ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

صفحه ها : 1 2 [3]

alyy
11-12-2017, 19:02
من نظر خودم رو گفتم و حکم ندادم چون اساسا شرایطش رو ندارم و فقط به عنوان یه کاربر نظرم این بود که برای من بهتر شده اما به این معنی نیست که بخوام فقط خودم رو ببینم و منافع خودم رو در نظر بگیرم اما باید منظقی بود و پذیرفت که کاربر پر مصرف تو سال های متمادی بهش ظلم خیلی بزرگی شده و این موضوع البته به طور مستقیم ارتباط با سیاست گذران این حوزه داره که نگاه شون سیاسی بوده و همه هدفشون در راستای محدود سازی ...
اما حالا بیاید رو طرح جدید و گذشته رو فراموش کنید ....
الان من مثلا حالا با هر شرایط مالی سرعت 16 مگ رو خریدم به مبلغ 80 تومن ....خواه آدم پردرآمدی باشم یا کم درآمد اصلا مهم نیست ...
الان نظرتون در مورد این موضوع چیه که منی که بیشتر هزینه کردم باید سرعت و حجم بالاتری بگیرم تا کسی که کمتر هزینه کرده ؟؟؟ واقعا امکان داره کسی بتونه بگه هر دو شخص با دو هزینه مختلف باید یکسان خدمات دریافت کنن ؟ اصلا منطقی نیست ...
ببینید من اصلا از این طرح دفاع نمی کنم چون میدونم نقشه اینا چیه من کلا حرفم این هست این طرح برای منه نوعی خوب شده و بهتر از قبلیه اما بازم منافع دیگران برام مهمه و خودخواه نیستم و نمی تونم باشم اما اگرهم بخوام نظری در مورد طرح و تعرفه های جدید بدم باید عرض کنم شما باید براساس هزینه ای که می کنید سرعت بگیرید ....
با طرح های قبلی هم مخالفم چون حتی منافع حداقلی رو هم برای منه نوعی تامین نمیکرد و دائم استرس تموم شدن حجم رو داشتم ......
تو پاییز که فصل انتشار خیلی از تایتل های بزرگ هست هیچ کار نمیشد کرد فقط باید دنبال فشفشه میبودم تا بتونم یه بازی دانلود کنم ...
این کل نظر من هست و میدونم این طرح مشکلات زیادی داره و خیلی ها ناراضی هستن اما مقایسه ش با طرح قبلی بهبودی رو نشون میده ..

این حرفتو که چی منطقیه و چی منطقی نیست قبول ندارم.چون اگه به این باشه پس تو طرحهای قدیم هم منطقی نبود شما که پر مصرفی کم هزینه کنی. پس این حرفو اصلا قبول ندارم
اینی هم که اینا بهت دادن اصلا طرح نامحدود نیست.نامحدود یعنی اینکه به مقدار زمان مشخص شده برای سرعت فقط هزینه کنی به حجم ربطی نداشته باشه اگه اینطور بود اره درسته من که هزینه کمتر میکنم قطعا باید سرعتم کم باشه .ولی اینا اومدن مصرف منصفانه براش تعیین کردن شما 80 تومن پول دادی بابت یک ماه اینترنت 16 مگابیت که تو این یه ماه بسته به هر شرکتی حالا یکی دویست گیگ مصرف منصفانه یکی 300 گیگ که اگه این مصرف منصفانه تموم شه سرعتت محدود میشه به 128 کیلوبیت یعنی دانلود 16 کیلوبایت و منم که 13 تومن پول دادم بعد اینکه 20 گیگ مصرف منصفانم تموم میشه سرعتم محدود میشه به همون 128 کیلوبیت.پس فرق منو شما فقط همین حجم مصرف منصفانمونه شما 200 گیگ گرفتی باید پول بیشتر بدی منم 20 گیگ گرفتم باید پول کمتری بدم ولی چرا من از سرعت 512 استفاده کنم؟
شما 80 هزار تومن پول دادی برای سرعت 16 مگابیت که اگه حساب کنی سرعت من 32 برابر کمتر از شماست ولی هزینه ای که پرداخت میکنم از هزینه شما 6 و خورده ای کمتره همینطور حجمش به من 20 گیگابایت حجم میدن به شما 200 گیگ یعنی ده برابر بیشتر ولی فرق هزینه من با شما شش برابره چرا اینا نیومدن هزینه منو 32 برابر کمتر کنن؟ پس میتونستن اخرین سرعت رو بزارن رو دو مگ با همون قیمت 13 توئمن که با شما برابر بشیم ولی مصزف منصفانه من از شما کمتر باشه یعنی همون بیست گیگ من 200 گیگ شما ولی این کارو نکردن اینجا اعتراض داره عزیزه من.اعتراض من این نیس که سرعت شما رو بیارن پایین حداقل سرعت مارو بزارن رو دو مگ نه اینکه 512.کشورهای دیگه که این کارو میکنن کف سرعتشون زیر یک مگ نیس برای سرعتهای بالا و وقتی شما مثلا سرعت بالا میخری با قیمت بالاتر وقتی مصرف منصفانت تموم میشه سرعت پایه از 16 مگ افت میکنه به یک مگ و برای کم مصرفها هم سرعت منصفانه رو بزارن رو دو مگ با حجم کمتر ولی بعد تموم شدن مصرف منصفانه سرعت کم مصرفها افت کنه به مثلا 512 یا 256 چون هزینه کمتر کردیم .حالا اینا اومدن همین قانونو اجرا کردن ولی بالاترین سرعت رو 16 مگ کردن خوب معلومه به کم مصرفا که برسه میشه .512 و عملا با سرعت 512 هیچ کاری نمیشه کرد یس کم مصرفها به اجبار باید هزینه بیشتر کنن برای سرعت بیشتر نمیگیم 16 مگ ولی برای همون سرعت دو مگ هم باید خیلی بیشتر هزینه کنن.این یعنی خالی کردن جیب کم مصرفها

QSEVEN
11-12-2017, 19:07
منظورم گرون حساب کردن isp نبود منظورم این بود که چون اکثرا بیشتر مردم به دلیل شرایط مالی و کار کم مصرف هستن به صورت اتومات حق ماهم این وسط ضایع میشد
و من مجبور بودم بیشتر بپردازم واسه چیزی که واقعا بهش نیاز دارم ...
به عبارت دیگه کم مصرف ها باعث میشدن که ماها مصرف و نوع نیازمون به چشم نیاد
و شرکت ها فکر کنن که بیشتر کاربرا کم مصرف هستن ...
الان باز بهتر شده به نظر من و من قبلا ماهی 80 تومن میدادم به های وب
و یه سرویس پایه میخریدم 12 تومن + روزی 4 گیگ هم حجم روزانه 2180 تومن که ماهش میشد همون 80 تومن با مالیات الان 225 گیگ می گیرم + شبانه رایگان و محاسبه یک دوم ترافیک داخلی
خوب الان این بهتر شده اما به ضرر اونایی شده که سالی 100 گیگ می گرفتن ...
نکته اینه که ما قبلا کلی هزینه میکردیم واسه خرید حجم اما هیچ وقت نمی اومدیم اینجوری شکایت کنیم تو سایت ها اما حالا که این طرح به ضرر شما کم مصرفا شده همه تون صبح تا شب در حال اعتراض هستید ...
من نمی تونم مصرف نکنم چون شما مصرفت کمه و مثلا بازی نمی کنی یا مثلا فیلم نمی بینی و یا کنسول نداری که آپدیتش کنی و ....
طرف اومده میگه به ضرر من شده چون من ساعت 8 شب میام خونه 12 میخوابم سرعتم کمه انتظار داره 3 گیگ حجم ماهیانه بخره سرعتشم 16 باشه ...
من نمیگم کم مصرفا رو باید نادیده گرفت ولی الان بهتر شده من خودم اگر کم مصرف باشم صددرصد میرم سراغ موبایل چون dsl اتلاف وقت و انرژی هست واسه کم مصرفا .....

طرح قبلی من از های وب : سرویس پایه با مالیات 13600 + روزی 4 گیگ حجم با مالیات 2180 : 79000 تومن . ( بگذریم از اینکه مجبور بودم 4 گیگ رو در یه روز استفاده کنم چون 24 ساعته بود و اینکه مجبور بودم هر روز تراکنش انجام بدم تو سایت های وب ) .

طرح فعلی من از فن آوا : 450 گیگ ( 225 گیگ خارجی + ترافیک داخلی یک دوم ) + ترافیک رایگان شبانه از 2 تا 8 ( شبی بین 20 تا 30 گیگ دانلود رایگان که البته من خیلی فایل واسه دانلود ندارم و بی جهت چیزی دانلود نمی کنم ) : 80000 تومن

کدوم بهتره ؟

اینم تو پرانتز بگم : من میدونم هدف این سیستم هر چه بیشتر محدود کردن نت ولو از طریق طرحای جذاب هست اما اگر شما نظر من رو می خواین در مورد سرویس خودم میگم که این جدیده برای من حداقل بهتره اما میدونم واسه خیلیا بد شده و امیدوارم مشکل اونا هم حل شه .

منم دانلود دارم منم بازی میگیرم منم فیلم دانلود میکنم ولی ترفند خاص خودش ولی شما فکر میکنی اینا دارن به نفع شما کار میکنن نه داداش این تعرفه ها به نفع خودشونه پول بیشتر سود بیشتر تو سال 2017 وقتی کسی اون ور اب بگی اینطوریه میخندن من رفیقم توی المان اینترنت ده برابر سرعت ایران داره رایگان استفاده میکنه ....

من خیلی راحت میتونم با سرعتی باور نکردنی دانلود کنم شاید باور نکنی شبی 300 گیگ یا بیشتر فقط کافیه زمانی که احتیاج به دانلود دارم از این روش استفاده کنم پولم رو هم ذخیره میکنم ایا به نظر شما این روش بهتره یا هر ماه بخوام الکی 80 تومن بدم ؟؟؟ در سال حسابش رو بکن

alyy
11-12-2017, 19:24
من نظر خودم رو گفتم و حکم ندادم چون اساسا شرایطش رو ندارم و فقط به عنوان یه کاربر نظرم این بود که برای من بهتر شده اما به این معنی نیست که بخوام فقط خودم رو ببینم و منافع خودم رو در نظر بگیرم اما باید منظقی بود و پذیرفت که کاربر پر مصرف تو سال های متمادی بهش ظلم خیلی بزرگی شده و این موضوع خودخواه نیستم و نمی تونم باشم

در ضمن پست 472 گفتید حق یه کم مصرف نیست که سرعت بالا استفاده کنه این به چه معنی هست؟
و پایینش گفتید ما به پای کم مصرفها سوختیم حالا نوبت اوناست اینم به چی معنی هست ایا؟
شب خوش

leo.unique
11-12-2017, 19:41
کاش شما اول میگفتین مزیت سرعت 16 مگ برای کسی که اهل یوتوب و استریم نیست و مثلا 8 گیگ در ماه حجم داره (روزی 240 مگ ) نسبت به سرعت 8 مگ چیه ؟!
وبگردی که کاملا به سرعت تک کانکشن و پینگ ربط داره و تفاوت محسوسی ندارن !
تو دانلود فایل هم که با توجه به سقف روزانه 240 مگی سرعت 8 مگ تنها 2 دقیقه بیشتر نسبت به 16 مگ طول میکشه !
در کل حرف من اینه که اصلا سرعت باشه 100 مگ وقتی حجم کم باشه فایده ای نداره
مگه با شرایط جدید حجم ماهیانه-ای در حدود 8 گیگ (بین الملل البته) با سرعت 8 مگ میتونیم داشته باشیم که سوال میکنید ؟؟
با شرایط جدید، کم مصرفها مجبورن سرویس 512 رو خریداری کنن ! بنظرتون سرعت تک کانکشن و پینگش بدرد وبگردی میخوره ؟؟

Dr Nima
11-12-2017, 20:00
نتیجه نهایی مقایسه تعرفه‌های قدیم و جدید اینترنت به همراه بررسی ترافیک واقعی در تعرفه‌های جدید

با شفاف‌‌شدن ابهامات «سقف سرعت محدود» و «تعلق حداکثر نصف مصرف منصفانه به ترافیک خارجی» و مقایسه تعرفه‌‌های جدید اینترنت ثابت نامحدود (حجمی) با تعرفه‌های قدیم اینترنت، نتیجه نهایی تغییرات قیمت اینترنت برای کاربران مشخص شده است.
به نقل از خبرگزاری فارس، تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت نامحدود (حجمی) از 12 آذرماه اجرایی شده است.

براساس این تعرفه‌های نهایی از این پس محاسبه قیمت اینترنت براساس سرعت خواهد بود و هر سطح سرویس دارای یک سرعت معین و سقف مصرف منصفانه است.

طی اطلاع‌رسانی در نشست خبری وزیر ارتباطات، آخرین ابهامات باقی مانده در این طرح شفاف شد و مشخص شد که در این تعرفه‌گذاری سقف سرعت در هر سرویس محدود است و حداکثر نصف سقف مصرف منصفانه به اینترنت بین الملل می تواند تعلق بگیرد.

یکی از ابهامات درباره تعرفه گذاری جدید باز بودن یا نبودن دست شرکت ها برای ارائه اختیاری سرعت بالاتر به کاربران بود. برای مثال سوال بود که در سرویس 2 مگ ارائه سرعت بیشتر 2 تا 16 مگ مجاز است یا خیر؟

به گفته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، «طبق مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف و سقف سرعت هر سرویس باید عینا توسط شرکت رعایت شود. مدل اقتصادی تعرفه‌گذاری جدید فروش سرعت است و منطق ارائه مجانی سرعت بیشتر توجیه اقتصادی ندارد.»

وزیر گفت: «اگر شرکتی می‌خواهد از جیب خود به رایگان سرویس بدهد منع نمی‌کنیم مگر اینکه شرکت دیگری به دلیل دمپینگ (زیر قیمت‌فروشی) شکایت کند.»

بنابراین طبق مصوبه شرکت‌های اینترنتی مجاز به باز گذاشتن سرعت برای ایجاد رقابت نیستند.

همچنین روش محاسبه سقف مصرف منصفانه مشخص شد و برای مثال سقف منصفانه 20 گیگ به معنای 10 گیگ اینترنت بین‌الملل یا 20 گیگ اینترنت داخلی است و در صورت استفاده ترکیبی نیز نسبت ترافیک خارجی به داخلی 1 به 2 است.

بنابراین در عمل سقف سرعت اینترنت محدود شده و اینترنت آن طور که کاربران تصور می کردند نامحدود حجمی نشده است.

با ارائه جداول نهایی تعرفه‌ها، اکنون شرایط برای مقایسه تعرفه های قبلی و جدید فراهم است.

جداول نهایی تعرفه‌های اینترنت ثابت نامحدود برخی شرکت‌ها به گونه‌ای تعریف شده که در نگاه اول مجموع میزان ترافیک بیشتر به نظر می رسد. در این مقایسه برای توضیح روشن تر صرفا میزان ترافیک بین الملل مد نظر قرار گرفته است. مخاطبان برای محاسبه میزان ترافیک داخلی باید همین اعداد را دو برابر (برای شرکت پیشگامان سه برابر) کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جدول براساس قیمت های فعلی شرکت ها تنظیم شده است.

با توجه به روشن شدن دو ابهام «سقف سرعت محدود» و «تعلق حداکثر نصف مصرف منصفانه به ترافیک خارجی» و مقایسه تعرفه‌های جدید با قدیم جمع‌بندی این است :

تعرفه‌های جدید برای مشترکان پرمصرف مناسب است و برای مشترکان کم‌مصرف که خواهان سرعت بالا و حجم کم هستند راهکاری ندارد.

همچنان که وزیر ارتباطات نیز به این دسته از مشترکان که مصرفی در حدود 4 گیگ دارند استفاده از سرویس های حجمی اینترنت موبایل یا TD-LTE را توصیه کرد. TD-LTE هنوز در بسیاری مناطق پوشش ندارد.

منبع : شهر سخت افزار

AMIR-AIRGUNNER
11-12-2017, 20:02
مگه با شرایط جدید حجم ماهیانه-ای در حدود 8 گیگ (بین الملل البته) با سرعت 8 مگ میتونیم داشته باشیم که سوال میکنید ؟؟
با شرایط جدید، کم مصرفها مجبورن سرویس 512 رو خریداری کنن ! بنظرتون سرعت تک کانکشن و پینگش بدرد وبگردی میخوره ؟؟
سوال من از اون جهت بود که خیلی ها در اعتراض به طرح های جدید میگن ما قبلا مثلا 20-18 تومن میدادیم سرعت 16 مگ با 7-6 گیگ میخریدیم (یعنی همون کاربران پر سرعت کم مصرف )
خب فایده سرعت بالا بدون حجم دقیقا چیه من اون نمیدونم !

leo.unique
11-12-2017, 20:06
تعرفه‌های جدید برای مشترکان پرمصرف مناسب است و برای مشترکان کم‌مصرف که خواهان سرعت بالا و حجم کم هستند راهکاری ندارد.

همچنان که وزیر ارتباطات نیز به این دسته از مشترکان که مصرفی در حدود 4 گیگ دارند استفاده از سرویس های حجمی اینترنت موبایل یا TD-LTE را توصیه کرد. TD-LTE هنوز در بسیاری مناطق پوشش ندارد.

اینم از وزیر دولت تدبیر ...

Dr Nima
11-12-2017, 20:12
چهارشنبه 8 آذر 1396

رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با مردم: از ۱۰ آذرماه اینترنت ارزان خواهد شد

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در نشست تلویزیونی امشب خود به منظور ارائه گزارش 100 روزه به مردم پس از پیروزی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت:

تلاش داریم فضای مجازی بازتری داشته باشیم.

به جای فروش اشتراک، دنبال فروش پهنای باند هستیم.

از 10 آذر مردم با قیمت کمتری برای استفاده از اینترنت مواجه خواهند شد.

MOHAMMAD2010
11-12-2017, 20:12
نتیجه نهایی مقایسه تعرفه‌های قدیم و جدید اینترنت به همراه بررسی ترافیک واقعی در تعرفه‌های جدید
این جدول قدیمیه ، ترافیک های وب این نیست

leo.unique
11-12-2017, 20:16
سوال من از اون جهت بود که خیلی ها در اعتراض به طرح های جدید میگن ما قبلا مثلا 20-18 تومن میدادیم سرعت 16 مگ با 7-6 گیگ میخریدیم (یعنی همون کاربران پر سرعت کم مصرف )
خب فایده سرعت بالا بدون حجم دقیقا چیه من اون نمیدونم !
من که نیازی به سرعت 16 مگ نداشتم ! با 4 مگ هم کارم راه میوفتاد ! اما شرکتها باز میزاشتن که مشترکهای کم مصرف وسوسه بشن و بیشتر مصرف کنن !!

alyy
11-12-2017, 20:55

اینو ببینید فرق ویز پخته با ویز ناپخته

ویز قبلی دنبال راهکار بوده که واسه کم مصرفها یه فکری بکنه .نگو راه حل دست اذری جهرمی بود.خخخخ یکی نبود به این اقای جهرمی بگه شما که میگی کم مصرفها از نت موبایل استفاده کنن اخه مگه همه جا 3G یا 4G شده که استفاده کنن؟ یا مگه همه فقط با موبایل میرن اینترنت؟ یا همه گوشی سیستم بالا دارن مگه؟
واقعا این ویرز ها رو از کجا پیدا میکنن.

david-ebi
11-12-2017, 21:18
اینو ببینید فرق ویز پخته با ویز ناپخته

ویز قبلی دنبال راهکار بوده که واسه کم مصرفها یه فکری بکنه .نگو راه حل دست اذری جهرمی بود.خخخخ یکی نبود به این اقای جهرمی بگه شما که میگی کم مصرفها از نت موبایل استفاده کنن اخه مگه همه جا 3G یا 4G شده که استفاده کنن؟ یا مگه همه فقط با موبایل میرن اینترنت؟ یا همه گوشی سیستم بالا دارن مگه؟

دوست عزیز دقیقا درست میگی.من خودم کم مصرف هستم.خیلی از کارها هستش که اصلا نمی تونم تو صفحه کوچیک موبایل انجام بدم و باید حتما صفحه مانیتور بزرگ باشه.

حالا میگیم نت موبایل رو هات اسپات می کنیم روی سیستم.اولا که باید برم برای سیستمم کارت شبکه بیسیم بگیرم.

دوما اصلا گوشیم نسل قدیمی هستش و 3g بیشتر نداره و اینقدر هم کند هستش که اصلا وقتی به اینترنت وصل میشه مدام هنگ میکنه باز ول میکنه:n02:

من بیشتر استفاده ام از نت در منزل هستش و یکسری کار تخصصی با سیستمم انجام میدم و کلا تا الان اینترنت موبایل به کارم نیومده

حالا اگر بخواهم از نت موبایل استفاده کنم باید هم هزینه گوشی نسل جدید بکنم و هم کارت شبکه بیسیم برای سیستمم

ERF@NIAN
11-12-2017, 22:22
مودم سیمکارت خور که پورت lan داشته باشه نزدیکای چهارصده، مودم سیمکارت خور معمولی حدود 200 به علاوه کارت شبکه حدود 250 میشه. مودم td lte مبین نت با مالیات و طرح یک ساله 160
فقط خواستم در جریان قیمت ها باشید به حرفای وزیر و طرح جدید کاری ندارم

Mana5
12-12-2017, 03:43
در مورد کم مصرف ها و پرمصرف ها به نظر من فرق طرح قدیم و جدید برای اقشار مختلف اینجوریه
طرح قدیم:
برای کم مصرف ها خوب
برای افراد با مصرف متوسط بد
و برای پرمصرف ها خیلی بد بود
و طرح جدید:
برای کم مصرف ها بد
برای افراد با مصرف متوسط خوب
و برای پرمصرف ها نسبتا خوب هست(البته بیشتر های وب و فن اوا که حجم بالا تر میدن)
ولی چیزی که مشخصه درامد شرکت ها در طرح جدید خیلی میاد پایین تر
قبلا فقط به کم مصرف ها طرح های نسبتا ارزان میدادن چون خواهان حجم زیادی نبودن
ولی از اون طرف طرحاشون برای بقیه بد بود و با فروش حجم سرکیسشون می کردن

leo.unique
12-12-2017, 17:13

دوست عزیز دقیقا درست میگی.من خودم کم مصرف هستم.خیلی از کارها هستش که اصلا نمی تونم تو صفحه کوچیک موبایل انجام بدم و باید حتما صفحه مانیتور بزرگ باشه.
حالا میگیم نت موبایل رو هات اسپات می کنیم روی سیستم.اولا که باید برم برای سیستمم کارت شبکه بیسیم بگیرم.
دوما اصلا گوشیم نسل قدیمی هستش و 3g بیشتر نداره و اینقدر هم کند هستش که اصلا وقتی به اینترنت وصل میشه مدام هنگ میکنه باز ول میکنه:n02:

من بیشتر استفاده ام از نت در منزل هستش و یکسری کار تخصصی با سیستمم انجام میدم و کلا تا الان اینترنت موبایل به کارم نیومده
حالا اگر بخواهم از نت موبایل استفاده کنم باید هم هزینه گوشی نسل جدید بکنم و هم کارت شبکه بیسیم برای سیستمم
برای استفاده از اینترنت اپراتورهای موبایل روی کامپیوتر میتونید از دانگلهای یو اس بی 4g استفاده کنید:n01:

محمدجواد آذری جهرمی در چهاردهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه گفت: از یکهزار و ۲۴۱ شهر در تقسیمات کشوری، هم اکنون یکهزار و ۲۰۰ شهر به نسل سوم موبایل متصل شده اند و طبق قولی که به ما داده شده است ۴۰ شهر باقی مانده نیز تا ۲ هفته دیگر به ۳G متصل خواهند شد.

Life24
12-12-2017, 17:56
لایو جلسه مدیریت های وب رو شنیدید؟
گفت پارسال 2 بار هزینه های مخابراتی شون 25 درصد کاهش پیدا کرده
در مصوبه اخیر مجدد هزینه های مخابراتی 25 درصد کاهش پیدا کرد
دو بار یک بار 30 درصد و 50 درصد هزینه انتقال و اینترنت رو براشون کاهش دادند.
تازه چند تاشو گفت و بقیه رو نگفت...
فقط ببنید...
چندین بار و چند بار کاهش قیمت داشتند در هزینه های شرکت های اینترنتی اما هیچیش به ما نرسید و همش رو شرکت های اینترنتی خوردند رفت.

اینقدر تخفیف بهشون دادند اما به کاربر ندادند تا در نهایت وزارت خونه مجبور شد تا سرعت و قیمت رو فیکس کنند به اجبار...
دست وزارت خونه درد نکنه که جلوی اینها ایستاد . خیلی بی انصاف بودند که این همه تخفیف میگرفتند اما هیچی به کاربر نمی رسید و خون ما تو شیشه بود

حقشون هست انشالله شرکت های اینترنتی درآمد شون کم بشه

L.utus
12-12-2017, 18:42
دوستان در مورد تفکیک حجم داخلی و خارجی من یه چیزی رو هنوز درست متوجه نشدم
فرض کنید اگر ماهی 300 گیگ حجم بدن 100 گیگش خارجی باشه 200 گیگش داخلی یعنی اگر ما 99 گیگ خالص خارجی مصرف کنیم و مصرف داخلی نداشته باشیم بعدش هنوز 200 گیگ داخلی رو داریم یا با مصرف خارجی از حجم داخلی هم کم میشه؟

payampop
12-12-2017, 18:44
جدول مقایسه تعرفه اینترنت غیر حجمی شرکت‌ها؛ سرعت 16 مگابیت بر ثانیه

AMIR-AIRGUNNER
12-12-2017, 18:59
فرض کنید اگر ماهی 300 گیگ حجم بدن 100 گیگش خارجی باشه 200 گیگش داخلی یعنی اگر ما 99 گیگ خالص خارجی مصرف کنیم و مصرف داخلی نداشته باشیم بعدش هنوز 200 گیگ داخلی رو داریم یا با مصرف خارجی از حجم داخلی هم کم میشه؟
حجم ها بر حسب داخلی هستن و در ضمن حجم داخلی با خارجی این جوری جدا نیست
فرضا شما 300 گیگ داشته باشی و اگه 99 گیگ خارجی مصرف کنی یعنی 198 گیگ از 300 گیگ رو مصرف کردی و 102 گیگ حجم داخلی باقی مونده

L.utus
12-12-2017, 19:19
حجم ها بر حسب داخلی هستن و در ضمن حجم داخلی با خارجی این جوری جدا نیست
فرضا شما 300 گیگ داشته باشی و اگه 99 گیگ خارجی مصرف کنی یعنی 198 گیگ از 300 گیگ رو مصرف کردی و 102 گیگ حجم داخلی باقی مونده

چرا 198؟ اگر حجم داخلی به فرض 3 برابر حجم داخلی باشه اگر 99 گیگ خارجی مصرف بشه یعنی 297 گیگ تموم شده و فقط 1 گیگ خارجی معادل 3 گیگ داخلی مونده
این برداشت من بود حالا کسانی که این سرویس های جدید رو گرفتن بیان توضیح بدن بهتره
ولی چیزی که هست رقم حجمی که نوشتن واسه مردم گول زنندست مثلا طرف فکر می کنه 100 گیگ خالص خارجی و 200 گیگ خالص داخلی داره نمی دونه کلا 100 گیگ داره و خارجیها با ضریب 3 حساب میشه

xomax
12-12-2017, 19:21

بله کم میشه. اینا بجای اینکه عین آدم بگن شما N گیگ در ماه اینترنت داری و سایت های داخلی نیم بها ( N/2 ) حساب میشه اومدن گفتن شما 2N گیگ حجم داخلی داری! که زیاد به نظر بیاد ولی اگه مصرف خارجی داشته باشی 4N ازت کم میشه!. ساده ترین راه اینه شما حجم بین الملل رو در نظر بگیری. حجم داخلیش به لعنت خدا نمی ارزه و عملا کاربردی نداره.
طبق مثال شما، اگه 99 گیگ خالص خارجی استفاده کنی میتونی 1 گیگ دیگه خالص استفاده کنی تا تموم بشه یا 2 گیگ فقط داخلی استفاده کنی تا تموم بشه. این نسبت 1 به 2 تا پایان ترافیک برقراره. اگه 500 مگ خالص استفاده کنی، 500 مگ دیگه داری یا 1 گیگ فقط داخلی. ترافیک داخل یا خارج شما در صورت استفاده از دیگری، رزرو نمیشه.

پ.ن: این مثالی که شما زدی یه ایراد کوچیک داره که ترافیک رو تفکیک کردی برای خودت. اگه ماهی 300 گیگ حجم بدن با نسبت 1 به 2 یا 1 به 3، شما یا 150 گیگ اینترنت داری یا 100 گیگ اینترنت و در دو حالت کل 300 گیگ رو برای استفاده صرف داخلی داری.

AMIR-AIRGUNNER
12-12-2017, 19:47
چرا 198؟ اگر حجم داخلی به فرض 3 برابر حجم داخلی باشه اگر 99 گیگ خارجی مصرف بشه یعنی 297 گیگ تموم شده و فقط 1 گیگ خارجی معادل 3 گیگ داخلی مونده
این برداشت من بود حالا کسانی که این سرویس های جدید رو گرفتن بیان توضیح بدن بهتره
ولی چیزی که هست رقم حجمی که نوشتن واسه مردم گول زنندست مثلا طرف فکر می کنه 100 گیگ خالص خارجی و 200 گیگ خالص داخلی داره نمی دونه کلا 100 گیگ داره و خارجیها با ضریب 3 حساب میشه
بیشتر شرکت ها ضریب 2 به 1 هست

mostafa_gm
12-12-2017, 19:52
چهارشنبه 8 آذر 1396

رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با مردم: از ۱۰ آذرماه اینترنت ارزان خواهد شد

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در نشست تلویزیونی امشب خود به منظور ارائه گزارش 100 روزه به مردم پس از پیروزی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت:

تلاش داریم فضای مجازی بازتری داشته باشیم.

به جای فروش اشتراک، دنبال فروش پهنای باند هستیم.

از 10 آذر مردم با قیمت کمتری برای استفاده از اینترنت مواجه خواهند شد.

بله دولت تزوير و اميد واقعا گل كاشت و اينترنت رو مجاني كرد تو..... پاچه ملت!!
من قبلا سرعت 16 مگابيت داشتم 50 تومن ميدادم براي 6 ماه 40 گيگ حجم مي گرفتم كه تو 6 ماه برام زيادي هم ميومد يعني 100 هزار تومن ميدادم يك سال اينترنت با سرعت 16 استفاده مي كردم ولي الان به لطف دولت محترم و وزير خدمتگذار بايد براي اينترنت 16 مگابيت سالي 1 ميليون و 200 هزار تومن پول بدم. يكي مثل من كه تو ماه 10 گيگ هم مصرف نداشت حالا با 350 گيگابايت در ماه چه كاري قراره بكنه رو آقاي وزير خوبه جواب بدن كه احتمالا ميگه شما كه مصرفت پايينه بايد بري سرويس 512 بگيري و يه شب تا صبح براي باز شدن يه صفحه ساده بيدار بموني!!!

leo.unique
12-12-2017, 20:24
من قبلا سرعت 16 مگابيت داشتم 50 تومن ميدادم براي 6 ماه 40 گيگ حجم مي گرفتم كه تو 6 ماه برام زيادي هم ميومد يعني 100 هزار تومن ميدادم يك سال اينترنت با سرعت 16 استفاده مي كردم ولي الان به لطف دولت محترم و وزير خدمتگذار بايد براي اينترنت 16 مگابيت سالي 1 ميليون و 200 هزار تومن پول بدم. يكي مثل من كه تو ماه 10 گيگ هم مصرف نداشت حالا با 350 گيگابايت در ماه چه كاري قراره بكنه رو آقاي وزير خوبه جواب بدن كه احتمالا ميگه شما كه مصرفت پايينه بايد بري سرويس 512 بگيري و يه شب تا صبح براي باز شدن يه صفحه ساده بيدار بموني!!!
آقای وزیر دولت تزویر فرمودن کاربران کم مصرف از سرویس های حجمی اینترنت موبایل یا TD-LTE استفاده کنن:n02:

srx190d
12-12-2017, 21:08
آقای وزیر دولت تزویر فرمودن کاربران کم مصرف از سرویس های حجمی اینترنت موبایل یا TD-LTE استفاده کنن:n02:

بله ایشون که حقوق زیر خط فقر نمیگیرن
حتما فکر میکنه کل ایران پوشش عالی داره با سرعت خوب و قیمت مناسب
البته با این طرح فوق کارشناسی شده برای کم مصرف ین بهترین کار نت همراه
TD هم که جزو اموات
ای بابا

از بنزین 1500 تومانی راستی چه خبر

ZeroNetizen
12-12-2017, 21:55
امروز (۱۲ دسامبر)روز مبارزه برای #بی‌طرفی_شبکه اعلام شده و کاربران در #توییتر با هشتگ #NetNeutrality ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقض بی‌طرفی، اعتراض می‌کنند.
در این ویدئوی کوتاه به زبان ساده گفته‌ایم که تعرفه‌های جدید اینترنتی در #ایران، چگونه آزادی کاربران را محدود و بی‌طرفی شبکه را نقض می‌کند.

f_s10224
12-12-2017, 22:46
خوب دیگه اگه قرار باشه مشابه خارج بشه باید باند خریدن جای حجم خریدن رو بگیره . دیگه اینکه ماهی 10 گیگ مصرف دارم تو این موارد بی معنیه حتی تنوع طرح معنا نداره

ravani_13
13-12-2017, 01:35
من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه

یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم

توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی

بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین

اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .

واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم

misam5526
13-12-2017, 01:39

توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی

بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین

اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .

اون پشتیبانی بدبخت درست توضیح داده

جمع نمیشه ترافیک با هم
جدا از هم نیست
بلکه مبنا ترافیک خارجیه ولی اگه از ترافیک داخلی استفاده بشه مقدار استفاده داخلی نصف میشه. برا همین حداکثر میشه 180 گیگ (اگه کامل داخلی باشه)

این مقاله ابهامات شما رو برطرف میکنه:

ravani_13
13-12-2017, 13:41
اون پشتیبانی بدبخت درست توضیح داده

جمع نمیشه ترافیک با هم
جدا از هم نیست
بلکه مبنا ترافیک خارجیه ولی اگه از ترافیک داخلی استفاده بشه مقدار استفاده داخلی نصف میشه. برا همین حداکثر میشه 180 گیگ (اگه کامل داخلی باشه)

این مقاله ابهامات شما رو برطرف میکنه:

اره الان که خوندم متوجه شدم

ولی این ایراد از من مصرف کننده نیست این ی کلاه برداری بزرگ در روز روشنه

من خودم اهل نت و کامپیوترم سرم کلاه رفت چه برسه ب یه آدم عادی

نوشته ۱۸۰ گیگ ، زیرشم نوشته نصف ترافیک بین الملل هست ، خب این معنیش حرف منه نه عمل مخابرات

باید مینوشت ۹۰ گیگ ، در صورت مصرف داخلی ۲ برابر ، این درستش هست ، ولی خواستا با عدد ۱۸۰ دزدی کنن

البته من حتی ۱ گیگ هم مصرف داخلی ندارم تهش ی فوتبال آنلاین از سایت آنتن یا تلوبیون میبینم . سری آ رو ایران نشون نمیده

ولی دزدی شاخ و دم نداره

alyy
13-12-2017, 14:20

روزی که گفتم همه این قانون جدید مشکل داره یه سری بهم گفتن تو کم مصرفی برای همین داری اعتراض میکنی.گفتم وقتی موقع استفادتون بشه متوجه میشید.حالا اکثرا دارن از طرحهای قدیم استفاده میکنن تموم که بشه متوجه این کلابرداری بزرگ میشن.باید اعتراض کنیم وگرنه باید کم کم با نت بین الملل و سرعت بالا و کیفیت خوب خداحافظی کنیم. هرچند که قبلا هم کیفیتی نداشت ولی الان دارن بدتر میکنن

L05T
13-12-2017, 15:55
من از طرح جدید استفاده می کنم
با جزئیات هم واستون محاسبه کردم
واسه من با مصرف متوسط 30 گیگ در ماه(با صرفه جویی) بهتر شده

اگر به طرح برای کم مصرف ها اضافه می کردن خیلی بهتر بود

در ضمن توجه کنید کع اگر قبول کنید واسه پر مصرف ها بهتر شده باشه در کل بهتره
چون یه کاربر پر مصرف به اندازه چندین کاربر کم مصرف نت استفاده می کنه و عملا میشه گفت کلا بهتر شده

leo.unique
13-12-2017, 16:48
خوب دیگه اگه قرار باشه مشابه خارج بشه باید باند خریدن جای حجم خریدن رو بگیره . دیگه اینکه ماهی 10 گیگ مصرف دارم تو این موارد بی معنیه حتی تنوع طرح معنا نداره
مشابه خارج ؟:n02: اونجا هم روی سرویسها مصرف منصفانه اعمال میکنن ؟ داخلی بین الملل میکنن ؟

بله ایشون که حقوق زیر خط فقر نمیگیرن
حتما فکر میکنه کل ایران پوشش عالی داره با سرعت خوب و قیمت مناسب

آقای وزیر اهل فکر کردن نیستن ! فقط اطاعت امر میکنن:n31:

Golbarg01
13-12-2017, 19:31
اینم از سرویس های جدید سپنتا
به نظر خوب میاد

misam5526
13-12-2017, 19:42
با توجه به تغییرات اساسی تعرفه های پارس آنلاین لیست رو بروز میکنم: (شاتل و اسیاتک هم تغییرات کوچکی داشتند)

سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 37.5 گیگ خارجی
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 40 گیگ خارجی
شاتل: 32.5 گیگ خارجی
پیشگامان: 25 گیگ خارجی
فن آوا: 37.5 گیگ خارجی
صبا نت: 20 گیگ خارجی

سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: نداره
آسیاتک: 35 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 60 گیگ خارجی
شاتل: 37.5 گیگ خارجی
پیشگامان: 35 گیگ خارجی
فن آوا: 1 گیگ خارجی (درست نوشتم ؛ یک گیگ!!!)
صبا نت: 32 گیگ خارجی

سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 80 گیگ خارجی
مخابرات: 60 گیگ خارجی
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 80 گیگ خارجی
شاتل: 55 گیگ خارجی
پیشگامان: 50 گیگ خارجی
فن آوا: 75 گیگ خارجی
صبا نت: 40 گیگ خارجی

سرویس 8 مگ ( 45 هزار تومن) -- مختص مخابرات
ترافیک: 45 گیگ خارجی

سرویس 8 مگ (40 هزار تومن)---مختص آسیاتک
ترافیک : 40 گیگ خارجی

سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 130 گیگ خارجی
مخابرات: 90 گیگ خارجی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 150 گیگ خارجی
شاتل: 80 گیگ خارجی
پیشگامان: 75 گیگ خارجی
فن آوا: 112.5 گیگ خارجی
صبا نت: 60 گیگ خارجی

سرویس 16 مگ (65 تومن) مختص مخابرات
ترافیک: 105 گیگ خارجی

سرویس 16 مگ (64 تومن)-- مختص آسیاتک
ترافیک : 100 گیگ

سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 275 گیگ خارجی
مخابرات: 175 گیگ خارجی
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 275 گیگ خارجی
شاتل: 160 گیگ خارجی
پیشگامان: 150 گیگ خارجی
فن آوا: 225 گیگ خارجی
صبا نت: 120 گیگ خارجی

f_s10224
13-12-2017, 20:05
با توجه به تغییرات اساسی تعرفه های پارس آنلاین لیست رو بروز میکنم: (شاتل و اسیاتک هم تغییرات کوچکی داشتند)

سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 37.5 گیگ خارجی
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 40 گیگ خارجی
شاتل: 32.5 گیگ خارجی
پیشگامان: 25 گیگ خارجی
فن آوا: 37.5 گیگ خارجی
صبا نت: 20 گیگ خارجی

سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: نداره
آسیاتک: 35 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 60 گیگ خارجی
شاتل: 37.5 گیگ خارجی
پیشگامان: 35 گیگ خارجی
فن آوا: 1 گیگ خارجی (درست نوشتم ؛ یک گیگ!!!)
صبا نت: 32 گیگ خارجی

سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 80 گیگ خارجی
مخابرات: 60 گیگ خارجی
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 80 گیگ خارجی
شاتل: 55 گیگ خارجی
پیشگامان: 50 گیگ خارجی
فن آوا: 75 گیگ خارجی
صبا نت: 40 گیگ خارجی

سرویس 8 مگ ( 45 هزار تومن) -- مختص مخابرات
ترافیک: 45 گیگ خارجی

سرویس 8 مگ (40 هزار تومن)---مختص آسیاتک
ترافیک : 40 گیگ خارجی

سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 130 گیگ خارجی
مخابرات: 90 گیگ خارجی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 150 گیگ خارجی
شاتل: 80 گیگ خارجی
پیشگامان: 75 گیگ خارجی
فن آوا: 112.5 گیگ خارجی
صبا نت: 60 گیگ خارجی

سرویس 16 مگ (65 تومن) مختص مخابرات
ترافیک: 105 گیگ خارجی

سرویس 16 مگ (64 تومن)-- مختص آسیاتک
ترافیک : 100 گیگ

سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 275 گیگ خارجی
مخابرات: 175 گیگ خارجی
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 275 گیگ خارجی
شاتل: 160 گیگ خارجی
پیشگامان: 150 گیگ خارجی
فن آوا: 225 گیگ خارجی
صبا نت: 120 گیگ خارجی

پارس و های وب کپی هم شدن !!! شایدم یکی شدن

George Shelly
13-12-2017, 20:15
پارس آنلاین بسته شبانهش چنده بخوایم اضافه کنیم به سرویس اصلی ؟ مثلا 16 مگ بخریم + شبانه ......

I Walk Alone
13-12-2017, 21:05
پارس آنلاین بسته شبانهش چنده بخوایم اضافه کنیم به سرویس اصلی ؟ مثلا 16 مگ بخریم + شبانه ......

5000 هزار تومان. البته نامحدود نیستند.

16 مگ 275 گیگابایت خارجی + 200 گیگابایت شبانه 85,000 تومان

mostafa_gm
13-12-2017, 22:32
طرح جديد ارائه اينترنت مثل اينه كه بيان بگن:
اگه شما تو يك ماه كمتر از 100 كيلومتر در خيابان تردد داريد اجبارا فقط بايد دوچرخه بخريد و هيچ انتخاب ديگه اي نداريد!
اگه بين 100 تا 200 كيلومتر تردد داريد اجبارا فقط بايد موتور سيكلت بخريد!
اگه بين 200 تا 500 كيلومتر تردد داريد اجبارا فقط بايد پرايد بخريد!
اگه بين 500 تا 1000 كيلومتر تردد داريد اجبارا فقط بايد لكسوس بخريد!
و اگه بيشتر از 1000 كيلومتر در ماه تردد داريد بايد همون لكسوس رو بخريد ولي تا 1000 تا ميتونيد باهاش بريد، بعدش با دوچرخه هم نه، پياده بايد تردد كنيد!!
اين حرف زور نيست چيه پس؟!
البته خيلي هم غير منطقي نيست كارشون، وقتي ماشين به ملت ميفروشن بعد ميان ميگن ترافيك سنگين شده، حالا طرح ترافيك و زوج و فرد بذاريم و بفروشيم، تو بزرگراه ها عوارض بگيريم و بنزين رو 1500 كنيم كه ترافيك كم شه! ماشين خارجي كم مصرف و كم استهلاك با قيمت پايين هم دست مردم نديم كه خداي نكرده اقتصاد داخلي (منظور داخل جيب آقايون و آقازاده ها) به خطر نيفته!!!

Mana5
13-12-2017, 23:22
اگه شما تو يك ماه كمتر از 100 كيلومتر در خيابان تردد داريد اجبارا فقط بايد دوچرخه بخريد و هيچ انتخاب ديگه اي نداريد!
و اگه بيشتر از 1000 كيلومتر در ماه تردد داريد بايد همون لكسوس رو بخريد ولي تا 1000 تا ميتونيد باهاش بريد، بعدش با دوچرخه هم نه، پياده بايد تردد كنيد!!
البته خيلي هم غير منطقي نيست كارشون، وقتي ماشين به ملت ميفروشن بعد ميان ميگن ترافيك سنگين شده، حالا طرح ترافيك و زوج و فرد بذاريم و بفروشيم، تو بزرگراه ها عوارض بگيريم و بنزين رو 1500 كنيم كه ترافيك كم شه! ماشين خارجي كم مصرف و كم استهلاك با قيمت پايين هم دست مردم نديم كه خداي نكرده اقتصاد داخلي (منظور داخل جيب آقايون و آقازاده ها) به خطر نيفته!!!

البته سرعت بالا با حجم کم هم مثل اینه که بگن شما ماشین پورشه داری ولی می تونی فقط ماهی 2 لیتر بنزین بریزی توش و باهاش بری تا سر خیابون برگردی :n02:
هیچ جای دنیا سرعت 100 مگ نمیدن با حجم 10 گیگ در ماه
این چیزا فقط تو ایران باب شده بود چون همه چیمون به همه چیمون میاد
---
البته سرعت 512 هم خیلی کمه
بهتر بود سرعتا رو از 2 مگ به بالا شروع می کردن

L05T
13-12-2017, 23:44
آره باید از 2 مگ شروع می کردن و 2 مگ رو 12500 میدادن

sanso
13-12-2017, 23:52
شاید مشکل خیلی ها حجم باشه ولی مسلما مشکل بسیاری هم سرعت هست اشکال اساسی این هست که اون 512 عملا یعنی هیچ و باید کف سرعت رو حداقل 3 مگ میذاشتن و تعرفه بندی میکردن چون به فرض شما 512 هم داشته باشی و نامحدود کامل خارجی هم باشه عملا هیچ استفاده ای نداره چه کسی حاضره با 64 کیلو بایت بشینه صفحه باز کنه یا فایل ضروری و حجیم دانلود کنه مشکل اینه . کف سرعت نباید 512 باشه

kourosh_ror
14-12-2017, 10:38
همه جای دنیا سرعت میفروشن درسته. اما نه اینکه سرعت 512. کسی که سرعت 512 رو پیشنهاد میده یعنی هیچ درک درستی از اینترنت نداره. یا داره ولی براش مهم نیست. از طرفی کشور های دیکه که سرعتی میفروشن مثلا 20 پوند تو اینگلیس نا محدود با سرعت فضای 20 پوند براشون پولی نیست. و حتی اگر نخوان این پول رو بدن هر جا برن اینترنت رایگان هست کافه مترو اتوبوس و غیره. پس اگر کسی مصرف کم داشته باشه میتونه با همین اینترنت رایگان نیازش رو رفع بکنه. اینکه ور داشتن اینترنت رو غیر حجمی کردن اشکال نداره خوب هم هست. اما قیمت ها خیلی بالاست. کسانی که میان میگن ما 40 تومن میدادیم 4 گیگ میگرفتم عزیزان شما گرون میخردید و واقعا اون شرکت ها خیلی سود جو بودن. این طرح هم اگر 3 تا بود مثلا 4 8 و 16 مگ با حجم های فعلی ولی قیمت برای 4 12 تومن برای 8 20 تومن و برای 16 35 تومن اون موقع طرح نسبتا خوبی از اب در میومد. تازه من خیلی قیمت ها رو بالا گفتن. باور کنید گیگی 10 تومن بهم بدن به مردم ضرر نمیکنن. نمونه اش همین همراه اول ببنید دیتا گرون تر هست تا ای دی اس ال ور داشته 6 ساعت با سرعت بالا رایگان میده نا محدود خوب اینها چطوری دارن سود میکنن من نیمدونم

siava5h
14-12-2017, 14:27
اگر دوست دارید به حق قانونی خودتون برسید باید ثابت قدم باشین. باید جنم داشته باشین. وسوسه شدن تنها عاملیه که مانع از رسیدن به خواسته هاتون میشه.

در درجه اول باید ببینید چند نفر هم نظر با شما هستن. و حالا که حد نساب کافی رسیدین بایستی دست به عمل شین.

مسلما اگه همه شماها مودمهارو خاموش کنین، بیشتر از یک ماه نمیتونن دووم بیارن. اگر هم اونا دووم آوردن شما باید مقاوم تر باشید. شکست اونجاس که شماها نتونین دووم بیارن.

پس الکی تو این گروهها و انجمنها شعار ندین و با اعتراضهاتون طبل بی ارزگیتونو محکم تر نکوبین.

ایران خودرو و سایپارو یادتونه دیگه. هر وقت خودت مدیر شدی میفهمی که رفاه پایین دست هیچ اهمیی نداره. بلکه مهم رفاه خودت و شرکتته.

George Shelly
14-12-2017, 14:40
87 تومن دادم به فن آوا واسه این ( سرویس 16 مگ 450 گیگ ) .....

Iloveu-ALL
14-12-2017, 15:20
وضعیت اینترنت درست نمیشه میدونید چرا؟
چون افرادی که با نت کار زیاد میکنند شخصیت فردی شون از شخصیت اجتماعی شون پیشی میگیره ، اصلاح شدن سخته واسه همه مون یعنی جامعه مون که از ما شروع میشه
زیاد حرف زدم
عمل عمل عمل ؛ گاهی عمل کردن گاهی عمل نکردن

alyy
14-12-2017, 15:20

البته اینم اضافه میکردید که باز اگه خواسته باشید تو اتوبان استفاده کنید نصف میشه مسافتها و اگه بهت گفته باشن 100 کیلومتر تردد کن باید تو اتوبان 50 کیلومتر تردد کنی و بقیه راهو باید بیشتر بنزین بزنی چون تو اتوبان مصرف بیشتر میشه ولی اگه از بیراهه بری مصرفت میاد پایینتر(اشاره به مصرف داخلی و خارجی):n08:

H-R-N
14-12-2017, 15:30
87 تومن دادم به فن آوا واسه این ( سرویس 16 مگ 450 گیگ ) .....

یه تست با IDM بذارید ببینیم چطوره لطفا
ممنون

alyy
14-12-2017, 15:33
البته سرعت بالا با حجم کم هم مثل اینه که بگن شما ماشین پورشه داری ولی می تونی فقط ماهی 2 لیتر بنزین بریزی توش و باهاش بری تا سر خیابون برگردی :n02:
هیچ جای دنیا سرعت 100 مگ نمیدن با حجم 10 گیگ در ماه
این چیزا فقط تو ایران باب شده بود چون همه چیمون به همه چیمون میاد
---
البته سرعت 512 هم خیلی کمه
بهتر بود سرعتا رو از 2 مگ به بالا شروع می کردن

اون قدیم اگه پورشه داشتی حداقل دلت خوش بود و تا اخرش پورشه بود بعد تموم شدن بنزینش تبدیل نمیشد به دوچرخه البته اونی هم که موتورسیکلت میخره بعد تموم شدن بزنینش تبدیل میشه به دوچرخه پس شمایه پورشه سوار و من موتورسوار اخرش باید جفتمون دوچرخه سوار شیم.تازه اگه نتونی بنزیناشونم سر ماه تموم کنی میسوزه بنزیناش. البته قبلا همه تو پورشه هاشون بنزین میریختن نه مثل الان نفت و بنزین قاطی کنن:n08:

Mana5
14-12-2017, 15:55
اون قدیم اگه پورشه داشتی حداقل دلت خوش بود و تا اخرش پورشه بود بعد تموم شدن بنزینش تبدیل نمیشد به دوچرخه البته اونی هم که موتورسیکلت میخره بعد تموم شدن بزنینش تبدیل میشه به دوچرخه پس شمایه پورشه سوار و من موتورسوار اخرش باید جفتمون دوچرخه سوار شیم.تازه اگه نتونی بنزیناشونم سر ماه تموم کنی میسوزه بنزیناش. البته قبلا همه تو پورشه هاشون بنزین میریختن نه مثل الان نفت و بنزین قاطی کنن:n08:

قدیما اگه بنزینت تموم میشد باید پیاده میرفتی
اینترنت حجمی یعنی این
ولی اینترنت غیرحجمی یعنی اگر بنزینت تموم شد حداقل می تونی با دوچرخه بری
درسته سرعت 128 پایینه ولی باز بهتر از قطع شدن کامل اینترنته ولی می تونن 128 رو بیارن بالاتر

L.utus
14-12-2017, 20:24
سلام دوستان
الان دیگه همه شرکتا می تونن روی فیبر نوری سرویس بدن؟
چون وزیر ارتباظات چند روز پیش گفتن فروش اینترنت برای خطوط PCM* و ONU* از انحصار مخابرات خارج شده
میخوام اگه بشه بعد از چند سال از زندان مخابرات خلاص شم که به خاطر انحصار فیبر نوری درش افتاده بودم :n21:

mostafa_gm
14-12-2017, 22:44
سلام دوستان
چون وزیر ارتباظات چند روز پیش گفتن فروش اینترنت برای خطوط PCM* و ONU* از انحصار مخابرات خارج شده
میخوام اگه بشه بعد از چند سال از زندان مخابرات خلاص شم که به خاطر انحصار فیبر نوری درش افتاده بودم :n21:

اين كه بشه عاليه! البته كيفيت و سرعت مخابرات بد نيست، تازه با اين طرح جديد هم ديگه همشون شدن مثل هم و برتري خاصي بينشون وجود نداره.

mostafa_gm
14-12-2017, 22:59
همه جای دنیا سرعت میفروشن درسته. اما نه اینکه سرعت 512. کسی که سرعت 512 رو پیشنهاد میده یعنی هیچ درک درستی از اینترنت نداره. یا داره ولی براش مهم نیست. از طرفی کشور های دیکه که سرعتی میفروشن مثلا 20 پوند تو اینگلیس نا محدود با سرعت فضای 20 پوند براشون پولی نیست. و حتی اگر نخوان این پول رو بدن هر جا برن اینترنت رایگان هست کافه مترو اتوبوس و غیره. پس اگر کسی مصرف کم داشته باشه میتونه با همین اینترنت رایگان نیازش رو رفع بکنه. اینکه ور داشتن اینترنت رو غیر حجمی کردن اشکال نداره خوب هم هست. اما قیمت ها خیلی بالاست. کسانی که میان میگن ما 40 تومن میدادیم 4 گیگ میگرفتم عزیزان شما گرون میخردید و واقعا اون شرکت ها خیلی سود جو بودن. این طرح هم اگر 3 تا بود مثلا 4 8 و 16 مگ با حجم های فعلی ولی قیمت برای 4 12 تومن برای 8 20 تومن و برای 16 35 تومن اون موقع طرح نسبتا خوبی از اب در میومد. تازه من خیلی قیمت ها رو بالا گفتن. باور کنید گیگی 10 تومن بهم بدن به مردم ضرر نمیکنن. نمونه اش همین همراه اول ببنید دیتا گرون تر هست تا ای دی اس ال ور داشته 6 ساعت با سرعت بالا رایگان میده نا محدود خوب اینها چطوری دارن سود میکنن من نیمدونم
دقيقا درسته. من قبلا سالي 100 تومن ميدادم اينترنت 16 مگا بيت استفاده مي كردم از همين مخابرات، ولي از اين به بعد بايد سالي 120 تومن بدم اينترنت 512 كيلو بيت استفاده كنم!!
من بيشتر از ماهي 10 گيگ استفاده ندارم. اين حجم مثلا نامحدود هم بخوره تو سرشون!
كاملا مشخصه كه اينها هدفشون فقط و فقط افزايش قيمت بوده، در غير اين صورت مي تونستن طرح حجمي قبل و طرح نامحدود جديد رو با هم ارائه كنن. به هيچ جايي هم بر نمي خورد!
اينها ملت رو درازگوش فرض كردن و البته اين رو هم ميدونن كه ايراني جماعت هيچ وقت صداش براي هيچي در نمياد.
با اين حال مطمئنم خيلي از مردم نه از روي اعتراض بلكه به دليل عدم صرفه اقتصادي استفاده از adsl رو كنار ميذارن و ميرن سراغ اينترنت همراه و من اميدوارم كه اين نقشه شون شكست بخوره.

ESPSV
15-12-2017, 10:27
به نظر من برگشتیم به اینترنت 7 سال پیش
الان به اجبار باید سرعت 64 کیلوبایت را انتخاب کنی که همون 7 سال پیشم کم بود
بخاطر اینکه مصرف بالایی نداری ... من الان سرعت دانلودم 1.5 مگابایت در ثانیه هست
ولی 10 گیگ در ماه مصرف دارم ... باید از 1500 کیلو بیام روی 64 کیلو ؟!!!!
خوبه نمیگن برای سرعتهای بالاتر باید نامه از شرکت و ارگان بیارین دوباره ...
برای سرویسی که الان دارم باید 80 هزارتومن در ماه بدم فقط بخاطر سرعت ؟

Dr Nima
16-12-2017, 22:24
اولین مخالفت‌ها با قیمت‌‌گذاری اینترنت غیرحجمی؛ سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان واکنش نشان داد

رئیس سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان گفت: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات درحالی خود قیمت بسته‌های اینترنتی را تعیین می‌کند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت، ارائه دهد.

محمود نوابی در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه برخی دستگاه‌های دولتی خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می کنند اظهار کرد: با وجود اینکه اعلام می‌شود، سازمان حمایت مسئولیت قیمت گذاری کالا را دارد، بنده آن را قبول نمی‌کنم زیرا ما تنها کارشناسی قیمت داریم، با این وجود برخی سازمان‌ها نیز خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می‌کنند.

وی افزود: بیش از 30 کمیسیون، شورا، گروه و تشکیلات در کشور اقدام به قیمت‌گذاری کالا می‌کنند.معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات نیز درحالی خود قیمت بسته‌های اینترنتی را تعیین می‌کند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت ارائه دهد.

منبع : سایت شهر سخت افزار

H-R-N
17-12-2017, 00:45

soroori2
17-12-2017, 01:31
سلام دوستان

سلام
ما دارای خط بر روی فیبر نوری هستیم ولی فقط آسیاتک میتونم بگیرم و هیچ شرکت دیگه ای ازجمله مخابرات روی این خطوط این منطقه خدمات ارائه نمیده.الان میشه از سایر شرکت ها بگیرم ؟

david-ebi
17-12-2017, 09:06
سلام دوستان

بله وزیر این حرف رو زده اما معنیش میشه که از این به بعد کم کم به مرور زمان شرکتهای غیر مخابراتی روی این مساله فکر کنند و ما هم کم کم با مخابرات کنار میام و ایشالله ظرف 6 تا 9 ماه آینده مشکل حل میشه.

یعنی اینکه به هیچ عنوان انتظار نداشته باشید به این زودیا انحصار مخابرات روی خطهای فیبر نوری و pcm برداشته بشه.

Dr Nima
17-12-2017, 12:46
همان‌طور که می‌دانید مدتی است که مدل جدید ارائه اینترنت در کشور اجرایی شده است و شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت سیمی از 10 آذرماه تعرفه‌های جدید خود را اعلام کرده و بنا به همان تعرفه، اینترنت را ارائه می‌دهند.

این طرح چالش‌برانگیز که مدت‌ها برای برنامه‌ریزی روی آن زمان گذاشته شد از همان آغاز اجرا و اعلام شدن تعرفه‌ها توسط شرکت‌های اینترنتی با اعتراضاتی همراه بود که پاسخ وزیر ارتباطات به این اعتراضات را می‌توانید از این لینک بخوانید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما گذشته از اعتراضات به این طرح، سوالاتی هم در این درباره برای کاربران وجود داشت که وزیر ارتباطات را مخاطب خود قرار داده بودند. خوشبختانه محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی پستی در صفحه شخصی اینستاگرام خود به این سؤالات پاسخ گفته است.

پست وزیر ارتباطات در اینستاگرام در پاسخ به سؤالات کاربران درباره مدل جدید اینترنت

سرعت واقعی اینترنت یک‌هشتم میزان گفته شده نيست

شاید برای بسیاری از کاربران این سؤال پیش بیاید که چرا سرعت اینترنت یک‌هشتم میزانی است که خریداری کرده‌ایم. وزیر ارتباطات به این سؤال پاسخ داده است:

مگابیت بر ثانیه واحد سرعت و مگابایت واحد حجم است. یک بایت معادل هشت بیت است. در نرم‌افزارهای دانلودر، در بعضی‌اوقات سرعت برحسب بایت نوشته می‌شود. برخی دوستان تصور می‌کنند که شرکت ارائه‌دهنده سرویس نسبت یک‌به‌هشت را اعمال کرده که این تصور درست نیست. شرکت‌ها موظف‌اند سرعت خریداری‌شده را به‌صورت تضمین‌شده به مشترک تحویل دهند.

اما وزیر ارتباطات در خصوص شرکت‌هایی که واقعاً سرعت ارائه‌شده توسط آن‌ها با سرعت خریداری‌شده متفاوت باشد گفت:

برخی نیز از اینکه سرعت خریداری‌شده با آنچه تحویل‌شده همخوانی ندارد، گلایه کرده‌اند. طبیعتاً در صورت عدم رفع مشکل پس از تماس با شرکت‌ها، مراتب را از طریق سامانه صد و نود و پنج پیگیری نمایند تا به شکایت آن‌ها رسیدگی شود.

آیا راهکاری برای خرید اینترنت پرسرعت ولی کم‌حجم وجود دارد

برخی از کاربران به حجم بالای اینترنت نیاز ندارند اما سرعت برای آن‌ها مهم است.
در تعرفه‌های اعلام‌شده برای این دسته از کاربران بسته‌ای در نظر گرفته نشده بود که وزیر ارتباطات در این خصوص گفته است:

دسته‌ای از مشترکین نیاز به سرعت بالا دارند درحالی‌که حجم مصرفی آن‌ها بالا نیست. برای این دسته از مشترکین هرچند امکان استفاده از سرویس‌های موبایل وجود دارد اما شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات ثابت برای حفظ این مشترکین، ارائه بسته‌های رقابتی برای این گروه را آغاز کرده‌اند. راهکارهایی چون بسته ازدیاد سرعت و ...

اینترنت گران نشده است

وزیر ارتباطات در خصوص بحثی که درباره گران شدن اینترنت به‌واسطه مدل جدید، داغ شده است که البته شرکت‌های اینترنتی هم در القای این حس بی‌تأثیر نبوده‌اند گفت:

مصوبه اعلام کرده که در شمارش سقف مصرف منصفانه، ترافیک داخلی بایستی نصف بین‌الملل محاسبه شود. برخی شرکت‌ها به‌منظور اهداف تبلیغاتی و نشان دادن سقف بالاتر مصرف منصفانه، عدد مصرف منصفانه را بر مصرف داخلی تنظیم کرده و اعلام کرده‌اند اینترنت دو برابر ترافیک داخلی شمارش خواهد شد. این موضوع این‌گونه القا کرده است که اینترنت گران شده است. به دلیل هزینه تمام‌شده کمتر برای ترافیک داخلی؛ در هزینه اخذشده از مشترک نیز این ضریب لحاظ شده و هم‌زمان تعرفه اینترنت نیز با کاهش قیمت همراه بوده است.

کاهش سرعت اینترنت پس از پایان حجم منصفانه

طبق مدل جدید درصورتی‌که کاربری از حجم بیشتری نسبت به حجم منصفانه تعیین‌شده استفاده کند، سرعت سرویس وی به 128 کیلوبیت بر ثانیه می‌رسید.

برخی کاربران درخصوص این سرعت گلایه‌هایی داشته‌اند که وزیر ارتباطات در این خصوص گفت:

در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلاً عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد.
در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان به وجود آمده که شرکت‌ها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
در سابق، مشترک در ابتدای ماه، مبلغی برای تمدید سرویس به شرکت ارائه‌کننده سرویس پرداخت می‌کرد و سپس به‌تدریج در طول ماه با خرید حجم اضافه مبالغ دیگری را به سرویس‌دهنده پرداخت می‌کرد.
برای این موضوع نیز شرکت‌ها در فرآیند رقابتی به دنبال شیوه‌هایی برای پرداخت تدریجی به‌منظور ایجاد تسهیلات برای مشترکین خود هستند.

به گفته وزیر ارتباطات اگرچه این سؤالات قبلاً توسط سازمان تنظیم مقررات پاسخ داده شده بودند اما به دلیل پرسش مکرر کاربران، به این سؤالات مجدداً پاسخ گفته شده است.

منبع : faceit.ir

mostafa_gm
18-12-2017, 08:31
اولین مخالفت‌ها با قیمت‌‌گذاری اینترنت غیرحجمی؛ سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان واکنش نشان داد

رئیس سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان گفت: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات درحالی خود قیمت بسته‌های اینترنتی را تعیین می‌کند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت، ارائه دهد.

محمود نوابی در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه برخی دستگاه‌های دولتی خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می کنند اظهار کرد: با وجود اینکه اعلام می‌شود، سازمان حمایت مسئولیت قیمت گذاری کالا را دارد، بنده آن را قبول نمی‌کنم زیرا ما تنها کارشناسی قیمت داریم، با این وجود برخی سازمان‌ها نیز خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می‌کنند.

وی افزود: بیش از 30 کمیسیون، شورا، گروه و تشکیلات در کشور اقدام به قیمت‌گذاری کالا می‌کنند.معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات نیز درحالی خود قیمت بسته‌های اینترنتی را تعیین می‌کند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت ارائه دهد.

اینم راحت حل میشه.
بهرحال 30 تا کمیسیون و شورا هر کدوم متوسط 20 نفر هم عضو داشته باشه میشه 600 نفر. تازه همه این قیمت ها باید کارشناسی بشه، حق کارشناسی ها باید پرداخت بشه، بالاخره اینها هم زن و بچه دارن، خرج دارن دیگه! همینطوری که نمیشه خودتون قیمت بذارید! پس هزینه های کارشناسی و قیمت گذاری چی میشه؟؟

italodance
18-12-2017, 09:23
والا به نظر من قیمت و حجمها مطلوبه و فوق العاده ارزون شده تقریبا دو سوم قیمتهای سابق

ولی حالا چه کیفیتی میدند و سرعت رو چنده و...مشکلات isp هاست.

f_s10224
18-12-2017, 09:38

الان یعنی می خوان بگن اینترنت گران شده؟ اینترنت ارزون شده فقط مشکل سرعت زیاد حجم کمه که اونم به مرور زمان اضافه میشه .

Mana5
18-12-2017, 14:41
این سازمان حمایت از مصرف کنندگان قبلا کجا بود چرا از مصرف کننده حمایت نمی کرد!؟

George Shelly
18-12-2017, 16:09
پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!

DivN
18-12-2017, 16:17
پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!

مشکوکه !! من باورم نمیشه :|

rahman0158
18-12-2017, 16:23
یا بسم الله 1000 گیگ خارجی 80 تومن . خوبه این حرکت باعث میشه بقیه شرکت ها واسه رقابت تحریک بشن که همش به نفع مشترک تموم میشه .

AMIR-AIRGUNNER
18-12-2017, 23:27
دوستان کسی تونسته روی فیبر و یا خطوط pcm از شرکت های دیگه سرویس بگیره ؟!
میگن انحصار شکسته ولی من زنگ میزنم باز جواب رد میدن

david-ebi
19-12-2017, 02:56
دوستان کسی تونسته روی فیبر و یا خطوط pcm از شرکت های دیگه سرویس بگیره ؟!
میگن انحصار شکسته ولی من زنگ میزنم باز جواب رد میدن
دوست عزیز دستور صادر شده که این انحصار برداشته بشه اما تا عملا اجرا بشه حداقل 6 تا 9 ماه دیگه کار داره.اینجا ایرانه.

George Shelly
19-12-2017, 19:40
من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .

albertxx
19-12-2017, 20:01
ملت ما رتبه اول بخیل بودن رو دارن !
چون خودشون ندارن و یا اینکه بقیه دارن از چیزی لذت میبرن پس از داشتن دیگران در عذابن !!

وجدانا برچسب تمدن و فرهنگ به ملت ما نمیچسبه !

George Shelly
19-12-2017, 20:05
ملت ما رتبه اول بخیل بودن رو دارن !
چون خودشون ندارن و یا اینکه بقیه دارن از چیزی لذت میبرن پس از داشتن دیگران در عذابن !!

وجدانا برچسب تمدن و فرهنگ به ملت ما نمیچسبه !

این تاحدود زیادی درسته !
مثل زمانی که یکی ماشین خوب داره یا میگن طرف دزده یا رو ماشینش خظ میندازن یا با یه 1.5 لیتری اسید میرن جلوی پنجره راننده میگن اسید میخری ؟ اگر بگه نه که باید بدونه کمه کم 50 تومن در اینده نزدیک باید خرج ماشینش کنه یا باید همون لحظه چند میلیون نقدی بپردازه !!!
تاسف باره وضع ما!!!!!
جملات هم خیلی مواقع کم میارن تو بیان عمق سقوطی که ما تو این چند دهه داشتیم !!!!

smk1369
19-12-2017, 20:30
آقایون کم مصرف آسیاتک طرح 8 مگ 40 گیگ 40 تومن و 16 مگ 100 گیگ 64 تومن هم گذاشته شاید بدرد بعضی دوستان بخوره
احتمالا بقیه isp ها هم تو همین حدود طرح یزارن

*K!nG*
19-12-2017, 20:30
من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .

دوست عزیز توی این چند روزی که این سرویس های غیر حجمی ارائه شده شما اولین نفری هستی که حرف دل منو زدی.
من هیچ وقت توی هیچ بحثی شرکت نکردم و همیشه نظاره گر بودم ولی توی این مورد دیگه نشد نظاره گر باشم و اومدم که حرف دل خودم و امثال خودم رو بزنم
توی سال های قبل واقعا به ما مشترک های پرمصرف واقعا ظلم شد و کسی (حتی خودمون) صداش در نیومد یا اگه اعتراضی هم کردیم کسی گوش نکرد .
من قبل از این طرح حداقل ماهی 100 تومن هزینه می کردم و واقعا نمی تونستم راحت از اینترنت استفاده کنم . من الان از این طرح های جدید واقعا راضی هستم چون میشه با نصف هزینه قبل استفاده بیشتری کرد و نگرانی بابت حجم نداشت .

دوستان کم مصرف در مورد سرعت پایین معترض هستند . من یک سوالی می پرسم . چطور این همه سال کاربران پرمصرف دو سه برابر شما پول میدادند تا سرویس های نامحدود اسمی بگیرند که سرعتش در حد همین سرویس های 512 و 1 مگ بود ؟ چرا اون موقع اعتراض نمیکردید که چرا سرعت این کاربرها نسبت به پولی که میدند عادلانه نیست ؟
توی این چند سال کاربرهای کم مصرف راضی بودند و لذت میبردند حالا بعد از سال ها شرایط عوض شده و تقریبا برای همه خوب شده نباید به هم اعتراض کنیم .
من آدم خودخواهی نیستم و دلم می خواد سرویس ها جوری باشه که همه راضی باشن . ولی وقتی بعضی دوستان میان و میگن که این طرح ها به درد نمیخوره و ..... واقعا ......................

موفق باشید

fanoostalaei
19-12-2017, 22:43
سلام ، دوستان گرامی از این پس برای مشاهده تغیرات صورت گرفته و بحث پیرامون سرویس های جدید در تاپیک زیر گفت و گو کنید :n40:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید