مشاهده نسخه کامل
: [اطلاع رسانی] مقایسه حجم های ارایه شده توسط شرکتهای خدمات اینترنتی +عکس جدول (بروزرسانی 5آذر 97)
f_s10224
21-07-2018, 12:08
سلام . من تو سایت فن آوا ، دیده بان و های وب رو نگاه میکنم هیچی در مورد شبانه ننوشتن. اینا بر چه اساسیه؟
دیده بان 1 ترا اضافه کرده شبانه را حذف کرده
واقعا مخابرات ضعیف ترین ISP هست و همونطور که در جدول معلومه با اختلاف
زیاد در ته جدول قرار داره.
amir raya
21-07-2018, 15:39
دیده بان 1 ترا اضافه کرده شبانه را حذف کرده
بقیشون چی؟؟؟ این عکسه اشتباهه یعنی؟
واقعا مخابرات ضعیف ترین ISP هست و همونطور که در جدول معلومه با اختلاف
زیاد در ته جدول قرار داره.
من سرویس کنونیم مخابرات اصفهانه. تعرفش عالی بود. شبانه رایگان بدون هیچ افت سرعتی. واقعا عالی بود. قشنگ با 1 مگابایت شبا دانلود میکردم. تا 50 گیگم یه ماه تست کردم محدودم نکردن. ولی الان کلا تعرفه هاشو برداشته این جدیدا رو داره فقط. شبانه هیچی نداره واسه همین میخوام عوض کنم. :n03:
بقیشون چی؟؟؟ این عکسه اشتباهه یعنی؟
من سرویس کنونیم مخابرات اصفهانه. تعرفش عالی بود. شبانه رایگان بدون هیچ افت سرعتی. واقعا عالی بود. قشنگ با 1 مگابایت شبا دانلود میکردم. تا 50 گیگم یه ماه تست کردم محدودم نکردن. ولی الان کلا تعرفه هاشو برداشته این جدیدا رو داره فقط. شبانه هیچی نداره واسه همین میخوام عوض کنم. :n03:
اون درسته و زده تا پایان 11 اردیبهشت
یا باید لیست جدید زومیت یا سایتی بزارن یا خود افراد زنگ بزنن بپرسن که تغییرات فعلی چیه
و تا پایان تابستان هم بازم تعرفه ها تغییر میکنه و به سمت آزاد سازی تعرفه ها میرن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گیگ راضی نباشید، ترابایتی شوید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پروموشن تابستان ترابایتی ویژه مشترکین اولیه و فعلی پیشگامان با مشخصات زیر آماده خرید و فعال سازی می باشد :
۱/۵ ترابایت ( ۱۵۰۰ گیگابایت )
۶ ماهه با سرعت ۱۶ مگابیت
۱۵۰ امتیاز باشگاه مشتریان
۲۷۵ هزار تومان
brilliant1
27-07-2018, 08:58
امکان افزایش چهار برابری سرعت و مدت زمان اشتراک اینترنت شرکت مخابرات بدون افزایش هزینه میسر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misam5526
29-07-2018, 13:22
جشنواره الکامپ فن آوا
جشنواره الکامپ فن آوا
سلام اگه در مورد این سرویس اطلاعات دارید، چند تا سوال داشتم در موردش
کل این حجم بین المللی هست؟ سرویس شبانه هم فعاله؟ فن آوا تو شهرستانها خوب سرویس میده؟ تو تاپیکش خیلی بد میگن ازش
جشنواره الکامپ فن آوا
سلام اگه در مورد این سرویس اطلاعات دارید، چند تا سوال داشتم در موردش
کل این حجم بین المللی هست؟ سرویس شبانه هم فعاله؟ فن آوا تو شهرستانها خوب سرویس میده؟ تو تاپیکش خیلی بد میگن ازش
dadash42
11-08-2018, 01:36
سلام, کسی لینک به جدول جدید حجم و قیمتها داره؟
آسیاتک طرح ماهانه 8مگ 200گیگ جم کرده مجبورم از شرکت دیگری بگیرم, اطلاع جدید از وضع طرح های شرکتهای مختلف ندارم
سلام یک شرکت هستش عصر تلکام یک سرویس جدیدی داره یک ساله ۲ مگ با ۸۰۰۰ گیگ بین المل قیمت ۱۵۰ تومنکسی گرفته ؟ زنگ زدممیگه پهنای باند باز هستش و اینکه بستگی بهدخط خودتون داره ایا صحت داره ؟
سلام یک شرکت هستش عصر تلکام یک سرویس جدیدی داره یک ساله ۲ مگ با ۸۰۰۰ گیگ بین المل قیمت ۱۵۰ تومنکسی گرفته ؟ زنگ زدممیگه پهنای باند باز هستش و اینکه بستگی بهدخط خودتون داره ایا صحت داره ؟تهران رو میگم
رو 4مگ بستن
تک لینک وضعیت خوبی نداره
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تهران رو میگم
رو 4مگ بستن
تک لینک وضعیت خوبی نداره
اگر اینجوری باشه عملا به درد وب گردی نمیخوره
misam5526
11-08-2018, 15:37
جشنواره تابستانی پارس آنلاین (بجز سرویس یکسالش بقیش مفت نمی ارزه)
mjavad205
11-08-2018, 17:10
جشنواره تابستانی پارس آنلاین (بجز سرویس یکسالش بقیش مفت نمی ارزه)
فک کنم که باز برای مشترکین جدیدشه تو پنل نیستش این طرحا
کلا براش مهم نیست مشترکین قدیمیش
dadash42
11-08-2018, 18:02
این طرحهای پارس آنلاین مسخرس
اینا isp ها برمیگردن سراغ دزدیهاشون
سلام دوستان
این ترافیک داخلی که ISP ها میگن نیم بها حساب میشه مربوط به هر سرور با IP داخلی هست یا فقط شامل اون سایتهای خاصی میشه که معرفی کردن؟؟
سلام دوستان
این ترافیک داخلی که ISP ها میگن نیم بها حساب میشه مربوط به هر سرور با IP داخلی هست یا فقط شامل اون سایتهای خاصی میشه که معرفی کردن؟؟
سلام
فقط مربوط به اون سایتهایی میشه که لیستشو اعلام کردن، کمتر از 700 تا سایته الان
سلام دوستان
فقط اون سایتهای خاص فکر کنم نزدیک 600 و خورده ای سایته
ho3in2012
14-08-2018, 01:36
نسخه جدید جدول - ویرایش 22 مرداد 97
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).jpg
ho3in2012
14-08-2018, 01:38
سلام دوستان
فقط سایت های خاصی که معرفی کردن
dadash42
14-08-2018, 06:16
دستت درد نکنه, دنبال این بودم
لطفا لینک مستقیم به این جدول رو هم بذار تا خودمون کموبیش سری بزنیم
با تشکر
با اینکه از مخابرات خوشم نمیاد ولی الان جشنواره داره و برای قرارداد های سه ماهه حجم و سرعت رو دو برابر و برای 6 ماهه و یکساله حجم و سرعت رو چهار برابر میده. البته هنوز توی خیلی شهر ها فعال نشده توی سیستم فروششون ولی کم کم میشه
afshin.npps
14-08-2018, 08:30
با تشکر
با اینکه از مخابرات خوشم نمیاد ولی الان جشنواره داره و برای قرارداد های سه ماهه حجم و سرعت رو دو برابر و برای 6 ماهه و یکساله حجم و سرعت رو چهار برابر میده. البته هنوز توی خیلی شهر ها فعال نشده توی سیستم فروششون ولی کم کم میشه
سلام
تو این جشنواره ها ی مخابرات باید پولش رو اول بدیم؟(یعنی پیش پرداخته؟)
Rahpooyan
14-08-2018, 13:37
با تشکر
این سرعت چهار برابر کجا ثبت شده؟
leo.unique
14-08-2018, 17:12
سلام
تو این جشنواره ها ی مخابرات باید پولش رو اول بدیم؟(یعنی پیش پرداخته؟)
آره، پیش پرداخته !
امکان افزایش چهار برابری سرعت و مدت زمان اشتراک اینترنت شرکت مخابرات بدون افزایش هزینه میسر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس 4 مگ 6 ماهه = 16 مگ 175 گیگ 40 هزار تومان
سرویس 8 مگ 6 ماهه = 16 مگ 175 گیگ 50 هزار تومان
الان کسی 16 مگ بخواد چه نیازی هست بره 8 مگ بگیره و ماهی 10 تومن اضافه بده!؟
قبل از ارايه طرح اقلا یه دور جدولو می خوندن همچین سوتی ندن :n09:
leo.unique
15-08-2018, 14:12
سرویس 4 مگ 6 ماهه = 16 مگ 175 گیگ 40 هزار تومان
سرویس 8 مگ 6 ماهه = 16 مگ 175 گیگ 50 هزار تومان
الان کسی 16 مگ بخواد چه نیازی هست بره 8 مگ بگیره و ماهی 10 تومن اضافه بده!؟
قبل از ارايه طرح اقلا یه دور جدولو می خوندن همچین سوتی ندن :n09:
شایدم منظورشون از " سرعت تحویلی به مشتری " همون "up to " باشه :n01:
شایدم منظورشون از " سرعت تحویلی به مشتری " همون "up to " باشه :n01:
نفهمیدم منظورت دقیقا چیه ولی سرعتایی که نوشته سرعت اسمیه یعنی همون سرعتی که نوشتن تحویل میدن
leo.unique
15-08-2018, 16:24
نفهمیدم منظورت دقیقا چیه ولی سرعتایی که نوشته سرعت اسمیه یعنی همون سرعتی که نوشتن تحویل میدن
منظورم اینه که احتمال داره سرعت تحویلی به مشتری تضمینی نباشه ! چون به اسم سرویس 4 مگ فروخته میشه !!
برای خطی که مثلا 12 مگ بیشتر جوابگو نیست همون مقدار سرعت رو تنظیم میکنن با اسم 16 مگ
پست اول تاپیک به روز رسانی شد
آخرین حجم های ارایه شده تاریخ22 مرداد 1397
misam5526
16-08-2018, 19:03
جشنواره تابستانی شبدیز:
misam5526
18-08-2018, 17:01
بهترین جشنواره های حال حاضر در بین شرکت های اینترنتی
1- جشنواره تابستانی پیشگامان:
سرویس 16 مگابیت - 6 ماهه - 1500 گیگ ترافیک -275 هزار تومن
محاسن: ارائه سرعت 16 مگ - قرارداد 6ماهه - وجود ترافیک زمان دار (جت گام) - وجود یا امکان استفاده از ساعات رایگان شبانه -
2- جشنواره کهکشانی داتک:
سرویس 8 مگ -1000 گیگ- 119 هزار تومن
محاسن: قیمت مناسب- -ترافیک نسبتا مناسب- قرارداد شش ماهه
3- جشنواره غزال مخابرات:
سرویس 16 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 240 هزار (یا 480 هزار) - 1050 گیگ ترافیک ( یا 2100 گیگ)
سرویس 8 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 150 هزار (300 هزار) - 540 گیگ ترافیک ( 1080 گیگ )
محاسن: وجود سرعت 16 مگ در جشنواره - قیمت مناسب نسبت به سرعتهای ارائه شده- قابلیت استفاده برای مشترکین فعلی و جدید به طور همزمان
معایب: ترافیک کمتر نسبت به جشنواره های مشابه در سرعت 8 مگ
4- جشنواره الکامپ فن آوا:
سرویس 8 مگ - 6 ماهه - 149 هزار تومن - 800 گیگ ترافیک
محاسن: قیمت قابل قبول نسبت به سرعت ارائه شده
5- جشنواره تابستانی پارس آنلاین:
سرویس 8 مگ - 12 ماهه - 300 هزار تومن - 1200 گیگ ترافیک
معایب:اجبار به قرارداد بلند مدت یکساله- ترافیک کمتر نسبت به جشنواره های مشابه
محاسن: ارائه سرعت 16 مگ - قرارداد 6ماهه - وجود ترافیک زمان دار (جت گام) - وجود یا امکان استفاده از ساعات رایگان شبانه -
2- جشنواره کهکشانی داتک:
محاسن: قیمت مناسب- -ترافیک نسبتا مناسب- قرارداد شش ماهه
3- جشنواره غزال مخابرات:
سرویس 16 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 240 هزار (یا 480 هزار) - 1050 گیگ ترافیک ( یا 2100 گیگ)
سرویس 8 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 150 هزار (300 هزار) - 540 گیگ ترافیک ( 1080 گیگ )
محاسن: وجود سرعت 16 مگ در جشنواره - قیمت مناسب نسبت به سرعتهای ارائه شده- قابلیت استفاده برای مشترکین فعلی و جدید به طور همزمان
معایب: ترافیک کمتر نسبت به جشنواره های مشابه در سرعت 8 مگ
4- جشنواره الکامپ فن آوا:
سرویس 8 مگ - 6 ماهه - 149 هزار تومن - 800 گیگ ترافیک
دوست عزیز ممنون بخاطر اطلاع رسانی
فقط این حجمها بین المللی هستند؟
من چرا پست میفرستم یا جواب میدم ارسال نمیشه؟
Rahpooyan
18-08-2018, 21:50
حجم های داده شده همان حجم منصفانه ماهانه هستش یا تمام مدت قرارداد (6 ماه یا 12 ماه)؟
misam5526
19-08-2018, 10:09
حجم های داده شده همان حجم منصفانه ماهانه هستش یا تمام مدت قرارداد (6 ماه یا 12 ماه)؟
ترافیک بر اساس کل دوره قرارداد نوشته شده.
جشنواره تابستانی پارس آنلاین برای کاربران جدیده یا کاربران فعلی هم شامل میشه؟
dadash42
20-08-2018, 00:09
طرح های نام برده بالا به نسبت حجم های کمند برای شش ماه
مثلا پیشگامان فقط 1/3 حجم واقعی "بین المللی"
1500گیگ میشه فقط 500گیگ برای شش ماه
بقیه اکثراً نصف هستن
داتک 1000گیگ میشه 500گیگ واقعی برای 6 ماه
پارس 1200گیگ میشه 600گیگ برای 1 سال
همشون طرح های کم مصرف هستن, دارن اینترنت عقب میبرن
میخوان مردم به کم حجمی عادت کنن
misam5526
20-08-2018, 00:20
طرح های نام برده بالا به نسبت حجم های کمند برای شش ماه
مثلا پیشگامان فقط 1/3 حجم واقعی "بین المللی"
1500گیگ میشه فقط 500گیگ برای شش ماه
بقیه اکثراً نصف هستن
داتک 1000گیگ میشه 500گیگ واقعی برای 6 ماه
پارس 1200گیگ میشه 600گیگ برای 1 سال
همشون طرح های کم مصرف هستن, دارن اینترنت عقب میبرن
میخوان مردم به کم حجمی عادت کنن
1200 تای پارس، 1200گیگ بین الملل. داتک هم ترافیک گفته شده 1000 گیگ بین الملل. ... فن آوا و مخابرات هم بین المللی نوشته شدند در پست مربوط. تنها پیشگامان رو باید چک کنم باز که جشنواره های قبلیش بر اساس ترافیک بین الملل بود و اینم بر همون سابقه فرض شده.
leo.unique
20-08-2018, 13:50
عیب قرارداد بلندمدت یکساله چیه ؟ امکان داره در آینده قیمتها کاهش (یا ترافیکها افزایش) پیدا کنه ؟
misam5526
20-08-2018, 14:19
عیب قرارداد بلندمدت یکساله چیه ؟ امکان داره در آینده قیمتها کاهش (یا ترافیکها افزایش) پیدا کنه ؟
در شرایط فعلی و رقابت بین شرکتها یکسال زمان زیادیه برای قرارداد بستن. خصوصا با شرکتی که دیر یا زود مراحل فروشش به طور کامل انجام خواهد شد. بهرحال اگه میبینید 100 گیگ ترافیک زیادتون هم هست مشکلی نداره...
leo.unique
20-08-2018, 15:45
در شرایط فعلی و رقابت بین شرکتها یکسال زمان زیادیه برای قرارداد بستن. خصوصا با شرکتی که دیر یا زود مراحل فروشش به طور کامل انجام خواهد شد. بهرحال اگه میبینید 100 گیگ ترافیک زیادتون هم هست مشکلی نداره...
به نظرتون با توجه به افزایش نرخ ارز، اجرای طرح آزادسازی تعرفه-های اینترنت (تا پایان تابستان) باعث افزایش قیمتها نمیشه ؟؟ :n30:
KaMyarGerami
20-08-2018, 15:59
سلام واقعا عالی بود دستتون درد نکنه
saeed258s
20-08-2018, 23:36
با دروود
طرح جشنواره شرکت رای نت :
16 مگابیت 1600 گیگابایت(بین الملل) 3 ماهه 140000 ت
misam5526
23-08-2018, 11:02
جشنواره فروش عید تا عید فن آوا
(حجم ها بر حسب داخلی نوشته شده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8867866624_n.jpg
منظور من کسانی هستند که ۲۴ ساعت دارند هر چی رو میگیرند
منظور من معتادان دانلود هس۹ت
منظورم کسانی که فقط میگیرند اصلا شاید وقت استفاده و یا نیاز فایل دریافتی رو نداشته باشند
منظور من کسانی هستند که پهنای باند دیگران رو میخورند
منظور من انسانهای بی فکر بی مرام مجرم مریض و ظالم هستند
منظور من کسانی که عقده دارند
بله من و شما اگه استیم و امازون و نتفلیکس و ... استفاده کنیم که هر روز یا شاید هفته که نباشه؟ اره؟ اصلا هفته ای یکبار استیم اوکی هر روز که تو استیم نیستی که؟
فرهنگ سازی با پول نیست مگه هر کی پول داره فرهنگ و شعور داره؟ اره بازی ۲۰۰ تومانی بخره خیلی بهتره
روزی 2 تا قسمت سریال با کیفیت متوسط مثلا 500 مگ ببینی خودت ببینی ماهی میشه 30 گیگ یه بازی تو ماه (فقط یه بازی 2017 جدید) میشه 40 گیگ(بجز آپدیتا- یعنی تو این 1ماه 10 بار باید یه بازیرو بری)اخر هفته هات 1 فیلم ببینی میشه 8 گیگ تو ماه - حالا 5 گیگم تو این ماه اینستا و تلگرام بری (خیلی منصفانه حساب کردم) حالا دیگه نمخوام یوتوبو اینارو حسال کنم خیلی زیاد میشه...
خیلی خوب حساب کردم ، کفاف 1 نفرو تو خونواده نمیده...
150 گیگ به کجات میرسه بعدش سرعتت بشه 16 کیلوبایت... مردم بی فرهنگ نیستن اونایی که اون بالان دستور میدن مردمو بی فرهنگ نشون میدن...ببین خود اقازاده هاشونم با 16 کیلوبایت سرو کله میزنن؟
سلام بر برادران هم میهن ارجمند، به کاربری های رقص ایتالیایی و هیولای برنی، یا برادر-خواهران موافق این نظرها
"فرهنگ سازی با پول نیست مگه هر کی پول داره فرهنگ و شعور داره؟ اره بازی ۲۰۰ تومانی بخره خیلی بهتره."
چرا بعضی به بازی پیله شدند؟ ، آن هم از نوع لاکجری نه موبایل(؟)!قاطبا کشورهایی سمت گیم می روند، که یا صنعت ساخت یافته پایدار دارند، یا در صنعت سینما به افق های هالیوود نزدیک شده اند(همچون چین-که نوعی استثناست، و بنظرم الگوی ما فرانسه و ایتالیا است).
واقعا برخی از تهرانی ها را که با چنین سلیقه های شاذی می بینم، متوجه می شم که در حقیقت در نماز جمعه ها، نه علیه امریکا، بلکه مردم انقلابی علیه برخی از هم خاکان بالانشین تاریخ-اخلاق نشناس لعن-نفرین می کنند(هرچند من پیرو سنتم و مخالف این مسلکم؛ غرض اینکه کمونیسم از دل خوی فاشیستی-استکباری بیرون زده-می زند)
"اخر هفته هات 1 فیلم ببینی میشه 8 گیگ تو ماه - حالا 5 گیگم تو این ماه اینستا و تلگرام بری (خیلی منصفانه حساب کردم) حالا دیگه نمخوام یوتوبو اینارو حسال کنم خیلی زیاد میشه...
150 گیگ به کجات میرسه بعدش سرعتت بشه 16 کیلوبایت... [...] "
الآن جهان ارتباطات هست، خودت هم می دونی که درست هست خرید فیلم ارجینال ایرانی سخت هست، ولی خرید دوبله-ارجینال غالب محصولات که با کمتر از ۶ماه تاخیر منتشر می شود(که محذوفاتش هم در سال های اخیر بسیار تعدیل شده) ، مبتنی براخلاق توحیدی و ارتباطات برابر اقتصاد جهانی، و لازمه قشر روبه توسعه یا تشنه توسعه یافتگی است. اگر بخواهی با کیفیت اچ.دی هم ببینی، می باید ۱-۲ سال صبر کنی، چون حداقل زمان کپی رایت ایران، از ۱ تا ۲ است.( بعد با دوبله شیرین و حلال فارسی اچ.دی.ریپ آن را تماشا کنی، نه ۸ گیگ که ۱-۱.۵گیگ)
اینستاگرام، تلگرام، و ....
نقدی به تلگرام:
تلگرام شبکه اجتماعی ایست، که بجهت بعضا رفتارهای مقابله جویانه اش با دولت ایران گرایشاتی را سبب شد. ما بجای درست کردن اطلاعات ایران(اصلاح ابرو)، و بازگرداندن مخابرات به شرکتی مردمی، نمی باید به اقتصاد ملی خنجر زنیم(چشم را کور کنیم). و تنها در ایرانست که این شبکه به اصطلاح اجتماعی(بزعم من شبه میدون تره بار)، که نه اطلاعات کاربر کاملی دارد، نه جستجو متن-محتوا از طریق گوگل یا درون برنامه ای ممکن می کند، و نه حتی سازو کار اعلام محبوبیت(لایک-محبت) را تعبیه کرده.
پیشنهادی برای دوری از اینستاگرام و تطبیق کاربری براساس برابری عموم اقشار-بر مبنای کشورهای بازار آزاد و ملت های با تفکر-سلوک سکولار: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد آلودگی به نرم افزار سرقتی-پایریت:
در گفت و گو با مسئول و کارشناس بازار فروشگاه برخط《 فروش محصولات آنتی ویروسهای معتبر و مایکروسافت و گیفت کارت》از مجموعه بازارهای تالار پرشن تولز مطرح شد:
می خواستم بدونم محصولات اای ام(اویم-OEM-فروش عمده) را آیا از طریق شرکت های واسطه ای می خرید؟ اگر چنین است، چه شرکتی و از چه کشوری می باشد؟
عرض شد:
《سلام علیک هم میهن فعال بازار نرم افزار رسمی(شغل واسطه ای شریفی که سبب رشد فرهنگ بازار آزاد، و رونق بازار نرم افزار وطن نیز می شود) ؟؟؟؟ گرامی
[...] می خواستم بدونم محصولات اای ام(اویم-OEM-فروش عمده) را آیا از طریق شرکت های واسطه ای می خرید؟ اگر چنین است، چه شرکتی و از چه کشوری می باشد؟
مورد دیگه اینکه، جایی خوانده بودم در کشور فدرال هند نیز، ویندوز با حدوداین قیمت هست، می خواستم بدانم اطلاع دارید مایکروسافت در کدام ملل دیگر، چنین تعیین قیمتی دارد؟
###
کالای درخواستی:
از فهرست شماره ۲ کالاهای آزمایشگاه کسپراسکای، محصولات قیمت مناسب-ا ای ام(رده "خوب") این قلم رو میخواستم:
Kaspersky Internet Security 2018 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 42000 تومان[(؟)!]
》
جواب داد:
《سلام عزیز
خواهش میکنم شما لطف دارید
[...]
محصولات رو ما از شرکتها و کشورهای مختلفی همچون انگلیس، آمریکا، امارات، آلمان و کشورهای جهان سوم تهیه میکنیم.
[شرکت چندملتی-عظمای]مایکروسافت برای کشورهای فقیر و جهان سومی، مجصولاتش رو با قیمت بسیار کمی ارائه میکنه که اون کشورها بتونن از محصولاتش استفاده بکنند و واسته ها این محصولات رو به کشورهای دیگه با قیمت بسیار پایینی میفروشند》.
از این رو، معضل سرانه نسبی کمتر نیز، برای نرم افزارهای اصلی همچون "مایکروسافت ویندوز" و "بسته نرم افزاری امنیتی" نیز امروز حل شده؛ می ماند تلاش ما و اشاعه حلال خواری در صنعت نرم افزار، که سبب پذیرش دولت ما در صنعت جهانی نرم افزار خواهد شد.
منظور من کسانی هستند که ۲۴ ساعت دارند هر چی رو میگیرند
منظور من معتادان دانلود هس۹ت
منظورم کسانی که فقط میگیرند اصلا شاید وقت استفاده و یا نیاز فایل دریافتی رو نداشته باشند
منظور من کسانی هستند که پهنای باند دیگران رو میخورند
منظور من انسانهای بی فکر بی مرام مجرم مریض و ظالم هستند
منظور من کسانی که عقده دارند
بله من و شما اگه استیم و امازون و نتفلیکس و ... استفاده کنیم که هر روز یا شاید هفته که نباشه؟ اره؟ اصلا هفته ای یکبار استیم اوکی هر روز که تو استیم نیستی که؟
فرهنگ سازی با پول نیست مگه هر کی پول داره فرهنگ و شعور داره؟ اره بازی ۲۰۰ تومانی بخره خیلی بهتره
روزی 2 تا قسمت سریال با کیفیت متوسط مثلا 500 مگ ببینی خودت ببینی ماهی میشه 30 گیگ یه بازی تو ماه (فقط یه بازی 2017 جدید) میشه 40 گیگ(بجز آپدیتا- یعنی تو این 1ماه 10 بار باید یه بازیرو بری)اخر هفته هات 1 فیلم ببینی میشه 8 گیگ تو ماه - حالا 5 گیگم تو این ماه اینستا و تلگرام بری (خیلی منصفانه حساب کردم) حالا دیگه نمخوام یوتوبو اینارو حسال کنم خیلی زیاد میشه...
150 گیگ به کجات میرسه بعدش سرعتت بشه 16 کیلوبایت... مردم بی فرهنگ نیستن اونایی که اون بالان دستور میدن مردمو بی فرهنگ نشون میدن...ببین خود اقازاده هاشونم با 16 کیلوبایت سرو کله میزنن؟
سلام بر برادران هم میهن ارجمند، به کاربری های رقص ایتالیایی و هیولای برنی، یا برادر-خواهران موافق این نظرها
"فرهنگ سازی با پول نیست مگه هر کی پول داره فرهنگ و شعور داره؟ اره بازی ۲۰۰ تومانی بخره خیلی بهتره."
چرا بعضی به بازی پیله شدند؟ ، آن هم از نوع لاکجری نه موبایل(؟)!قاطبا کشورهایی سمت گیم می روند، که یا صنعت ساخت یافته پایدار دارند، یا در صنعت سینما به افق های هالیوود نزدیک شده اند(همچون چین-که نوعی استثناست، و بنظرم الگوی ما فرانسه و ایتالیا است).
واقعا برخی از تهرانی ها را که با چنین سلیقه های شاذی می بینم، متوجه می شم که در حقیقت در نماز جمعه ها، نه علیه امریکا، بلکه مردم انقلابی علیه برخی از هم خاکان بالانشین تاریخ-اخلاق نشناس لعن-نفرین می کنند(هرچند من پیرو سنتم و مخالف این مسلکم؛ غرض اینکه کمونیسم از دل خوی فاشیستی-استکباری بیرون زده-می زند).
"اخر هفته هات 1 فیلم ببینی میشه 8 گیگ تو ماه - حالا 5 گیگم تو این ماه اینستا و تلگرام بری (خیلی منصفانه حساب کردم) حالا دیگه نمخوام یوتوبو اینارو حسال کنم خیلی زیاد میشه...
150 گیگ به کجات میرسه بعدش سرعتت بشه 16 کیلوبایت... [...] "
الآن جهان ارتباطات هست، خودت هم می دونی که درست هست خرید فیلم ارجینال ایرانی سخت هست، ولی خرید دوبله-ارجینال غالب محصولات که با کمتر از ۶ماه تاخیر منتشر می شود(که محذوفاتش هم در سال های اخیر بسیار تعدیل شده) ، مبتنی براخلاق توحیدی و ارتباطات برابر اقتصاد جهانی، و لازمه قشر روبه توسعه یا تشنه توسعه یافتگی است. اگر بخواهی با کیفیت اچ.دی هم ببینی، می باید ۱-۲ سال صبر کنی، چون حداقل زمان کپی رایت ایران، از ۱ تا ۲ است.( بعد با دوبله شیرین و حلال فارسی اچ.دی.ریپ آن را تماشا کنی، نه ۸ گیگ که ۱-۱.۵گیگ)
اینستاگرام، تلگرام، و ....
نقدی به تلگرام:
تلگرام شبکه اجتماعی ایست، که بجهت بعضا رفتارهای مقابله جویانه اش با دولت ایران گرایشاتی را سبب شد. ما بجای درست کردن اطلاعات ایران(اصلاح ابرو)، و بازگرداندن مخابرات به شرکتی مردمی، نمی باید به اقتصاد ملی خنجر زنیم(چشم را کور کنیم). و تنها در ایرانست که این شبکه به اصطلاح اجتماعی(بزعم من شبه میدون تره بار)، که نه اطلاعات کاربر کاملی دارد، نه جستجو متن-محتوا از طریق گوگل یا درون برنامه ای ممکن می کند، و نه حتی سازو کار اعلام محبوبیت(لایک-محبت) را تعبیه کرده.
پیشنهادی برای دوری از اینستاگرام و تطبیق کاربری براساس برابری عموم اقشار-بر مبنای کشورهای بازار آزاد و ملت های با تفکر-سلوک سکولار: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد آلودگی به نرم افزار سرقتی-پایریت:
در گفت و گو با مسئول و کارشناس بازار فروشگاه برخط《 فروش محصولات آنتی ویروسهای معتبر و مایکروسافت و گیفت کارت》از مجموعه بازارهای تالار پرشن تولز مطرح شد:
می خواستم بدونم محصولات اای ام(اویم-OEM-فروش عمده) را آیا از طریق شرکت های واسطه ای می خرید؟ اگر چنین است، چه شرکتی و از چه کشوری می باشد؟
عرض شد:
《سلام علیک هم میهن فعال بازار نرم افزار رسمی(شغل واسطه ای شریفی که سبب رشد فرهنگ بازار آزاد، و رونق بازار نرم افزار وطن نیز می شود) ؟؟؟؟ گرامی
[...] می خواستم بدونم محصولات اای ام(اویم-OEM-فروش عمده) را آیا از طریق شرکت های واسطه ای می خرید؟ اگر چنین است، چه شرکتی و از چه کشوری می باشد؟
مورد دیگه اینکه، جایی خوانده بودم در کشور فدرال هند نیز، ویندوز با حدوداین قیمت هست، می خواستم بدانم اطلاع دارید مایکروسافت در کدام ملل دیگر، چنین تعیین قیمتی دارد؟
###
کالای درخواستی:
از فهرست شماره ۲ کالاهای آزمایشگاه کسپراسکای، محصولات قیمت مناسب-ا ای ام(رده "خوب") این قلم رو میخواستم:
Kaspersky Internet Security 2018 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 42000 تومان[(؟)!]
》
جواب داد:
《سلام عزیز
خواهش میکنم شما لطف دارید
[...]
محصولات رو ما از شرکتها و کشورهای مختلفی همچون انگلیس، آمریکا، امارات، آلمان و کشورهای جهان سوم تهیه میکنیم.
[شرکت چندملتی-عظمای]مایکروسافت برای کشورهای فقیر و جهان سومی، مجصولاتش رو با قیمت بسیار کمی ارائه میکنه که اون کشورها بتونن از محصولاتش استفاده بکنند و واسته ها این محصولات رو به کشورهای دیگه با قیمت بسیار پایینی میفروشند》.
از این رو، معضل سرانه نسبی کمتر نیز، برای نرم افزارهای اصلی همچون "مایکروسافت ویندوز" و "بسته نرم افزاری امنیتی" نیز امروز حل شده؛ می ماند تلاش ما و اشاعه حلال خواری در صنعت نرم افزار، که سبب پذیرش دولت ما در صنعت جهانی نرم افزار خواهد شد.
misam5526
25-08-2018, 23:46
و بالاخره های وب و بسته های رنگیش .... (پای های وب هم به تخفیفات شبه جشنواره باز شد بالاخره)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 94a1e_0
قیمت ترافیک اضافه در ایران خیلی زیاد هست
باید حداقل قیمت ها یک سوم بشود
ho3in2012
27-08-2018, 01:18
اون دوستانی که میگفتن ازاد سازی تعرفه ها (بخوانید گرون کردن تعرفه ها) یهو انجام نمیشه
فعلا صبانتو داشته باشن!
ho3in2012
27-08-2018, 04:14
اگه بخوام مقایسه کنم تعرفه های صبانت رو اینطور میشه:
سرویس 16 مگ: قبل تغییر: 400 گیگ بین الملل بعد تغییر: 50 گیگ بین الملل
سرویس 8 مگ: قبل تغییر: 200 گیگ بین الملل بعد تغییر: 40 گیگ بین الملل
سرویس 4 مگ: قبل تغییر: 80 گیگ بین الملل بعد تغییر: 30 گیگ بین الملل
سرویس 3 مگ: قبل تغییر: 50 گیگ بین الملل بعد تغییر: 20 گیگ بین الملل
سرویس 2 مگ: قبل تغییر: 40 گیگ بین الملل بعد تغییر: 15 گیگ بین الملل
سرویس 1 مگ: قبل تغییر: 20 گیگ بین الملل بعد تغییر: 10 گیگ بین الملل
اینجور که معلومه ISP ها دست به یکی کردن جیب ملت رو خالی کنن:n15:
صبانت هم تو چنین چیز هایی (مثل حذف شبانه، گرون کردن و ...) همیشه نفر اول حاضر در صحنه بوده!
چن روز پیش هم یه جدول این چنینی از پیشگامان منتشر شد که هنوز اجرایی نشده
f_s10224
27-08-2018, 04:16
اگه بخوام مقایسه کنم تعرفه های صبانت رو اینطور میشه:
سرویس 16 مگ: قبل تغییر: 400 گیگ بین الملل بعد تغییر: 50 گیگ بین الملل
سرویس 8 مگ: قبل تغییر: 200 گیگ بین الملل بعد تغییر: 40 گیگ بین الملل
سرویس 4 مگ: قبل تغییر: 80 گیگ بین الملل بعد تغییر: 30 گیگ بین الملل
سرویس 3 مگ: قبل تغییر: 50 گیگ بین الملل بعد تغییر: 20 گیگ بین الملل
سرویس 2 مگ: قبل تغییر: 40 گیگ بین الملل بعد تغییر: 15 گیگ بین الملل
سرویس 1 مگ: قبل تغییر: 20 گیگ بین الملل بعد تغییر: 10 گیگ بین الملل
اینجور که معلومه ISP ها دست به یکی کردن جیب ملت رو خالی کنن:n15:
صبانت هم تو چنین چیز هایی (مثل حذف شبانه، گرون کردن و ...) همیشه نفر اول حاضر در صحنه بوده!
چن روز پیش هم یه جدول این چنینی از پیشگامان منتشر شد که هنوز اجرایی نشده
دیده بانت هم جشنواره مسخره ای گذاشته !!!!
از ماست که بر ماست
ما هم بهشون داریم نشون میدیم راضی هستیم
ho3in2012
27-08-2018, 04:35
دیده بانت هم جشنواره مسخره ای گذاشته !!!!
از ماست که بر ماست
ما هم بهشون داریم نشون میدیم راضی هستیم
دیده بان تعرفه های عادی خودش رو (هنوز) بهش دست نزده
این قیمتای صبانت جشنواره نیست!!
رسما تعرفه های عادی خودش رو اینقدر حجمش رو کم کرده که ملت ترافیک اضافه بخرن:n27:
vahid345
27-08-2018, 04:52
یعنی شد یه قانون بیاد بعد دو ماه بتونن اجراش کنن باید فوری یه فکری براش بکنن مردم رو دور بزنن یه بار یه قانون درست گذاشتن حالا نوبت شرکت هاس که دورش بزنن
misam5526
27-08-2018, 11:47
لطفا مباحث رو با هم قاطی نکنید. آزاد سازی تعرفه یعنی هرکس هر قیمتی خواست بده (مثلا 16 مگ 150 هزار تومن) و این بحث کم کردن ترافیک ربطی به ازاد سازی قیمت نداره. قبلا هم گفتم که ممکنه شرکتی بخواد حجمهاش رو کاهش بده اما این رگلاتوری و البته بازار هستند که مراقبت میکنند از وضعیت و اصلا مهم نیست یک شرکت کوچکی مثل صبانت تصمیمی گرفته که هنوزم اجرایی نشده و ...
در مورد شرکت صبانت الان چک کردم در پنل کاربری سرویسها با تعرفه سابق موجوده و حتی در نمایندگی ها هم با اون تعرفه بفروش میرسه. (از طریق تلفنیم میتونید خرید کنید مستقیم با همون تعرفه ها و مشکلی نیست) از یک ماهه تا یکساله!! پس هنوز چیزی تغییر نکرده و یه تعرفه ناقصی رو صفحشون گذاشتن که قطعا بازخوردش رو بین مشترکین ببینن اصلاح میکنن و نمیتونه باقی بمونه.
حالا اینکه هدفشون ترغیب به خرید بلند مدت هست (با ایجاد ترس از حذف سرویس) یا قصد دیگه ای دارند چه اهمیتی داره؟ صبانت از لحاظ تعداد مشترک کوچکتر از اونیه که بخواد در بارار ADSL تلاطم ایجاد کنه.
ho3in2012
27-08-2018, 12:02
لطفا مباحث رو با هم قاطی نکنید. آزاد سازی تعرفه یعنی هرکس هر قیمتی خواست بده (مثلا 16 مگ 150 هزار تومن) و این بحث کم کردن ترافیک ربطی به ازاد سازی قیمت نداره. قبلا هم گفتم که ممکنه شرکتی بخواد حجمهاش رو کاهش بده اما این رگلاتوری و البته بازار هستند که مراقبت میکنند از وضعیت و اصلا مهم نیست یک شرکت کوچکی مثل صبانت تصمیمی گرفته که هنوزم اجرایی نشده و ...
در مورد شرکت صبانت الان چک کردم در پنل کاربری سرویسها با تعرفه سابق موجوده و حتی در نمایندگی ها هم با اون تعرفه بفروش میرسه. (از طریق تلفنیم میتونید خرید کنید مستقیم با همون تعرفه ها و مشکلی نیست) از یک ماهه تا یکساله!! پس هنوز چیزی تغییر نکرده و یه تعرفه ناقصی رو صفحشون گذاشتن که قطعا بازخوردش رو بین مشترکین ببینن اصلاح میکنن و نمیتونه باقی بمونه.
حالا اینکه هدفشون ترغیب به خرید بلند مدت هست (با ایجاد ترس از حذف سرویس) یا قصد دیگه ای دارند چه اهمیتی داره؟ صبانت از لحاظ تعداد مشترک کوچکتر از اونیه که بخواد در بارار ADSL تلاطم ایجاد کنه.
سلام
من مشترک فعلی صبانتم
همین الان پنلم رو چک کردم، میدونم قیمت ها فرقی نکرده ولی حجم رو شدیدا کاهش دادن!!!
نمیدونم چجور میگین طرح اجرایی نشده
حتی حجم های جدید به صفحه اصلی سایتشون هم اضافه شده!
جدول مشابهی از شرکت پیشگامان چند روز پیش منتشر شده (بنده خودم نسخه ارسال شده به نمایندگان رو از یک نماینده پیشگامان دریافت کردم). این جدول قرار بود از شنبه همین هفته اجرایی بشه ولی فعلا هنوز اجراییش نکردن و بعید بنظر نمیرسه اون ها هم این حجم های عجیب غریب رو اعمال کنن. چند روز هم هست مرتب تو کانال تلگرام پیشگامان تبلیغ خرید حجم اضافه میشه میگه 80 گیگ 120 تومنه ما لطف میکنیم تو جشنواره بصورت ویژه بهتون میدیم 60!
نیتشون هم معلومه اول حجمو کم میکنن(با کمی کاهش تعرفه) بعد یه مدتم جشنواره ترافیک اضافه رو هم حذف میکنن و میرسیم به سرویس دهی مشابه صبانت
حرف من این هست که دور از انتظار نیست که کم کم تمام شرکت ها برای جذب درآمد بیشتر حجم ها رو کم کنن تا کاربرا مجبور به خرید ترافیک اضافه بشن
misam5526
27-08-2018, 12:06
سلام
من مشترک فعلی صبانتم
همین الان پنلم رو چک کردم، میدونم قیمت ها فرقی نکرده ولی حجم رو شدیدا کاهش دادن!!!
نمیدونم چجور میگین طرح اجرایی نشده
حتی حجم های جدید به صفحه اصلی سایتشون هم اضافه شده!
جدول مشابهی از شرکت پیشگامان چند روز پیش منتشر شده (بنده خودم نسخه ارسال شده به نمایندگان رو از یک نماینده پیشگامان دریافت کردم). این جدول قرار بود از شنبه همین هفته اجرایی بشه ولی فعلا هنوز اجراییش نکردن و بعید بنظر نمیرسه اون ها هم این حجم های عجیب غریب رو اعمال کنن. چند روز هم هست مرتب تو کانال تلگرام پیشگامان تبلیغ خرید حجم اضافه میشه میگه 80 گیگ 120 تومنه ما لطف میکنیم تو جشنواره بصورت ویژه بهتون میدیم 60!
نیتشون هم معلومه اول حجمو کم میکنن(با کمی کاهش تعرفه) بعد یه مدتم جشنواره ترافیک اضافه رو هم حذف میکنن و میرسیم به سرویس دهی مشابه صبانت
حرف من این هست که دور از انتظار نیست که کم کم تمام شرکت ها برای جذب درآمد بیشتر حجم ها رو کم کنن تا کاربرا مجبور به خرید ترافیک اضافه بشن
در نمایندگی پنل رو دیدم. سرویس های قدیمی قابل تمدید بود و مشترک جدید میتونست بخره سرویس قدیم رو.به ادرس sabanet.me مراجعه کنید.
ho3in2012
27-08-2018, 12:19
در نمایندگی پنل رو دیدم. سرویس های قدیمی قابل تمدید بود و مشترک جدید میتونست بخره سرویس قدیم رو.به ادرس sabanet.me مراجعه کنید.
این سایت نماینده صبانته و تعرفه هاش هنوز به روز نشده (شما رو نماد بزن میبینی که صاحب امتیاز انتقال داده های ندا گستر صبا نیست!)
رو گزینه تمدید هم بزنی شماره کارت شرکت نماینده میاد برای واریز
ورود به پنل کاربری رو هم بزنی میره تو همون پنل اصلی صبانت که ترافیک ها شدیدا کاهش پیدا کرده! سرویس با حجم قبلی هم اصلا امکان تمدید وجود نداره
اگه هنوز هم شما شک داری زنگ بزن 02183853 سوال کن
اینکه هدف آزادسازی تعرفه ها چی بوده مهم نیست. این ISP ها از هز چیزی میخوان به نفع و سود خودشون استفاده کنن و بیشتر جیب مردمو خالی کنن
قانون هم که تو کشور شبیه شوخیه، مثلا از یه طرف میگن فروش بسته ترکیبی شبانه و روزانه موبایل غیرقانونیه ، اپراتور ها تنها کاری که کردن تو جدول قیمتاشون حجم شبانه رو به حجم هدیه شبانه تغییر دادن و مساله رو حل کردن!
misam5526
27-08-2018, 12:21
این سایت نماینده صبانته و تعرفه هاش هنوز به روز نشده (شما رو نماد بزن میبینی که صاحب امتیاز انتقال داده های ندا گستر صبا نیست!)
رو گزینه تمدید هم بزنی شماره کارت شرکت نماینده میاد برای واریز
ورود به پنل کاربری رو هم بزنی میره تو همون پنل اصلی صبانت که ترافیک ها شدیدا کاهش پیدا کرده! سرویس با حجم قبلی هم اصلا امکان تمدید وجود نداره
اگه هنوز هم شما شک داری زنگ بزن 02183853 سوال کن
اینکه هدف آزادسازی تعرفه ها چی بوده مهم نیست. این ISP ها از هز چیزی میخوان به نفع و سود خودشون استفاده کنن و بیشتر جیب مردمو خالی کنن
قانون هم که تو کشور شبیه شوخیه، مثلا از یه طرف میگن فروش بسته ترکیبی شبانه و روزانه موبایل غیرقانونیه ، اپراتور ها تنها کاری که کردن تو جدول قیمتاشون حجم شبانه رو به حجم هدیه شبانه تغییر دادن و مساله رو حل کردن!
با شما بحث خاصی ندارم. موفق باشید
دوستان دیگه مستقیما میتونن با شماره صبانت تماس گرفته و از واحد فروش درخواست خرید با تعرفه قدیم کنند یا از نمایندگی ها خرید کنند.
ho3in2012
27-08-2018, 12:28
دوستان دیگه مستقیما میتونن با شماره صبانت تماس گرفته و از واحد فروش درخواست خرید با تعرفه قدیم کنند یا از نمایندگی ها خرید کنند.
من اصلا بحثی نکردم با شما:n27:
کل حرفم اینه که باید اعتراض کرد بهشون تا همه چی رو به حالت نرمال برگردونن و گرنه این کارا به دهن بقیه isp ها مزه میکنه
حالا هی شما بگو اوضاع رو به راهه! زنگ بزنین فلانی براتون قیمت قبل ثبت کنه و ...
misam5526
27-08-2018, 12:48
با توجه به تغییر جشنواره فن اوا و اضافه شدن های وب ، لیست رو بروز می کنم. (ترافیک بر اساس ترافیک بین الملل تنظیم شده)
2- جشنواره کهکشانی داتک:
3- جشنواره غزال مخابرات:
4- بسته های رنگی های وب: (بروز شد)
بسته قرمز: سرویس 8 مگ - یکساله -ماهانه 350 گیگ - 420 هزار تومن
بسته سفید: سرویس 8 مگ- 6 ماهه - ماهانه 300 گیگ - 240 هزار تومن
5- جشنواره عید تا عید فن آوا: (بروز شد)
سرویس 8 مگ - یکساله - 300 هزار تومن - 1300 گیگ ترافیک
6- جشنواره تابستانی پارس آنلاین:
در تماس با یکی از شرکت های اینترنتی گفت که تعرفه ها داره به حالت قبل بر میگرده!!!!! و غیر حجمی دیگه نیست. آیا کسی همچین خبری شنیده؟ من خودم جایی ندیدم ولی فکر کنم شرکت ها با هم توافق کردند که حجم ها رو کم کنن تا دوباره ترافیک بفروشن. مثل روز اول تعرفه های جدید که با هم توافق کرده بودند حجم کم بدن
من از اوایل مطرح شدن طرح غیر حجمی نظرم این بود که باید یه حداقل حجم مشخص کنن که شرکتها نتونن از اون حجم کمتر ارایه بدن..مثلا باید برا سرویس دو مگ 15 یا 20 گیگ حد اقل حجم بزارن که شرکتها نتونن از این کمتر حجم بزارن برا فروش ...الان شرکتها میتونن توافق کنن که اینترنت دو مگ رو با 5 گیگ حجم در ماه ارایه بدن ...قیمتها گرون نمیشه و دو مگ همون 25000 تومن هست ولی عملا مصرف کننده مجبور میشه 10 , 15 گیگ حجم اضافه در ماه بخره که این یه هزینه اضاف بر دوش مشترک و یه سود بدون تخلف برا ISP ها هست
در تماس با یکی از شرکت های اینترنتی گفت که تعرفه ها داره به حالت قبل بر میگرده!!!!! و غیر حجمی دیگه نیست. آیا کسی همچین خبری شنیده؟ من خودم جایی ندیدم ولی فکر کنم شرکت ها با هم توافق کردند که حجم ها رو کم کنن تا دوباره ترافیک بفروشن. مثل روز اول تعرفه های جدید که با هم توافق کرده بودند حجم کم بدن
فکر نکنم تمام isp ها موافقت کنند با کاهش حجم چون یک سری isp ها فقط به خاطر حجم بالا کاربر جذب کردند من که اگه حجم را کاهش بدن اصلا تمدید نمیکنم و از اینترنت پرسرعت 4g استفاده میکنم نه adsl کم سرعت .
crazyrobot
27-08-2018, 15:56
صبا نت:n04:
leo.unique
27-08-2018, 16:10
صبا نت:n04:
فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اصلاح تعرفه اینترنت و آزادسازی قیمتها تا پایان تابستان سال جاری خبر داد.
اگه قرار باشه حجم ها رو کم کنن باید قیمتها رو هم مثل قبل کم کنند.
leo.unique
27-08-2018, 16:22
اگه قرار باشه حجم ها رو کم کنن باید قیمتها رو هم مثل قبل کم کنند.
قبلا شبانه رایگان هم داشتیم ! حیف شد:n14:
دیگه مثل سابق نمیشه چون نرخ ارز خیلی بالا رفته ...
misam5526
27-08-2018, 16:24
این جدولی که سایت زومیت منتشر میکنه دارای یک ایراده. و اون اینکه فقط بر حسب تعرفه ماهانه می سنجه. در حالیکه شرکتها در قالب پیشنهاد چند ماهه تعرفه های خوبی ارائه میدند که در این جدول نیست و این ضعف اطلاع رسانیه.
* مثل اسیاتک که در سرویس 8 مگ برای 6 ماهه 1600 گیگ حجم میده (که از ماهی 200 گیگ سابق 60 گیگ در ماه بیشتر میشه ... ولی در جدول انگار بدترین سرویس 8مگ رو داره)
* نمونه دوم های وبه که به ازای قرارداد بلند مدت تر حجم ماهانه بیشتری میده، طوری که حجم سرویس 16 مگ یکساله به 800 گیگ در ماه میرسه. همینطور پیشنهادات با حجم خیلی بیشتر از انچه در جدول هست برای سرویس 8 مگ (6 ماهه یا یکساله)
* مثال اخر هم مخابراته. که تمام سرویس هاش رو در صورت قرارداد 6ماهه نصف قیمت میفروشه. 16 مگ مخابرات الان 40 هزار تومنه عملا و هیچ محدودیتیم نداره و میشه کلی از همین روش قرارداد رزرو خرید! (مثل جشنواره ها یکبار مصرف نیست)
dadash42
27-08-2018, 18:30
آره, آسیاتک هم 8مگ 200گیگ دوباره برگردونده, فقط 2 هفته حذف شده بود
ho3in2012
27-08-2018, 19:11
سلام
حق با ایشون هست
زنگ زدم گفتن طرح های قبلی هنوز موجوده و این طرح های جدید قطعی نیست و تا دو سه روز دیگه مشخص میشه
و احتمالا تغییراتی توشون اعمال میشه
تا وقتی طرح های جدیدو قطعی نکردن میتونین زنگ بزنین طرح های قدیمو بخرین
سلام
حق با ایشون هست
زنگ زدم گفتن طرح های قبلی هنوز موجوده و این طرح های جدید قطعی نیست و تا دو سه روز دیگه مشخص میشه
و احتمالا تغییراتی توشون اعمال میشه
تا وقتی طرح های جدیدو قطعی نکردن میتونین زنگ بزنین طرح های قدیمو بخرین
دوست عزیز یه نکته خیلی مهم این وسط هست و اونم اینه که شرکت نشون داده که داره به اینجور تعرفه هایی فکر می کنه و داره بازخورد می گیره و توی این شرایط اصلا نباید حتی اجازه اینجور فکر کردنی داد به هیچ شرکتی
به نظر من باید برخورد کاربرا به قدری شدید باشه (با تخلیه کردن) که نه صبانت و نه هیچ شرکت دیگه ای جرات همچین کاری رو نکنه
یه جورایی به مرگ گرفته که به تب راضی بشن کاربرا
ho3in2012
28-08-2018, 09:25
دوستان اعتراض ها جواب داد
صبانت از ترس تخلیه مشتریاش تعرفه های قبلی رو برگردوند:n02:
misam5526
28-08-2018, 11:07
جشنواره تابستانی یوزنت
الان دیگه دوره 20 گیگ و 30 گیگ گذشته
اگه شرکتی همچین حجمی میزاره یعنی من مشترک نمیخوام!
اصلا تصویب این طرح ها برای این بود که کم کم با بهتر شدن ساختار اینترنت کشور
به سمت نامحدود واقعی بریم.
عقب گرد اصلا معنایی نداره!
misam5526
28-08-2018, 11:38
جشنواره تابستانی تک نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86092124160_n.jpg
الان دیگه دوره 20 گیگ و 30 گیگ گذشته
اگه شرکتی همچین حجمی میزاره یعنی من مشترک نمیخوام!
اصلا تصویب این طرح ها برای این بود که کم کم با بهتر شدن ساختار اینترنت کشور
به سمت نامحدود واقعی بریم.
عقب گرد اصلا معنایی نداره!
واقعا
حالا درسته ما یاد گرفتیم یه جوری بهینه کنیم مصرفمون رو، ولی واقعا این همه سختی دادن به کاربر ها اینجا، اون هم تو دوره ای که وسایل ارتباطی در سطح جهانی نسبت به در آمد افراد مفت حساب میشه، یه جور توهینه اصلا
اخه اینا تیلیاردی توش میخوردن، زور داره براشون حالا
همین الانش کلی توش دارن میخورن
یا شاید هم مثل کارای دیگه شون برای خدمت به مردم از جیب خودشون میذارن :n09:
misam5526
28-08-2018, 16:01
جشنواره جدید داتک:
misam5526
28-08-2018, 16:46
با توجه به تغییر جشنواره داتک لیست رو بروز می کنم. (ترافیک بر اساس ترافیک بین الملل تنظیم شده)
========================================= شرکت های FCP ================================================== ===========
2- جشنواره تابستانی داتک: (بروز شد)
سرویس 8 مگ - 2400 گیگ - یکساله - 331 هزار تومن
سرویس 8 مگ - 1200 گیگ - 6 ماهه- 189 هزار تومن
3- جشنواره غزال مخابرات:
4- بسته های رنگی های وب:
5- جشنواره عید تا عید فن آوا:
========================================= شرکت های SERVCO ================================================== =========
1- جشنواره تابستانی یوزنت:
سرویس 16 مگ -6 ماهه - 800 گیگ - 160 هزار تومن
2- جشنواره تابستانی شبدیز:
سرویس 4 مگ - 6 ماهه - 1250 گیگ - 168 هزار تومن
3- جشنواره تابستانه تک نت:
سرویس 4مگ - یکساله- 1000 گیگ -240 هزار تومن
hamidrezaj
28-08-2018, 22:03
با توجه به تغییر جشنواره داتک لیست رو بروز می کنم. (ترافیک بر اساس ترافیک بین الملل تنظیم شده)
سلام ممنون تفاوت دو نوع شرکتها چی هست؟ fcp , servco
به نظر میاد غزال مخابرات با پیشگامان از همشون بهتر باشه البته یوزنت هم به نظر جالب میاد فقط نمیدونم همه جا خدمات میده یا ففط برای شهرهای خاصی هست
fanoostalaei
29-08-2018, 09:32
این طرح غزال مخابرات آ.ش چجوریاس ؟
misam5526
29-08-2018, 12:05
سلام ممنون تفاوت دو نوع شرکتها چی هست؟ fcp , servco
به نظر میاد غزال مخابرات با پیشگامان از همشون بهتر باشه البته یوزنت هم به نظر جالب میاد فقط نمیدونم همه جا خدمات میده یا ففط برای شهرهای خاصی هست
شرکتهای servco معمولا توزیع کننده نت هستن و مجوزشون محدودیتهایی برای کار به تنهایی داره. بنابراین از زیر ساخت یا تجهیزات FCP ها استفاده میکنند. اما مجوز FCP به شرکتهایی داده شده که خدمات مستقل گشترده تری دارند. و در مناطق بیشتری از کشور اقدام به توسعه تجهیزات کرده، سرمایه مالی بالایی داشته و نقدینگی برای توسعه دارند و ....
اما در نهایت برای مشترک نهایی خیلی نوع مجوز مهم نیست. مهم کیفیت و کمیت نتیه که تحویل میگیره.
پیشگامان اگه پورت داشته باشه برای شما بصرفه تره در این شرایط. یوزنت رو در اولویت اخر بزارید
mahan999
01-09-2018, 08:07
جشنواره کهکشانی داتک رو نمیشه خرید؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ظاهرا که برداشته از رو سایتش.
زنگ بزنید پشتیبانی اصرار کنید احتمالا بدن باز همون قدیمی ها رو بهتون
جشنواره تابستانی یوزنت
فکر کنم ترافیک بین الملل رو اشتباهی داخلی نوشتن چون حجمش نصفه
ho3in2012
03-09-2018, 12:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg
90 گیگ حجم داخلیه، 45 گیگ بین المللی
al pacino_masoud
03-09-2018, 18:07
این طرح غزال مخابرات آ.ش چجوریاس ؟
یکساله 90 گیگ و 300 هزار تومان؟؟!!!! برید اون مخابرات رو به آتش بکشید..دارن ازتون دزدی میکنند
shayan10-10
03-09-2018, 20:22
یکساله 90 گیگ و 300 هزار تومان؟؟!!!! برید اون مخابرات رو به آتش بکشید..دارن ازتون دزدی میکنند
ماهی 90 گیگ هست ...
mahan999
08-09-2018, 04:17
الان کدوم کمپین خوبه ؟
mahan999
10-09-2018, 16:33
جشنواره یا طرحی ندارن؟ افتضاح شده وضعیت!
dadash42
10-09-2018, 19:24
همین طرح های حجم بالای فعلی جمع نکنن راضیم
دیگه هیچ وقت به اون دوران برنگردیم
همین طرح های حجم بالای فعلی جمع نکنن راضیم
دیگه هیچ وقت به اون دوران برنگردیم
با این طرح ازاد سازی تعرفه ها قطعا به همون دوران که هیچ به بدتر از اونم بر خواهیم گشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
dadash42
10-09-2018, 23:11
با این طرح ازاد سازی تعرفه ها قطعا به همون دوران که هیچ به بدتر از اونم بر خواهیم گشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو دوران دولت روحانی بعیده برگرده به اون زمان, دسترسی سراسری به اینترت, سریع ساختن و قیمت منصفانه اینترنت یکی از پایهء دولت اوست
همه شاهدیم روحانی اینترنت مملکت به روز رسوند, به حد توانایی زیر ساخت مملکت
شاید موثر ترین کار دولت او, بیش از برجام
سلام دوستان...بین مخابرات, فن اوا و دیده بان نت کدوم و پیشنهاد میدین, از لحاظ کیفیت و قطع نشدن و اینجور چیزا ...پینگ خیلی برام مهم نیست(گیمر نیستم..وب گردی و شبکه های اجتماعی) ولی مدام افت سرعت نداشته باشه(مثلا تو یه ساعتی از شب مشکلی نداره)..ممنون
saeed258s
11-09-2018, 20:27
جشنواره های تابستانی رای نت!
8 مگابیت /3 ماهه /200 گیگ / 80 هزار تومان
8 مگابیت /6 ماهه /500 گیگ / 80 هزار تومان
16 مگابیت /1 ماهه /1600 گیگ / 159900 تومان
16 مگابیت /3 ماهه /1600 گیگ / 140هزار تومان
* ترافیک ها بر اساس ترافیک بین الملل در نظر گرفته شده اند.
dadash42
11-09-2018, 21:37
سلام دوستان...بین مخابرات, فن اوا و دیده بان نت کدوم و پیشنهاد میدین, از لحاظ کیفیت و قطع نشدن و اینجور چیزا ...پینگ خیلی برام مهم نیست(گیمر نیستم..وب گردی و شبکه های اجتماعی) ولی مدام افت سرعت نداشته باشه(مثلا تو یه ساعتی از شب مشکلی نداره)..ممنون
دیدبان حجم بیشتر میده به قیمت منصفانه, اون دوتا کمتر به قیمت بالا
مشکلات منطقه ای مربوطه به مخابرات و محل , بعضی کاربران خیلی راضیند, بعضی نه
misam5526
15-09-2018, 15:16
هرچند مخابرات استان به استان متفاوته ولی به نسبت فن اوا خیلی بهتره. اون شرکت دیده بان هم خیلی ارزش بحث کردن نداره. اگه دانلودر باشید اونم از سرورهای داخل میشه در موردش حرف زد وگرنه ابدا توصیه نمیشه.
misam5526
15-09-2018, 15:21
داتک جشنواره های خودش رو حذف کرده و فعلا جشنواره نداره. لیست بروز شد.
========================================= شرکت های FCP ================================================== ===========
2- جشنواره غزال مخابرات:
3- بسته های رنگی های وب:
4- جشنواره عید تا عید فن آوا:
========================================= شرکت های SERVCO============================================ ====== =========
1- جشنواره تابستانی یوزنت:
سرویس 16 مگ -6 ماهه - 800 گیگ - 160 هزار تومن
2- جشنواره تابستانی شبدیز:
سرویس 4 مگ - 6 ماهه - 1250 گیگ - 168 هزار تومن
3- جشنواره تابستانه تک نت:
سرویس 4مگ - یکساله- 1000 گیگ -240 هزار تومن
این یوزنت پورتش اینارو از کدوم شرکت میگیره؟ کیفیت داره؟ قابل اطمینانه؟
جشنواره سپنتا ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dadash42
17-09-2018, 20:26
جشنواره سپنتا ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چندان تعریفی نداره, حجم های نسبتا پایین با قیمتهای عادی
امروزه کاربران عادی بینه 100 تا 200گیگ بین المللی در ماه استفاده دارن
والا اینایی که من میبینم نوشته 1000 گیگ حجم برا سه ماه که میشه 333 گیگ حجم ماهیانه... جشنواره تمدیدش هم که مثلا سرعت 8 مگ ماهیانه 100 گیگ حجم (1200 گیگ حجم سالیانه)رو گذاشته 329000 تومن برا یک سال شبیه طرح غزال مخابرات هست البته 29000 تومن اضافه تر هست ولی در عوض ماهیانه 10 گیگ (یک سال 120 گیگ)حجم بیشتر داره..
چندان تعریفی نداره, حجم های نسبتا پایین با قیمتهای عادی
امروزه کاربران عادی بینه 100 تا 200گیگ بین المللی در ماه استفاده دارن
dadash42
17-09-2018, 23:29
والا اینایی که من میبینم نوشته 1000 گیگ حجم برا سه ماه که میشه 333 گیگ حجم ماهیانه... جشنواره تمدیدش هم که مثلا سرعت 8 مگ ماهیانه 100 گیگ حجم (1200 گیگ حجم سالیانه)رو گذاشته 329000 تومن برا یک سال شبیه طرح غزال مخابرات هست البته 29000 تومن اضافه تر هست ولی در عوض ماهیانه 10 گیگ (یک سال 120 گیگ)حجم بیشتر داره..
این حجمهاش فقط نصف واقعین, اون 1200گیگ میشه سالانه 600گیگ بینالمللی فقط 50گیگ ماهانه
یعنی ماهی 28000تومان برای 50گیگ!
گول این حجمهای کم نیفتین, عینا برمیگردیم به دزدی های صابق
طبق مصوبۀ دولتی 1396 قیمت و حجم منصفانه اینترنت تعیین شده, مثلا ماهی 400گیگ به قیمت 50000 تومان
این isp ها دنبال کلک برای دور زدنه قانونن
نه دوست عزیز زیر همین طرح نوشته ..- در هر یک از پیشنهاد های فوق سقف حجم ترافیک ماهیانه بر اساس سیاست رعایت مصرف منصفانه (FUP) اعلام شده است که کاربران می توانند به اندازهی دو برابر از حجم سرویس را برای ترافیک داخلی استفاده کنند.
.. یعنی اون 1200 گیگ حجم بین المللی هست و در صورت استفاده از ترافیک داخلی میشه 2400 گیگ...در ضمن اینترنت مخابرات شیراز رو هم همین شرکت توزیع میکنه و من برا چند تا اشنا ها گرفتم از کیفیتش راضی هستند, چون معمولا مشترکها از مخابرات ناراضین ولی تو شیراز بد نیست شاید بخاطر این شرکت باشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپنتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مجری طرح اینترنت پرسرعت (ADSL) مخابرات ایران منطقه فارس
تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت مخابرات ایران منطقه فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می باشد.
مجری و پشتیبان برنامه وب: سپنتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این حجمهاش فقط نصف واقعین, اون 1200گیگ میشه سالانه 600گیگ بینالمللی فقط 50گیگ ماهانه
یعنی ماهی 28000تومان برای 50گیگ!
گول این حجمهای کم نیفتین, عینا برمیگردیم به دزدی های صابق
طبق مصوبۀ دولتی 1396 قیمت و حجم منصفانه اینترنت تعیین شده, مثلا ماهی 400گیگ به قیمت 50000 تومان
این isp ها دنبال کلک برای دور زدنه قانونن
dadash42
18-09-2018, 10:39
نه دوست عزیز زیر همین طرح نوشته ..- در هر یک از پیشنهاد های فوق سقف حجم ترافیک ماهیانه بر اساس سیاست رعایت مصرف منصفانه (FUP) اعلام شده است که کاربران می توانند به اندازهی دو برابر از حجم سرویس را برای ترافیک داخلی استفاده کنند.
.. یعنی اون 1200 گیگ حجم بین المللی هست و در صورت استفاده از ترافیک داخلی میشه 2400 گیگ...در ضمن اینترنت مخابرات شیراز رو هم همین شرکت توزیع میکنه و من برا چند تا اشنا ها گرفتم از کیفیتش راضی هستند, چون معمولا مشترکها از مخابرات ناراضین ولی تو شیراز بد نیست شاید بخاطر این شرکت باشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپنتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مجری طرح اینترنت پرسرعت (ADSL) مخابرات ایران منطقه فارس
تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت مخابرات ایران منطقه فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می باشد.
مجری و پشتیبان برنامه وب: سپنتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر اینطوره میشه 100گیگ در ماه 28000 تومان, ترجیح میدم 22تومان بیشتر بدم دو برابر حجم. برام 100 گیگ به اخر ماه نمیرسه, 200گیگ امن تره
معمولا این شرکتها فقط نصف حجم علام شده واقعیه, ریزنویس شو نخوندم
آسیاتکی ام, امیدوارم طرح ماهانه 8مگ 400گیگ حذف نکنه
سلام دوستان
من adsl چند روزی میشه تموم شده قبلا صبانت داشتم
صبانت را پارسال یکساله تو جشنواره 77 تومن خریدم
ماهی 17 گیگ
اما امسال رفتم نمایشگاه پاییزه مشهد هیج شرکتی فروش adsl نداشت
الان ماندم کدام شرکت بخور بخور کمتر داره؟ و نت و پشتیبانی بهتر داره؟
چون قبل تر ها. مخابرات. شاتل را هم تجربه کردم
همشون بخور بخور داره
الانم غزال مخابرات چطوری هست؟
یا کدوم شرکتها جشنواره بهتر داره؟
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
Electronic-Arts
18-09-2018, 16:28
سلام دوستان
ماهی 17 گیگ
همشون بخور بخور داره
من حجم دزدی از صبانت ندیدم
من حجم دزدی از صبانت ندیدم
داره من خودم حتی به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم
سلام دوستان
ماهی 17 گیگ
همشون بخور بخور داره
کسی نبود جواب بده؟
mahan999
25-09-2018, 17:48
منم سوال بالا رو دارم کدوم شرکت درست و حسابی جشنواره گذاشته همیشه برای مهرماه و پاییز جشنواره میدادن.
misam5526
27-09-2018, 13:12
جشنواره پاییزی پیشگامان.
misam5526
29-09-2018, 14:12
تعرفه های TD-LTE شرکت شبدیز:
fc4444esteghlal
30-09-2018, 08:27
سلام دوستان وقت بخیر ، عزیزان دنبال یه شرکت هستم که پهنای باند رو هنوزم برای مشترکین محدود نکنه ! کشش فیزیکی خط تلفنم نزدیک 25 مگ هست به گفته مسئولین مخابرات ...
حجم دریافتی برام اصلا اهمیت نداره چون مصرف حجمی کمی دارم ولی قیمت سرویس نسبت به سرعت دریافتی برام مهم هست
خود مخابرات میگه شرایطی که میخوام رو برام یک ساله با قیمت 550 تومن یا شش ماهه نصف این قیمت انجام میده ، ولی متاسفانه بخاطر هزینه برام مقدور نیست
اگر دوستان لطف کنند و بنده راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم با تشکر .
سلام دوستان وقت بخیر ، عزیزان دنبال یه شرکت هستم که پهنای باند رو هنوزم برای مشترکین محدود نکنه ! کشش فیزیکی خط تلفنم نزدیک 25 مگ هست به گفته مسئولین مخابرات ...
حجم دریافتی برام اصلا اهمیت نداره چون مصرف حجمی کمی دارم ولی قیمت سرویس نسبت به سرعت دریافتی برام مهم هست
خود مخابرات میگه شرایطی که میخوام رو برام یک ساله با قیمت 550 تومن یا شش ماهه نصف این قیمت انجام میده ، ولی متاسفانه بخاطر هزینه برام مقدور نیست
اگر دوستان لطف کنند و بنده راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم با تشکر .
به نظرم اگر همون مصرف کمتون رو در قالب یه عدد بیان میکردید بهتر میشد راهنمایی تون کرد.
در هر حال اگر واقعا خیلی کمه مصرفتون و زیاد هم نمیخواید هزینه کنید شاید بهتر باشه یه بررسی ای بکنید در مورد پوشش شبکه های اینترنت همراه و اینکه کدوم شرکت میتونه براتون بهترین گزینه باشه.
بازه ی سرعتی، بودجه و حجم مصرفی مورد نظرتون برای راهنمایی دقیق تر لازمه حتما.
fc4444esteghlal
06-10-2018, 11:32
به نظرم اگر همون مصرف کمتون رو در قالب یه عدد بیان میکردید بهتر میشد راهنمایی تون کرد.
در هر حال اگر واقعا خیلی کمه مصرفتون و زیاد هم نمیخواید هزینه کنید شاید بهتر باشه یه بررسی ای بکنید در مورد پوشش شبکه های اینترنت همراه و اینکه کدوم شرکت میتونه براتون بهترین گزینه باشه.
ممنون بابت پاسخگویی
البته مصرفم خیلی هم کم نیست ولی خب منظورم این بود به این حجم های 200/300 گیگ در ماه نیازی ندارم واقعا چون توانایی مصرفش رو ندارم
حدودن ماهی 30 الی 40 گیگ ( بین الملل ) برام کافی هست
هزینه هم 30 الی 40 تومن در ماه
سرعت هم دانلودی بخوام بگم 2 مگ رو لازم دارم یا همون 16 مگ ADSL به اصطلاح
نکته!
( در حال حاظر همه این شرایط برام محیا هست توی ADSL یعنی حجم و قیمت ولی با این قیمت نمیتونم 8 مگ ( 1 مگ دانلود )بالاتر بخرم و برای 16 مگ باید حدودن 2 برابر هزینه کنم بخاطر همون مشکل دارم )
fc4444esteghlal
06-10-2018, 11:34
ممنون بابت پاسخگویی
البته مصرفم خیلی هم کم نیست ولی خب منظورم این بود به این حجم های 200/300 گیگ در ماه نیازی ندارم واقعا چون توانایی مصرفش رو ندارم
نکته!
( در حال حاظر همه این شرایط برام محیا هست توی ADSL یعنی حجم و قیمت ولی با این قیمت نمیتونم 8 مگ ( 1 مگ دانلود )بالاتر بخرم و برای 16 مگ باید حدودن 2 برابر هزینه کنم بخاطر همون مشکل دارم )
ممنون بابت پاسخگویی
نکته!
اگر میتونید بودجه ی ماهانه رو در بازه های بلند مدت تر مثلا 6 ماهه اختصاص بدید، اول بگردید توی جشنواره ی شرکت ها، احتمالش هست که بعد از تموم شدنش همونو تمدید کنن.
اگر هم نمیتونید میتونید بسته های اپراتور هارو چک کنید که البته باز اون هم یا باید مودمش رو از قبل داشته باشید یا هزینه کنید یا از گوشی و هات اسپات استفاده کنید که خب محدودیت های خودش مثل احتیاج به شارژ مداوم و احتمال استهلاک زودتر گوشی رو داره.
در ضمن در مورد اینترنت همراه بستگی به ساعات استفاده هم داره، آیا در طول روز تقسیم میشه یا یه بازه ی خاصی معمولا استفاده میکنید، با توجه به همه ی اینا میشه یه انتخاب ارزون تر و مناسب تر داشت، مثلا اگه بتونید مصرف زیادتون رو بندازید توی ساعت 1 شب تا 11 صبح حتی میشه با زیر 30 تومن در ماه هم سر و تهش رو هم آورد، این جزئیات رو بهتره یه مقدار وقت بذارید خودتون بررسی کنید چون هم بهتر میدونید چی لازم دارید هم در آینده توی وقت و هزینه تون صرفه جویی میشه، البته به شرطی که اپراتور ها هر روز خواب تازه نبینن.
به عنوان یه پیشنهاد میتونید یه بسته ی 16 گیگ سه ماهه از همراه اول بخرید و هر ماه یه بسته ی شبانه ی 1 تا 11، کلا برای سه ماه با مالیات براتون 113 در میاد، حدود 1300 گیگ حجم دارید با این سناریو و با حتی 3جی هم میتونید تا حدود 16 بگیرید، برای خود من با گوشی در بهترین حالت 13 بیشتر نمیشد البته، با 4جی ولی راحت 30 مگ رو دارید مگه اشکالی توی شبکه یا چیز های دیگه باشه.
برگای من از این جهت ریخت که اگه 24/7 هم دانلود کنی باز با این سرعتی که میده اون حجم رو نمیتونی مصرف کنی، مگه اینکه بگیم محدود نمیکنه سرعت رو... .
mjavad205
10-10-2018, 17:13
برگای من از این جهت ریخت که اگه 24/7 هم دانلود کنی باز با این سرعتی که میده اون حجم رو نمیتونی مصرف کنی، مگه اینکه بگیم محدود نمیکنه سرعت رو... .
یک چهارمش بین الملله،همش بین الملل نیست ولی بازم نسبت به قیمتش زیاده
یک چهارمش بین الملله،همش بین الملل نیست ولی بازم نسبت به قیمتش زیاده
الآن درست شد پس، مرسی از جوابتون.
از سر کنجکاوی با شرکت هم تماس گرفتم که هرچی من توضیح میدادم گویا متوجه نمیشدن و میگفتن نه امکانش هست و خیلی از مشترک ها هم مصرف کردن 9 ترا رو :n19::n10::n09::n02:
توضیحش همین جواب شما بود دیگه.
و البته درست میگید، 750 گیگ ماهی 30 تومن همچین بد هم نیست ولی خب قرار نیست منِ کم مصرف ملاک مصرف بقیه قرار بگیرم که... .
mjavad205
10-10-2018, 18:33
الآن درست شد پس، مرسی از جوابتون.
از سر کنجکاوی با شرکت هم تماس گرفتم که هرچی من توضیح میدادم گویا متوجه نمیشدن و میگفتن نه امکانش هست و خیلی از مشترک ها هم مصرف کردن 9 ترا رو :n19::n10::n09::n02:
توضیحش همین جواب شما بود دیگه.
و البته درست میگید، 750 گیگ ماهی 30 تومن همچین بد هم نیست ولی خب قرار نیست منِ کم مصرف ملاک مصرف بقیه قرار بگیرم که... .
ماهی سی تومن نیست،کلا سی تومنه 750 گیگ سرعت 2 مگ
ماهی سی تومن نیست،کلا سی تومنه 750 گیگ سرعت 2 مگ
من 8 مگ رو منظورم بود، البته باز هم به فرض کسی که میخواد تمام حجمش رو داخلی مصرف کنه نمیتونه، خوشمزه ی قضیه اینجاست که حتی در تئوری هم بعله... .
mjavad205
11-10-2018, 23:10
من 8 مگ رو منظورم بود، البته باز هم به فرض کسی که میخواد تمام حجمش رو داخلی مصرف کنه نمیتونه، خوشمزه ی قضیه اینجاست که حتی در تئوری هم بعله... .
اها درسته، من چون به فکر هزینه کمترم روی دیفالت فکر کردم که 2 مگ منظورتونه
عملا واسه ما کم مصرفا این ی چیز چرته مگه چقد استفاده داریم
طرف یا اهل بازی باشه یا اینکه الاف 24 ساعته که بتونه نزدیکه استانش شه
misam5526
12-10-2018, 15:31
لیست بروز شد.
1- جشنواره پاییزی پیشگامان:
سرویس 8 مگابیت - 3 ماهه - 1500 گیگ ترافیک -90 هزار تومن
2- جشنواره غزال مخابرات:
3- جشنواره تابستانی پارس آنلاین: (تمدید شد)
========================================= شرکت های SERVCO============================================ ====== =========
1- جشنواره تابستانی شبدیز:
سرویس 8 مگ - 3 ماهه - 2250 گیگ - 90 هزار تومن
andriy70
09-11-2018, 03:28
لیست بروز شد.
2- جشنواره غزال مخابرات:
سلام من از شاتل اینترنت دارم، آخر ماه دوره حجمی که قبلن گرفته بودم تموم میشه. حالا میخوام طرح 8 مگ عیر حجمی بگیرم. شاتل یک ساله 600 میشه ولی اگه از پارس آنلاین بگیرم 300 میفته. به نظرتون منطقی هست که به خاطر کاهش هزینه سرویس دهنده عوض کنم؟
سلام من از شاتل اینترنت دارم، آخر ماه دوره حجمی که قبلن گرفته بودم تموم میشه. حالا میخوام طرح 8 مگ عیر حجمی بگیرم. شاتل یک ساله 600 میشه ولی اگه از پارس آنلاین بگیرم 300 میفته. به نظرتون منطقی هست که به خاطر کاهش هزینه سرویس دهنده عوض کنم؟
بله. چرا که نه؟
من خودم از هر شرکتی که جشنواره خوب و ارزون بزاره اینترنت میگیرم. الان طرح ویژه پارس انلاین (6ماهه.900گیگ.120تومن) دارم و راضیم.
از 7 سال پیش تا الان از همه شرکت ها تابحال اینترنت داشتم به جز شاتل
چون شاتل هیچ وقت جشنواره بلند مدت و ارزون برای مشترکین پرمصرف نمیزاره و همیشه سمت خودشو میگیره به جای مشتری. البته های وب هم تازگی بیشتر به فکر خالی کردن جیب مردمه تا خدمات
andriy70
09-11-2018, 21:46
بله. چرا که نه؟
من خودم از هر شرکتی که جشنواره خوب و ارزون بزاره اینترنت میگیرم. الان طرح ویژه پارس انلاین (6ماهه.900گیگ.120تومن) دارم و راضیم.
از 7 سال پیش تا الان از همه شرکت ها تابحال اینترنت داشتم به جز شاتل
چون شاتل هیچ وقت جشنواره بلند مدت و ارزون برای مشترکین پرمصرف نمیزاره و همیشه سمت خودشو میگیره به جای مشتری. البته های وب هم تازگی بیشتر به فکر خالی کردن جیب مردمه تا خدمات
مررسی از راهنماییت، به طور متوسط چقدر زمان میبره شرکت سرویس دهندتو عوض کنی؟
مررسی از راهنماییت، به طور متوسط چقدر زمان میبره شرکت سرویس دهندتو عوض کنی؟
خواهش میکنم.
خیلی طول بکشه فکر کنم نهایت یک هفته باشه
مرکز مخابراتی ما انتقال به شرکت دیگه رو 2روزه انجام میده
mahan999
12-11-2018, 22:10
لیست بروز شد.
2- جشنواره غزال مخابرات:
مخابرات رو اشتباه حساب نکردی ؟
2- جشنواره غزال مخابرات:
misam5526
13-11-2018, 13:13
2- جشنواره غزال مخابرات:
ابهام کجاست؟ درست بود چک کردم.
- - - Updated - - -
2- جشنواره غزال مخابرات:
ابهام کجاست؟ درست بود چک کردم.
سرعت
سرعت تحویلی به مشترک
آستانه مصرف بین الملل درخواستی مشترک (GB)
آستانه مصرف بین الملل تحویلی به مشترک (GB)
شش ماه(پیش پرداخت)
دوازده ماه(پیش پرداخت)
هزینه ماهیانه سرویس پس پرداخت
امکان ارائه سرویس
امتیاز مشتری
512K
2M
10
40
۷۵۰,۰۰۰ ریال
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال
۱۲۵,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
1M
4M
25
60
۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال
۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال
۲۰۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
2M
8M
40
90
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال
۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۲۵۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
4M
16M
60
175
۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال
۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال
۴۰۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
8M
16M
90
175
---
۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۵۰۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت دو برابر
16M
30M
175
400
۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال
۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال
۸۰۰,۰۰۰ ریال
FTTH
افزایش سرعت تا حدود دو برابر
8M
30M
90
400
۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۵۰۰,۰۰۰ ریال
FTTH
افزایش سرعت تا حدود چهار برابر
16M
50M
175
500
۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال
۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال
۸۰۰,۰۰۰ ریال
FTTH
افزایش سرعت تا حدود چهار برابر
طرح غزال مخابرات
جشنواره یلدای صبانت
[*=center]8Mb یکساله
[*=center]پیشنهاد ویژه
[*=center]قیمت بدون مالیات :
[*=center]3,000,000 ریال
[*=center]مبلغ قابل پرداخت :
[*=center]3,270,000 ریال
[*=center]ترافیک بین الملل :
[*=center]1536 گیگابایت
[*=center]ترافیک منصفانه کل :
[*=center]3072 گیگابایت
[*=center]ویژه مشترکین :
[*=center]جدید
[*=center]
[*=center]پیشنهاد های ویژه صبانت
[*=center][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول تاپیک به روز رسانی شد
جدول مقایسه تعرفه های اینترنت غیر حجمی (بهروزرسانی5آذر97) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=center]داتک 16 مگ با 300 گیگ حجم رو گذاشته 99000 تومن اونوقت 8 مگ رو با 500 گیگ حجم گذاشته 207000 تومن..2 برابر:n13:
[*=center]فروش ویژه نارنجی داتک
[*=center]فروش ویژه تا ۱۶ مگ غیر حجمی ۶ ماهه
[*=center]۳۰۰ گیگ حجم بین الملل
(۶۰۰ گیگ حجم داخلی)
[*=center]۹۹۰۰۰ تومان
[*=center]سفارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=center]
[*=center]فروش ویژه زرد داتک
[*=center]فروش ویژه ۸ مگ غیر حجمی ۶ ماهه
[*=center]۵۰۰ گیگ حجم بین الملل
(۱۰۰۰ گیگ حجم داخلی)
[*=center]۲۰۷۱۰۰ تومان
[*=center]سفارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adameh_bahal
20-12-2018, 19:02
دوستان الان مناسب ترین جشنواره 1 ساله چی هست؟ صبا نت؟
username4test
20-12-2018, 19:15
این لیست کامل / منطقی نیست
خیلی شرکتا داخل لیست نیستن و شرکتهای دارای مجوز FCP با شرکتهای دارای مجوز SERVCO قاطی شده
قیمتای سرویسا منصفانه مقایسه نشده
اون دیده بان هم خودش از یکی دیگه توی همون لیست سرویس میگیره - میشه گفت ریسلره - و شرکت / سرویس دهنده شبیه اون (اتفاقا قدیمی تر و معروف تر) خیلی بیشتر وجود داره
حیف شرکت لایزر قیمتاش رقابتی نیست وگرنه طعم پشتیبانی قوی و با سواد و اقدام سریع و برخورد محترمانه و بدون حرف اضافه رو میدیدن
چند سال پیش ازشون داشتم و الان شده مثل یه رویای شیرین - البته پشتیبانی لازم نداشتن چون مشکلی نداشتن
اگه راهنمایی هم میگرفتی سطح فهم و ادب و سواد رو میدیدی , قابل مقایسه با بقیه شرکتا نبودن , انگار اینا یادشون رفته بود توی ایران هستن و مشتری براشون مثل یکی از عزیزاشون بود
الان درگیر ثبت نام و گرفتن سرویس از مخابرات شدم :n03:
پروموشن ستاره دنباله دار ترابایتی ویژه مشترکین اولیه و فعلی پیشگامان با مشخصات زیر آماده خرید و فعال سازی می باشد :
۱/۵ ترابایت ( ۱۵۰۰ گیگابایت )
۶ ماهه با سرعت ۱۶ مگابیت
۲۷۵ هزار تومان
.
B3NYAMIN
27-01-2019, 13:25
طرح های عجیب ِ مخابرات:n13:
امروز زنگ زدن که فلان طرح ها هست و توی تلگرام برام این عکس رو فرستادن
طرح های عجیب ِ مخابرات:n13:
امروز زنگ زدن که فلان طرح ها هست و توی تلگرام برام این عکس رو فرستادن
این سرویسها از تابستان هست، در سرویسهای ارزان قیمت از همه شرکتها بهتر است.
misam5526
31-01-2019, 12:52
پیشنهادهای ویژه زمستانی شاتل
بسته پلاتینی اینترنت پرسرعت ثابت
اشتراک ششماهه با سرعت ۸ مگابیت بر ثانیه
۲۱۰۰ گیگابایت مجموع آستانه مصرف منصفانه
(یا۱۰۵۰ گیگابایت ترافیک معادل بینالملل)
نصب و راهاندازی رایگان
فقط ۲۱۰,۰۰۰ تومان
ماهانه تنها ۳۵,۰۰۰ تومان
B3NYAMIN
05-02-2019, 12:20
مخابرات یه طرح جدید داده به نظر من فوق العادس !
سرویس کمپین رنگین نت - سحرخیز
ارزون ترینش که من الان فعال کردم 15 هزار تومن ماهانه
20 گیگ بین الملل (80 گیگ)
30 گیگ (120 گیگ) برای ساعات خاص ( 5 صبح تا 11 صبح )
سرعت 2M
پس پرداخت
برای من که کم مصرفم و همیشه با اینترنت همراه سر و کار دارم عالیه
حرف نداره !
leo.unique
05-02-2019, 22:42
مخابرات یه طرح جدید داده به نظر من فوق العادس !
سرویس کمپین رنگین نت - سحرخیز
ارزون ترینش که من الان فعال کردم 15 هزار تومن ماهانه
20 گیگ بین الملل (80 گیگ)
30 گیگ (120 گیگ) برای ساعات خاص ( 5 صبح تا 11 صبح )
سرعت 2M
پس پرداخت
برای من که کم مصرفم و همیشه با اینترنت همراه سر و کار دارم عالیه
حرف نداره !
کجاش فوق العاده-ست ؟
افتضاحه !
در طرح غزال ماهیانه 40 گیگ بین الملل با سرعت 2M رو به قیمت 12500 تومن میشد خرید !!
B3NYAMIN
06-02-2019, 00:29
کجاش فوق العاده-ست ؟
افتضاحه !
در طرح غزال ماهیانه 40 گیگ بین الملل با سرعت 2M رو به قیمت 12500 تومن میشد خرید !!
مخابرات:|!؟ میشه عکسی چیزی بدید
leo.unique
06-02-2019, 17:31
مخابرات:|!؟ میشه عکسی چیزی بدید
خدمت شما
دوستان توی این طرح های شرکت ها، طرحی هست که روی سرعت 4 مگ و ماهی 20 تومن حجم بیشتری نسبت به مخابرات بده؟
البته 60 هم خوبه نسبتا ولی خب گفتم باز از دوستانی که درجریان هستن بپرسم بد نیست.
مخابرات خوبیش اینه که میتونی ماهانه بدی، ماشالا این شرکت ها پول رو که جیرینگی بگیرن دیگه خدا رو بنده نیستن.
misam5526
07-02-2019, 19:32
دوستان توی این طرح های شرکت ها، طرحی هست که روی سرعت 4 مگ و ماهی 20 تومن حجم بیشتری نسبت به مخابرات بده؟
البته 60 هم خوبه نسبتا ولی خب گفتم باز از دوستانی که درجریان هستن بپرسم بد نیست.
مخابرات خوبیش اینه که میتونی ماهانه بدی، ماشالا این شرکت ها پول رو که جیرینگی بگیرن دیگه خدا رو بنده نیستن.
طرح غزال مخابرات تموم شده و دیگه از اون قیمتا خبری نیست.
فعلا صبانت و شاتل جشنواره بهتری دارند (به نسبت بقیه)
طرح غزال مخابرات تموم شده و دیگه از اون قیمتا خبری نیست.
فعلا صبانت و شاتل جشنواره بهتری دارند (به نسبت بقیه)
سلام.
درسته، مطالعه کردم تاپیک مخابرات رو، هرچی هم فکر کردم دیدم باز با همون بسته های همراه مشکلم رو حل کنم راحت ترم، فک نکنم کلا این شرکت ها هیچ کدومشون هنوز آدم شده باشن.
malthael
08-02-2019, 15:32
اونطور که شنیدم ظاهرا میخوان قیمت گذاری اینترنت رو آزاد کنند .به نظر شما قیمت ها از این چیزی که هست بالاتر میره ؟ اگه اینطور باشه به نظرتون یه سرویس یک ساله بخرم ؟
اونطور که شنیدم ظاهرا میخوان قیمت گذاری اینترنت رو آزاد کنند .به نظر شما قیمت ها از این چیزی که هست بالاتر میره ؟ اگه اینطور باشه به نظرتون یه سرویس یک ساله بخرم ؟
اگه سرویس مناسبی پیدا کردید به نظر من بخرید، اگه واقعا این حرفاشون درست باشه معمولا دلشون به حال مردم نسوخته و کارتل های خوبی تشریف دارن همه شون. اصلا بعید نیست قیمت ها بیشتر بشه، ارزون تر شدنش که خیلی خیلی بعیده به نظر.
leo.unique
09-02-2019, 12:32
ما که پشیمونیم سرویس بلند مدت نخریدیم ! واقعیت اینه که اوضاع اقتصادی کشور به سرعت رو به وخامت میره !
دوستان کسی میدونه در طرح رنگین نت مخابرات ساعت دانلود حجم اضافه "سرویس شب نشین" و "سحرخیز" و "سرشار" چند تا چند هست؟
دوستان کسی میدونه در طرح رنگین نت مخابرات ساعت دانلود حجم اضافه "سرویس شب نشین" و "سحرخیز" و "سرشار" چند تا چند هست؟
شب نشین = 2 تا 7
سحر خیز = 5 تا 11
سرشار = 2 تا 11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%D9%87__%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D9%87%D8% A7%DB%8C_%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86_%D8%B1%D9% 86%DA%AF%DB%8C%D9%86_%D9%86%D8%AA.jpg
ERF@NIAN
12-02-2019, 14:43
این سرویسیه که پیشگامان ماه هاست به صورت طرح عادی تو پنل ارائه میکنه و جالبه که چنین طرح مناسبی رو که فکر نکنم مشابه داشته باشه تبلیغ نمیکنه. برای افرادی که سرعت 16 و قیمت کمتر و حجم زیاد احتیاج دارن مناسبه
البته سرویس های 16 که شبانه دارن سرعت شبانشون رو 8 محدود میشه
ERF@NIAN
18-02-2019, 13:07
f_s10224
24-02-2019, 11:11
با توجه به افزایش شرکت های اینترنت 4جی ثابت که اکثرا هم در تمام کشور سرویس دهی می کنن . فکر کنم اگر مدیران و دوستان وارد به این قضیه یک تاپیک مقایسه مشابه این تایپک بزنند هم برای انتخاب ما خوب می باشد . هم شاید به گوش اینها رسید و باعث رقابت و کاهش قیمت ها بشود . تشکر
italodance
24-02-2019, 12:53
با توجه به افزایش شرکت های اینترنت 4جی ثابت که اکثرا هم در تمام کشور سرویس دهی می کنن . فکر کنم اگر مدیران و دوستان وارد به این قضیه یک تاپیک مقایسه مشابه این تایپک بزنند هم برای انتخاب ما خوب می باشد . هم شاید به گوش اینها رسید و باعث رقابت و کاهش قیمت ها بشود . تشکر
فکر خوبیست با توجه به انقراض اینترت کم سرعت سیمی یا همان ADSL
فرصت خوبی برای اینترنت پر سرعت LTE و شناخت آن و مقایسه ان فراهم شده است.
مطمئن هستین که در تمام کشور سرویس دهی می کنن؟
آخه اکثرا منطقه پوشش رو مشخص نمی کنن.
f_s10224
24-02-2019, 13:03
مطمئن هستین که در تمام کشور سرویس دهی می کنن؟
آخه اکثرا منطقه پوشش رو مشخص نمی کنن.
تقریبا همه .فقط چندتا هستن که پوشش نمیدن وچون دارن از سرویس های ایرانسل و مبینت استفاده می کنند (رومینگ) در نتیجه تمام کشور را سعی کردند پوشش بدهند.
bleu2u4u
02-03-2019, 23:30
دوستان بین این شرکتها کدومشون شبانه درست حسابی دارن؟ میخوام حداقل در ماه بشه ۱۰۰ گیگ دانلود کرد بدون اینکه هزینه عجیب و غریبی متحمل بشم.
dadash42
03-03-2019, 12:13
دوستان بین این شرکتها کدومشون شبانه درست حسابی دارن؟ میخوام حداقل در ماه بشه ۱۰۰ گیگ دانلود کرد بدون اینکه هزینه عجیب و غریبی متحمل بشم.
امروزه با حجم های ماهانه 100 تا 1000گیگ نیازی به شب زنده داری نیست
مخابرات فعلا طرحهای رنگین نت با شبانه داره, ولی حتماً پیش پرداختی بگیر با مشکلی مواجه نشی
از بقیه شرکتها اطلاعی ندارم
ایرانسل و همراه اول هم طرحهایی دارند
bleu2u4u
03-03-2019, 12:30
امروزه با حجم های ماهانه 100 تا 1000گیگ نیازی به شب زنده داری نیست
مخابرات فعلا طرحهای رنگین نت با شبانه داره, ولی حتماً پیش پرداختی بگیر با مشکلی مواجه نشی
از بقیه شرکتها اطلاعی ندارم
ایرانسل و همراه اول هم طرحهایی دارند
هیچوقت برای دانلود ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ گیگ نیاز به شب زندهداری نبوده
همیشه میشد پول بیحساب و کتاب داد و از اینترنت پرسرعت لذت برد
پولی که من ندارم
اگه شما طرحی میشناسید که با نهایت ۲۵ تومن بشه در ماه ۱۵۰ گیگ باهاش دانلود کرد بهم معرفی کنید ازتون ممنون میشم
dadash42
03-03-2019, 13:42
پولی که من ندارم
اگه شما طرحی میشناسید که با نهایت ۲۵ تومن بشه در ماه ۱۵۰ گیگ باهاش دانلود کرد بهم معرفی کنید ازتون ممنون میشم
پیدا کردی به ما هم بگو :n02:
misam5526
03-03-2019, 13:44
پولی که من ندارم
شرکتهای شاتل، پارس انلاین، صبانت، پیشگامان، مخابرات و فن اوا (فن اوا احتمالا) شبانه رایگان دارند. حالا یا با پرداخت ماهانه مبلغ جدا یا کلا رایگان. مسئله اصلی این روزها سرعت سرویس هست وگرنه از نظر حجم مشکلی وجود نداره.
برای ماهی بیست و پنج تومن پیدا کردن سرویس مناسب کمی سخته. شاتل و صبانت جشنواره ها یا سرویس های کم مصرفی دارند که و همینطور سایر شرکتا که شبانه بشه بهشون اضافه کرد. این پیشنهادها جون دائمی نیستن باید شرکت به شرکت چک کنید. جدا از اینها شاتل یه سرویس جدا برای دانلود داره که حجم روزانه کمی در سال میده ولی با فعال کردن بسته شبانه میشه ازش برای دانلود شبانه با حجم خیلی زیاد استفاده کرد. قیمتش همون حدود بیست و پنج میشد فک کنم با بسته شبانه.
100 در 100 گفته شما مورد تایید می باشد که
هیچوقت برای دانلود ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ گیگ نیاز به شب زندهداری نبوده بلکه فایل ها رو به دانلود منیجر بسپارید و آسوده بخوابید!
:n02:
اگه منظورتون و هدفتون فقط دانلود هست که میتونید از طرح مثلا نامحدود همراه اول و ایرانسل استفاده کنید و درماه بیش از یک ترا دان کنید. سرعت همراه اول برای من 40 مگابیت و ایرانسل حدود 60 مگابیت در ترافیک شب. رکوردم توی 5 ساعت از شب حدود 60 گیگ بود از سایت mega.nz
یه مدت پیش که همرا اول طرح رایگان شبانه داشت 1250 گیگ دان کردم. یه دیتابیس هک کدهای ... بود.
پولی که من ندارم
دوست عزیز ی عدد سیمکارت رایتل +بسته ماهانه نامحدود مشکل شمارو تا300گیگ حل میکنه
شرکتهای زیادی هم هستند که حجم ترابایتی adslدارن میتونی خرید کنید منتها سرعتشون فرق میکنه
bleu2u4u
04-03-2019, 21:30
دوست عزیز ی عدد سیمکارت رایتل +بسته ماهانه نامحدود مشکل شمارو تا300گیگ حل میکنه
شرکتهای زیادی هم هستند که حجم ترابایتی adslدارن میتونی خرید کنید منتها سرعتشون فرق میکنه
این هم هزینه مودم و ... زیاده
چند وقت پیش هم یکی از اشناهامون که رایتل داشت اومده بود خونمون میگفت تو خونه شما اصلا انتن ندارم
بین این دوتا مرددم
شاتل
فقط ۲۱۰,۰۰۰ تومان
ماهانه تنها ۳۵,۰۰۰ تومان
پارسآنلاین
۸ مگابیت بر ثانیه | ۶ ماهه
۱۸۰ گیگابایت + ۷۲۰ گیگابایت شبانه
قیمت : ۳۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ تومان
دیدهبان هم حجم های خیلی بالا با قیمت مناسب میده
ولی ترجیح میدم از شرکت های اصلی بگیرم نه شرکتی که داره برای دیگران قوادی میکنه
اگه در مورد این دوتا شرکت نظری دارین خوشحال میشم بشنوم
اگر هم گزینه سومی هست که خودم ندیدم ممنون میشم اینجا ذکر کنید
محمد7966
04-03-2019, 22:08
این هم هزینه مودم و ... زیاده
چند وقت پیش هم یکی از اشناهامون که رایتل داشت اومده بود خونمون میگفت تو خونه شما اصلا انتن ندارم
بین این دوتا مرددم
شاتل
فقط ۲۱۰,۰۰۰ تومان
ماهانه تنها ۳۵,۰۰۰ تومان
پارسآنلاین
۸ مگابیت بر ثانیه | ۶ ماهه
۱۸۰ گیگابایت + ۷۲۰ گیگابایت شبانه
قیمت : ۳۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ تومان
دیدهبان هم حجم های خیلی بالا با قیمت مناسب میده
ولی ترجیح میدم از شرکت های اصلی بگیرم نه شرکتی که داره برای دیگران قوادی میکنه
اگه در مورد این دوتا شرکت نظری دارین خوشحال میشم بشنوم
اگر هم گزینه سومی هست که خودم ندیدم ممنون میشم اینجا ذکر کنید
پارس آنلاین برای جلب مشتری این سرویس رو ارائه داده یعنی کسی که برای اولین بار میخاد مشترکش بشه ،برای دفعه های بعد از این سرویس ها خبری نیست.من خودم کاربر چندین ساله پارسم .این سرویس رو برای من ارائه نداده.
bleu2u4u
05-03-2019, 02:22
پارس آنلاین برای جلب مشتری این سرویس رو ارائه داده یعنی کسی که برای اولین بار میخاد مشترکش بشه ،برای دفعه های بعد از این سرویس ها خبری نیست.من خودم کاربر چندین ساله پارسم .این سرویس رو برای من ارائه نداده.
یه نفر تو تاپیک پارسآنلاین نوشته بود حضوری بری این طرح ها رو برات دوباره فعال میکنن
در ضمن اگه مطمئن باشم پارسآنلاین سرویساش خوبه یکسالهاش رو میگیرم
حجماش هم بیشتره
۸ مگابیت بر ثانیه | ۱۲ ماهه
۶۰۰ گیگابایت + ۱۲۰۰ گیگابایت شبانه
قیمت : ۳۰۰,۰۰۰ تومان
بعد یکسال هم خدا بزرگه
اصلا شاید تا اون موقع دیگه من ایران نباشم
پ.ن1: یک سرویس یکساله دیگه هم مناسب با نیازهام پیدا کردم
جشنواره زمستانی صبانت
12 ماهه
1536 گیگابایت بین الملل
300/000 تومان
شبیه به پارسانلاینه فقط این انگاری شبانه نداره و در مجموع یه مقدار حجمش کمتره
من خیلی وقته اینترنت عوض نکردم و زیاد با کیفیت این شرکت ها اشنا نیستم
فقط از قدیم یادمه صبا در مقابل پارس چندان خوشنام نبود
شاتل هم یه چیزی بود بین این دوتا
شاید الان اوضاع فرق کرده باشه که من خبر ندارم
پ.ن2: میشه تلفنی یا اینترنتی بگم خط رو خالی کنن؟
من تا یکشنبه نمیتونم برم مخابرات
یکشنبه هم 19 ام میشه میترسم اینقدر لفتش بدن که دیگه بخوره تو تعطیلات و عید بمونم بدون اینترنت
سرویسهای جدید پیشگامان همراه با ۱۰۰ هزارتومان تخفیف ویژه خرید از اپلیکیشن های آنلاین :
در سال ۱۳۹۸ با آسودگی خاطر در اینترنت گردش کنید
۱۱۱ گیگابایت ( معادل ۳۳۳ گیگابایت ترافیک داخلی )
سرعت ۱۶ مگ / ۱۲ ماهه / نصب رایگان
۱۰۰ گیگ ماه اول رایگان / ۱۱ ماه، ماهانه ۱۰۰۰ تومان
مبلغ قابل پرداخت ۱۱ هزارتومان
ویژه فروش اولیه
با تیک آف پیشگامان، اوج بگیرید !
۵۰۰۰ گیگابایت ( معادل ۱۵۰۰۰ گیگابایت ترافیک داخلی )
سرعت ۱۶ مگ / ۶ ماهه / نصب و راهاندازی رایگان
هر گیگ ۵۵ تومان
مبلغ کل ۴۸۰ هزارتومان پس از تخفیف ۲۷۵ هزارتومان
ویژه فروش اولیه و تمدید
[*=center]عیدانه ۱(تا ۱۶Mb)
[*=center]حجم بین الملل ۱۲۰GB
(۲۴۰ GB حجم داخلی)
مصرف ماهیانه ۲۰GB
[*=center]قیمت نهایی :۹۰۰۰۰ تومان
[*=center]شش ماهه...داتک
[*=center]عیدانه ۲(تا ۸Mb)
[*=center]حجم بین الملل ۳۰۰GB
(۶۰۰ GB حجم داخلی)
مصرف ماهیانه ۲۵GB
[*=center]قیمت نهایی :۱۷۶۰۰۰ تومان
[*=center]یک ساله...داتک
[*=center]عیدانه ۳(تا ۱۶Mb)
[*=center]حجم بین الملل ۷۰۲GB
(۱۴۰۴ GB حجم داخلی)
مصرف ماهیانه ۱۱۷GB
[*=center]قیمت نهایی :۲۵۵۰۰۰ تومان
[*=center]شش ماهه..داتک
های وب...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi n73
30-03-2019, 00:12
با سلام. سرعت دانلود تو سرویس های اینترنت رنگین نت مخابرات چند کیلوبایت هست؟
من الان یک مگابایت دانلود نامحدود مخابرات دارم که 128 کیلوبایت دانلود میده. میخوای سرعتم بره بالاتر. میخوام 8 مگابیت سرویش سرشار بگیرم ولی از سرعت دانلود و میزان کم شدن از حجم خبر ندارم.
کسانی که اطلاعاتی دارن پاسخ بدن. ممنون
albertxx
30-03-2019, 14:27
با سلا
سلام
سرعت دانلود تو سرویس های اینترنت رنگین نت مخابرات چند کیلوبایت هست؟
شما هر سرویسی بگیرید همون سرعت رو بهتون میده ( بجز سرویس های سرعت چند برابری که 2 یا 4 برابر سرعت خریداری شده تحویل میده )
ولی خب وقتی شما سرویس 8 مگ میگیری حداقل سرعت یعنی 1 مگابایت رو داری
من الان یک مگابایت دانلود نامحدود مخابرات دارم که 128 کیلوبایت دانلود میده.
منظورتون 1 مگابیت هست دیگه ؟
که خب سرعتی که دارید میگیرید طبیعی هست و مشکلی نداره
میخوام 8 مگابیت سرویش سرشار بگیرم ولی از سرعت دانلود و میزان کم شدن از حجم خبر ندارم.
این سرویس همون سرعت 8 مگ ( 1 مگابایت ) رو بهتون میده با حجم ماهیانه 100 گیگ تمام ساعات شبانه روز و 200 گیگ هم ساعت خاص ( 2 تا 11 صبح )
البته خب بستگی به کشش خط شما هم داره
اگه کشش خط شما 8 مگ باشه سرعت 8 مگ رو تجربه میکنی
abbasfarzam
12-04-2019, 12:42
سلام
یه سرویس واسه خونه تو تهران منطقه۱۸میخوام که واسه دوتا گوشی استفاده کنیم ازش واسه کارهای
معمولی مثل اینستاوتلگرام یه سرویس میخوام که سرعت مناسب باشه و پول واسه سرعت بیشتر الکی هم ندم ممنون میشه کسی بتونه راهنمایی کنه و ارائه دهنده مناسب با مشخصاتش بهم بگه
حسین فلاح جوشقانی، رئیس رگولاتوری امروز در مصاحبهای اعلام کرده که دولت برنامهای برای گران کردن نرخ اینترنت در سال 1398 ندارد.
در روزهایی که وضعیت قیمتها در جامعه مانند ضربالمثل «هر دم از این باغ، بری میرسد» شده، شاید بتوان از گوشه و کنار خبرهای خوبی هم شنید.
امروز معاون وزیر ارتباطات در مصاحبهای با مهر اعلام کرده که لازم نیست نگرانی بابت گران شدن نرخ اینترنت در هر دو گروه ثابت و همراه در میان مشترکین و کاربران وجود داشته باشد، چرا که برنامهای برای این کار وجود نداشته و اپراتورها حق افزایش قیمت اینترنت را ندارند.
فلاح جوشقانی با اشاره به اینکه هرگونه تغییر در نرخ اینترنت از سوی اپراتورهای ارائهدهنده خدمات باید با اعلام به دو گروه یعنی مردم و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صورت بگیرد اعلام کرد:
فعلاً هیچ برنامهای از سوی رگولاتوری برای افزایش قیمت اینترنت موبایل و اینترنت ثابت در سال جاری وجود ندارد و رگولاتوری این موضوع را در دستور کار برای بررسی ندارد.
در ادامه رئیس سازمان تنظیم مقررات به این مورد هم اشاره نموده که در سه ماهه پایان سال 1397 اپراتورهای موبایل کشور که بستههای بلند مدت را بدون اطلاعرسانی قبلی حذف کرده بودند به دلیل عدم رعایت قانون و با دستور وزیر ICT مجبور به بازگرداندن شرایط به حالت قبل شدند.
در همه جای دنیا ترتیب به این صورت است که همواره اطلاع رسانی و تصویب افزایش قیمتها از سوی مراجع ذی صلاح باید صورت بگیرد و با عدم تمکین آن، باید با خاطیان برخورد قانونی صورت گیرد تا مانع از اعمال مشابه آتی گردد.
فلاح جوشقانی همچنین این مورد را نیز اعلام کرده که افزایش حجم 10 درصدی بستههای اینترنت موبایل برای یک سری از بستههای با ظرفیت بالا اعمال شده و در این مورد سازمان تنظیم مقررات تعادل بین قیمت و حجم را از اپراتورها مطالبه نموده است:
برخی از اپراتورها در قالب طرح تشویقی به مشترکان، اقدام به ارائه بستههای اینترنت با ظرفیت بالاتر و مدت دار کردند که این بستهها با افزایش قیمت حدود ۱۲ تا ۲۰ درصد همراه بود.
به همین دلیل از اپراتورها خواسته شد که حجم این بستهها را تا ۱۰ درصد افزایش دهند تا جبرانی برای افزایش قیمت باشد.
در انتها رئیس سازمان تنظیم مقررات بر این موضوع تأکید نموده که هرگونه افزایش قیمت باید به تصویب این سازمان برسد
و اگر اپراتوری با توجه به شرایط اقتصادی کشور، این مورد را بهانه افزایش قیمت قرار دهد، مسلماً با آن برخورد خواهد شد.
البته در این شرایط، اپراتورها مجازند با اطلاع رگولاتوری، تنوع بستهها را کم کنند ولی به هیچ عنوان حق افزایش قیمت ندارند.
s h a h r s a k h t a f z a r . c o m
اسامی شرکتهای کم فروش اینترنتی اعلام شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
◽️بررسیهای میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان میدهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بستههای درخواستی مشترکین وجود دارد.
◽️بر همین اساس تمامی شرکتها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت دادهپردازی فنآوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال دادههای آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کمفروشی داشتهاند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا
misam5526
06-05-2019, 19:34
سرویس جشنواره پیشگامان
پیشنهاد ویژه پارس آنلاین
اینترنت پرسرعت ماهانه از 9000 تومان!
black sabbath
07-05-2019, 14:38
سلام
شما هر سرویسی بگیرید همون سرعت رو بهتون میده ( بجز سرویس های سرعت چند برابری که 2 یا 4 برابر سرعت خریداری شده تحویل میده )
ولی خب وقتی شما سرویس 8 مگ میگیری حداقل سرعت یعنی 1 مگابایت رو داری
منظورتون 1 مگابیت هست دیگه ؟
که خب سرعتی که دارید میگیرید طبیعی هست و مشکلی نداره
این سرویس همون سرعت 8 مگ ( 1 مگابایت ) رو بهتون میده با حجم ماهیانه 100 گیگ تمام ساعات شبانه روز و 200 گیگ هم ساعت خاص ( 2 تا 11 صبح )
البته خب بستگی به کشش خط شما هم داره
اگه کشش خط شما 8 مگ باشه سرعت 8 مگ رو تجربه میکنی
قیمت شش ماهه این طرح چنده؟
albertxx
08-05-2019, 20:47
قیمت شش ماهه این طرح چنده؟
این لیست قیمت هست
سرویس سرشار که میخواید 8 مگ ماهی 50 تومان هست
اگر طی چند روز گذشته برای خرید مجدد اینترنت به یکی از اپراتورهای ثابت کشور مراجعه کرده باشید حتماً متوجه این اتفاق شدهاید که قیمتهای ارائه خدمات اینترنت این شرکتها افزایش یافته است. اما آیا این افزایش قیمت قانونی است؟
اینترنت ثابت که بیشتر در ایران با پروتکل ارتباطی ADSL و نسلهای مختلف آن عرضه میشود، راهکار اصلی و مهمی برای دسترسی به اینترنت در بسیاری مناطق کشور بوده و بازار بسیار گستردهای دارد.
اما همانطور که گفتیم طی روزهای اخیر برخی شرکتهای ارائه دهنده این خدمات که به اختصارISP نامیده میشوند اقدام به افزایش نرخ بستههای اینترنت خود نمودهاند. برای مثال اگر یک مشترک تا پیش از این با سرعت خط 4 مگابیت و حجم مصرف منصفانه 80 گیگابایت، ماهانه مبلغ 43 هزار تومان پرداخت مینمود، حالا باید این حجم و این سرعت را با قیمتی 12 هزار تومان گرانتر، یعنی 55 هزار تومان خریداری کند.
به گزارش مهر این افزایش قیمت طبق آنچه توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) بیان شده، قانونی و در چارچوب تنظیمی توسط این سازمان صورت گرفته و شاهد تخلفی در این زمینه نیستیم.
البته گویا مصوبهای نیز اخیراً در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رگولاتوری به تصویب رسیده که به ISPها اجازه میدهد بتوانند نرخ سرویسهای خود را تغییر دهند.
اما برخی گزارشات دریافتی از کاربران که نشان دهنده اعتراضات آنهاست نشان داد که بیشتر شرکتهای ISP این افزایش قیمت را بدون اطلاع قبلی صورت داده اند و نکته عجیب اینجاست که حسین فلاح جوشقانی چندی پیش در جریان مصاحبهای اعلام کرده بود که «هیچ برنامهای برای افزایش قیمت اینترنت در هر دو نوع موبایل و ثابت در سال جاری وجود ندارد»!
در همین زمینه وحید مختاری، مدیر کل نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری به مهر اعلام کرده که این تغییر نرخها گران فروشی نیست و محدوده افزایش یافته قیمتی برای این شرکتها در بازه مجاز قیمتهای مصوب صورت گرفته است.
مختاری در مصاحبه خود این موضوع را متذکر شده که برخی تعرفههای اعلامی از سوی سرویس دهندهها کف مصوبات است و برخی دیگر سقف؛ به همین خاطر ممکن است تفاوتی در قیمتها وجود داشته باشد ولی این لزوماً به معنای قانون شکنی و گران فروشی تلقی نخواهد شد.
در عین حال مختاری به این موضوع هم اشاره کرده که کاربران و مشترکین میتوانند در صورت اعلام و یا درخواست مبالغ نامعقول از سوی اپراتورها، با شماره 195 تماس گرفته و با طرح شکایت، این موارد را گزارش کنند.
مدیر کل نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری همچنین به این مورد نیز اشاره کرد که:
ممکن است از دید کاربران نرخ بستهها گران شده باشد، اما از نظر رگولاتوری گرانفروشی اتفاق نیافتاده و اپراتورها در بازه زمانی مشخص بر مبنای مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، قیمتها را تعیین کردهاند.
مختاری در ادامه به تعرفه نیم بهای شبکه ملی اطلاعات نیز اشاره کرده و گفت:
مواردی در حوزه تعرفه نیم بهای شبکه ملی اطلاعات بود که مقرر شد به دلایل فنی، قیمتها به روز شود و اپراتور تعرفه را نیم بها شارژ کنند. در این زمینه به برخی اپراتورها اخطار داده شد و آنها مجبور به اصلاح قیمت گذاری شدند.
s h a h r s a k h t a f z a r . c o m
وقتی تعرفه های جدید اعلام شد کف و سقف نداشت.
قیمتهای سرویس ها ثابت بود فقط حجم رو به اختیار
شرکتها گذاشته بودند تا مثلا فضای رقابتی ایجاد بشه.
مثل اینکه داستان عوض شده!
misam5526
14-05-2019, 22:16
جشنواره بهاره های وب
Abolfazl-Star
15-05-2019, 16:04
سلام این طرح های مخابرات چجوریاس؟ :n27:
ارزش خرید داره؟
الان 480 تومن برای 1 ساله ش هست !!
سرعت و پایداری نت چطوره؟
misam5526
15-05-2019, 22:41
پیشنهاد ویژه دیده بان نت
(هرچند تبلیغش رو ذکر کردم اما توصیه میشه حتی المقدور از این شرکت دوری کنید !!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 335804973604_n.jpg
mahan999
15-05-2019, 23:42
ارزش خرید داره؟
سرعت و پایداری نت چطوره؟
شما تماس گرفتید و گفتن همچین طرحی دارند ؟
Abolfazl-Star
15-05-2019, 23:44
شما تماس گرفتید و گفتن همچین طرحی دارند ؟
فقط تو سایت دیدم تماس نگرفتم
mahan999
16-05-2019, 10:21
فقط تو سایت دیدم تماس نگرفتم
یه تماس بگیرید فکر نکنم قبول کنند
misam5526
16-05-2019, 10:58
ارزش خرید داره؟
سرعت و پایداری نت چطوره؟
تو پنل مخابرات همچین سرویسی نداریم.
Abolfazl-Star
16-05-2019, 12:24
نت از مخابرات ارزش خرید داره یا خبر لطفا کسانی که از مخابرات دارند بیان بگن
misam5526
16-05-2019, 12:32
نت از مخابرات ارزش خرید داره یا خبر لطفا کسانی که از مخابرات دارند بیان بگن
مخابرات دارای کیفیت و شرایط استانیه. کسی که تبریزه ممکنه بیاد بگه عالیه و بهتر از همه شرکتاست ولی یکی از مثلا مشهد بیاد بگه مزخرفترین شرکته. در تاپیک مربوط به استانها بپرسید بهتر جواب میگیرید.
adameh_bahal
24-06-2019, 13:50
دوستان الان بهترین طرح چی هست؟
صفحه اول دیگه به روز نمیشه؟
italodance
26-06-2019, 10:30
همونکه که میخواستم انقراض اینترنت کم سرعت فسیل ADSL
باید نابود بشند این شرکتها :n19::n16:
من چقدر تو این انجمن از نیم سال پیش یا بیشتر این موضوع رو میگفتم کسی جدی نمیگرفت. :n02:
الان تقریبا بیش از 2 یا 2.5 سال هست که ADSL بی کیفیت رو رها کردم و به 4G-LTE روی آوردم.
آرامش دارم آقا آرامش!!!! موهبتی که تو ایران معاصر هیچ جاش نیست ولی برای اینترنتش آرامش دارم. :n12: وقتی که 15 سال ADSL داشتم میانگین روزی نبود به دلیل مشکلی زنگ و جدل و دعوا نداشته باشم . چیزی در حدود 90% مشکل بابت سرویس و پول چیزی که دادی و حقته.
توی این 2 الی 3 سال 4G-LTE میانگین زنگم 0 و 0% درصد هستش. گور بابای پول و چرک کف دست. فقط آرامش و راحتی خوبه. حاضرم بی نهایت پول بدم بابت آرامش و راحتی و آسودگی زندگی.
کیفیت مخابرات بد نیست ولی پشتیبانی تلفنی در حد صفره ... اگه بخواین درخواست جمع آوری کنین خیلی معطل میکنن پشتیبانی و پنل مشترکین مزخرفه محاسبه نت دقیق و onTime نیست (در کل کیفیت ADSL بیشتر بستگی به فاصله شما از مخابرات منطقه داره )
نسبت به سایر ISP ها خیلی گرونه حجم ترافیکش هم از بقیه کمتره . اگه مصرف نت بالایی دارید اصلاً به صرفه نیست
black sabbath
26-06-2019, 11:10
والا اگه یه مسئول ضد ایرانی بالا سر مردم بود همچین حرف هایی نمیزد.آقایون تو پول دارن خفه میشن یه روز اسب سواری یه روز سوار هواپیما یه روز...
کسی که مصرفش بالاست مگه می تونه از پس هزینه اینترنت موبایل بر بیاد؟؟!!!
بله ADSL در حال انقراضه اما نه به خاطر اینترنت موبایل ، به دلیل سرعت پایین و تکنولوژی منسوخ شدش!
آقایون زحمت بکشن سرمایه گذاری کنن FTTH هم نه همون VDSL رو همه جا گسترش بدن و جایگزین ADSL کنن با قیمت های معقول و ترافیک بالا تا ببینن کاربران بازم سمت اینترنت های موبایل میرن یا نه
italodance
30-06-2019, 09:35
بله ADSL در حال انقراضه اما نه به خاطر اینترنت موبایل ، به دلیل سرعت پایین و تکنولوژی منسوخ شدش!
آقایون زحمت بکشن سرمایه گذاری کنن FTTH هم نه همون VDSL رو همه جا گسترش بدن و جایگزین ADSL کنن با قیمت های معقول و ترافیک بالا تا ببینن کاربران بازم سمت اینترنت های موبایل میرن یا نه
فقط سرعت نیست همه چیش منسوخه. قطعی داره تایم اوت داره سرعت پایینه داره اختلالات داره گویا میلی هم هست. :n13:
میلی یعنی میل باب ISP و مخابرات و زیر ساخت که هر چی دلشون خواست سرش بیارند. انگار عقده بازیه. عذر میخوام کرم بازیه. :n25:
dadash42
30-06-2019, 20:10
اگر کافو نزدیک خانه نوری هست از لحاظ کیفیت مخابرات خوبه و هم اجباری. بقیه شرکتها اجازه استفاده از نوری ندارند چون شارلاتانهای دزد کمک هزینه به زیر ساخت نوری نمیپردازن
اگر عادیه فرقی نداره کدوم شرکت, همون آش و همون کاسه
خودم سرویس 175گیگ 16مگ از مخابرات دارم, 2مگ دان. تا پایان ماه با صرفه جویی میرسه
محلمون پارسال کافو نوری شد, اولش مخابراتی شدم ناراحت بودم ولی الان میدونم سیستم نوری از قدیمی خیلی بهتره. سرعت خوب بدون نویز
اونم vdsl بشه بهتر
ضمناً چند روز پیش دوستانی در انگلستان 20 ساعت خرابی اینترنت در یکی از بزرگترین شرکت isp talktalk داشتن
ما بودیم 2 ساعت هم تحمل نمیکردم, زود درست میشد
اگر کافو نزدیک خانه نوری هست از لحاظ کیفیت مخابرات خوبه و هم اجباری. بقیه شرکتها اجازه استفاده از نوری ندارند چون شارلاتانهای دزد کمک هزینه به زیر ساخت نوری نمیپردازن
اگر عادیه فرقی نداره کدوم شرکت, همون آش و همون کاسه
خودم سرویس 175گیگ 16مگ از مخابرات دارم, 2مگ دان. تا پایان ماه با صرفه جویی میرسه
محلمون پارسال کافو نوری شد, اولش مخابراتی شدم ناراحت بودم ولی الان میدونم سیستم نوری از قدیمی خیلی بهتره. سرعت خوب بدون نویز
اونم vdsl بشه بهتر
ضمناً چند روز پیش دوستانی در انگلستان 20 ساعت خرابی اینترنت در یکی از بزرگترین شرکت isp talktalk داشتن
ما بودیم 2 ساعت هم تحمل نمیکردم, زود درست میشد
شرکت TalkTalk بزرگترین شرکت از لحاظ تعداد مشترکین هست اونم حتی بعد از چند شرکت دیگر...
از لحاظ کیفیت در 10 تای اول هم نیست ... یه چیزی مثل اسیاتک خودمون که مشترک زیاد داره اما کیفیت نداره !
dadash42
30-06-2019, 21:24
شرکت TalkTalk بزرگترین شرکت از لحاظ تعداد مشترکین هست اونم حتی بعد از چند شرکت دیگر...
از لحاظ کیفیت در 10 تای اول هم نیست ... یه چیزی مثل اسیاتک خودمون که مشترک زیاد داره اما کیفیت نداره !
صد رحمت به کشور خودمون :n02:
صد رحمت به کشور خودمون :n02:
بله از نظر شما کشور ما هاب منطقه هست:n02: و کلیه اپراتور های ثابت ش بر بروی فیبر های کاملا اختصاصی خودشون سرویس دهی میکنن
پایین ترین سرعت سرویس ثابت هم در اینجا مخصوصا تهران 30 مگابیت هست...
dadash42
30-06-2019, 22:12
بله از نظر شما کشور ما هاب منطقه هست:n02: و کلیه اپراتور های ثابت ش بر بروی فیبر های کاملا اختصاصی خودشون سرویس دهی میکنن
پایین ترین سرعت سرویس ثابت هم در اینجا مخصوصا تهران 30 مگابیت هست...
به به, برعکس لندن و منچستر آفتاب و هوای عالی هم داریم
به به, برعکس لندن و منچستر آفتاب و هوای عالی هم داریم
چه ربطی به موضوع ما داره ؟!
dadash42
01-07-2019, 09:10
یکم حاشیه ای رفتم
احتمالا قیمتها را با این تورم کم و بیش بالا بکشن, امیدوارم منصفانه حجمهای ماهانه را هم بالا ببرن
فعلا مثل نون و بنزین قیمت ثابت مونده
italodance
01-07-2019, 11:37
بیچاره غم دوری از فرزندش هست که این چیز ها رو میگه بزودی قسمت خانواده ما هم میشه :n31:
منظور وزیر از اینکه adsl رو به انقراض است چیه؟
شاید میخوان 5G رو گسترش بدن و ارزان کنن و دیگه روی اینترنت سیمی و کابلی سرمایه گذاری نکنن؟
اینجوری باشه که خوبه منتها نت همراه گرونه و کیفیت و ثبات پایینی داره
shakib zero
01-07-2019, 14:05
شاید میخوان 5G رو گسترش بدن و ارزان کنن و دیگه روی اینترنت سیمی و کابلی سرمایه گذاری نکنن؟
چیشد؟ ارزان کنن؟ تا حالا که چیزی ارزون نشده فقط گرون شده ...
در کل هیچ حرکت مثبتی که به نفع ما باشه صورت نمیگیره مگر اینکه 80 درصد به نفع خورد و خوراک خودشون باشه و 20 درصد یه سودی هم به مردم برسه ...
منظورش گسترش VDSL و FTTH بود. همه جای دنیا اینترنت کابلی به طور جدا از اینترنت همراه توسعه داده میشه و دلیلی نداره وقتی یه سیستم کابلی رو به انقراض باشه یه سیستم همراه جایگزینش بشه. اونم تو کشوری که زیر ساخت اصلیش کابلیه.
دوستان، کسی خبری از طرح تابستونی مخابرات داره؟! رنگین نت یکی دو هفته دیگه باطل میشه طرحش، مخابرات هم گفت که به زودی طرح تابستونی معرفی میشه ولی نمیدوست (یا نخواست بگه) جزئیاتش رو. اگه کسی آشنایی داره تو مخابرات یه آماری بگیره.
italodance
02-07-2019, 12:40
امروز خبر افزایش قیمت ADSL منسوخ در رسانه ها اعلام شد. :n08:
پایگاه اطلاعرسانی وزارت ارتباطات افزایش هزینه تعرفه اینترنت در صورت تغییر از ADSL به VDSL که با افزایش سرعت و کیفیت خدمات همراه خواهد شد را به نظرسنجی عمومی گذاشت.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از وزارت ارتباطات، در پی تأکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت بهروزرسانی سرویسهای اینترنت از ADSL به VDSL، پایگاه اطلاعرسانی وزارت ارتباطات افزایش هزینه تعرفه اینترنت را در صورت این تغییر که با افزایش سرعت و کیفیت خدمات همراه خواهد شد را به نظرسنجی عمومی گذاشت.
پس از مخالفت محمدجواد آذری جهرمی با افزایش 50 درصدی تعرفهها توسط شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنت ADSL و تأکید وی بر ضرورت سرمایهگذاری این شرکتها برای بهروزرسانی تکنولوژی و گذر از سرویسهای قدیمی از ADSL به VDSL باهدف بالا بردن کیفیت و سرعت اینترنت که در این صورت افزایش تعرفهها توسط مردم توجیهپذیر خواهد شد، پایگاه اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بهمنظور کسب نظرات مردم این مسئله را به نظرسنجی عمومی گذاشت.
علاقه مندان می توانند برای شرکت در نظرسنجی به سایت وزارت ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر شرکتها هزینه برای VDSL بکنند درآمدشون هم بالا میره.
چون کاربرا بجای اینکه سرویس 512 بگیرند میان حداقل 16 مگ میگیرن.
شرکتها میتونن سرعتهای بالا بفروشند.
منظورم اینه که بدون افزایش تعرفه درآمدشون زیاد میشه.
فروش سرویسهای پر سرعت تر با همین تعرفه = درآمد بیشتر شرکتها
منتها شرکتهای سود جو میخوان بدون اینکه زحمتی بکشند از جیب
کاربرا سود های کلان تر از الان ببرند.
اقای وزیر اگر میخواد به مردم حال بده بیاد vdsl رو از دست مخابرات در بیاره تا همه بتونن خدمات بدن
وی دی اس ال گرونه چون انحصاریه
پایگاه اطلاعرسانی وزارت ارتباطات افزایش هزینه تعرفه اینترنت در صورت تغییر از ADSL به VDSL که با افزایش سرعت و کیفیت خدمات همراه خواهد شد را به نظرسنجی عمومی گذاشت.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از وزارت ارتباطات، در پی تأکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت بهروزرسانی سرویسهای اینترنت از ADSL به VDSL، پایگاه اطلاعرسانی وزارت ارتباطات افزایش هزینه تعرفه اینترنت را در صورت این تغییر که با افزایش سرعت و کیفیت خدمات همراه خواهد شد را به نظرسنجی عمومی گذاشت.
پس از مخالفت محمدجواد آذری جهرمی با افزایش 50 درصدی تعرفهها توسط شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنت ADSL و تأکید وی بر ضرورت سرمایهگذاری این شرکتها برای بهروزرسانی تکنولوژی و گذر از سرویسهای قدیمی از ADSL به VDSL باهدف بالا بردن کیفیت و سرعت اینترنت که در این صورت افزایش تعرفهها توسط مردم توجیهپذیر خواهد شد، پایگاه اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بهمنظور کسب نظرات مردم این مسئله را به نظرسنجی عمومی گذاشت.
علاقه مندان می توانند برای شرکت در نظرسنجی به سایت وزارت ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.
نظرسنجیش کجاست ؟! واسه VDSL قیمت بیشتر بدیم ؟؟! اصلا توجیهی نداره! همین الان اینترنت 50 مگابیت VDSL مخابرات ماهی 160 تومنه ! یعنی بشه 320 تومن ؟!؟!
George Shelly
03-07-2019, 12:45
نظرسنجیش کجاست ؟! واسه VDSL قیمت بیشتر بدیم ؟؟! اصلا توجیهی نداره! همین الان اینترنت 50 مگابیت VDSL مخابرات ماهی 160 تومنه ! یعنی بشه 320 تومن ؟!؟!
برو پایین وسط صفحه ست .
rezapcworld
03-07-2019, 13:32
اگر شرکتها هزینه برای VDSL بکنند درآمدشون هم بالا میره.
چون کاربرا بجای اینکه سرویس 512 بگیرند میان حداقل 16 مگ میگیرن.
شرکتها میتونن سرعتهای بالا بفروشند.
منظورم اینه که بدون افزایش تعرفه درآمدشون زیاد میشه.
فروش سرویسهای پر سرعت تر با همین تعرفه = درآمد بیشتر شرکتها
منتها شرکتهای سود جو میخوان بدون اینکه زحمتی بکشند از جیب
کاربرا سود های کلان تر از الان ببرند.ببین الان شاتل سرعت ۴ مگابیت یک ماهه ۸۰ گیگ بین الملل رو میده ۵۰ تومن. ما خونمون بیشتر از ۴مگابیت کشش نداره و تازه همین جدید هم گرون کرده بقیه میدن ۴۰ !!!
الان اینا برن سمت vdsl ، اون موقع من مجبورم برای مثلا یک سرویس vdsl با همون حجم و زمان بالا ، خداتومن بدم ، مطمئنم ماهیانه بالای ۶۵ تومن خواهند گرفت. ولی ایا سرعت من میره روی سیستم vdsl؟؟ نه ، من نهایت کشش خطم همون 4 مگابیته ( 512KB) ولی باید از روی جبر اینا پول زیادی به سیستم vdsl بدم. افرادی که مشکل کشش خط دارن مثل من کم نیستن.
در کل با حذف تعرفه adsl و تعرفه جدید برای vdsl ، فقط بچه پولدارا و بیشتر از همه خود شرکتا منتفع میشن ، بقیه به فنا میرن. مثل بقیه چیزای این مملکت.
اونایی که حجم بالا مصرف دارن برای اونا که دیگه بد جور قیمتا میره بالا.
ببین الان شاتل سرعت ۴ مگابیت یک ماهه ۸۰ گیگ بین الملل رو میده ۵۰ تومن. ما خونمون بیشتر از ۴مگابیت کشش نداره و اگر نه ۸ مگابیت میگرفتم.
الان اینا برن سمت vdsl ، اون موقع من مجبورم برای مثلا یک سرویس vdsl با همون حجم و زمان بالا ، خداتومن بدم ، مطمئنم ماهیانه بالای ۶۵ تومن خواهند گرفت. ولی ایا سرعت من میره روی سیستم vdsl؟؟ نه ، من نهایت کشش خطم همون 4 مگابیته ( 512KB) ولی باید از روی جبر اینا پول کلان به سیستم vdsl بدم. افرادی که مشکل کشش خط دارن مثل من کم نیستن.
در کل با حذف تعرفه adsl و تعرفه جدید برای vdsl ، فقط بچه پولدارا و بیشتر از همه خود شرکتا منتفع میشن ، بقیه به فنا میرن. مثل بقیه چیزای این مملکت.
اونایی که حجم بالا مصرف دارن برای اونا که دیگه بد جور قیمتا میره بالا.
کشش خط شما بخاطر فاصله زیاد شما از مرکز مخابراتی 4 مگه
اگه از کافوی نوری سر کوچه به شما سرویس بدن که دیگه مجبور نیستی
4 مگ رو تحمل کنی. اگه دوست داشته باشید میتونین مثلا 50 مگ بگیرید.
کلا افراد زیادی هستند که سرعت بالا میخوان ولی خطشون کشش نداره.
اگه این مشکل حل بشه فروش سرویس های پر سرعت بیشتر میشه.
اصلا لازم نیست تعرفه زیاد بشه. این مهمه!
rezapcworld
03-07-2019, 13:38
کشش خط شما بخاطر فاصله زیاد شما از مرکز مخابراتی 4 مگه
اگه از کافوی نوری سر کوچه به شما سرویس بدن که دیگه مجبور نیستی
4 مگ رو تحمل کنی. اگه دوست داشته باشید میتونین مثلا 50 مگ بگیرید.
کلا افراد زیادی هستند که سرعت بالا میخوان ولی خطشون کشش نداره.
اگه این مشکل حل بشه فروش سرویس های پر سرعت بیشتر میشه.
اصلا لازم نیست تعرفه زیاد بشه. این مهمه!خب راه حل این مشکل که گفتید چیه ؟؟؟؟
misam5526
03-07-2019, 13:42
خب راه حل این مشکل که گفتید چیه ؟؟؟؟
یکی از لوازم و ضروریات راه اندازی vdsl )FTTC) نصب کافوی نوری در محله ها با فاصله مناسبه. بنابراین با انتقال به سمت این تکنولوژی و سرمایه گذاری شرکتها مشکلات نویز و عدم کشش خط حل خواهد شد.
mr korash
03-07-2019, 13:43
واقعا هیچ عقل سلیمی اینو قبول نمیکنه :n29: همین الانشم همین adsl کوفتی گرونش کردن حالا بازم میخوان گرونن کنن به بهانه تغییر به وی دی اس ال !! که اونم معلوم نیس کی پوشش سراسری داشته باشه
محمد7966
03-07-2019, 13:51
من گزینه بله رو زدم ولی شاید الکی زده باشم.چون در کل ماهی بیشتر از 30هزارتومن پول اینترنت نمیدم که الان هم سرعت 2 مگ میدن باش.گفتم بذار بزنم بله شاید پایه اینترنت رو از 2 مگ ببرن بالا،برعکس الان که از 512 کیلوبیت شروع میشه.
کار خاصی با اینترنت ندارم که بخوام براش نزدیک 40 ،50 هزارتومن یا بیشتر در ماه پول بدم.
mr korash
03-07-2019, 14:45
من گزینه بله رو زدم ولی شاید الکی زده باشم.چون در کل ماهی بیشتر از 30هزارتومن پول اینترنت نمیدم که الان هم سرعت 2 مگ میدن باش.گفتم بذار بزنم بله شاید پایه اینترنت رو از 2 مگ ببرن بالا،برعکس الان که از 512 کیلوبیت شروع میشه.
کار خاصی با اینترنت ندارم که بخوام براش نزدیک 40 ،50 هزارتومن یا بیشتر در ماه پول بدم.
:n27::n27:
Electronic-Arts
03-07-2019, 22:03
ظاهرا صفحه اول آپدیت نیست چون صبانت دیگه 400 گیگ نیست و شده 80 گیگ ماهانه
خب شما واسه همون سرویستون باید پول دو برابر بدید. الان سرویس 16 مگ 80 تومنه میشه 160 تومن. 50 مگ 160 تومنه میشه 320 تومن ...
leo.unique
04-07-2019, 12:25
در آینده نزدیک بهای سنگینی برای بله-ی بدون تفکری که زدی باید پرداخت کنی :n31:
محمد7966
04-07-2019, 12:52
در آینده نزدیک بهای سنگینی برای بله-ی بدون تفکری که زدی باید پرداخت کنی :n31:
حالا که نه به بار نه به دار.من قبلش هم فرم فیبرنوری رو پر کردم و اونو هم نگران هزینه سنگینش بودم.آخر سر کاشف به عمل اومد که سرکاریه.
اینو هم وزیر گفته کیفیت رو بالا ببرن تا هزینه ها گرونتر بشه نه اینکه بیاد سرویس 2 مگ هزینه شو دوبرابر کنه.مثلا سرویس 512 کیلوبیت نزدیک12هزارتومن میشه در ماه.بیان هزینه اینو مثلا 2برابر کنند که چی بشه؟مورچه چیه که کله پاچش چی باشه
عنوان نظرسنجی رو نگاه کنید:آیا حاضرید هزینه بیشتری برای افزایش کیفیت خدمات و سرعت اینترنت از ADSL به VDSL پرداخت کنید؟
یعنی قراره کلا adsl رو از دور خارج کنند به جاش vdsl بیارن.البته هزینه شو هم از مردم میگیرن.حالا اونی که پول vdsl نداره میزنه خیر.درصد کمی هم نیست.الان که نگاه کردم 32درصد راضی نیستند.
بعید هم میدونم vdsl بیاد اینها بخوان سرویس 512 کیلو و 1 مگ بدن باز به ملت
در آخرین روزهای اردیبهشت ماه بود که اعلام شده قیمت اینترنت ثابت افزایش پیدا کرده است. در شرایطی که انتظار نمیرفت باوجود نارضایتی کاربران از سرویسهای ارائه شده چنین اتفاقی رخ دهد، اینترنت ثابت گران شد و "مدیرکل نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" عنوان کرد که این تغییر نرخ قانونی است و گزارشی مبنی بر گرانفروشی اینترنت وجود ندارد، چرا که این میزان پایینتر از سقف قیمت تعیین شده در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات است.
شروط وزیر ارتباطات برای گرانی اینترنت
حالا با گذشت تقریباً 2 ماه از گرانی اینترنت، دوباره خبرهایی مبنی بر افزایش 50 درصدی به گوش میرسد، اما به نظر میرسد که این بار برای افزایش قیمت با مانعی به اسم وزیر ارتباطات مواجه هستند.
آذری جهرمی روز گذشته و در حاشیه بازدید از نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان و استارتاپهای فضای در پاسخ به سوالی که درخصوص پیشنهاد مطرح شده توسط شرکتهای اینترنتی مبنی بر افزایش 50 درصدی قیمت اینترنت پرسیده شده اینگونه پاسخ داد:
من 4 شرط را برای تجدیدنظر در قیمت اینترنت اعلام کردهام که در صورتی که شرکتهای اینترنتی این 4 شرط را برآورده کنند در قیمت اینترنت می توان تجدیدنظر کرد.
این چهار شرط سرمایه گذاری، به روز رسانی تکنولوژی، استفاده از تولیدات داخلی و ارائه کیفیت خوب سرویس است.
آذری جهرمی با تأکید بر اینکه این کارها باید انجام شود عنوان کرد تاکنون این اتفاق نیفتاده است. البته شرکتها نیز عقیده دارند که اگر بخواهند در این حوزه سرمایه گذاری کنند، باید ببینند چهارچوب بازگشت سرمایه از نظر اقتصادی چگونه است. او افزود که در این زمینه درِ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای آنها باز است و می توانند در این خصوص مذاکره کنند. وزیر ارتباطات همچنین عنوان کرد که باوجود جلسه مشترک شرکتهای اینترنتی با رگولاتوری، هنوز مستنداتی مبنی بر دلایل پیشنهاد تغییر تعرفه از سوی اپراتورها به او ارائه نشده است.
s a k h t a f z a r m a g . c o m
mr korash
11-07-2019, 15:50
خدایا ممنونیم که آذری جهرمی رو برامون فرستادی که نذاشته اینترنت نه گرون بشه نه محدودیت حجمی بیشتر بشه :n27:
حالا با گذشت تقریباً 2 ماه از گرانی اینترنت، دوباره خبرهایی مبنی بر افزایش 50 درصدی به گوش میرسد، اما به نظر میرسد که این بار برای افزایش قیمت با مانعی به اسم وزیر ارتباطات مواجه هستند.
Downforce
21-07-2019, 22:19
کسی نمیخواد این جدولو آپدیت کنه احیانا؟!
زومیت هم که خفخان گرفته... همینطوری یواشکی اومدن قیمتارو بردن بالا ما که نفهمیدیم چی شد.
misam5526
18-08-2019, 16:06
بروز رسانی جدول قیمت سرویسهای ارائه شده بعد از افزایش قیمتها (مرداد 98 )
aminkhan2014
20-08-2019, 08:31
کاش سرویسهای جشنواره هم همینجا اعلام میشد حداقل
مثل این شرکتها ولی با چارت و مقایسه
بین اینها و موارد جشنواره شرکتهای دیگه مثل رنگین نت مخابرات که شاید اطلاع دارید، دوستان کدام مورد را پیشنهاد میدهن
مخابرات طرح رنگین نت رو تمدید کرد. تو سایت tci هم "کمپین طرح مصرف منصفانه" که حجم ها و تعرفه های به شدت غیر منصفانه داشت حذف شد و الان دوباره فقط طرح های استاندارد و کمپین رنگین نت موجوده (البته زده به زودی).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl.list/
رنگین نت تا کی تمدید شده؟
رنگین نت تا کی تمدید شده؟
نا مشخصه! فعلا هیچ اطلاع رسانی دیگه ای نکردن !
نا مشخصه! فعلا هیچ اطلاع رسانی دیگه ای نکردن !
برای سرعتهای بالای 16 مگ رنگین نت چیزی نداره.
این سرعتها اصلا در نظر گرفته نمیشن؟
برای سرعتهای بالای 16 مگ رنگین نت چیزی نداره.
این سرعتها اصلا در نظر گرفته نمیشن؟
فعلا مخابرات به صورت کاملا سلیقه ای سرعت رو باز میزاره واسه سرویس های VDSL . اگه تو یه منطقه این قانون سلیقه ای اعمال شد، میشه امیدوار بود که سرعت های بالای 50 مگ رو واسه سرویس های 16 مگ رنگین نت گرفت. من چون باید خونه رو عوض کنم دیگه رنگین نت نگرفتم که ببینم چجوری میشه. باید پیگیری کنم واسه اون یکی محله که تازه رفته زیر پوشش کافوی نوری، میتونم VDSL بگیرم یا نه. رو این یکی کافو فقط من سرویس گرفتم. می پرسم ازشون و اطلاع میدم.
خوشبختانه با اعتراض کاربران، پیشگامان تقریباً طرح ها و قیمتهای قبلی رو برگردوند( به جز سرویس 16 مگ و طرحهایی مثل گیگ بارون و...) آخه ماهی 50 گیگ با این قیمت بالا به کجا میرسید ! حجمها یک چهارم شده بود
( قیمتها و طرحها تو قسمت پنل مشترکین)
خوشبختانه با اعتراض کاربران، پیشگامان تقریباً طرح ها و قیمتهای قبلی رو برگردوند( به جز سرویس 16 مگ و طرحهایی مثل گیگ بارون و...) آخه ماهی 50 گیگ با این قیمت بالا به کجا میرسید ! حجمها یک چهارم شده بود
( قیمتها و طرحها تو قسمت پنل مشترکین)
الان دوباره برگردوند همون 50 گیگ که :angry::angry:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.