ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد خمیر سیلیکون

mehdi.kheiri021
14-12-2017, 23:19
CPU من LGA1156 Corei3 540 من اینو روی فرکانس 4.2 اورکلاک کردم وکاملا هم پایداره با برنامه Prime95 تست کردم میخواستم ببینم چند وقت به چند وقت باید خمیر سیلکون عوض کنم در ضمن کولر DeepCool 400Xt کولر خوبیه همراه باهاش یه خمیر سیلکون خیلی با کیفیت هم داشت

میخواستم ببینم احتیاجه خمیر بعد از دو سال عوض کنم یا بذارم باشه ولی حوصله نداشتم کولر باز کنم ببینم خمیر خشک شده یا نه به نظرتون این کار بکنم الان در حالت معمولی که هیچ کاری نمیکنه CPU دما روی 42 درجه هست ولی در حالت بدون اورکلاک روی 30 هست

shaahani
15-12-2017, 00:39
دوسال زمان خیلی زیادیه
بنظرم عوض کنی بهتره ، انتقال حرارت برای خنک کردن و بازده بیشتر اهمیت زیادی داره
سطوح رو کاملا تمیز کن و خمیر جدید بزن تا انتقال حرارت برای خنک کاری بهتر انجام بشه

zed2
15-12-2017, 16:16
CPU من LGA1156 Corei3 540 من اینو روی فرکانس 4.2 اورکلاک کردم وکاملا هم پایداره با برنامه Prime95 تست کردم میخواستم ببینم چند وقت به چند وقت باید خمیر سیلکون عوض کنم در ضمن کولر DeepCool 400Xt کولر خوبیه همراه باهاش یه خمیر سیلکون خیلی با کیفیت هم داشت

میخواستم ببینم احتیاجه خمیر بعد از دو سال عوض کنم یا بذارم باشه ولی حوصله نداشتم کولر باز کنم ببینم خمیر خشک شده یا نه به نظرتون این کار بکنم الان در حالت معمولی که هیچ کاری نمیکنه CPU دما روی 42 درجه هست ولی در حالت بدون اورکلاک روی 30 هست

در رابطه با خمیر سیلیکون موارد زیر مهم است:
- کیفیت ساخت خمیر سیلیکون
- زمان تولید خمیر سیلیکون
- حداکثر دمای کاری که خمیر سیلیکون قرار هست کار کنه
- مدت زمان روشن بودن سیستم و تحت بار بودن.
معمولا باسه کاربر عادی بهترین زمان برای تعویض خمیر سیلیکون زمانی هست که میانگین دما در شرایط دمایی محیطی یکسان بیش از5-10 درجه نسبت به زمانی که اولین بار نصب و تست کرده اختلاف پیدا کنه .
همچنین در صورتی که دمای کاری بالا باشد ( نزدیک به محدوده ای که CPU شروع می کنه به کاهش فرکانس - در حالی که اوایل اینجوری نیست ) زمان تعویض خمیر سیلیکون است
پ ن:
البته بهتر است از این محدوده دما هر چه قدر می توانید فاصله بگیرید در اورکلاک که عمر پردازنده بیشتر بشه.

mr.imni
14-09-2018, 17:56
چه با حاله این مطالب