ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل قطع شدن اینترنت مودم Asus DSL N10

mobile-1199
20-11-2017, 17:05
درود
سه روزی میشه که از اسیاتک نت گرفتم دوباره (بعد ۳ سال) با یه مودم ASUS DSL N10 (از خود isp نگرفتم) . الان یه مشکل مسخره برام به وجود اومده .
مشکل اینه که بعد روشن شدن مودم ، حدود یه ربع و گاها تا یک ساعت اینترنت بدون مشکل کار میکنه ولی یک دفعه چراغ اینترنت مودم خاموش میشه (تو کنترل پنل خود مودم هم نشون میده قطع شده از اینترنت) ولی چراغ مربوط به adsl روشنه !
مشکلی هم از بابت نویز خط وجود نداره و ۱ مگابایت ("بایت" نه "بیت" ! ) سرعتمه اکثر اوقات .
مودم رو هم سه بار کانفیگ کردم با تنظیمات زیر ولی درست نشد :
protocol : pppoe
vpi : 0
vcl :35
اول گفتم شاید به خاطر نبود اسپلیتر باشه ، به خاطر همین امروز دو تا اسپلیتر dlink هم گرفتم و هر دو رو هم تست کردم ولی باز فرقی نکرد !
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن :n16:

ardeshir n
20-11-2017, 18:44
درود
سه روزی میشه که از اسیاتک نت گرفتم دوباره (بعد ۳ سال) با یه مودم ASUS DSL N10 (از خود isp نگرفتم) . الان یه مشکل مسخره برام به وجود اومده .
مشکل اینه که بعد روشن شدن مودم ، حدود یه ربع و گاها تا یک ساعت اینترنت بدون مشکل کار میکنه ولی یک دفعه چراغ اینترنت مودم خاموش میشه (تو کنترل پنل خود مودم هم نشون میده قطع شده از اینترنت) ولی چراغ مربوط به adsl روشنه !
مشکلی هم از بابت نویز خط وجود نداره و ۱ مگابایت ("بایت" نه "بیت" ! ) سرعتمه اکثر اوقات .
مودم رو هم سه بار کانفیگ کردم با تنظیمات زیر ولی درست نشد :
protocol : pppoe
vpi : 0
vcl :35
اول گفتم شاید به خاطر نبود اسپلیتر باشه ، به خاطر همین امروز دو تا اسپلیتر dlink هم گرفتم و هر دو رو هم تست کردم ولی باز فرقی نکرد !
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن :n16:درود.
احتمال داره مشکل از ISP باشه.
شما تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید.
ممکنه خط مشکل داشته باشه یا شایدم دارن کلک میزنن.
برای خودم این مشکل پیش اومد تماس گرفتم گفتن مشکل از خودتونه.آخر سر اربدههه کشیدم درستش کردند :|

Sent from my ASUS using Tapatalk

mobile-1199
21-11-2017, 17:24
درود.
احتمال داره مشکل از ISP باشه.
شما تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید.
ممکنه خط مشکل داشته باشه یا شایدم دارن کلک میزنن.
برای خودم این مشکل پیش اومد تماس گرفتم گفتن مشکل از خودتونه.آخر سر اربدههه کشیدم درستش کردند :|

Sent from my ASUS using Tapatalk
والا تماس گرفتم قرار بر این شد که طی ۴۸ ساعت کارشناساشون تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن .
ولی بعید میدونم مشکل از سمت isp باشه ! باز دوستان راه دیگه ای به ذهنشون نمیرسه ؟
بعد این که امکان داره به خاطر ناسازگاری مودم با اینترنت این عزیزان باشه ؟