مشاهده نسخه کامل
: یک سوال حقوقی . زیاد وارد نیستم خواهشن اگه بلدید کمک کنید . ممنون
brad pitt
01-12-2017, 10:08
با سلام و عرض ادب
1. من به شخصی مدتی پیش 1 سال پیش 41 میلیون تومن قرض داده بودم . بهم پس نداد . رفتم دادگاه حقوقی شکایتش کردم
قاضی حکم دادند که ایشون محکوم به پرداخت شدند . زیرش حکم نوشته بود که 20 روز ایشون مهلت دارند تا اگر اعتراضی دارند انجام بدند
اون بیست رور هم گذشته الان و من میتونم اقدام کنم
حالا نمیدونم باید چکار کنم ؟ باید برم کجا ؟ باید حکم جلب بگیرن ؟
لازم بذکر هست که ایشون الان به دلیل بدهی به چند نفر دیگه متواری هستن ولی افراد دیگه شکایت نکردن . اموال خاصی هم نداره .
چند روز پیش اومد پیشم گفت بتونی بهم دو ماه وقت بدی بهتره . اگر ندادم خونه ی بابام میزاریم رهم میفروشیم میدمت ولی کلن باز بنظرم دروغ میگه
2. من از همین ایشون یه سند دستی دارم که مبلغ 11 میلیون گرفتن ( این مبلغ جدای از اون مبلغ 41 میلیون هست و در اون قید شده ) و امضا و اثر انگشت هم زده که از من یک 6 میلیون که کارت بکارت کرده و یک 5 میلیون کارت به کارت کرده از من گرفته . آیا نوشته کاغذی دستی معتبر هست ؟ میتونم روی این مورد هم جداگانه شکایت کنم ؟
راهنمایی بفرمایید . ممنون
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2017, 17:05
سلام
امیدوارم که مشکل بدهی حل بشه . نمیدونم چرا پول قرض کردند و کجا خرج کردند و چرا نتوانستند پس بدند اما شما حتماً جواب این سوالها رو تا حد زیادی میدونید .
اگر آدم خوب و شریفی هست و پول رو برای کار ضروری و درست قرض گرفته و شما هم آدم متمکنی هستید پس بهش فرصت بدین . رحم کنید تا بهتون رحم بشه . یا اگر میتونین حتی قسمتی یا کل بدهی رو بهش ببخشید یا قسط سبک براش تعیین کنین . اینها برای شما سود زیادی میاره در روزی که پول هیچ ارزشی نداره و کسی هم پولی نداره و تنها سرمایه ، کار خیر و خداپسندانه هست .
=================
این پرونده حقوقی هست طبق گفته ی خودتون پس حکم جلب و زندان نداره و فقط متیونین طبقه قانون مقداری از اموالش و یا درآمد اون فرد رو توقیف کنین و بردارید جای طلبتون و یا به مزایده بذارید تا هر کسی بیشتر میخره ، بخره و پولش رو بدند به شما تا بدهی تسویه بشه
عده ای هم وقتی پای توقیف اموال به میون میاد ، پول جور میکنند و بدهیشون رو پرداخت میکنند .
اگر از مدت استیناف ( درستش إستئناف هست ) گذشته و استیناف نکرده پس دیگه حکم قطعی شده
باید مراجعه کنین به همون شعبه تا نامه بدند برای اجرای حکم و تعیین اموال و دارائیش و توقیفش و تعیین قیمت و کارهای دیگه .
شما راه درازی در پیش دارین . ایشون هم مهلت خواسته
برید کارهای اجرای حکم رو شروع کنین . اگر بدهی رو داد کارهای حقوقی رو متوقف کنین و پرونده مختومه میشه با تسویه بدهی .
مشاوره در مورد نوشته ها با یک وکیل پایه یک هم خوبه و هزینهٔ چندانی هم نداره فقط مراقب باشید چون بعضی از وکیلها خودشون نیستند ، منشی یا دفتردار یا یکی دیگه خودش رو جای وکیل جا میزنه و مشاوره میده و پول میگیره . برای یکی از اقوام ما پیش اومد
با سلام و عرض ادب
1. من به شخصی مدتی پیش 1 سال پیش 41 میلیون تومن قرض داده بودم . بهم پس نداد . رفتم دادگاه حقوقی شکایتش کردم
قاضی حکم دادند که ایشون محکوم به پرداخت شدند . زیرش حکم نوشته بود که 20 روز ایشون مهلت دارند تا اگر اعتراضی دارند انجام بدند
اون بیست رور هم گذشته الان و من میتونم اقدام کنم
حالا نمیدونم باید چکار کنم ؟ باید برم کجا ؟ باید حکم جلب بگیرن ؟
لازم بذکر هست که ایشون الان به دلیل بدهی به چند نفر دیگه متواری هستن ولی افراد دیگه شکایت نکردن . اموال خاصی هم نداره .
چند روز پیش اومد پیشم گفت بتونی بهم دو ماه وقت بدی بهتره . اگر ندادم خونه ی بابام میزاریم رهم میفروشیم میدمت ولی کلن باز بنظرم دروغ میگه
2. من از همین ایشون یه سند دستی دارم که مبلغ 11 میلیون گرفتن ( این مبلغ جدای از اون مبلغ 41 میلیون هست و در اون قید شده ) و امضا و اثر انگشت هم زده که از من یک 6 میلیون که کارت بکارت کرده و یک 5 میلیون کارت به کارت کرده از من گرفته . آیا نوشته کاغذی دستی معتبر هست ؟ میتونم روی این مورد هم جداگانه شکایت کنم ؟
راهنمایی بفرمایید . ممنون
در مورد سوال اول برین دایره اجرای احکام راهنمایی خواهید شد
در مورد سوال دوم شکایتتون رو می تونید حقوقی مطرح کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-12-2017, 13:13
در مورد سوال اول برین دایره اجرای احکام راهنمایی خواهید شد
در مورد سوال دوم شکایتتون رو می تونید حقوقی مطرح کنید
سلام
در کویت یک نوشته ی دستی از هر چک و سفته ای معتبرتر هست مگر اینکه بدهکار انکار کنه
۱۰ روز بهس مهلت پرداخت میدند و اگر پرداخت نکرد بازداشت میشه و اگر در کلانتری پرداخت نکنه میره زندان
کافیه نوشته باشه اینجانب فلان فلانی مبلغ ... به ... بدهکارم و تعهد میدم هر وقت مطالبه کنه باید پرداخت کنم
در ایران سند دست نوشته ی اینجوری کیفری نیست ؟ حقوقی هست ؟
سلام
در کویت یک نوشته ی دستی از هر چک و سفته ای معتبرتر هست مگر اینکه بدهکار انکار کنه
۱۰ روز بهس مهلت پرداخت میدند و اگر پرداخت نکرد بازداشت میشه و اگر در کلانتری پرداخت نکنه میره زندان
کافیه نوشته باشه اینجانب فلان فلانی مبلغ ... به ... بدهکارم و تعهد میدم هر وقت مطالبه کنه باید پرداخت کنم
در ایران سند دست نوشته ی اینجوری کیفری نیست ؟ حقوقی هست ؟
سلام
در جرائم کیفری عناصر مختلفی باید به اثبات برسند که مهمترین آن سوء نیت مشتکی عنه است و در مورد سوال دوستمون با توجه به شرایطی که مطرح کردند تنها به صورت حقوقی می توانند شکایت خود را پیگیری کنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.