مشاهده نسخه کامل
: مشاره خرید لپ تاپ مهندسی
albertxx
09-12-2017, 00:23
سلام دوستان
حال شما ؟؟ :n01:
یه لپ تاپ میخوام ( من که نه بلکه اقوام :n02: ) تا 3 تومان
بیشتر هم از این نرم افزار ها گفته استفاده میکنه
برنامه نویسی در حد Matlab
spss
AutoCad
3dMax
Photoshop
و اینکه باتری زود خالی نکنه و دق نده واسه پردازش ! ( اگه ممکنه پردازنده سری u نباشه - البته باز نظر دوستانه ولی فکر میکنم تو کار های مولتی و ... ضعیف تر هستن ))
بسیار سپاس
albertxx
09-12-2017, 23:08
کسی نبود یه کمکی بهمون کنه !!
:n26:
behnamlider
10-12-2017, 18:30
کسی نبود یه کمکی بهمون کنه !!
:n26:
خوب اگه دنال لپ تاپ کم مصرف باشی که زود باتریش تموم نشه باید رفت سراغ همین پردازنده ها البته با 3 تومن اکثر مدل های موجود همین سری یو هستن :| اگه بودجه افزایش پیدا کنه بهتره
این لپ تاپو نگاه کن فکر کنم قیمتش همین حدودا باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
albertxx
10-12-2017, 20:53
خوب اگه دنال لپ تاپ کم مصرف باشی که زود باتریش تموم نشه باید رفت سراغ همین پردازنده ها البته با 3 تومن اکثر مدل های موجود همین سری یو هستن :| اگه بودجه افزایش پیدا کنه بهتره
این لپ تاپو نگاه کن فکر کنم قیمتش همین حدودا باشه
ممنون دوست عزیز ولی فکر نکنم این لپ تاپ پیدا بشه !
نظرتون راجب به این لپ تاپ ها چیه ؟؟
سایت هم دیجی هست !
هر 2 لپ تاپ 6 سلولی هستن و بقیه لپ تاپ اکثرا 2و 3 سلولی بودن !!!
لپ تاپ دیگه ای پیدا میشه ؟ هرچی گشتم همه سری U بود 2 هست 4 رشته !
behnamlider
11-12-2017, 19:40
ممنون دوست عزیز ولی فکر نکنم این لپ تاپ پیدا بشه !
نظرتون راجب به این لپ تاپ ها چیه ؟؟
سایت هم دیجی هست !
هر 2 لپ تاپ 6 سلولی هستن و بقیه لپ تاپ اکثرا 2و 3 سلولی بودن !!!
لپ تاپ دیگه ای پیدا میشه ؟ هرچی گشتم همه سری U بود 2 هست 4 رشته !
تنوع مخصوصا تو مدل های ایسوس خیلی زیاده لپ تاپ هم شده مثل موبایل یکی رمش کمه سی پی یوش قویه یعنی نمیشه یه مدل درستو حسابی پیدا کرد...
اگه دنبال 6 سلولی باشه اره همنیا با این مقدار پول به نظر عالیه
اگه میخوای از دیجی بخرین صبر کن احتمالا برا یلدا تخفیفات خوبی بزاره هر چند پارسال که گند زدن...
albertxx
14-12-2017, 16:11
تنوع مخصوصا تو مدل های ایسوس خیلی زیاده لپ تاپ هم شده مثل موبایل یکی رمش کمه سی پی یوش قویه یعنی نمیشه یه مدل درستو حسابی پیدا کرد...
اگه دنبال 6 سلولی باشه اره همنیا با این مقدار پول به نظر عالیه
اگه میخوای از دیجی بخرین صبر کن احتمالا برا یلدا تخفیفات خوبی بزاره هر چند پارسال که گند زدن...
خودم بعد از کلی سرچ و بررسی دیدم هر نوع لپ تاپی پیدا میکنم پردازندش از نوع U هست که همشون 2 هسته ( 4 رشته بودن ) و دارای 4 مگ کش
این درحالی هست که پردازنده ای hq همشون 4 هسته و 8 رشته دارن و کش اونها 6 مگ هست !
و در حالی که اصلا تو این رنج قیمتی پردازنده hq موجود نیست و همشون بالای 4 تومان هستن و همچنین سری u راحت همون 3 تومان پیدا میشه
چنتا سوال قبل از معرفی لپ تاپ داشتم
اول اینکه مقدار اختلاف پردازش سری u و hq واقعا زیاده ؟؟ چون بعد از صحبت کردن با طرف مقابل راضی به خرج کردن تا 4 تومان هم شده ولی قبلش من واسه خودم سوال پیش اومد
اون نرم افزارهایی که گفتم به همراه برنامه نوسی که قراره استفاده بشه در سری U با ضعف پردازنده مواجه نمیشه ؟؟ ( به قول معروف دق نمیده واسه پردازش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در سری U پردازش اونقدر ها ضعیف و طولانی نمیشه که اعصاب آدم بهم بریزه ؟؟؟
این اختلاف قیمت بالای 1 میلیونی ارزش خرید داره ؟؟
بسیار سپاس
behnamlider
14-12-2017, 18:42
خودم بعد از کلی سرچ و بررسی دیدم هر نوع لپ تاپی پیدا میکنم پردازندش از نوع U هست که همشون 2 هسته ( 4 رشته بودن ) و دارای 4 مگ کش
این درحالی هست که پردازنده ای hq همشون 4 هسته و 8 رشته دارن و کش اونها 6 مگ هست !
و در حالی که اصلا تو این رنج قیمتی پردازنده hq موجود نیست و همشون بالای 4 تومان هستن و همچنین سری u راحت همون 3 تومان پیدا میشه
چنتا سوال قبل از معرفی لپ تاپ داشتم
اول اینکه مقدار اختلاف پردازش سری u و hq واقعا زیاده ؟؟ چون بعد از صحبت کردن با طرف مقابل راضی به خرج کردن تا 4 تومان هم شده ولی قبلش من واسه خودم سوال پیش اومد
اون نرم افزارهایی که گفتم به همراه برنامه نوسی که قراره استفاده بشه در سری U با ضعف پردازنده مواجه نمیشه ؟؟ ( به قول معروف دق نمیده واسه پردازش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در سری U پردازش اونقدر ها ضعیف و طولانی نمیشه که اعصاب آدم بهم بریزه ؟؟؟
این اختلاف قیمت بالای 1 میلیونی ارزش خرید داره ؟؟
بسیار سپاس
اختلاف بین این 2 نوع پردازنده ها تو کارهای معمولی مثل وب گردی یکسانه ولی برای عملیاتهای سنگین اختلافشون خیلی زیاد میشه (شما باید ببینید سطج کاری که از اون نرم افزارها میخواین چه قدره )
و اینکه اکثرا توصیه شده لپ تاپ سری یو زیر 16 گیگ رم نخرید که با مشکل مواجه میشه ولی این برای سری اچ کیو صدق نمیکنه
به نظرم لپ تاپ های سری یو بیشتر به درد کارهای سبک میخوره با توان باطری زیاد و سبک بودن
کاملا ارزش داره هزینه بیشتر کنی
این رو هم یادت باشه لپ تاپ حتما SSD باشه که خیلی تاثیر داره رو سرعت کارها نسب به هارد معمولی
متاسفانه من تا به حال لپ تاپ سری یو دستم نیومده ولی خودم لپ تاپ راج شرکت ایسوس که پردانده اچ کیو داره دارم و قدرت خوبی داره
بهتره آینده نگر هم باشیم حداقل لبتاپی که میگیریم تا چند سال بعد هم پوشش بده.
این لینک هم نگاه کن که یه سری تست گرفته از این پردازنده ها:
ببینید متلب نیاز به سخت افزار خیلی قوی نداره. مگر اینکه بخواین برای موارد گرافیکی استفاده کنید.
سی پی یو و رم خوب سرعت متلب رو بیشتر می کنه
سی پی یو های سریِ یو کارتونو انجام میده. اینطوری بگم: سی پی یو i5 hq بهتر از i7 u برای شما هست
چون شما در کار با نرم افزار ها سرعت پردازش هم حتما واستون ملاک هست
اگر پول دارین hq بخرید.
albertxx
19-12-2017, 00:41
ببینید متلب نیاز به سخت افزار خیلی قوی نداره. مگر اینکه بخواین برای موارد گرافیکی استفاده کنید.
سی پی یو و رم خوب سرعت متلب رو بیشتر می کنه
سی پی یو های سریِ یو کارتونو انجام میده. اینطوری بگم: سی پی یو i5 hq بهتر از i7 u برای شما هست
چون شما در کار با نرم افزار ها سرعت پردازش هم حتما واستون ملاک هست
اگر پول دارین hq بخرید.
نه فقط متلب نیست بلکه اینا هستن
spss
AutoCad
3dMax
Photoshop
نه فقط متلب نیست بلکه اینا هستن
spss
AutoCad
3dMax
Photoshop
من برای همه این نرم افزار ها جستجو کردم
system requirements که پیشنهاد شده:
سی پی یو 64بیتی 4هسته هست
رم از 4گیگ به بالا
گرافیک حداقل 1 گیگ
---------------
اما چیزی که باید موقع خرید توجه کنید:
سی پی یو اینتل باشه core i7 u یا حداقل core i5 hq بخرید. کش سی پی یو قدرت پردازش رو بیشتر میکنه
رم حداقل 8 بردارید تا هنگام رندر کردن کم نیاره
گرافیک حتما جیفورس باشه. gtx مسلما خیلی بهتر از gt هست. هرچه قویتر باشه سرعت کارهای گرافیکی و ساپورت بازی ها برای شما بیشتر میشه
هارد رو پیشنهاد می کنم 1ترا بگیرید تا سریع پر نشه. بهترین نوع هارد ssd هست که سرعت خیلی بالایی داره. اگر لپتاپی با هارد 128 ssd و هارد یک ترا دیدین که به پولتون بخوره خیلی بهتر میشه
حتما صفحه نمایشگر لپتاپتونو مات انتخاب کنید. هم به خاطر نداشتن رفلکس و هم خسته نشدن چشمتون در کار زیاد با نرم افزار های مذکور
امیدوارم این اطلاعات کمکتون کنه
تو لپ تاپ ها ایسوس و لنوو کیفیت بهتری دارن
هر مدل لپتاپی گرفتین به گارانتیش توجه کنید. آواژنگ , ویستا و سازگار جز بهترین گارانتی ها هستند.
توجه داشته باشید که سری جدید نسل هشتم اینتل i5 سری u چهار هسته و هشت رشته پردازشی داره! الان لنوو یه مدلش هست تو دیجیکالا حدود دو میلیون و ششصد البته باتری دو سلولی داره ولی گرافیک mx150 که بنظرم ارزش خرید بالایی داره. تفاوت hq با u قبلا زیاد بوده ولی الان نسل هشتم تغییراتی کرده.قبلا کور آیسون سری یو دو هسته و چهار رشته پردازشی بود! الان اینطور نیستن تو نسل هشتم.تفاوتشون بیشتر تو فرکانس پردازنده است.
بنظرم یه نگاهی به لپتاپ با پردازنده نسل هشتم بکنید هر چند الان هنوز زیاد نیستن تو بازار ایران
albertxx
20-12-2017, 04:46
ت
l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
دوستان خیلی ممنون
بعد از کلی تحقیق چند لپ تاپ رو گلچین کرذم که به انتظارات مورد نظرم نزدیک بود
قبلش یه نکته بگم
سری U در همه نسل ها تا نسل 7 همشون 2 هسته و 4 رشته بودم بجز نسل 8 که دوستمون اشاره کردن 4 هسته و 8 رشته هستن
ولی چیزی که باعث شد تو انتخاب ها این نسل رو حذف کنم این بود که چون این سری از لپ تاپ ها با توجه به اینکه در دسته بندی لپ تاپ های کم مصرف قرار میگیره ( U ) باتری نسبتا ضعیفی داره ( به نسبت لپ تاپ های دیگه ) و اینکه فرکانس پردازنده در حالت بیس روی 1.9 هست ( اگرچه با بوست تا 4 هم میرسه ) و گرافیک mx150 داره که ضعیفترین گرافیک سری پاسکال هست ( تقریبا نصف قدرت GTX 1050 Note book رو داره )
به خاطر همین تو انتخاب ها پردازند های سری U از نسل هشتم رو انتخاب نکردم core i7 8550 U
انتخاب هایی که دارم - اگرچه زیاده
ACER aspire A715 71G
CPU : core i7 7700 HQ - 4 core ( 8Th)
Ram : 8 or 16
HDD : 1 or 2 T 5400 rpm
Gpu : GTX 1050 4GB
باتزی : 4 سلولی 3220 میلی آمپر ساعت
دیجی کالا گرافیک GTX 1050 Ti رو تو مشخصات نوشته ولی بعضی سایت ها 1050 دارن
----------------------------------------------------------------------------------------
Lenovo Y520
دقیقا همون مشخصات بالا رو داره ولی باتری رو زده 3 سلولی با ظرفیت 45 وات ساعت
----------------------------------------------------------------------------------------
Asus K550VX
همون مشخصات اولی رو داره ولی تفاوت
vga : GTX 950M
باتری : 4 سلولی 44 وات ساعت
ACER VX5 591G
باز همون مشخصات هست ولی تفاوت فقط باتری هست
که زده 3 سلولی با ظرفیت 4605 میلی آمپر ساعت
MSI GP62 6QF
پردازنده نسل قبلی یعنی 6700HQ
رم 8 گیگ
هارد 1 ترا
گرافیک 960 GTX
باتری 6 سلولی 42 وات ساعت
مجهز به درایو نوری
Lenovo Y700
CPU : 6700 HQ
RAM : 16 G
HDD : 1 T + 128 SSD
VGA : GTX 960
باتری 4 سلولی 60 وات
دلیل انتخاب زیادم این بود که از هر مدل لپ تاپ انتخاب کنم تا اگه کسی تجربه ای تو هر سری داره بگه
شرمنده تعداد زیاده
چنتا نکته ( در واقع سوال )
آخرین لپ تاپی که گذاشته یعنی lenovo y700 هم از نسل قبلی پردازنده یعنی 6700 استفاده میکنه و هم از نسل قبلی گرافیک یعنی 960
ولی برتری که داره استفاده از SSD در کنار HDD هست که خیلی تو چشم بود موقع انتخاب
تو نرم افزار های انتخابی آیا ssd واقعا تاثیر گذار هست ؟؟ ( اگرچه اختلاق قیمت بالایی داره )
مورد دوم
چرا هیچکروم از این لپ تاپ ها تو نسل هفتم اینل درایو نوری ندارن ؟؟؟؟ :n13: یجز یه مورد که اونم از نسل قبلی هست !
یعنی حتما باید واسشون درایو نوری اکسترنال خرید ؟؟
سوم
لپ تاپ MSI علاوه بر پردازنده که نسل قبل هست گرافیک نسل قبل هم داره ولی باتری 6 سلولی و درایو نوری داره !
واقعا تعداد سلول بالای باتری تاثیری داره ؟؟؟
اینو هم در آخر بگم تفاوت نسل 9xx گرافیک انویدیا و 1xxx حداقل تو روی کاغذ زیاد بود واسه همین تو انتخاب مردد بودم !!
با تشکر بابت وقتی که گذاشتید و پست رو خوندید :n16:
albertxx
22-12-2017, 20:59
دوستان کسی نبود کمک کنه !!!!!!!!
behnamlider
26-12-2017, 11:14
دوستان خیلی ممنون
بعد از کلی تحقیق چند لپ تاپ رو گلچین کرذم که به انتظارات مورد نظرم نزدیک بود
قبلش یه نکته بگم
سری U در همه نسل ها تا نسل 7 همشون 2 هسته و 4 رشته بودم بجز نسل 8 که دوستمون اشاره کردن 4 هسته و 8 رشته هستن
ولی چیزی که باعث شد تو انتخاب ها این نسل رو حذف کنم این بود که چون این سری از لپ تاپ ها با توجه به اینکه در دسته بندی لپ تاپ های کم مصرف قرار میگیره ( U ) باتری نسبتا ضعیفی داره ( به نسبت لپ تاپ های دیگه ) و اینکه فرکانس پردازنده در حالت بیس روی 1.9 هست ( اگرچه با بوست تا 4 هم میرسه ) و گرافیک mx150 داره که ضعیفترین گرافیک سری پاسکال هست ( تقریبا نصف قدرت GTX 1050 Note book رو داره )
به خاطر همین تو انتخاب ها پردازند های سری U از نسل هشتم رو انتخاب نکردم core i7 8550 U
انتخاب هایی که دارم - اگرچه زیاده
ACER aspire A715 71G
CPU : core i7 7700 HQ - 4 core ( 8Th)
Ram : 8 or 16
HDD : 1 or 2 T 5400 rpm
Gpu : GTX 1050 4GB
باتزی : 4 سلولی 3220 میلی آمپر ساعت
دیجی کالا گرافیک GTX 1050 Ti رو تو مشخصات نوشته ولی بعضی سایت ها 1050 دارن
Lenovo Y520
دقیقا همون مشخصات بالا رو داره ولی باتری رو زده 3 سلولی با ظرفیت 45 وات ساعت
Asus K550VX
همون مشخصات اولی رو داره ولی تفاوت
vga : GTX 950M
باتری : 4 سلولی 44 وات ساعت
ACER VX5 591G
باز همون مشخصات هست ولی تفاوت فقط باتری هست
که زده 3 سلولی با ظرفیت 4605 میلی آمپر ساعت
MSI GP62 6QF
پردازنده نسل قبلی یعنی 6700HQ
رم 8 گیگ
هارد 1 ترا
گرافیک 960 GTX
باتری 6 سلولی 42 وات ساعت
مجهز به درایو نوری
Lenovo Y700
CPU : 6700 HQ
RAM : 16 G
HDD : 1 T + 128 SSD
VGA : GTX 960
باتری 4 سلولی 60 وات
دلیل انتخاب زیادم این بود که از هر مدل لپ تاپ انتخاب کنم تا اگه کسی تجربه ای تو هر سری داره بگه
شرمنده تعداد زیاده
چنتا نکته ( در واقع سوال )
آخرین لپ تاپی که گذاشته یعنی lenovo y700 هم از نسل قبلی پردازنده یعنی 6700 استفاده میکنه و هم از نسل قبلی گرافیک یعنی 960
ولی برتری که داره استفاده از SSD در کنار HDD هست که خیلی تو چشم بود موقع انتخاب
تو نرم افزار های انتخابی آیا ssd واقعا تاثیر گذار هست ؟؟ ( اگرچه اختلاق قیمت بالایی داره )
مورد دوم
چرا هیچکروم از این لپ تاپ ها تو نسل هفتم اینل درایو نوری ندارن ؟؟؟؟ :n13: یجز یه مورد که اونم از نسل قبلی هست !
یعنی حتما باید واسشون درایو نوری اکسترنال خرید ؟؟
سوم
لپ تاپ MSI علاوه بر پردازنده که نسل قبل هست گرافیک نسل قبل هم داره ولی باتری 6 سلولی و درایو نوری داره !
واقعا تعداد سلول بالای باتری تاثیری داره ؟؟؟
اینو هم در آخر بگم تفاوت نسل 9xx گرافیک انویدیا و 1xxx حداقل تو روی کاغذ زیاد بود واسه همین تو انتخاب مردد بودم !!
با تشکر بابت وقتی که گذاشتید و پست رو خوندید :n16:
سلام خوبی مدتی نبودم :n16:
راجع به این لپتاپها یه آماری بده خرید کردین یا نه اگر هنوز نخریدی یه نگاهی میندازم ببینم چجوریاس و البته بودجه چقدر شده
اما راجع به درایو نوری لپتاپ خود من هم نداره دیگه با گسترش اینترنتو انواع حافظه های کوچیک و بزرگ و ..... باید کم کم درایو نوری بزارن کنار این کارم از لپ تاپ های متوسط رو به بالا شروع کردن این کار وزن لپ تاپ به خوبی کاهش میده و به جای اون میشه چیزهای کاربردی دیگه گذاشت (الان تو بازار انواع درایوهای نوری ارزان یو اس بی موجوده پس از این بابت مشکلی نیست)
سلول های باتری هم واقعا تاثیر داره فکر کنید در کنترل تلوزیون به جای ۲ تا باتری قلمی ۶ تا باتری قلمی گذاشتین .....
-----
در مورد گرافیک مال خودم ۹۸۰ هستش ولی تا به حال کم نیاورده و با توجه به نرم افزارهای مورد استفاده شما مشکلی
پیش نخواهد آمد.
اما ssd فقط یه مورد بگم که ابتدا که لپ تاپ رو تهیه کردم ویندوز رو ssd نصب شده بود در عرض ۱ ثانیه بالا میومد و سرعت باز کردن برنامه ها چند برابره نسب به هارد معمولی . ولی بعدش که اس اس دی رو بردم رو لینکوس ویندوزم ریختم رو هارد معمولی ویندوز خیلی دیر تر بالا میومد :n34:
albertxx
26-12-2017, 16:30
سلام خوبی مدتی نبودم :n16:
راجع به این لپتاپها یه آماری بده خرید کردین یا نه اگر هنوز نخریدی یه نگاهی میندازم ببینم چجوریاس و البته بودجه چقدر شده
اما راجع به درایو نوری لپتاپ خود من هم نداره دیگه با گسترش اینترنتو انواع حافظه های کوچیک و بزرگ و ..... باید کم کم درایو نوری بزارن کنار این کارم از لپ تاپ های متوسط رو به بالا شروع کردن این کار وزن لپ تاپ به خوبی کاهش میده و به جای اون میشه چیزهای کاربردی دیگه گذاشت (الان تو بازار انواع درایوهای نوری ارزان یو اس بی موجوده پس از این بابت مشکلی نیست)
سلول های باتری هم واقعا تاثیر داره فکر کنید در کنترل تلوزیون به جای ۲ تا باتری قلمی ۶ تا باتری قلمی گذاشتین .....
-----
در مورد گرافیک مال خودم ۹۸۰ هستش ولی تا به حال کم نیاورده و با توجه به نرم افزارهای مورد استفاده شما مشکلی
پیش نخواهد آمد.
اما ssd فقط یه مورد بگم که ابتدا که لپ تاپ رو تهیه کردم ویندوز رو ssd نصب شده بود در عرض ۱ ثانیه بالا میومد و سرعت باز کردن برنامه ها چند برابره نسب به هارد معمولی . ولی بعدش که اس اس دی رو بردم رو لینکوس ویندوزم ریختم رو هارد معمولی ویندوز خیلی دیر تر بالا میومد :n34:
نخریدم ولی بین 2 مدل ایسر میخوام انتخاب کنم - چون مدل های دیگه هم از نسل قبل هستن و هم اینکه از لنوو تعریف نمیکنن و اینکه ایسر ها مشخصات به روز تری دارن
بین این 2 گزینه میخوام انتخاب کنم
VX 5
A715
جفتش یه مشخصات رو داره
cpu : 7700 HQ
ram : 16
HDD : 1 T
vga : gtx 1050
تنها تفاوت اینه مدل vx5 ظرفیت باتری 4650 داره ولی مدل a715 ظرفیت 3220
جفتش هم حدود 4200 هستن
26-12-2017, 20:01
نخریدم ولی بین 2 مدل ایسر میخوام انتخاب کنم - چون مدل های دیگه هم از نسل قبل هستن و هم اینکه از لنوو تعریف نمیکنن و اینکه ایسر ها مشخصات به روز تری دارن
بین این 2 گزینه میخوام انتخاب کنم
VX 5
A715
جفتش یه مشخصات رو داره
cpu : 7700 HQ
ram : 16
HDD : 1 T
vga : gtx 1050
تنها تفاوت اینه مدل vx5 ظرفیت باتری 4650 داره ولی مدل a715 ظرفیت 3220
جفتش هم حدود 4200 هستن
اینا کانفیگ خودشون رو ارائه دادن ?
تو خود سایت سازنده همچین مدلی ندیدم یعنی سیپیوش تفاوت داشت
چون مدل دقیق رو نزاشتن نتونستم برم تست هاشونو رو نگاه کنم. :n29:
ولی یه چیز جالب دیگه اینکه این مدلی که گفتین صفحه نمایشش مگه ips نیست
همون اول صفحه زده نوع صفحه نمایش اگه ips رو انتخاب کنی 265 تومن میاد روش !!!!! اینا دیگه کین
واقعا آدم روانی میشه این سایتهای مضخرف دزد ایرانی رو چک میکنه چه برسه خریدم بکنه
خدارو شکر من لپتاپو از سایت آمازون تخفیف فوق العاده جمعه سیاه با 1200 دلار خرید کردم
اگه میخواستم از ایران بگیرم 7-8 تومنی پیاده میشدم.
albertxx
26-12-2017, 20:39
لپ تاپ ها خوبن
اینا کانفیگ خودشون رو ارائه دادن ?
تو خود سایت سازنده همچین مدلی ندیدم یعنی سیپیوش تفاوت داشت
چون مدل دقیق رو نزاشتن نتونستم برم تست هاشونو رو نگاه کنم. :n29:
ولی یه چیز جالب دیگه اینکه این مدلی که گفتین صفحه نمایشش مگه ips نیست
همون اول صفحه زده نوع صفحه نمایش اگه ips رو انتخاب کنی 265 تومن میاد روش !!!!! اینا دیگه کین
واقعا آدم روانی میشه این سایتهای مضخرف دزد ایرانی رو چک میکنه چه برسه خریدم بکنه
خدارو شکر من لپتاپو از سایت آمازون تخفیف فوق العاده جمعه سیاه با 1200 دلار خرید کردم
اگه میخواستم از ایران بگیرم 7-8 تومنی پیاده میشدم.
تو سایت ایسر هست
این مدل فقط بدون ssd
پردازنده هم همون 7700 HQ هست
دومی
اینم بدون Ssd
دقیق همون نیست نمیدونم چرا ! ( تو سایت ایرانی 6 7 مدل از همین مدل هست )
از سایت نمیخوام بخرم میخوام از بازار بخرم
قیمت هم زدم
مدل vx5 که همون ips هست تو سایت زده 4200 ولی قیمت زدم 4050 !!!
نمیدونم راستش
حالا مشکل داره ؟؟:n13:
behnamlider
26-12-2017, 21:21
تو سایت ایسر هست
این مدل فقط بدون ssd
پردازنده هم همون 7700 HQ هست
دومی
اینم بدون Ssd
دقیق همون نیست نمیدونم چرا ! ( تو سایت ایرانی 6 7 مدل از همین مدل هست )
از سایت نمیخوام بخرم میخوام از بازار بخرم
قیمت هم زدم
مدل vx5 که همون ips هست تو سایت زده 4200 ولی قیمت زدم 4050 !!!
نمیدونم راستش
حالا مشکل داره ؟؟:n13:
من بررسی کردم واقعا لپ تاپ خوبی هست مخوصوصا مدل vx
به نظرم این سایتهای فروش بریزیم دور بهتره آدمو گیچ میکنن با این کانفیگاشون
شما برو نمایندگی اصلی ایسر من مطمعنم با 4200 لپ با مشخصات زیر گیر میاری .....
dm800pvr
19-04-2018, 09:46
تو خرید لنوو شک نکن هر چند احتمالا دیگه خریدی
لپ تاپ برای شرکت ، که بتونم باهاش برنامه نویسی کنم ، و هیچ وقت سیستم موقع کد نویسی کم نیاره میشه لطفا پیشنهاد بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.