مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن لپ تاپ ویندوز 7
kianghiassi
19-12-2017, 15:36
سلام. چند روزیه که لپ تاپ من برند acer با ویندوز 7 به طور عجیبی هنگ میکنه. وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم کلی صفحه عجیب و غریب به طور خودکار باز میشه که یکی از اونها powershell ـه ، توی اینترنت خوندم که نرم افزار مهمیه و جرئت نکردم حذفش کنم. بعد هم اینکه آیکون بعضی از نرم افزار هام تار شده یعنی آیکونشون بی کیفیت شده مثل عکسهای قدیمی،که البته این مشکل اصلی من نیست اما اینهم مطمعنم بی ربط به موضوع هنگی سیستمم نیست. بعد از این ، لپ تاپ من بعضی نرم افزار ها رو خیلی دیر اجرا میکنه و آخر هم ارور not responding میده. وقتی میخوام لپ تاپ رو خاموش کنم ، میگه که نرم افزارهایی در background باز هستند ، قبل از شات داون کردن اونها رو ببندین درحالی که هیچ نرم افزاری باز نیست! من هم مجبورم روی force shutdown بزنم. وقتی هم که داره شات داون میکنه بیتر از 10 دقیقه طول میکشه که صفحش خاموش شه!
واقعا منو کلافه کرده و نمیدونم چکار کنم؟ ضمنا لپ تاپ 64 بیت و رمش هم 4 گیگه.
در آخر هم بگم که مطمعنم لپ تاپ ویروسی نیست ، درایو های لپ تاپ هم خیلی پر نیستن.
ممنون میشم مشکلم رو حل کنید.:n40:
sunshineboy
19-12-2017, 15:47
مطمعنی لپ تاپت ویروسی نیستو صفحه کاماند پاور شیل و ی سری پنجره های دیگه دیگه خود به خود باز میشن عجب! این مطمعنم رو نمیدونم از کجا میگی. ب هر حال چون مطمعنی امیدوارم حل بشه مشکلت :-)
احتمالا ویندوزت ویروس گرفته پیشنهاد می کنم آنتی ویروس avast نسخه رایگان رو نصب کنی تا ببینم حل میشه مشکلت یا نه
اگر خواستی این آنتی ویروس رو نصب کنی حتما از سایت سازنده بگیر نسخه فارسی هم داره سایت های دیگه نسخه pro هستند به درد نمیخورن
احتمالا ویندوزت ویروس گرفته پیشنهاد می کنم آنتی ویروس avast نسخه رایگان رو نصب کنی تا ببینم حل میشه مشکلت یا نه
اگر خواستی این آنتی ویروس رو نصب کنی حتما از سایت سازنده بگیر نسخه فارسی هم داره سایت های دیگه نسخه pro هستند به درد نمیخورن
سلام. چند روزیه که لپ تاپ من برند acer با ویندوز 7 به طور عجیبی هنگ میکنه. وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم کلی صفحه عجیب و غریب به طور خودکار باز میشه که یکی از اونها powershell ـه ، توی اینترنت خوندم که نرم افزار مهمیه و جرئت نکردم حذفش کنم. بعد هم اینکه آیکون بعضی از نرم افزار هام تار شده یعنی آیکونشون بی کیفیت شده مثل عکسهای قدیمی،که البته این مشکل اصلی من نیست اما اینهم مطمعنم بی ربط به موضوع هنگی سیستمم نیست. بعد از این ، لپ تاپ من بعضی نرم افزار ها رو خیلی دیر اجرا میکنه و آخر هم ارور not responding میده. وقتی میخوام لپ تاپ رو خاموش کنم ، میگه که نرم افزارهایی در background باز هستند ، قبل از شات داون کردن اونها رو ببندین درحالی که هیچ نرم افزاری باز نیست! من هم مجبورم روی force shutdown بزنم. وقتی هم که داره شات داون میکنه بیتر از 10 دقیقه طول میکشه که صفحش خاموش شه!
واقعا منو کلافه کرده و نمیدونم چکار کنم؟ ضمنا لپ تاپ 64 بیت و رمش هم 4 گیگه.
در آخر هم بگم که مطمعنم لپ تاپ ویروسی نیست ، درایو های لپ تاپ هم خیلی پر نیستن.
ممنون میشم مشکلم رو حل کنید.:n40:
سلام-توصیه میشه ویندوزتون رو عوض کنید-پس از نصب ویندوز جدید بدون باز کردن هیچ درایوی و از طریق فلشی که مطمعنین ویروسی نیست یا از طریق اینترنت یک انتی ویروس مطمعن دانلود،نصب ، (((آپدیت))) و بلافاصله اسکن کنید.
انتی ویروس رو با توجه به مشخصات سخت افزاری سیتمتون انتخاب کنید
اگه اطمینان دارید که ویندوز ویروسی نیست ، نرم افزار پاکسازی wise care رو نصب کنید تا مشکلات رجستری ترمیم و فایلهای قدیمی سیستم پاک بشن.
در بخش RUN ، عبارت : msconfig رو بنویسید و در بخش startup موارد غیر ضروری (دقت کنین که درایور ها و انتی ویروس نباشه) رو غیر فعال کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.