ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا دفترچه بیمه های "بیمه سلامت" از درجه اعتبار ساقط شده و نمی شه رفت دکتر و دارو گرفت؟

Spectero
26-12-2017, 21:12
سلام

یکی به من گفت دفترچه بیمه سلامت دیگه اعتباری نداره و همان یک مقدار مبلغی که برای ویزیت دکتر و دارو کسر می شد رو دیگه هیچ درمانگاه و داروخانه ای قبول نمی کنه, آیا همینطوره؟ البته هیچ فایده ای نداشت و بیشتر هزینه را بیمار بیچاره باید آزاد پرداخت می کرد ولی همان اندک هم غنیمت بود که انگار آن را هم حذف کردند و به گردن بیمار گذاشتند تا پول بره سوریه خرج بشه!

ممنون

albertxx
26-12-2017, 22:01
سلام

یکی به من گفت دفترچه بیمه سلامت دیگه اعتباری نداره و همان یک مقدار مبلغی که برای ویزیت دکتر و دارو کسر می شد رو دیگه هیچ درمانگاه و داروخانه ای قبول نمی کنه, آیا همینطوره؟ البته هیچ فایده ای نداشت و بیشتر هزینه را بیمار بیچاره باید آزاد پرداخت می کرد ولی همان اندک هم غنیمت بود که انگار آن را هم حذف کردند و به گردن بیمار گذاشتند تا پول بره سوریه خرج بشه!

ممنون

فکر کنم یک ماه دوماهی هست
البته حذف نشده بلکه تغییراتی دادن

قبلا با هزار تومان دفترچه خدمات درمانی میگرفتید ( تحت عنوان بیمه همگانی ) و همه جا قابل ارائه بود
الان فقط مراکز و بیمارستان های دولتی این دفترچه رو قبول میکنن ( عملا یعنی هیچی - چون مراکز دولتی واقعا افتضاح هستن )

به جاش نوعی بیمه اومده به اسم بیمه ایرانیان که باید نزدیک به 245 هزارتومان بدید تا دفترچه بگیرید و تو همه مطب های خصوص و دولتی قابل استفاده هست

در واقع از هزار تومان جهش 250 هزار تومانی داشتن ( چند برابر میشه ؟؟ )
تخم مرغ 700 تومان باشه دیگه دفترچه نباید 250 باشه ؟؟ :n09:

zed2
26-12-2017, 23:41
سلام

ممنون
Spectero
راستش من تامین اجتماعی هستم و نمی دونم چه تغییراتی برای بیمه سلامت داشته :n27:
ولی فکر کنم در رابطه با این خبر پست زدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید ایتو کسایی که استفاده کردن نظر بدن چیزی تغییر داشته یا نه:n15:
+
حرف albertxx رو نقض نمی کنم ( مخصوصا که خودم باسه یک مورد درمانی تو دوره ای که ورود دارو خیلی مشکل داشت مجبور بودیم از 3-4-5 نوبت بگیریم تا بتونیم مثلا 9-10 کار درمانی انجام بشه ) ولی باز داشتنش رو بهتر از نداشتن دفترچه می دونم مخصوصا وقتی حادثه خبر نمی کند.
در کنار ان در صورتی که بودجه اجازه میده، بسته به نوع کار، بیمه تکمیلی مناسب شرایط و حساسیت کار، شرایط بهتری رو می تونه فراهم کنه ( البته بخاطر تنوع زیاد باید قبلش وقت گذاشت و بررسی کرد)

albertxx
26-12-2017, 23:45
@Spectero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش من تامین اجتماعی هستم و نمی دونم چه تغییراتی برای بیمه سلامت داشته :n27:
ولی فکر کنم در رابطه با این خبر پست زدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید ایتو کسایی که استفاده کردن نظر بدن چیزی تغییر داشته یا نه:n15:
+
حرف albertxx رو نقض نمی کنم ( مخصوصا که خودم باسه یک مورد درمانی تو دوره ای که ورود دارو خیلی مشکل داشت مجبور بودیم از 3-4-5 نوبت بگیریم تا بتونیم مثلا 9-10 کار درمانی انجام بشه ) ولی باز داشتنش رو بهتر از نداشتن دفترچه می دونم مخصوصا وقتی حادثه خبر نمی کند.
در کنار ان در صورتی که بودجه اجازه میده، بسته به نوع کار، بیمه تکمیلی مناسب شرایط و حساسیت کار، شرایط بهتری رو می تونه فراهم کنه ( البته بخاطر تنوع زیاد باید قبلش وقت گذاشت و بررسی کرد)

تامین اجتماعی فکر کنم ماهیانه باید 150 بدید ؟؟ درسته ؟؟
البته 30 ساله هست و بازنشستگی

J@viD
27-12-2017, 12:21
من یکیو میشناسم بازنشسته شرکت واحد هست الان 6 ماه حقوق ندادن.چه تضمینی وجود داره که تامین اجتماعی ورشکست نشه؟

iranch
27-12-2017, 12:48
من یکیو میشناسم بازنشسته شرکت واحد هست الان 6 ماه حقوق ندادن.چه تضمینی وجود داره که تامین اجتماعی ورشکست نشه؟

همین الان که ورشکسته هست و در سال های آتی که بدتر خواهد شد. دلیلش هم واضح و مشخصه.
جمعیت کشور جوان هست و به سمت پیری میره و عده زیادی هم بیکار.
این عده ای که سرکار هستند ، دارن بیمه رد میکنند و یک عده کمی نسبت به اونهایی که بیمه رد میکنند، حقوق بازنشستگی میگیرند. با این حساب باز مشکل دارند.
حساب کنید روز به روز از جمعیت جوان که بیمه میدهند کم بشه و به بازنشسته اضافه بشه.

ما وضعمون همین هست و بدتر هم خواهد شد.
دفترچه بیمه نداریم و با بیکاری و بی پولی به سمت پیری میریم. :n37:

Mohammad Hosseyn
27-12-2017, 13:37
سلام

ممنون
نه هنوز هم اعتبار داره اما از آبان ماه امسال محدود شده به مراکز درمانی دولتی.
من دیروز بیمارستان فارابی بودم با همین دفترچه و مشکلی نبود...

Life24
27-12-2017, 14:18
نه هنوز هم اعتبار داره اما از آبان ماه امسال محدود شده به مراکز درمانی دولتی.
من دیروز بیمارستان فارابی بودم با همین دفترچه و مشکلی نبود...

مراکز دولتی وقتی خوبه که ویزیتی که میخواهی بشی با امروز یا ماه اینده فرق نداشته باشه و اعصاب فولادین داشته باشی

- - - Updated - - -

همین الان که ورشکسته هست و در سال های آتی که بدتر خواهد شد. دلیلش هم واضح و مشخصه.
جمعیت کشور جوان هست و به سمت پیری میره و عده زیادی هم بیکار.
این عده ای که سرکار هستند ، دارن بیمه رد میکنند و یک عده کمی نسبت به اونهایی که بیمه رد میکنند، حقوق بازنشستگی میگیرند. با این حساب باز مشکل دارند.
حساب کنید روز به روز از جمعیت جوان که بیمه میدهند کم بشه و به بازنشسته اضافه بشه.

ما وضعمون همین هست و بدتر هم خواهد شد.
دفترچه بیمه نداریم و با بیکاری و بی پولی به سمت پیری میریم. :n37:

بله وقتی پول داشتند باید در جاهای مختلف کشور و خارج ازکشور سرمایه گذاری میکردند و سود اون رو می بردند . که الان وضع این نشه

shangil
27-12-2017, 14:35
مراکز دولتی وقتی خوبه که ویزیتی که میخواهی بشی با امروز یا ماه اینده فرق نداشته باشه و اعصاب فولادین داشته باشی

- - - Updated - - -

بله وقتی پول داشتند باید در جاهای مختلف کشور و خارج ازکشور سرمایه گذاری میکردند و سود اون رو می بردند . که الان وضع این نشه

همه جا اعتبار داره اما به درد نمیخوره
دولتی خصوصی نداره
بری مطب تخصصی هم یکم کم میکنن به خاطر این دفترچه

shangil
27-12-2017, 14:37
وقتی حرف از بیمه در این خراب شده میزنی آدم روده بر میشه از خنده

Mohammad Hosseyn
28-12-2017, 03:03

بله خب در اکثر مواقع همینطوره... هرچند من دیروز کارم یه روزه انجام شد ولی حرفتون درسته و خدماتی که از مراکز دولتی میاد عمدتا باشلوغی و دشواری زیاده و کیفیت خیلی پائینی هم داره در اکثر مواقع... از طرفی من برای بیمه سلامتم پولی پرداخت نکردم... یعنی یک trade offی هم وجود داره بین هزینه ای که برای بیمه میدیم و خدماتی که میگیرم و برای یه بیمه رایگان اونم تو کشور فقیری مثل ایران بیش از این اگر بخوان خدمات بده یه چیزی شبیه به معجزه هست:n02:

shangil
28-12-2017, 09:51
کشور فقیری مثل ایران خوابیده بر معادن نفت و طلا و مس ساخته شده برا ادمای ساده لوح و یا خودی ها!!
بسی از خنده روده بر میشه آدم با حرفای که یه عده با دو کلاس سواد و بدون مطالعه میزنن:n10:

برای همچین کسایی باید گفت برین گوسفندای خودتون رو چرا کنین و یا اگر واقعا خوابیدین سعی کنین بیار بشین و واقعیات رو ببینین که چطور سرتون کلاه میره
البته خودشون هم میدونن وقتی حرف از بیمه زده میشه اونم تو ایران بسی به کلمه بیمه توهین میشه:)

Life24
28-12-2017, 11:03
بله خب در اکثر مواقع همینطوره... هرچند من دیروز کارم یه روزه انجام شد ولی حرفتون درسته و خدماتی که از مراکز دولتی میاد عمدتا باشلوغی و دشواری زیاده و کیفیت خیلی پائینی هم داره در اکثر مواقع... از طرفی من برای بیمه سلامتم پولی پرداخت نکردم... یعنی یک trade offی هم وجود داره بین هزینه ای که برای بیمه میدیم و خدماتی که میگیرم و برای یه بیمه رایگان اونم تو کشور فقیری مثل ایران بیش از این اگر بخوان خدمات بده یه چیزی شبیه به معجزه هست:n02:

انصاف این نیست . یک عده که واقعا صلاحیت ندارند ، رفتند تو ادارات و ارگان ها بهترین بیمه و حقوق رو دارند با کمترین کار
بعد ما شاغل بخش خصوصی با کمترین حقوق و بیشترین کار و استرس.
واقعا انصاف نیست :n35:

Mohammad Hosseyn
28-12-2017, 14:49
انصاف این نیست . یک عده که واقعا صلاحیت ندارند ، رفتند تو ادارات و ارگان ها بهترین بیمه و حقوق رو دارند با کمترین کار
بله. متاسفانه انصاف نیست... نه تنها نظام بیمه درمانی بلکه بیمه بازنشستگی هم وضع بدی داره تو ایران.
کشور مثل بمبی هست که از بابت این نارضایتی ها لب مرز انفجاره...

Spectero
28-12-2017, 15:32

آدمهای زیادی تو این مملکت راست راست راه می رند و می خوابن و حقوق می گیرن. من کسی رو می شناسم تو سایپا کار می کنه و چون فقط یک لیسانس مدیریت در پیت داشته و هیچ ارتباطی با شغلش و کاری که می کنه نداره و صرفا فقط یک مدرک داره الان با اضافه کاری 4 میلیون می گیره و با پولهایی که تو این سالها جمع کرده و گذاشته بانک و یا به کسی داده سود می گیره چیزی حدود 8 تا 10 میلیون عایدی در ماه داره و طرف نه مدیر هست و نه کارشناس و نه تخصصی داره و با پارتی رفت یه شغل گرفت. همش سر کار داره کلش بازی می کنه و تلگرام می ره و با تلفن حرف می زنه و چایی قهوه می خوره. من موندم این آدمها چطوری سرکارن و کسی نظارتی بر اینها نمی کنه و الکی پول مملکت میره تو جیب اینها که مبادا اگر بریزن بیرون شورش بشه، چون یه جمعیت چند میلیونی از این افراد در همه سازمانها و ارگانها فقط نقش هویج رو بازی می کنن و به اندازه یه قرص سرماخوردگی منفت و ارزش برای اقتصاد و مملکت نداشتن.
پاسدار می شناسم که خودش و خونوادش رو با پول و حقوق مفت میلیاردر کرد و خونه و ماشین و حساب بانکی پر ساخت و از دهات که باید همونجا می موند و کشاورزی و پرورش احشام رو برقرار می کرد و سودی به حال خودش و کشور می داشت اومده چند طبقه خونه ساخته و از چند واحد اجاره هم پول در میاره؛ در حالیکه دوزار نه سواد داره و در کل از هیچ چیز سر رشته نداره و هیچی نمی فهمه و یه اس ام اس رو باید 2 ساعت براش توضیح بدی!:n34:و تا ساعت 10 صبح خوابه و روز از نو روزی از نو با حقوق و پول مفت که از نفت پر برکت که خدا زیادش کنه می رسه به این جماعت. میلیونها نفر تو این مملکت همینطوری حقوق، مزایا، وام گنده کم بهره و بیمه عالی دارن و کاری نیست که بکنن و اگر هم باشه باز واسه بیچاره هاست که بکنن و اینها باز مفتخوری می کنن.

Life24
18-01-2018, 14:27
بحث من اینه که من جوان الان چرا باید همش فکرم سر این باشه که اگر یک اتفاق برای من بیوفته یا مریض بشم، میتونم هزینه کنم؟ از پس هزینه درمان بر میام؟
یک دندان اگر عصب کشی و پر کردن و روکش بخواد، بدون دردسر 1.5 خرج ش میشه.
وقتی هنوز سر یک کار درست حسابی نیستیم و به این سرکاری ها که نمیشه گفت شغل.
آخه یک بیمه و شغل با حقوق مناسب که دیگه جز حداقل های انسان باید باشه آن هم وقتی ما میگوییم ظرفیت اداره 200 میلیون نفر رو در کشور داریم.
چرا من باید برای حداقل نیاز هام اینقدر فکرم درگیر باشه و در استرس باشم؟ این انصاف هست؟
لعنت بر من اگر بخواهبم ازدواج کنم و بچه بیارم و اون رو گرفتار کنم
چرا برای حداقل نیاز هایی که در تمام دنیا جز حداقل هاست، آدم رو اینقدر تکان میدید؟

shangil
18-01-2018, 15:01
یه چرک نویس هست این بیمه
تنها بیمه کاربردی در ایران بیمه تکمیلی هست که اونم پولی که میریزی در نهایت 10 برابر هزینه درمان میشه
دزدها

- - - Updated - - -

بحث من اینه که من جوان الان چرا باید همش فکرم سر این باشه که اگر یک اتفاق برای من بیوفته یا مریض بشم، میتونم هزینه کنم؟ از پس هزینه درمان بر میام؟
یک دندان اگر عصب کشی و پر کردن و روکش بخواد، بدون دردسر 1.5 خرج ش میشه.
وقتی هنوز سر یک کار درست حسابی نیستیم و به این سرکاری ها که نمیشه گفت شغل.
آخه یک بیمه و شغل با حقوق مناسب که دیگه جز حداقل های انسان باید باشه آن هم وقتی ما میگوییم ظرفیت اداره 200 میلیون نفر رو در کشور داریم.
چرا من باید برای حداقل نیاز هام اینقدر فکرم درگیر باشه و در استرس باشم؟ این انصاف هست؟
لعنت بر من اگر بخواهبم ازدواج کنم و بچه بیارم و اون رو گرفتار کنم
چرا برای حداقل نیاز هایی که در تمام دنیا جز حداقل هاست، آدم رو اینقدر تکان میدید؟
اندکی صبر...

shangil
19-01-2018, 20:52
آدمهای زیادی تو این مملکت راست راست راه می رند و می خوابن و حقوق می گیرن. من کسی رو می شناسم تو سایپا کار می کنه و چون فقط یک لیسانس مدیریت در پیت داشته و هیچ ارتباطی با شغلش و کاری که می کنه نداره و صرفا فقط یک مدرک داره الان با اضافه کاری 4 میلیون می گیره و با پولهایی که تو این سالها جمع کرده و گذاشته بانک و یا به کسی داده سود می گیره چیزی حدود 8 تا 10 میلیون عایدی در ماه داره و طرف نه مدیر هست و نه کارشناس و نه تخصصی داره و با پارتی رفت یه شغل گرفت. همش سر کار داره کلش بازی می کنه و تلگرام می ره و با تلفن حرف می زنه و چایی قهوه می خوره. من موندم این آدمها چطوری سرکارن و کسی نظارتی بر اینها نمی کنه و الکی پول مملکت میره تو جیب اینها که مبادا اگر بریزن بیرون شورش بشه، چون یه جمعیت چند میلیونی از این افراد در همه سازمانها و ارگانها فقط نقش هویج رو بازی می کنن و به اندازه یه قرص سرماخوردگی منفت و ارزش برای اقتصاد و مملکت نداشتن.
پاسدار می شناسم که خودش و خونوادش رو با پول و حقوق مفت میلیاردر کرد و خونه و ماشین و حساب بانکی پر ساخت و از دهات که باید همونجا می موند و کشاورزی و پرورش احشام رو برقرار می کرد و سودی به حال خودش و کشور می داشت اومده چند طبقه خونه ساخته و از چند واحد اجاره هم پول در میاره؛ در حالیکه دوزار نه سواد داره و در کل از هیچ چیز سر رشته نداره و هیچی نمی فهمه و یه اس ام اس رو باید 2 ساعت براش توضیح بدی!:n34:و تا ساعت 10 صبح خوابه و روز از نو روزی از نو با حقوق و پول مفت که از نفت پر برکت که خدا زیادش کنه می رسه به این جماعت. میلیونها نفر تو این مملکت همینطوری حقوق، مزایا، وام گنده کم بهره و بیمه عالی دارن و کاری نیست که بکنن و اگر هم باشه باز واسه بیچاره هاست که بکنن و اینها باز مفتخوری می کنن.

به چنین اونایی آتو نمیدم
الان شما یه ساختمان ساز پیدا کن سوادش حداقل برابر با شما باشه
در چادر زندگی میکنم ولی به این ها باج نمیدم

aryamehr1368
11-02-2018, 13:40
کلا هیچگونه دفترچه درمانی تو ایران بدرد نخوره مگر کارمندی باشی واست بیمه رد کنن همین تامین اجتماعی ماهی 40 تومن سالی تقریبا 500 باید واریز کنی آخرش هم بیشتر از جیب خودت میره خلاصه اینکه بخ بخ شدیم رفت اگه ی روز مریضی بد بگیریم و پول هم نداشته باشیم فاتحه :n28: