مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد شغل مرتبط با خودرو
دوستان به نظرتون با 15 تومن چه شغل مرتبط با ماشینی میشه ایجاد کرد که سود هم داشته باشه ؟
کلا داراییم برای کرایه مغازه و جنس و ... کلا 15 تومنه به نظرتون چه شغلی بزنم ؟
فروش روکش ماشین اسپری و کف پوش و ... چظوره سودش چطوره ؟
خودتون چی پیشنهاد میدین ؟
ضمنا تخصص خاصی در مورد خودرو ندارم مثل صافکاری رنگ و ... پس اینجور شغلا نگید . مرسی
دوستان به نظرتون با 15 تومن چه شغل مرتبط با ماشینی میشه ایجاد کرد که سود هم داشته باشه ؟
ضمنا تخصص خاصی در مورد خودرو ندارم مثل صافکاری رنگ و ... پس اینجور شغلا نگید . مرسی
دادا برو اسنپ
بازار پر شده از این چیزا که شما میگید و سودش معمولی هست!
اجاره دادن در این دوره زمونه کشنده هست
دادا برو اسنپ
چکار کنم تو اسنپ
چکار کنم تو اسنپ
چکار کنی!!!؟
آژانسی
تهرانی؟
ملا نصرالدین
05-12-2017, 14:17
شما اول تحقیق کن ببین با 10 تومن میتونی مغازه اجاره کنی؟ یه جوری که اجاره ندی یا مبلغ اجاره ات خیلی خیلی کم باشه.
به نظر من بیخیال صنف ماشین بشوید.یه صنفی که فروش روزانه داشته باشید و قیمت اجناسش هم ارزان باشه پیدا کنید.چون 15 میلیون برای شروع کسب و کار مبلغ زیادی نیست.و قیمت لوازم ماشین بالاست
شما اول تحقیق کن ببین با 10 تومن میتونی مغازه اجاره کنی؟ یه جوری که اجاره ندی یا مبلغ اجاره ات خیلی خیلی کم باشه.
به نظر من بیخیال صنف ماشین بشوید.یه صنفی که فروش روزانه داشته باشید و قیمت اجناسش هم ارزان باشه پیدا کنید.چون 15 میلیون برای شروع کسب و کار مبلغ زیادی نیست.و قیمت لوازم ماشین بالاست
با این پول میشه فلافلی هم زد فکر کنک کم هزینه تر باشه
ملا نصرالدین
11-12-2017, 09:49
با این پول میشه فلافلی هم زد فکر کنک کم هزینه تر باشه
خود فلافلی هزینه هاش کمتره ولی اجاره یک مغازه خوب سخته و قیمتش ممکنه بالا باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.