PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد انتقالی گرفتن از دانشگاه شهرستان به تهران

Sajjad_Sh78
10-11-2017, 12:31
سلام دوستان .
راستش من به دلایل و مشکلات شخصی نمیتونم در شهرستان ادامه تحصیل بدم .

من تاپیک های مختلف اینجا رو در این رابطه خوندم ولی جوابمو کامل نگرفتم .

ببینید راستیتش من مدرک برام مهم نیست و چون به رشتم علاقه دارم خودم به آینده شغلیم ایمان دارم برای همین من میخوام به هر قیمتی شده از دانشگاه شهرستان (سمنان) به تهران انتقالی بگیرم .

میخواستم بدونم برای انتقالی گرفتن به دانشگاه های دولتی تهران صرف گذروندن دو ترم و اخذ معدل بالای ۱۷ میتونه کافی باشه ؟
و اگه دولتی نشد میتونم به دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران یا آزاد علوم تحقیقات انتقالی بگیرم ؟
اگه آره به چه صورته و از همه مهمتر هزینش چقدر میشه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید .

Pessimist
03-01-2018, 21:51
تا اونجایی که من میدونم شما میتونید به دانشگاه آزاد انتقالی بگیرید و از این بابت مشکلی نیست و برای تطبیق خوردن درس ها اگه بالای 12 باشه تطبیق میخوره در غیر اینصورت نمره هایی که زیر 12 گرفتید قابل قبول نیست و تو دانشگاه جدید باید اون درس رو دوباره بردارید. از همه مهم تر یادت باشه در مورد دانشگاهی که قصد رفتن دارید حسابی تحقیق کنید الان دانشگاه علوم و تحقیقات خیلی معروفه و سطحش بالاست و میشه گفت بهترین دانشگاه آزاد تهرانه اما خب خیلی سخت میگیرن و به راحتی بهت مدرک نمیدن و حسابی باید درس بخونی دانشگاه آزاد تهران جنوب هم همین وضعیت رو داره. شما میگید مدرک براتون مهم نیست پس بهتره برید یه دانشگاه که زیاد سخت گیر نباشه و راحت تر و زودتر بتونید مدرکتون رو بگیرید