوزم هم اخرین اپدیدت هارو داره

samanapp
12-01-2018, 20:35
اونجا هم ریدایرکت میشه ب دامین های دیگه و هزارتا مشکلات دیگه پیش میاد خلاصه خیلی اعصاب خورد کنه
ممنون میشم راهنمایم کنید
ویندوز 10 دارم انتی ویروس هم همون ویندوز دفندر خود ویندوزه با اخرین اپدیت ها ویندوزم هم اخرین اپدیدت هارو داره

سلام
مثلا چه سایتی میری که اینطوری میشه. میتونی یکی از آدرس هایی که میری و به این مشکل میخوره رو اینجا بذاری؟

MMDFullHD
12-01-2018, 20:50
ممنون میشم راهنمایم کنید

سلام دوست گرامی شما یک تستی بکن با مرورگر اج و کروم هم ببین ریدایرکت میشی یا نمیشی
اگر میشی مشکل از بد افزار و dns شما هست که با تغیر ویندوز و نصب فایروال اینترنت سکیوریتی مشکلتو برطرف کن
اکر فقط رو فایر فاکس مورد داری
بهتره addon هاتونو یه چک بزنید چیز هایی که ناشناخته اس رو حذف کنین
با وارد کردن about:config در ادرس بار به تنظیمات فایرفاکس برو ادرس وبسایت رو وارد و سرچ کن ببین تو value ها ادرس وبسایتی که میگین تغیری داده شده اگه داده شده بود حذف و تغیرش بده
درست میشه