PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید بلیط هوایی از سایت علی بابا

shangil
13-12-2017, 11:28
سلام

کسی از سایت علی بابا خرید کرده بلیط هواپیما به خصوص خارجی؟
مطمین هست؟ قیمتاش مناسب تر از آزانسهاست

ممنون

SNOW PATROL
13-12-2017, 11:55
علی بابا معتبره اما برای خارجی من فلایتیو رو بیشتر میپسندم

shangil
13-12-2017, 17:44
علی بابا معتبره اما برای خارجی من فلایتیو رو بیشتر میپسندم
ممنون
پس از نظر اطمینان هر دو یکی هست
من پرواز داخلی ترکیه رو مد نظر داشتم همون پرینت چاپی کافیه ؟
فلایتیو هم نگاه میکنم هر کدوم ارزون همون میخرم

SNOW PATROL
13-12-2017, 17:47
ممنون
پس از نظر اطمینان هر دو یکی هست
من پرواز داخلی ترکیه رو مد نظر داشتم همون پرینت چاپی کافیه ؟
فلایتیو هم نگاه میکنم هر کدوم ارزون همون میخرم

اره همون پرینت رو بگیرید ببرید کافی هست

shangil
13-12-2017, 19:22
یه سوال دیگه میشه لطفا پاسخ بدید
در مورد بار از علی بابا پرسیدم گفت همون که به انگلیسی نوشته میزان بار همون هست یعنی 15 کیلو. همین رو از فلایتیو پرسیدم گفتن باید از فرودگاه بخرید و بار مجاز نداره!!
شما چیزی نمیدونید در این مورد؟
snow portal

SNOW PATROL
13-12-2017, 20:43
یه سوال دیگه میشه لطفا پاسخ بدید
در مورد بار از علی بابا پرسیدم گفت همون که به انگلیسی نوشته میزان بار همون هست یعنی 15 کیلو. همین رو از فلایتیو پرسیدم گفتن باید از فرودگاه بخرید و بار مجاز نداره!!
شما چیزی نمیدونید در این مورد؟
@snow ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) portal

بار مجاز باید روی بلیط نوشته شده باشه اگر ننوشته بود تو سابت چک کنید اما این چیزی که فلایتیو گفته چیز عجیبی هست و احتمالا متوجه منظور شما نشدن که گفتن بار مجاز ندارید !
اگر میشه شرکت و شماره پرواز رو اینجا بنویسید

shangil
13-12-2017, 23:30
بار مجاز باید روی بلیط نوشته شده باشه اگر ننوشته بود تو سابت چک کنید اما این چیزی که فلایتیو گفته چیز عجیبی هست و احتمالا متوجه منظور شما نشدن که گفتن بار مجاز ندارید !
اگر میشه شرکت و شماره پرواز رو اینجا بنویسید

درود

کاربر محترم

با عرض سلام

پیرو درخواست پیرو درخواست شما احتراما به اطلاع میرساند مطابق قوانین هواپیمایی پگاسوس کلیه مسیر های داخل ترکیه بدون بار مجاز می باشد. و در صورت تمایل برای خرید بار میتوانید از طریق سایت ایرلاین و یا داخل فرودگاه اقدام فرمایید.

با تشکر

کاربر محترم

با عرض سلام

پیرو درخواست پیرو درخواست شما احتراما به اطلاع میرساند کلیه مسیر های داخل ترکیه بدون بار مجاز می باشد. و در صورت تمایل برای خرید بار میتوانید از طریق سایت ایرلاین و یا داخل فرودگاه اقدام فرمایید.

در حالی که اینطور نیس. من دو بار از آژانس گرفتم که احساس میکنم گرون میدن نسبت به سایت ها. از علی بابا پرسیدم گفت اونی که انگلیسی نوشته همونه. اونجا هم نوشته بود تماس با پشتیبان شرکت هوایی ولی پایین تو قوانین بلیط نوشته بار مجاز فلان قدر
من میتونم از طریق شرکت پرداخت معروف در تهران هم بخرم که در واقع تو خود شرکت هوایی دیدم نوشته بود 15 کیلو ولی خب بازم گرون میشه. اگه مطمین بشم همون بلیط رو از علی بابا یا فلایتیو میگیرم چون ارزونتره.چون چند نفری کمی سنگین میشه وگرنه مهم نبود.

shangil
13-12-2017, 23:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shangil
14-12-2017, 07:58
راستی
ارزان بودن بلیط باعث شد شک کنم. خود وبسایت های هوایی نوشتن 15 کیلو حداکثر .
دو بار هم که آژانس خریدم 15 کیلو بود و حرفی از داخل فرودگاه اینا نبود.

alibabaaaa
30-03-2019, 16:18
بله قیمت هاشون خیلی مناسبه علی بابا
مخصوصا ایرلاین ماهان

alibabaaaa
30-03-2019, 16:28
فلایتو قیمت هاشون نجومیه