مشاهده نسخه کامل
: لرزش پلک
حدود یک هفته است که پلک بالای چشم سمت چپم لرزش میگیره!
فقط در زمانهایی که چشمام رو فشار میدم یا خمیازه میکشم یا عطسه میزنم و یا مثلا صورتم رو میشورم این اتفاق میفته.
این لرزش حدود پنج ثانیه طول میکشه و خیلی هم ریزه و تو اینه نمیتونم حرکتش رو ببینم
تو اینترنت جستجو میکردم یه جا نظرم رو جلب کرد نوشته بود اگر این مشکل همراه با خشکی لب باشه نشونه کمبود B6 هست و اتفاقا دقیقا از زمانی که این مشکل رو پیدا کردم لبم هم پوسته پوسته میشه
کسی تجربه ای داره در این زمینه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2017, 10:29
سلام
بنده اگر جای شما باشم یه دوره مولتیویتامین مصرف میکنم طبق دستورش و نتیجه رو می بینم
لرزش پلک سمت چپ، به دلیل اختلال در عصب واگ (Vagus Nerve) است. کارهایی مثل سرفه کردن، غرغره کردن، عق زدن، آواز خواندن، خندیدن، جویدن، تنفس شکمی، مالیدن چشمها، خمیازه کشیدن، عطسه کردن، شستن صورت با آب سرد و ... باعث تحریک این عصب می شود.
از نشانه های اختلال در عصب واگ، چاقی و افزایش وزن، سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، افسردگی، اضطراب، ضربان غیرعادی قلب، مشکل بلع و سرفه مزمن، گاستروپارزی (تاخیر در تخلیه معده)، کم اشتهایی، حالت تهوع، سوزش سر دل، درد و اسپاسم معده، کم خونی، کمبود ویتامین های گروه B (مخصوصاً B12) و ... را می توان نام برد.
نورولوژیست با یک آزمایش بالینی می تواند از عملکرد صحیح عصب واگ شما مطلع شود.
نمیدونم هنوز هم میلرزه و خوب نشده اما شدت لرزش کم شده
اگر اختلال عصب واگ باشه خودش خوب نمیشه؟
کم خونی رو که بصورت ارثی داشتم، بقیه علائم رو ندارم جز افزایش وزن که تحت کنترل خوذمه چون بخاطر کم تحرکیه
ولی بعد از اینکه عینکی شدم این مدت خیلی به مانیتور خیره شدم و از چشمم کار کشیدم خودم حدس میزدم بخاطر اون باشه
ب کمپلکس اسیدفولیک ب 6 و مولتی ویتامین هم روزی یه دونه فعلا دارم میخورم
دوستان من لرزش پلکم خوب شد
و تابحال ضربان غیر عادی قلب نداشتم البته مطمئن نیستم داشتم یا نه ولی در کل حس نمیکردم
از یه هفته پیش احساس میکنم یک تک ضربه محکم دارم گاهی، بعد احساس خلا میکنم تو سینم و دوست دارم همون ثانیه با دست بزنم روش که قلبم دوباره به کار بیفته
بعد چیزی که عجیبه فقط زمان هایی که به قلبم فکر میکنم این اتفاق میفته!!! الان چند روزه خودم رو با کار زیاد مشغول کردم و دیگه این اتفاق نمیفته و شایدم میفته و من نمیفهمم
در کل یک ماه پیش هم برام اتفاق بدی افتاده نمیدونم این مشکلات ریشه روانی دارند یا خیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.