ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مراحل خرید خودرو از ایران خودرو

mashinebozorg
10-12-2017, 02:49
سلام دوستان

من بچه شهرستانم ولی فک و فامیل ها تهران هستن از جمله خواهر و مادربزرگ و پدر بزرگ پدی و مادری

قصد خرید 206 صفر از ایران خودرو رو دارم

من خودم تا سال دیگه ساکن تهران میشم و میخوام ماشین پلاک تهران بگیرم و این اولین ماشینی هست که قراره بخرم و قبلآ پلاک نداشتم.

چه مدارکی لازمه که بهم پلاک تهران بدم؟ باید شخصآ برم نمایندگی تهران و کارت بکشم یا اینترنتی هم میتونم بخرم؟

میتونم از یکی از همین نمایندگان شهرستان خودمون سفارش ماشین رو بدم و پلاک رو تهران تحویل بگیرم و تو شهر خودمون پلاک رو نصب کنم؟

لطفا راهنمایی کنید.

mohamad skystar
11-12-2017, 08:52
سلام دوستان

من بچه شهرستانم ولی فک و فامیل ها تهران هستن از جمله خواهر و مادربزرگ و پدر بزرگ پدی و مادری

قصد خرید 206 صفر از ایران خودرو رو دارم

من خودم تا سال دیگه ساکن تهران میشم و میخوام ماشین پلاک تهران بگیرم و این اولین ماشینی هست که قراره بخرم و قبلآ پلاک نداشتم.

چه مدارکی لازمه که بهم پلاک تهران بدم؟ باید شخصآ برم نمایندگی تهران و کارت بکشم یا اینترنتی هم میتونم بخرم؟

میتونم از یکی از همین نمایندگان شهرستان خودمون سفارش ماشین رو بدم و پلاک رو تهران تحویل بگیرم و تو شهر خودمون پلاک رو نصب کنم؟

لطفا راهنمایی کنید.

برای ثبت پلاک در هر کجا که ساکن باشید
مهم ترین مورد آدرسی هست که شما میدین
طبق اون آدرس پلاک براتون صادر میشه
اگر بتونید آدرس منزل خواهر رو بدین بهتره
ماشین رو یا از نمایندگی معتبر یا از سایت رسمی شرکت
خریداری کنید فرقی نداره اما حضوری از نمایندگی بخرید
تا اگر سوالی هم داشتین پاسخگو باشن

mashinebozorg
11-12-2017, 13:16
برای ثبت پلاک در هر کجا که ساکن باشید
مهم ترین مورد آدرسی هست که شما میدین
طبق اون آدرس پلاک براتون صادر میشه
اگر بتونید آدرس منزل خواهر رو بدین بهتره
ماشین رو یا از نمایندگی معتبر یا از سایت رسمی شرکت
خریداری کنید فرقی نداره اما حضوری از نمایندگی بخرید
تا اگر سوالی هم داشتین پاسخگو باشن

میشه ادرس تهران بدم ولی موقع خرید از سایت، نمایندگی شهرستان انتخاب کنم و ماشین رو شهرستان تحویل بگیرم؟ اینطوری پلاک تهران برام صادر میشه؟
من همین الانم خونه اجاره ای تو تهران دارم ولی هنوز نقل مکان نکردم به اونجا.