ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرمالوی عجیب !!! کمک کنید !

pedram9
07-12-2017, 17:34
دوستان ما یک درخت خرمالو داریم که اولین ساله میوه میاره اما میوه ی اون یکم عجیبه
( قبلا کنار این درخت درخت آلبالو وجود داشت که ما دیدم اره خشک میشه اون رو زدیم تا این خوب رشد کنه )

این خرمالو شکلش به این شکله و داخلش به رنگ تیره در میاد و رگه های البالویی رنگ یا سیاه رنگ داره ک هبسیار برام عجیبه ضمنا دو هفته هست که چیدیم اما اصلا پخته و نرم نمیشن ضمنا به هیچ وجه خراب منیست و بوی پوسیدگی نمیده شیرینه و طعم خرمالو میده اما داخلش تیره هست و نرم هم نمیشه

به نظرتون چی شده که این شکلی شده ؟ آیا میشه اون البالو روش اثرگذاشته باشه ؟

سرما زده و افت زده هم نشده

رشت هستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shangil
08-12-2017, 00:26
میگین افت زده و فاسد و ... نیس ولی خدایی کسی اینو ببینه لب بهش نمیزنن!

javad2015
08-12-2017, 11:23
به احتمال زیاد شا خه های درخت البالو از داخل تنه درخت خرمالو رشد کردن و غیر مستقیم پیوند خوردن....
البته من خرمالو ایتالیایی هم شنیدم که تقریبن ظشاهرش مثل برا شما هست.....شاید نهالتون از این توع بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram9
08-12-2017, 22:45
به احتمال زیاد شا خه های درخت البالو از داخل تنه درخت خرمالو رشد کردن و غیر مستقیم پیوند خوردن....
البته من خرمالو ایتالیایی هم شنیدم که تقریبن ظشاهرش مثل برا شما هست.....شاید نهالتون از این توع بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم والا